koketcim valla sağlığım ve oğlum elverdiği takdirde 37. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum...
o gösterdiğin de sanki odayı biraz fazla boğar gibi geldi,daha soft bir şeyler düşünsen derim...
melodicim park yatak almışınız hayırlı olsun,güzel günlerde kullansın oğluşun...
KOKETCİM yukarı resmini koydum.
çok iyi oldu. beşiğinin başucunda yer vardı oraya sığdı kenarda kaldı.
mama sandalyesinde karasız kaldım. ikeada 47,50 tl.
park yatağı aldığım yerde 90tl.
bana küçük geldi önündeki masasında kademe ayarı yok masada.
zamanında almadığıma pişman oldum.
ikea uzak eşim gidip bakabilir.
annem belki alır bakalım.
bide orda bi bebek arabası beğendi eşim.
ben bunu oğluma alıcam diye tutturdu.
bulusam resmini koyayım.
elbıse gymeyı düşünmuyorm cnm gene pantolon üstüne şık bı bluz elbıselerım cok mını gymem
Eki Görüntüle 380761
bu nasıl? fiyatı 520 tl ama nakitte indirtebilirim.
dün adam bize 550 tl dedi salak. masus fazla söyleyip indirim yapmış görünecek.
koketcim valla sağlığım ve oğlum elverdiği takdirde 37. haftama kadar çalışmayı düşünüyorum...
o gösterdiğin de sanki odayı biraz fazla boğar gibi geldi,daha soft bir şeyler düşünsen derim...
melodicim park yatak almışınız hayırlı olsun,güzel günlerde kullansın oğluşun...
meloş güle güle kırılmadan kullanın cnm cok güzelmışşş
koket ben sevmedım halıyı yaa
Eki Görüntüle 380761
bu nasıl? fiyatı 520 tl ama nakitte indirtebilirim.
dün adam bize 550 tl dedi salak. masus fazla söyleyip indirim yapmış görünecek.
laa bari düğünde elbise giy nan
hımm ikeadakini beğendinmi beğendisen diğer ay onu alırsın cnm...hem bakarsın belki başka alternatifler çıkar.. alsın ben bunu alcam dedimi mani olma...
buarada bende perdeci gezdim turkuaza yakın bişiler bulayım die ama bulamadım maviye yakın işlemeli tüller var...10 tane perdeci gezdim ütülenmeyen tüller ar uçları işli ya balık işli ya denizci yada trenli tül zaten istemiyorumm oda kçük daha küçük gösterir stor daha modern daha büyük gösteriyo paylaştım ama karar veremedim olmaz bu gibi çokmu boğar anlamadım...:44::44:
cnmm bu sunny marka mı benimkide bunun pusetlisi gibi alcağım ama burda 590 TL dedi bakıcam daha başka varmı?
adacım maşşalah sana. tatlım bende 37. haftama kadar çalıştım ama çok yorma kendini.
hem yemek yapmışsın hemde çaya gelenlere bir sürü şey çıkarmışsın.
çok hamaratsın maşallah ama yorma kendini. bebiş gelince zaten yorulacaksın.
smoker sağol canım daha iyileri sizin olsun.
koket stor tek başına çok güzel ama senin odan mavi beyaz.
çok boğar gibi bence.
daha sade açık renk olmalı.
ama mobilyan beyaz olsaydı bu güzel dururdu tatlım.
kna gecesınde cok eğlendık yaa
köy oyunları oynandı kaşık oyunları def
annem erkek kılığına gırdıne komık garu yaa bı baktım anamm bu annem değil mı laa dedım terlıklerınden tanıdım ayy
kandının bırı eşşek oldu yengemı sırtından bı attı parmağı cıkmışannem erkeklerın araya gırdı oklava ıle vurduda vurdu oklava kırıldı ayy işıycektım az kalsın cok güzeldı 2 hafta sonra diğer kuzenımde ondada erkek olursa babam eve almaz valla
hatrladım evet yaa kafa getti yine annen yanındaydı iyi olana kadar kalsın annen
tamamda ama özel durum bu yani belki banada vermez bakalım görücez seneye ama güneş annen bi süre baksa olmazmı yaaa en azından 2 ay kalsa olmazmı? ömürtoş çok küçük kreş için senin çalışman lazım biraz annenden destek istesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?