esmoşşşşşşşşş
iskenderunda hava nasıl ??
nuarada yarın kardeşim geliyo çok mutluyum
BÖCÜK nan kızma ben yanlış anladım. yarım gün izin vermiyor diye anladım. ondan dedim.
nefret ediyorum böyle insanlardan. saat 3-4 izin verse nolur sanki?
allahından bulsun.
benimde yeğenimin sünneti vardı erken çıkmama izin vermediler.
o zaman mağazada çalışıyordum. saçımı yaptırmak için kuaföre bile izin vermemişlerdi.
sabahın köründe kalkıp saçımı toplamıştı eşim.
akşam 8'e kadar çalıştım orda giyinip gitmiştik.
onlar için böyle şeyler önemli değil işte
KOKET cim adamın kafasına saksı düşümüş kesin.
seni üzüyor kırıyor lafları söylüyor. sonra seni kızdırmak için yaptım diyor.
sende yüz verme böyle devam et.
ama anası ve ablası hakkında kocana olumsuz bişey deme.
onlara şaka yollu sok lafını.
inşallah böyle devam eder.
1 nısandan ıtıbaren elektrığe 8.1 zam gelıoohaberınız olaa
güzell güzel...
ama çok sıcak değil..
esintiliii
nerde kız cam gibi havaaaa burası uyuz gibi güneş mi açsam yağmur mu yağdırsam die düşünüocnm gelmezdim ama benimki cafeye gitti bide kaymak alıcak ben istedim taaaaam dedi ahhahah ne desem şimdi taaaam der size yazım die girdim kahvaltı kurcam şimdi gelmeden çıkcam gene gelirim ben evi azcık toplamam lazım kardeşim gelicek yarın dışarda cam gibi hava var ANTALyA 25 derece kızlar öğleyin 28 olur çarşıya gidermiyim bilmiom az param var bizimkine söliim bakim ne dicek
sizleri öpyorummm kızlar
çok şükür ki artık klima falan çalıştırmayız hazirana kadar falan. şofbene de gerek yok güneş enerjisi sağolsun1 nısandan ıtıbaren elektrığe 8.1 zam gelıoohaberınız olaa
yok bidha kaynana ne sölerse bende ona söylicem kocama sölemicem çünkü kocam bana diyo bana sçylüyosun benim suçum ne annem ablam bişi dedimi onlara söle ne diceksen kırıldını alındını onlara söle bana gelip şikayet etme diyo ben ortada kalıyom diyo dediğin gibi bişimi söledi şakasına bende şakayla laf sokmayı öğrencem ahh işte hazır cvp değil olsam zaten bu sorunlaraı yaşamam hiç anneme çekmemişim öğretin lan bana laf nasıl sokulurr esmada bu konuda tecrübeli ALyayıda es geçmeyelimmm
15 eletrik çok mu?
böcüüüüüük
200 tl eletirk ödüyorum ben bu ay 154 tl. gelmiş.
soba yakmıyorum artık.
bi şohben var elektrikli bide ketıl.
fırın faza kullanmam.
süpürge hafta 1-2
ütü haftada 2-3
beyz eşyalar A+ değil ondan sanırım. :18:
niye çok geliyor yaaaa?
fazla ışık yakmıyorum, fişleri prizde bırakmıyorum. :26:
Selammmm, herkeseee iyi hafta sonlarıı
nerde kız cam gibi havaaaa burası uyuz gibi güneş mi açsam yağmur mu yağdırsam die düşünüo
çok şükür ki artık klima falan çalıştırmayız hazirana kadar falan. şofbene de gerek yok güneş enerjisi sağolsun
eşin mi yaptı koket bütün o saydıklarınııartık bazı şeyler kafasına daNK edio sanırım çünkü hayatta yapmazdı dediğine göre. ben de eşim için hayatta yapmaz derim o saydıklarını ama şimdi bebiş haberinden beri hafiften yardım eder oldu ya da bana dikkat eder oldu
canım inş. aranız bundan sonra hep çok çok çok iyi olur. topicteki kızlara katılıyrm ben de (biraz geçmişi okudum da) senin kv ile aranda olanları eşine koşup anlatmak yerine alttan alttan kv. laflar sokman lazım, nası dersen o taktiği sana ben de veremem ben de beceremem çünkü
güzel günler göresin koketim (nenenin lafını sana satayım)
günaydınnnnnnnnnnayy nasıl yorgunum yaa anlatamam
ctesı 5te cıktım işten hatta 5:30 da eşim geldı araba kiralamış son dk yetiştık karşıda kınaya araçlar kalkarken neyse gıttık sonra dayımlara gıttık dayımda aynı mah.ıyıkı. gece 3 e kadar kınadaydık
sabah erken kalktım 7 de kuaföre gıttım bı türlü dınlenemedım
bu hafta ınş yatcamm akşama kadar bı yere gtmıycemm
yengem çağırdı temızlık yapcemm dıye ama gıdemem vallaçalışmıoo yapsın evıne parke kapıları yaptrcak diğer haftadada yeğenımın sünnetı var ondan sonrakı haftadada diğer kuzenımın düğünü var
bu h sonu dınlendım dınlendımmyanı
geçmş olsn cnm .. çok üüldüm..gunaydınnn koketlerımm...
nasılsınız?
ben cok yorugunum...
anlatım soleee
cumrtesı annemle gezmeye cıktıkkk.. neyse gezdık kahve vs ıctık kemer altında omur yıne ateslendıı. neyse ordan esım geldı cocuk hastanesıne gotrduk . sıra falan bekledık cok kalabalıktı.ates dusurucu verdıler ates dussun ole muayene edıcez dıyorlar te allam yaa dusmuyorsa napcaz ates kafaları basmıyor duzen yok bişi yok esımlede gerıldık tabi o dıyor ozel doktoruna gıdelım ben dıyorum hayır burda bakcaklar bu cocugaa test falan ısterler ozl doktoruda gonderck belkı buraya faland erken ben gorevlılerle kavga ettımmm aldılar ıcerı neysee kayınbabam annemde beklıyorlrr dısarda onlrda stres oldular tabı...neyse içeri gırdık ztn omur kııymetlerı kopardı.. bız dıs vs ustms demesını bekelrken doktor rontgen kan tahlılı istemzmı benm koca yıne dellendı yok cocumu bosu bosuna rotngene sokcklr bılmem nee . neyse ben yıne solendım ona babası onu cektı sakınlstrdı ama bu yıne doktoru arıyor soruyorr oda dems olsn cektırsın demekkı bısı gorduler neyse cektrdık ettıkk...
sonra bır kan aldılarr...
tabıı elım kanlr ıcınde kaldı bızım yavrunnn kanı fıskırdı bırden bastırrken bu cektı falan ben kendımden gectm bırz onu öle gorunceee .... neyse işte sonucları doktora gosterdık zaturre baslamıs demezmı soklarda enfeksıyonnn cokmus falan.. ıgne verdıı ates yıne devam ettı bu sabaha kdrr tabıı dusuremyrz bakalım 2 gun krese yollamıcamm. annemde pazar gunu gıdıcektı gıtme dedım o evde bakcakk ...
su hastalıgı atlatsa iyi olack benm yavru bende buarada pert dustum agzımda yaralr vardı ztnn stresten cogaldılrrr... halım dermanım kalmadıı. sabah sabahh sıkıcı oldu kızlar ama paylaşaym dedımmm
geçmş olsn cnm .. çok üüldüm..
ama atlatır inşallah....
sen sıkma canını.. anenin orda olması çok iyi olmuş..
biraz annenle takılsın atlatır ilerlemeden meraklanmaa...
ama sen rontgeni kendi doktoruna götür yinede.
cnm zaten kan tahlıllerınde hep enfeksıyonnnda degskenlıkler varrr rontgene baktı dırek dedı. ama salı gunude tekrar gıdıcek kontroleeee...
doktorunada sonra kı gun gıdıp bi kontrol ettırrz artık. anneme ztn halımı gordu acıdı bana cok zayıf dustum. ay o elleırm kan oluncakı halımı gorsydınz kafayı ustcktm o bıryerde aglıyor ben bıryerde kı ben cok gaddarımdır ole koly koly aglamm cocukk cok ezıyt cektıyaaa bu hastlgnda buarada 2. zaturre olusu yavrummnn bu sen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?