kuzu.. eğer çok kilolu biri değil isen..
çokta dermanın yoksa..
bu elinde taşıyacağın şey bebekten ağır oluyor..
ben hiç kullnamadım.. bebeği elimde tşıdım.. bebek ağır o ağır kolum kopuyordu..
katlanması kolay.. ve hafif araba seçin.. bu elde taşıdığın evde çok işe yaıor... koyuyorsun sallıorsun... ayağına sende işini hallediorsun
ben evde kullandım onu
Şu yazdığına çok güldüm.Bende aynen senin gibi düşünüyorum aslında minik bebekler hiç rahat edemez onlarda, birde illa travel sitem olacak arabaya bağlanmalı puset ki bakıcısına götürüp getirmem gerekirse yalnız seyahat edebilelim.Diğer taraftan babamız olmazsa yanımızda ben travel arabayı nasıl bağaja koyup çıkarıyım ciddi kas yaparım la ağır onlar bence...
bizim beğendiğimiz model bu..
Eki Görüntüle 380819
yaa bişi dicem de düz stor sevmiom ipli bebek odasına olmaz ki esmoşşş ...
bak balıklı bişi paylaştım onun tüllüsüde var bide ütülenmeyen olanda ar bide puantiyeli var bunları ucuza yaptırırm olmazmı?
hakkaten benim perdeci beni hmen yolluncak kaz gibi görmüş namussuz
laa ev kiraaa ne özel tasarımı ölçüyü bilsem bide takmayı gider tekzenden alırım cnm ama stor makenizmasını ben takamam işçi çağırsan alır 50 lira ee ne aldık bu işten...
tek pencere zaten diyorum balıklı mai tüllüyü yaptıram geçem hı? turkuaz bişi yok zati bulamadım da...
BAKIN ARK 2, BEBESİNE HAFİF VE KULLANIŞLI OLSUN DİYE ALDI BENDE BAKTIM HARBİ ÇOK KULLANIŞLI RAHATTTT
2, OĞLUM OLURSA ALCAM BENDE
En ucuz Chicco bebek arabası Fiyatları - Chicco bebek arabası fiyat, Puset mağaza
MAVİ 193 LİRA OLAN
lan zaten bebek odası bu kadar karışık olmazkii... anam bacum..
lan kocan takamazmı stor ..
ip perde güzel olur ... hemde çok duryor altına krem storla..
odasının havasına hava katar.. bee..
bebek odası dekolarına bakk.. geneli ip perde...
BAKIN ARK 2, BEBESİNE HAFİF VE KULLANIŞLI OLSUN DİYE ALDI BENDE BAKTIM HARBİ ÇOK KULLANIŞLI RAHATTTT
2, OĞLUM OLURSA ALCAM BENDE
En ucuz Chicco bebek arabası Fiyatları - Chicco bebek arabası fiyat, Puset mağaza
MAVİ 193 LİRA OLAN
baktım laaa nerde bebek odası ip perde cıkss arkdaşım salonda ar hiç beğenmedim hem benim kedi maf eder oynar onla laa erkek oğluş olmasa yine ip perde olur ....
burada benim koca bilmez stor yapmayı bilmiyorum takarım diyemem dedi bitane bana yakın biyerde bulmuştum cıksss zor takılır makenizması felan var dedi..:26::26:
bende diom hem uygun olsun hemde iyi durur omzan tül yapım balıklı felan mai var ama turkuaz bişi yok yada mai puantiyeli olur beyazın üstüne onlar uygun olur
oto koltuksuz ki bu ben oto koltuğu da almam lazım zati arabayı tek alsan fiyat 200 yani komple travelş olunca 500 üü buluyorr bacıcıcğım
lan ne kararsız karusun koket..
hem tül almayım.. dar olur dion..
şimdide tül diyorsun
nessem sen bilrisin
laaa annene bityom valla keşke resim çekseydin bizde göreydik
vıdeoları var ama annem kızıyyünlü olmaktan korkıyy
yaa sıze cok şaşırıyorum valla ya cok yüksek maaş alıyorsunuz benden yada lüx yaşamayı sevıyonus
len azcık tutumlu olun beee
500 tl 1000 tl cocuk arabası mı olurmuş valla bıllla almam
perde 250 300 tl mı hayatta işim olmaz yazık günahh bee
ben h sonu bı bılezınk daha ettım 19 gram 22 ayarbuarada
lan zaten bebek odası bu kadar karışık olmazkii... anam bacum..
al işte beni parasını sokağa atan zengin aşipte karulardan yaptınız laa
beni anlamıon trink para vermicem taksit yapcak sonuç ben ödicem ama taksit taksit kasmadan az az borca yani anladınmı beni laaaa....
bebek arabasıda oto koltuklu o fiyat cnm oto koltuksuz ben 200 e kapardım olayı ama onuda almam lazım koca bana yıkar herşeyi bari alımda bebekle ilgilenir gezdirir yoksa oto koltuğu sonradanda alırdım hastaneye gidilcek olsa napcem bezemi sarıp götürcem arabada? öyle kaldımı herkes bişilere koyuyor bebeği elinde taşıyan hiç görmedim hele arabada elinde taşıyan hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?