kıslar görüşmeyeli parısler ne alamde nannn ben solıyım en son cımartesi gettim
daha dün gibiymiş ahahahahhahahaah
kız 1 hafta olmuşş napıyon sen öleee kocenn bişiy demiyo zaaarrrrrrr
ben dün ve önceki gün gittim
akşam evde değildik 1 de geldik gitmedim bacıcığım
haha performansı dusmuss kk ya gırmeyeleıı garunnnn hahaha
bende en son o dedgm haaa cumrtesımı neydı hihihihih
daha dün gibiymiş ahahahahhahahaah
kız 1 hafta olmuşş napıyon sen öleee kocenn bişiy demiyo zaaarrrrrrr
ben dün ve önceki gün gittim
akşam evde değildik 1 de geldik gitmedim bacıcığım
sen sus zaiii tembell
Anacını bahane edrsin şimdikk
anacın olmayıncada biliyoz seniii
haha performansı dusmuss kk ya gırmeyeleıı garunnnn hahaha
bende en son o dedgm haaa cumrtesımı neydı hihihihih
demez olurmu nannn dıyorda ben sallıyom dunde teyzme kaçtım bu sabah solenıyordu olmazz dıdım ferıha var bu akşam yarını bekle dıdım 1-2 gunede halam gelir ohhh rahatlarım
sen sus zaiii tembell
Anacını bahane edrsin şimdikk
anacın olmayıncada biliyoz seniii
ben en son... salı gittim...
çocuk 3 gundur ağlama nobetlerinde bugunde olmaz sanırsam bizde..
ztn belim kopmuş halim yok..
Aman takma koket be..Hatta hiç kardeşinin geleceğini bile söylemeyecektin gelince öğrenirdi ne kadar kalacak diye sorunca bilmem sorulur mu ayıp olur falan diyip geçiştirecektin...Çınar cığı germe böyle şeyler için boş ver..
ya neden etmesinki esmoş bu kız zaten her türlü üzülüyor en azından içindekileri döker
ama adam okadar ... neyse koketanın eşine gerçekten söylicek çok şeyim var ama olmaz
adam okadar karı kılıklıki anasına koketin dediklerini söylemekle şikayet ediyo yok anam bu adam düzelmez ben buna inanmıyorum çocukta olsa gökten melekte inse bu adam değişmez.
kızlar bu lafları kime söyluyorsunuz bilmiyorum ama..
laf edince çokmu güzel oluyor hamile kadın üzülüyor işte..
yani böreğinin kötü olduğunu oğluna söylemesi doğrumu sizce..
kimin evladı kabul eder bunu..
biz söyluyorsak mutlu olsun diye söyluyoruz herkezin.. kocası bir değil...
once bunu hesaplamak lazım...
kadın börek yapmış çağırmış.. beğenmeyebilir ... çok bişe beklemesin o aileden..
kocasınada dert yanmasın diyoruz bizz..
aile sadedi için..
o söylemesinki..... oda onun ailesine laf etmesin.. karşıklı bazı şeyler..
koket kıymetlisin ama
adama o fırsatı sen veriyorsun..
neden danışıyorsunkii
o ailesi geleceği zman sana danışıyormu...
böreği kötü yaptığını falan söylemen yanlış bence...
nyse üzülme paşanıda üzme...
sen kendine çeki düzen var.. şu adamı odak noktan olmaktan çıkar bence..
annende benm söylediklerimi söyler bence
ZUHAHAHA KIZ BEN HERGUN AHSTAYM erkeklerın hec sevmeyecegı karu tıpıym bennn agzım yara grıbımmm per durmdaym
kocede hergun skstryr yaz geldııı soz vermstn yazn ara vermk yok dıye dıyor te allam ne zaman soz verdıysem heraldeebasımdn savmak ıcın sölemsmdr bir ara böhöhöhö
hahahhaah mannak feriha varmışş çok mu önemliii paris başka feriha başkaa reklam arasında hade uzun soluklu olmazdademez olurmu nannn dıyorda ben sallıyom dunde teyzme kaçtım bu sabah solenıyordu olmazz dıdım ferıha var bu akşam yarını bekle dıdım 1-2 gunede halam gelir ohhh rahatlarım
ben en son... Salı gittim...
çocuk 3 gundur ağlama nobetlerinde bugunde olmaz sanırsam bizde..
Ztn belim kopmuş halim yok..
senın durumda vahim bebem..
sittir et ferihayı... aşını ekmeğinimi veriyor laaaaa
ahahhaha ne alaka laa gaz mı alıyonusssshe laaa buraya gırınce daha cok yapıyos laaa doğru tespit
senın durumda vahim bebem..
Sittir et ferihayı... Aşını ekmeğinimi veriyor laaaaa
hahhahahhah delüüüüüü koptummmmzuhahaha kız ben hergun ahstaym erkeklerın hec sevmeyecegı karu tıpıym bennn agzım yara grıbımmm per durmdaym :d:d
kocede hergun skstryr yaz geldııı soz vermstn yazn ara vermk yok dıye dıyor te allam ne zaman soz verdıysem heraldeebasımdn savmak ıcın sölemsmdr bir ara böhöhöhö
anaa esma bıle bana fark atmışşşşş
ona sölemeseydim olay olurdu cnm...
O tehdit ettiği şeyide yapar biliyorum gider herşeyi söler herşey birbirine girer ablsı arar dahada kötüye gider umrumda deil ...bıktım ailesinden yeter kendimi ezdiremicem kusra bakmasın anasının dediği şey kafamda kalıo üzmek için yapıo sonra vayy yanlış anladın...
Dün alyanın dediği köfteli pattsisi ve haucu kızart sonra sosla fırına koy yanına pilav çorba bide salata et tam tamına 1 buçuk saatimi aldı geldi sofraya oturdu başladı mırın kırın etmeye bu niye şöle bu nie böle şunu da yapsaydın bunu etseydin o an açtım ağzımı annesinin einde bir tabak böreğe laf sölemio benim yaptıklarıma bişi buşyo yiyio sonra beğendim güzelmiş dio bana dengesiz ama esmaaa ben uğraşyorum anamın einde yumurta kırmadım ben yaaa bunuda dedim anamın einde yumurta kırmadım ben dio ondan evlendin işte sen o hayttan memnun değilsin die evlendin töbeeee.....benim yaptıma bişi bulyo miss gibi yaptım azcık acısınbı çok koydum laf etti bende dedim bir tabak böreğe laf sölemion annen hep aynı yemk yapıo öyle yapmak lazım ondan sonra kapıştık
Cnm ben yüz ermesem nolcak yine eziyet edicek yok noldu ne var menun değilmisin die...
Annemede laf etcek göreceksin iştee şimiden söylüo bütün yaz kalıcak die...danışmasam daha sert tepkiler verir.
ana olmaz laa aklım oradaken nasıl yoğunlaşam benn omassss hem yarında kesin istiycekkk
tabikide kıymetli canım sen ona anlayış gösterceksin o sana bunun başka yolu yok yanı ama sende onun zayıf noktasını bıle bıle damarına basma dıyorum sadece.onun ailesiyle ilgili yorum yapma onu dedıler bunu dediler boşver sallama azcık ya bılığın yap yıne ama dıllendırme dıyorum ben
kızlar kimseye laf söylemiyorum alınmayın sakın.
ben koketin yazdığına göre yorum yapıyorum.
böreği geçtim adam kardeşinin gelmesini annesinin gelmesini laf ediyor.
istiyor ki koketin kimsesi gelmesin evine hep anası kardeşi gelsin onlarla olsun.
bu adama napsan yaranamazsın.
ancak koket anası ne derse ablası ne derse yaparsa adamın gözüne girer.
ama bunu herkes yapamaz.
alttan alsın tartışmasın ama bir yerde içinde birikip patlıyor.
e birde hamile duygusalllığı var.
alıngan olması üzülmesi normal.
valla bende diyecek laf bulamıyorum artık.
çok üzülüyorum.
Koketinde huyunu bildiğim için eşinede fazla bişi diyemicem çünkü yarın siniri geçecek kocam şöle çekici böle yakışıklı diyecek biliyorum...
işte bunu yapmamalı bu adam böyle havalara giriyo işte birazda bu adamı sen yapıyosun bu şekilde böyle evliliğiniz uzun soluklu olması mümkün değil ya sen delirirsin ya o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?