Kokoşş Hatunlar Kulübü

Sen öğretmen değilmisin doğum sonrasına aktaramıyorsun o çalışdığın fazladan 5 haftayı zaten tatil neden çalışıyorsun ki son üç hafta kalana kadar?

adacım maşşalah sana. tatlım bende 37. haftama kadar çalıştım ama çok yorma kendini.
hem yemek yapmışsın hemde çaya gelenlere bir sürü şey çıkarmışsın.
çok hamaratsın maşallah ama yorma kendini. bebiş gelince zaten yorulacaksın.

smoker sağol canım daha iyileri sizin olsun.

koket stor tek başına çok güzel ama senin odan mavi beyaz.
çok boğar gibi bence.
daha sade açık renk olmalı.
ama mobilyan beyaz olsaydı bu güzel dururdu tatlım.

hımm ikeadakini beğendinmi beğendisen diğer ay onu alırsın cnm...hem bakarsın belki başka alternatifler çıkar.. alsın ben bunu alcam dedimi mani olma...

buarada bende perdeci gezdim turkuaza yakın bişiler bulayım die ama bulamadım maviye yakın işlemeli tüller var...10 tane perdeci gezdim ütülenmeyen tüller ar uçları işli ya balık işli ya denizci yada trenli tül zaten istemiyorumm oda kçük daha küçük gösterir stor daha modern daha büyük gösteriyo paylaştım ama karar veremedim olmaz bu gibi çokmu boğar anlamadım...:44::44:

kna gecesınde cok eğlendık yaa
köy oyunları oynandı kaşık oyunları def
annem erkek kılığına gırdıne komık garu yaa bı baktım anamm bu annem değil mı laa dedım terlıklerınden tanıdımayy
kandının bırı eşşek oldu yengemı sırtından bı attı parmağı cıkmışannem erkeklerın araya gırdı oklava ıle vurduda vurdu oklava kırıldıayy işıycektım az kalsın cok güzeldı 2 hafta sonra diğer kuzenımde ondada erkek olursa babam eve almaz valla

Son düzenleme:

Allah kuvvet versin çalış cnm bende mayısın ilk haftası çalışcam 36.hafta ayrılırım çalışmam die düşünyorum...

yaaa sorma bu perdeye 300 TL istiyo stor özel baskı olcak 250 yaparız dio çok geldi bana dedim ben en fazla 200 TL bişi düşünyodum oda en fazla perdecimden nakit olmadığı için belki sıkıntıya sokmaz ama daha halısı var...hem oda aslında kuzeyde çok güneş almıyo ki bilemedim bundan başka mavi balıklı ütülenmeyen tül var ama altına yine güneşlikle 180 diyo buda çok ama perde kaliteli bide mavi trenli işlemeli uçları var ...ama dalmaçya ile uymuyor bu dediklerim napcam bilemedim hazır olan storlarda daha çok kız bebeklere bitane e desenli var storrr uçlarında ev var gerisi yine maiii turkuaz hiçbişi yokkk açık mai olsa olmazmı ki yaaa:26::26::26:

Eki Görüntüle 380761

bu nasıl? fiyatı 520 tl ama nakitte indirtebilirim.

dün adam bize 550 tl dedi salak. masus fazla söyleyip indirim yapmış görünecek.

Model olarak çok güzel gözüküyor? Markası ne ?Yalnız ben şunu fark ettim bebek 1 yaşına kadar aileler böyle tekeri mekeri büyük şık modeller kullanıyorlar sonra araba eskimeden bir kenara atıp zaten bebek dahada ağırlaştığı için günden güne bide rahat oturabildiği için çok daha hafif baston arabalara geçiyorlar..
Ben kraft tın bir travel sistemini beğendim ama benden önce bebiş yapan arkadaşlarım ısrarla ağır olacak kullanamayacaksın hafif al diyorlar..Üfss ya bebek arabası olayı benimde çok kafamı karıştırıyor..

artık beğenmeye bakmıyorum canım. işim görsün yeter. geç kaldım zati.
tek modeli var zaten.
almam lazım zor oluyor artık yemek yedirmesi.
oda 2 renk olunca senin koyduğun bu resimdeki boğar.
düz olmalı , uçuk mavi yada kırık beyaz olur.
tam hayal edemedim.
cnmm bu sunny marka mı benimkide bunun pusetlisi gibi alcağım ama burda 590 TL dedi bakıcam daha başka varmı?

babyhope markası. SH290 modeli.
benim alışveriş yaptığım bebek mağazasında.

eee düz beyaz storda hiç albenisi yok yaaa

buz mavi stor olmazmı oda boğar gibi tül yaptırcam ozman öylemi uçları balıklı hani ağ gibi olan ütülenmeyen perde varya krem gibi uçlarına balık nakışlı mavi..uyarmı duarlar fil dişi uyar gibi ama bilemedim??

laaa annene bityom valla keşke resim çekseydin bizde göreydik

smoker babyhope SH290 canım. benim zaten arabam vardı ama kreşte kırıldı.
şimdi onların verdiği eski arabayı kullanıyoruz.
benim oğlum 16 aylık. ama benim eve arabayı çıkartma sorunum yok. evim yokuşta eşim kullanıyor indirip çıkartıyor. kreş yolum düz ayak ama giderken sadece yokuş çıkıyorum.
arabaya baktım kullanımı çok güzel.
birde yazın köye gidicez kv. oranın yollarında elimizdeki araba kırılır.
tentesi filan kapanmıyor.
bilmiyorum eşim çok heveslendi nasıl alacaksa.

yok tatlım ben annem geldıgı halde krese yollamamazlık etmedım ben rkesten cok memmnunum faydalarını goruyorumm... yanı almam ordann kucuk falan deıl sımdıkı cocuklr evde zor oluyorr. arkds var haftasonu cocugu cocumun azına mıctı resmen annem bıle dedıkı gorduk dedı cocukla ılgılenmeyıyrlr hasta cocug ezdırtttıler dedı. cocuk oyuncklrı topluyor kenslıkle vermıyor kafa ustu kackez oglumu yerevurdu attı canavar gıbı bana 3 kere tokat attı en sonnda yeter ne anne ne ne banana benzerım bens enın dedım 3 yasına gırck bu cocukk yanıı .. sonuc ortada bız oglumzdanda egıtmndende cok memnnzz valla..

buarada ole ozzel durum demekle olmuyorkı mırymmm bız aylrdr hastyz ben oglum han gı bırı ıcın ızın alaym ayda 1-2 ztn alıyorum daha fazlasınıı yapammm yanı... öle yapacagıma ısten cıkrm daha ıyı sonucta bu cocuk bır sekılde buyuyecek kımsenn duzenınn bozulmasını ıstemem tabıkıı... annemde ztn rahtszzzz zor zapdede olumu heheh

slmlar kızlarr

koket ben hiç beğenmedim cnm kızma ama
zaten odan mavi beyaz yeterince karışık zaten bide bunu katarsan hiç düşünemiyorum
nasıl bi göz zevkin var nan.Sade diz bişi yaptır bence

koket dediklerinin resmini koyar mısın canım. birde oda takımını koy
görerek bi bakalım.

mobilyanın mavisi ile aynı ton olabilir dicem ama bilemedim.

böcük konuya el atamamış ben atam bare..

lan koket tutumlu ol azcık laaa...

ne 250 si be...

hemde o dalmaçya çok çirkin..

turkuaz ip perde al.. altına duz stor taktır...

150 tlyi geçmez.. tekzen falan yokmu la orda..

ohaaaaa 250 miş..

yolunacak kaz olarak gçrmüşler seni bacıcığım..

meloş o arabayı neden almayı düşünüyorsun..

yada başkası içinmi ekledin bilmiorum..

migrostan bebek arabımız aldık bi..zz puset tipi değild.e. hafif bir araba..

çok kullanışlı hafifi.. ve kaliteli.. metin eren kullanıor sürekli tek elle kapat aç

100 tl di 2 sene önce şimdi 149

kızlar bu kadr para harcamayın ya...

piercardinde bişlee 200 e sordum ben..

çok para bunlar...

ayrıca ikeanın mama sandlyesi en iyisi.. onu al minderi ileee

güneş kim kafaüstü çakıldı kim kızdı anlamadım. bebem ya düzgün yaz kelimeleri harfleri yutuyosun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…