Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende pertim dun banyo yaptım alışverişe cıktım yağmurda kaldım fena ıslandımm saçlarından şapır şapır akıyordu usudum bıde eve gittim ısınamadım bı turlu hala usuyorum

aman dıkkat et vıtamn falan al sonu hastalık olurr hala usyrsan offyaa bu ne kıstı yahuuu

dün bizde öğlen dışarı çıktık akşam 7 de ancak eve gelebildik.

önce kemeraltına indik. ordan park yatağını aldık. sonra lcw ye girdik. ordan mevsimlik kazak, uzun kol body, alt filan aldık.
hepsi çok şekerdi paramı bitirdim zaten.
mama sandalyesine param kalmadı.

neyse sonra manikür yaptırmaya gittim. benimkilerde geldi alışveriş yap derken,
bizim ordaki pastanede oturduk. eşimle pasta yedik.
doğum günü çarşamba ama önceden kutladık.
hediye alacak param da kalmadı.
çarşamba günü yemek hazırlarım artık.

Güneşimm, çok geçmiş olsun Ömür'e
inş toparlanır çabucak :/

Günaydın herkese

gunydın nek saol cnmmmm

ne guzl dans edıyyyyysın öle senn

Nekkk rüyamda gördümm seni kız antalyaya gelmişsin bana

beyaz patik verdiğini gördüm kendin örmüşsün sana bunu getirdim diosun bide dalin den bişi kazanmışsın ne alaka yarışmadan bunları kazandım diosun töbeee

Birde ayşanın evi nerde gidelim onuda görelim zamanım yok diosun...Eşin yoktu bilemedim herhalde onsuz geldin yemek yapimm felan diyorum yok ben fırında et yapacam tauk yaparsın sen şimdi diosun orda kırılyommm ben tavuktan başka bişide bilyom nekk diyorum beni nie üzdün kızzz rüyamda....!!

elbisemi giycen kızz yoksa yine pantolon mu?

aman hastalık çok kötü dikkat edinn:26:

park yatağın modeli varsa netten foto yüklesene sana zahmet...

hatrladım evet yaa kafa getti yine annen yanındaydı iyi olana kadar kalsın annen

tamamda ama özel durum bu yani belki banada vermez bakalım görücez seneye ama güneş annen bi süre baksa olmazmı yaaa en azından 2 ay kalsa olmazmı? ömürtoş çok küçük kreş için senin çalışman lazım biraz annenden destek istesen?

dediğin mavi parkyatamı cnm sevindim almana yaza doğruda alırsın mama sandelyesini köşeye az az para at biriksin...

ben hediye almamıştım yazın eşime güzel bir paris yemek bide cafeye pasta götürmüştüm kesmiştik ozman benimde param yoktu ama zaten ömür boyu onlarlayız bu onlra büyük hediye boşver...

SMOKER ben bu şekilde aldım bunu ara katı yok.
benim oğlum 16 aylık kendi beşiğinde ayağa kalkınca zıplıyor. düşmesinden korktum.
yaza da lazım olacak kv. gidersek.

slm.lar
nasılsınız güzel bayanlar :)))
okuldayım size bir bakayım dedim...

cumartesi dip köşe temizlikten sonra o günü nasıl akşam ettim bilemedim...pazar günü de sevgilimle kuzumun odası için duvar kağıdı almaya bauhausa gittik...çok güzel bir model bulduk,içime çok sindi vallahi...dönüşte tesadüf annemle babam da oradan geçiyorlarmış...bizi de aldılar...
bize gittik hep birlikte hemen aparatif bir menü ettim...yazam da size de akşam yemeği için fikir olsun...

kremalı tavuk suyu çorba
fırında köfte
pirinç pilavı
salata
yoğurt ve kola...

sonrasın da onlar gittiler...ben de tam eşofmanlarımı giyip uzanmıştım ki tv karşısına eşimin arkadaşları aradı hanımlarıyla bize bir uğrayacaklarmış...
anemmm o mayışmışlıkla ne edilir ki...çayın yanına bir kek çırptım,zeytinyağlı sarmam vardı onu hemen pişirdim,hazır da kurabiye koydum yanına...onları da öyle geçirmiş oldum...gece 12 den sonra da biten çamaşırımı astım...en son saate baktığım da gecenin 1'ydi...
şimdi de öyle uykum var ki anlatamam...
sizler napıysınız???

KOKETCİM yukarı resmini koydum.
çok iyi oldu. beşiğinin başucunda yer vardı oraya sığdı kenarda kaldı.
mama sandalyesinde karasız kaldım. ikeada 47,50 tl.
park yatağı aldığım yerde 90tl.
bana küçük geldi önündeki masasında kademe ayarı yok masada.
zamanında almadığıma pişman oldum.
ikea uzak eşim gidip bakabilir.
annem belki alır bakalım.
bide orda bi bebek arabası beğendi eşim.
ben bunu oğluma alıcam diye tutturdu.
bulusam resmini koyayım.

artık kendini fazla yorma cnm şu aylar biraz dinlen misafirde fazla kabul etme bence bol bol dinlenebildiğin kadar dinlen sen izne nemzan ayrılcan?

buarada bende bebiş için odasına stor yaptırcam oda küçük perde olursa geniş yer kaplar çok hoş bişi beğendim bak paylaşımmm aslında yapılsın öle resim atcaktım benim oda belis dalmaçyalıdı bilyosun ona uygun bi stor yaptırcam bak şu... ama yazılarda olcak...
sizce çokmu kapatır odayı bilemedim yaaa

bu nasıl? fiyatı 520 tl ama nakitte indirtebilirim.

dün adam bize 550 tl dedi salak. masus fazla söyleyip indirim yapmış görünecek.

koketcim valla sağlığım ve oğlum elverdiği takdirde 37. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum...

o gösterdiğin de sanki odayı biraz fazla boğar gibi geldi,daha soft bir şeyler düşünsen derim...

melodicim park yatak almışınız hayırlı olsun,güzel günlerde kullansın oğluşun...

meloş güle güle kırılmadan kullanın cnm cok güzelmışşş

koket ben sevmedım halıyı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…