Kokoşş Hatunlar Kulübü

saol cnm evet baksana bugun izmir yıkılıyor ne bu hava yaaa sabahhh dondum yınee kulaklarım usudu zaten halım yok...

annemede emır vakı yaptım birz ama oda ztn tabı gıtmem cocuk ıyı olana kdr kresede yollama dedı..

nasıl yaaaaaaa! ömürden kan aldılar diye nasıl fışkırdı çocuğun kolundan.
güzel yapamadılar mı iğneyi.
rabbim şu hastanelere düşürmesin.
annen bu haftada kalır inşallah.
sende kuzunda toparlanır.
benim annemde cumartesi gitti. pazara kal dedim ama pazara gidicem burdan zor olur dedi. bu hafta yine gelecek.

[B]şu an nasıl ama bu tarafta güneş açtı. sabah 6 da kalkıyorum ya nasıl bir fırtına koptu sonra yağmur indirdi. bende kaban giydim bugün.
canım sende vitamin filan al.
süt iç sabahları balla.
gerçi anneciğin yemekelrini yapar rahat edersin.
analarımız rabbim başımızdan eksik etmesin.
[/B]

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun güneş yaa.... kıyamam nasıl fışkırdı kanı....Bir an evvel atlatır inşallah, küçükler büyüklere göre daha hızlı atlatıyorlar zatürreyi...

cnm yaa bu sene bizde çok hasta olduk..

zor bir dönm atlattık..

seneye daha raht olucaz inşallah sen sıkma canını...
inşallah cnm yaa nedir bu böleee valla annemde benı strese sokuyor ıkıde bır cokzyfsıun yemıyorsun cann yok bılmem neee oda bana uzluyor ama cokda solenıyor napim böle işteee pofff

ya meloş aslında onlrla alakalı deılde sanrm
sımdı elınn ustnden kan alıyorlarya ben kımseye bırkmadm tuttum alındı elıne bastr dedı hemsıre coksa cok kanar dedıı tamam deıdm ee benmkıde cıglk cıglıga o ara ztnn. neysee elını sıkyrm bu cekyr faaln ztn halım kalmadı cok yorgun dustum o ara sen elını bır cekkk. pamuk fırlaa bende elını tuttum ama kan bıldıgın fıskırdııı... ellerım kan olduu kabus gıbı bişi dayanaamdm onun o halınee hanı 5 dk sıkıca tutmak lazım ama cocuk durmuyorkı zor oldu bastıramadık ondan yaneee allah dusurmesın cok kucuklerr rontgendede fena tuttuk kemklerı agrıyrdur sımdı bugnde son ıgnesı var yrn kontrole gelck

evet bend e yagmur sesıne uyandım valaaa

Çok geçmiş olsun güneş yaa.... kıyamam nasıl fışkırdı kanı....Bir an evvel atlatır inşallah, küçükler büyüklere göre daha hızlı atlatıyorlar zatürreyi...

saol cnmmm inşş...

güneş çok geçmiş olsun cnm benim çok zor bi hafta geçirmişsin bu hafta hiç gönderme ömürü çok üzüldüm :26::26:

bu hafta hiç kreşe gitmesin bence söle anneni ara gelsin baksın ömüre cumaya kadar hafta sonuda iyi ilgelenilse atlatır inş...Zatürre öyle kolay bi hastalık değil ciddiye almak lazım keşke izin alsaydın 2 gün vermezlermiydi yada rapoır alsan hastayım die bebeiş yanında olursan daha çabuk iyi olur bilemedimmm:26::26:

geçmiş olsun güneşim yaaaaa

Son düzenleme:
ooo sevındımm cnm yetişmene...

diğerleri için kıyafet alcnmı?

yok cnm hıc gıymedıklerım var gıyerım bırını

düşündükçe yoruluyorum zatennen ıyısı taşınmam olacak sanırım

bu arada herkes hasta annemlerde
yengem yeğenlerımın 4 tanesı abılerım babam diğer yengem ablam ela kuzum hepsııyı bana geçmedı tek sağlam eşimle ben vardık

güneşim gecmıs olsun cnm herkes baya baya hasta dedım yaa düğünde bıle herkes hasta hasta gelmış ıyı bişi kapmadık ama bellıde olmaz

saol koket annemı aramaya gerek yok annem ztn yanmdydı gıdcektı pazr gunu vazgectı cocuk böle olunca ıyı olan kdrrr..
malsf ben izin alamam ozel sırket tatlımm öleee istedgmz zamn ıızın alamyzkı daha gecnlerde ben 2 gun rapor aldım göze battı..

benm mudurm cok anlayıslıdr ama yınede bukadarda tolerans gosteremz mlasf

geçmiş olsun güneşim yaaaaa

saol buggcuuu böle iştee neyse bugun pert durmdayımm bea

bende pertim dun banyo yaptım alışverişe cıktım yağmurda kaldım fena ıslandımm saçlarından şapır şapır akıyordu usudum bıde eve gittim ısınamadım bı turlu hala usuyorum

Güneşimm, çok geçmiş olsun Ömür'e
inş toparlanır çabucak :/

Günaydın herkese

kıyamam yaaa keşke bendaj filan koysalardı.
çocuk tabi canı yanınca çekmiştir elini.
inşallah çabuk atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…