Kokoşş Hatunlar Kulübü

cocugu buyuyenler genldeee baston arabvalrı tercıh edıyor aslındaaaa

buarada bende agır olmasındn yana deılımmmm ...

ole travel sıstem almadım ha butcen varsaaaa mumkundur en ıyısnı almak iyi olurduu tabee

altımda araba olsa pusette işe yararrr tabe ama zorrr arabam olmadıgı ıcın aldgım halde hıc kullanmaddım kocemn arabasınaadaaa oto koltugunu bıle baglayamdk nasıl baglylmkı ztn bıryere gıderskk hurra hep bırlkteee arabada yer kalmıyorr... ee her sabah aksm cıkrt et zor geldı bızee bakalım neolur bundn sonra nasıppp

bunun fiyatı neee? benimkde buna benziyo

lan kocan takamazmı stor ..

ip perde güzel olur ... hemde çok duryor altına krem storla..

odasının havasına hava katar.. bee..
bebek odası dekolarına bakk.. geneli ip perde...

miroşşşş laa ne o perde çok karışıkk
bence o odaya kırık beyaz içinde tüyler çok hafif olan tüller var ondan al çok iyi olurrrr

araba olayınada gelince kızlar dikkat ettim baktığınız arabalar çok çok iyi marka değilama maşallahh fiyatları almış başını gitmişşş
burda chiccho nun baston tipi olanları pier cardin alırsın beeee
iyi araştırmıyonuz zaarrr

ben de arabayı iyisinden alma taraftarıydım
benimkide pier cardin traveldi ama çok hafif tek elle aç -kapa
çok memnundum bastonda almadım zati
yetti bana

tecrübeli ana olarak görünşümü bildirdim..

bebek sahibi olmak zor iş..

masrafı çok....

rabbim yardımcımız olsun...

alya asgum nerelerdesın özledımmm... geldıgını duydum topice atladım hahaha

benm arabmda buna benzııı bu fıyata yakn aldımmm.. bende markası baskaaa ama guzl cıktıı yaa bırde baston arabam var bole katlnnca ıncecık olıı onuda bırı vermstı kayganada durıı ısımı gorduuu

lan kocan takamazmı stor ..

ip perde güzel olur ... hemde çok duryor altına krem storla..

odasının havasına hava katar.. bee..
bebek odası dekolarına bakk.. geneli ip perde...

baktım laaa nerde bebek odası ip perde cıkss arkdaşım salonda ar hiç beğenmedim hem benim kedi maf eder oynar onla laa erkek oğluş olmasa yine ip perde olur ....

burada benim koca bilmez stor yapmayı bilmiyorum takarım diyemem dedi bitane bana yakın biyerde bulmuştum cıksss zor takılır makenizması felan var dedi..:26::26:

bende diom hem uygun olsun hemde iyi durur omzan tül yapım balıklı felan mai var ama turkuaz bişi yok yada mai puantiyeli olur beyazın üstüne onlar uygun olur

bak bunun turkuazı altına krem stor.. çok güzel durur..

bence öyle yaptır..

lan ne kararsız karusun koket..

hem tül almayım.. dar olur dion..

şimdide tül diyorsun

nessem sen bilrisin

oto koltuksuz ki bu ben oto koltuğu da almam lazım zati arabayı tek alsan fiyat 200 yani komple travelş olunca 500 üü buluyorr bacıcıcğım

senin için doğru bende tam takım almiştımm
meloşşşa bu iyi olurr bakk meloşşşşşşşş

lan ne kararsız karusun koket..

hem tül almayım.. dar olur dion..

şimdide tül diyorsun

nessem sen bilrisin

laa kararsız değilim para lazım olucak maliyeti çok bilemem ne demedinmi ala ala uygun oluyor tüller hem ede fazladan güneşlik var krem perdede kırık beyaz ağlı gibi varya balıklı o olursa ucuza kapatırız ?? sadece tüle vermiş olcam para anladınmı oda küçük ama dediğim gibi...diğer türlü storda yaptırsam oda 140 ı bulacak tülle?

laaa annene bityom valla keşke resim çekseydin bizde göreydik

vıdeoları var ama annem kızıyyünlü olmaktan korkıyy

yaa sıze cok şaşırıyorum valla ya cok yüksek maaş alıyorsunuz benden yada lüx yaşamayı sevıyonus
len azcık tutumlu olun beee
500 tl 1000 tl cocuk arabası mı olurmuş valla bıllla almam
perde 250 300 tl mı hayatta işim olmaz yazık günahh bee

ben h sonu bı bılezınk daha ettım 19 gram 22 ayarbuarada

al işte beni parasını sokağa atan zengin aşipte karulardan yaptınız laa

beni anlamıon trink para vermicem taksit yapcak sonuç ben ödicem ama taksit taksit kasmadan az az borca yani anladınmı beni laaaa....

bebek arabasıda oto koltuklu o fiyat cnm oto koltuksuz ben 200 e kapardım olayı ama onuda almam lazım koca bana yıkar herşeyi bari alımda bebekle ilgilenir gezdirir yoksa oto koltuğu sonradanda alırdım hastaneye gidilcek olsa napcem bezemi sarıp götürcem arabada? öyle kaldımı herkes bişilere koyuyor bebeği elinde taşıyan hiç görmedim hele arabada elinde taşıyan hiç?

zaten bebek hastaneye falan giderken.. ilk zmanlar kucağında görtürüyorsun.. yada pu pusetmi ne diorlar.. çanta gibi onda..

ona yatmrk için çok erken oluyor....

doktorlar onermiyor... neyse... sen bilirsin şekerim.. sorduğun için görüş bildirdik... zaten belli zman ona koyuyorsun.... sonra mcburen bir büyüğünü alıorsun.. gene oto koltuğu alıorsun... haberin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…