bilmiyorumm ben devlette yapmadım nasıl makineyleee
yoo çokda terlemiyosun
hastahane serin zatiii düşün ben ağustosta yaptımmm
lağman yapıyolarya başta mıçıyon zati bol bol wc deee
koketcim evet epidural normal yaptım ben.
bebek çok geç gelmiyor aslında.
sen hiçbir sancıyı hissetmediğin için
seni nts den takip ediyorlar.
orda sancının yükseldiği anlaşılıyor.
o anda ebem bana ıkın dedi.
yani bir kere ıkındım sonra durdum dinlendim.
sonra tekrar ıkındım.
tabi bu ilk başlarda sonlarda daha sık ıkındım.
dikişi filan hissetmiyorsun.
doğumdan sonra odana geçtiğinde ağrın olduğunda hemşireye söylüyorsun gelip
ağrı kesici veriyor.
belim sancı alırken takılan iğne elimde kaldı.
akşama doğru hemşire gelip ordan ilacı verdi.
benim dikiş fazla oldu biraz.
o nedenle 2-3 gün tuvalete girerken eşim yardım etti.
bu arada normal yapacaksan yanına hasta bezi al mutlaka.
kilot şeklinde olanlar var. kanaman biraz fazla oluyor ama korkma.
ben hastaneye götürmedim.
orda pamuklu sargı bezi veriyorlar bol bol.
birde çocuk bezi koyuyor çamaşırına.sonra evde ilk hafta hasta bezi kullandım.
anammm sen ordasın dimi valla laannn aman sanki ora gidince çıkabilirim zor olurdu hemen göz hapsine alır müdür gitmedim boşver rahatım ....
Ayşa biz nezman buluşcazzzz ben doğurduktan sonramı sen AKdenize üni. müdür oluncamı
Yaparsın inşallah sen normal doğum önemli olan sancı gelince caymamak....
Yaa akşamları açıyorum göbeğimi eşimle hareketlerini izliyoruz Allahım ne güsel bir şey titretiyor karnımı küçük tepecikler yapıp ordan oraya geçiyor biz bir şeye gülerken felan titretiyor ya o zaman icim bir tuhaf oluyor...
Benim daireden bir arkadaşım 3 bebe yaptı ard arda ben hamilelik hormonu bağımlısıyım diyordu ,anlıyorum kızı şimdi yavvs.İçinde bir kıpırtı olması ne güsel bi şiy..
ben görümceye süslenip gidicem diom bana dio o doğumda süs püsmü kalır terden acıdan mahfoluyor insan oda süslenmiş gitmiş dayak yemiş gibi çıktım doğumdan diyorrr bide doğumuna giren doktor sarhoşmuş şeeemi komple kesmedi allahtan gözünün ucunu zor görüyodu dio...
valla arkadaşın dediği açıklık olmuş epidurali yamışlar sonra makasın 2-3 şak şak sesini duymuş 4-5 dikiş attı diyo onu bile hissetmemiş bence epidural yap boşuna acı çekme dio bilemedim diğer gittiğimde doktora sorucam normal epidural sağlıklımı die nasılsa aynı fiyatmış...
ıkınmanın kaka gelir gibi oldunu duymuştum ama bişi dicem kakayı bilemem neyi önceden alyuolarmış dığrumu makineyle devlette öylemiş?
kız bizim safın dediği lavman zatıı..
makinaya bağlıorlar dior..
hee makina mıçtırıyor onu
benimkide çok hareketlendi görümce oturdu dibime karnımı okşayıp duryo oğlum bilmem nee dedim o benim oğlum K.v dio bizim oğlumuz sen taşıyıcı anne dedim 2.ciyi düşünyo oğlun 2.de ne olcak seni yine çağırırız sen doğurda bunu...tabii tabii dedim şimidedn sahipleniyolar haaa ...
karnımda bir hareketler bazen acıyo çok fena vuryo artık korktum gelcekmi acaba die....
yaws senin yerinde olmak isterdim ohhh aileden kimsecikler burda yok kafan rahat valla bunlar beni çok yoracak bakalım
benimkide çok hareketlendi görümce oturdu dibime karnımı okşayıp duryo oğlum bilmem nee dedim o benim oğlum K.v dio bizim oğlumuz sen taşıyıcı anne dedim 2.ciyi düşünyo oğlun 2.de ne olcak seni yine çağırırız sen doğurda bunu...tabii tabii dedim şimidedn sahipleniyolar haaa ...
karnımda bir hareketler bazen acıyo çok fena vuryo artık korktum gelcekmi acaba die....
yaws senin yerinde olmak isterdim ohhh aileden kimsecikler burda yok kafan rahat valla bunlar beni çok yoracak bakalım
beldenmi takyolar yine o şeyii ee nasıl yaslanıyosun üstüne??
kilot şeklinde olandan alıcam 3-4 tane ama hastanede veryomuşşş bakalım onuda yapsınlar laaa....verirlerse benim aldığım eve kalır....
yuırtdışında sez. en son çare olarak görüyolarmış 3 gün sancıyla gezen varmış normal yapana kadar bekliyip olmuyosa sez. alyolarmış :26::26:
gecelik aldım bitan bitande alt üstlü pij takımı alcam bakalım...
valla koceme yolladım yabancı cıktı yazılarkız inetnetli ise kolay gider ben kullanıyorum.. ama
whatsapp benmki türkçe...
bebemmm
alla alla androidin fakı işte
cnm yaaa bu adama kendini bişi zannettirme patronla konuşsana sana nasıl böle daranır şok oldum direk ciddi ciddi konuş sana bidaha böle derse sizinle muaatp değilim bi sorun varsa patronla görüşün de...
sen iş ara cnm yoksa gerçekten bunlar psikoloji bozar yaaa keşke Antalyda olsandı...
annammm çok güldüm yaaaa
makinaya bağlıorlarmış mıçsın dieeeeee
alla iiliğini versin miroşşşş
senin doğum hikayeni dört gözle bekliyorum......
valla koceme yolladım yabancı cıktı yazılar
bişi anlamadım
neyse amankalsın
ne etcen len bana iş mı bulcaktık
ıst da iş cok kuzmda işte ıdare etmek zorundayım
ben bundan bişi anlamadım yaa
ne mıçması ne doğumu ne makınası
koket doktoruna ve ebene güveniorsan..
ekibe güveniorsan yap epidural normall...
bak temmuz annelerinin birinden kopyalayım sana...
oku.. ben kokuryorum... ekiibi iic incele epi normal yapanlara sorr...
normal doğururm diorsan çatır çatır doğur bence kuzu...
epidural olma .. hepsi beceremiyor...
kuzzeynp adlı bir üye temmuz annelerinde...
yazısını kopyalayorum...
"emelcim bende evde 6 saat sancı çektim o şekilde doğuma gittim ve ağrısız normal doğum yaptım ama tavsiye etmiyorum.alt taraf hissedilmediği için ıkınmak çok zor oluyor.benim oğlumun doğum sırasında köprücük kemiği kırıldı.çok şükür düzeldi ama allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi.bana kalsa genel anestesi ile sezeryan olmak isterdim.çünkü oğlum karnımda kakasını yapmıştı ve onu yutmaması için acilen doğması gerekiyordu.çok acılmam olduğu için normale aldılar ama ben memnun kalmadım
· Beğen"
aslında herkeste farklı görsen arkdşımı dersin hayatta bu epid. yapamaz bana direk onu önerdi ....
ben daha ekibi görmedim nerde doğum yapılacağını doğum haneyi felan bilmiyorum doktora güvendim bekliyorum işte..ama diğer gittiğimde epidural normal hakkında bilgi alıcam ekip hakkındada...
eşim aradı görkem ismi nasıl diye soruyor hoşuma gitti aslında anlamıda güzl :ihtişam, gösteriş karşılığı olarak kullanılan bir kelimedir. 2. Gösterişli, heybetli.
tam eşimin hoşuna gittiği anlamlardan bu...Eski isim değilmi görkem soyadlada aslında uyuyor....
bilmiyorumm ben devlette yapmadım nasıl makineyleee
yoo çokda terlemiyosun
hastahane serin zatiii düşün ben ağustosta yaptımmm
lağman yapıyolarya başta mıçıyon zati bol bol wc deee
Parisin lafını duymaya tahammülüm yok kız benim..Bakışları hafif parlasa hemen hırlıyorum.Zavallımda bana yanaşamıyor.Yemin ederim libidoşum eksilerde.Doğumdan sonra.Psikolojik mi hormonsal mı anlamadım.Birde kız çoçuk azdırır felan derler fazla östrojenden yalan tillahi yalan..Ama yasak olsa söylerdi muhakkak Erhan..
lağman mı böğükkkk
laa ne pisliiik varsa biz garular çekyoz haaaaaa......
hastane serin demişin ben geceliği kalın askılı aldım üşürmüyüm laa onunlaaa:44:
kız bizim safın dediği lavman zatıı..
makinaya bağlıorlar dior..
hee makina mıçtırıyor onu
ay öle deme cnm yaaaacilen buluşmalıyızzzz , haftaya ayarlasak mı olmazsa? ben kaçıom şimdi derse gidicemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?