Kokoşş Hatunlar Kulübü

Meloş sizinde hayırlı olsun cnm bişiler almışsınız sanırım..

arabaya gelince oğluşun artık büyüdü cnm daha ne kadar kullanacakki?

bence daha hafif bişi baksan daha iyi olur gibi geliyor...

ben sunny beğendim travel sistem onlar ona bakarsan bastonlar 100 TL bişiye de var çeşit çeişt büyünce bunlar ağır gelirse alırız bitane ondan ben daha bebek bi yaşındayken bastona oturtmam kambur gibi duryo onun içinde hiç te sağlıklı gelmedi bana geçen AVM de gördüm daha çocuk 1,5 ya var ya yok baston içine oturtmuşlar iki büklüm içinde boynu nasıl yana gitmiş öyle rahatmış bence saplıklı gelmedi sırf anneler az para verimde bi kere almış olayım die onu alıyolar sağlıklısı nese o 590 travelş sistemi 500 bulcam sonrasında ağır gelirse 3 yaşına doğru alırım bi aston olmadı gerekte kalmaz belki kendi yürür zaten yürüsün beni yormasın

cıx len benı bozar

ayy ne halısı bee ben halı sandım perde ıse olabılır halı olarak koyu geldıde bana
ortak gelınce o ann ne yazcamı bılemedımaffet

halıyı açık ren alıcam beyaz gibi kırçıllı e peluş halıyı doktorlar önermiyor antibaktireel değilmiş içine bişi düşze kırçıllıda bulamazsın ayağa batar bilemm neee...

düz sade beyaz bi halı alıcam onu mayısa bakarım bu ay perdeyi halletmem lazım ama buda boğcak gibi oda zaten minik bebe odası ki mobilya bilyosun bu

koketçim ben baston almadım...

ama 500 tlde vermedim.. bebeklerin rahat edeceği haifi arabalarda var..

bütçeye göre... yanii..

travel sistemler benm bütçemi zaten aşardı.. hafif bir araba aldım 3 kademeli yatar poziyonuda var.. çocuk iki büklüm kalmıcak şekilde

ama bütçe meselesi.. parası olan.. travelde alır sonradan bastonda alır..

güneş kim kafaüstü çakıldı kim kızdı anlamadım. bebem ya düzgün yaz kelimeleri harfleri yutuyosun!

nan işte bukdr yazabılıyorum nan younummmm iştee arkadsnn cocuguuu olumn azına mıctı oturmada kress paylasımı ogretıyor cok memnunum demek ıstedımmm.. eger kalabalık bır aılede deılsn cocgunu kalablk bıryere gondermenı tavsıye edıyorum dıye evrene msj attım hihihhi

esmoşum bizim arabamız kreşte kırıldı anlatmıştım. onların verdiği eski araba ile idare ediyoruz.
onunla kaldırım inir çıkarken araba kapanacak gibi oluyor. eşim tekerlekleri naylon tel ile tutturdu.
araba kapanmıyor bu şekilde.
ama çok eski vidaları paslı.
dün park yatak alırken eşim gördü beğendi.
alacağım diye tutturdu.
ben dedim nasıl alacaksın.
babamla konuşacam dedi.
migrosa baktı eşim indirme girmişti arabalar.
yazın köye gidince orda kırılır dedi.
denize 20-30 dk yürüyerek gidiyoruz.
nasıl alacak bilmiyorum ama alsın diyorum.
çünkü bugüne kadar hep aman masraf olmasın diye kısıtladım kendimi.
eşime de aldırtmadım.
çok şey içimde kaldı.
bakalım durum ne gösterecek.
birde ben oğluma bişeyler alıyorum o alamıyor içinde kaldı.

mama sandalyesini alıcam ikeadan.

ben çok memnunum valla.. tekeleri büyük die kırılma yaşanmıor.. enginde değil belide ağrımıyor insanın..

çok görüyprum ben bir bebek arabasına 550 tl ..

piercardinde bile 200 sordum ben... bunun katlanması bile sorun.. büyük sonuçta..

Şu yazdığına çok güldüm.Bende aynen senin gibi düşünüyorum aslında minik bebekler hiç rahat edemez onlarda, birde illa travel sitem olacak arabaya bağlanmalı puset ki bakıcısına götürüp getirmem gerekirse yalnız seyahat edebilelim.Diğer taraftan babamız olmazsa yanımızda ben travel arabayı nasıl bağaja koyup çıkarıyım ciddi kas yaparım la ağır onlar bence...
bizim beğendiğimiz model bu..

kuzu.. eğer çok kilolu biri değil isen..

çokta dermanın yoksa..

bu elinde taşıyacağın şey bebekten ağır oluyor..

ben hiç kullnamadım.. bebeği elimde tşıdım.. bebek ağır o ağır kolum kopuyordu..

katlanması kolay.. ve hafif araba seçin.. bu elde taşıdığın evde çok işe yaıor... koyuyorsun sallıorsun... ayağına sende işini hallediorsun

ben evde kullandım onu

esmoşum eşim bakmış tekerlekleri küçük dedi.
resmini koyabilir misin?
canım netten baktım 520 diyor adam fazladan söylemiş.
ben onu nakitte indirtirim.
evet çok biliyorum ama evlendiğimden beri herşeyimden kıstım.
eşim çok heves etti.
ama bakalım hemen alamayız zaten. :26:

bak ütülenmeyen ağ gibi olan perdeler var yaa kırık beyaz krem gibi uçlarında mavi buz mavi balıklar ar öyle bişi var bide düz beyaz perdenin üzerine mavi puantiyeli var
ben babyhope kızlardan duymuştum annişlerde alan var...onada bakıcam ben sunny baktım sadece oto koltuklu travel sistem puset oluyor felan

bak bunlar gibi balıklı krem ağlı tülden uçlarda balık ama dalmaçya ile alakası olmazki...

tül yapim de diyorum daha az maliyetli olur strodan vazgeçsem hem tasarruflu olur hem şık durur sizce?

eğer çok kilolu biri değil isen..
Öyle idim hamilelikten önce şimdi 67 (+17) im bakalım doğumdan sonra nasıl olurum?
bu elinde taşıyacağın şey bebekten ağır oluyor..
o sürekli arabada bağlı olacak hiç çıkarmayacağım, araba koltuğu gibi bağlanıyor otomobile...
katlanması kolay.. ve hafif araba seçin.. bu elde taşıdığın evde çok işe yaıor... koyuyorsun sallıorsun... ayağına sende işini hallediorsun:1
ondan alacağım ayrıca ev için ana kucağı...Ama genede dediğin gibi bu arabalar ağır yaa..

Son düzenleme:

cnm migrosun sitesinden ekleyemm ki resmi..

yani benm demm o kii.. çocuğun büyüdü artık..

bebek mağazalarından daha farklı bişeler bul bence..

tekeri büyük olan.. bu sistemler için zaten büyüdü oğlun en fazla 200 e alırsın bir model bence..

slmlar kızlarr

koket ben hiç beğenmedim cnm kızma ama
zaten odan mavi beyaz yeterince karışık zaten bide bunu katarsan hiç düşünemiyorum
nasıl bi göz zevkin var nan.Sade diz bişi yaptır bence

sade de istemiom yaa bari uçlarda olsun bebek odası nan bu benim odam değil ki..

doğumdan sonra zayıflıcaksın 1................

ne kadar izin kullanıcaksın cnm..

sen birde.. diğer oto koltuklarındada alman gerekecek bunun bir büğyük modeli..

şuan bizde o var...

Selamün hello milletttt
Nasılsınız bakemm şöle bi okudum da
ömürtoş hastaymışş çok çok geçmiş olsunnnn güneşim
yavrucak grip ola ola zatüreye çevirdi zaar iyi bakılması lazım unutma ilerlememesi gerekirrr dikkat et tatlımmm

yaa bişi dicem de düz stor sevmiom ipli bebek odasına olmaz ki esmoşşş ...
bak balıklı bişi paylaştım onun tüllüsüde var bide ütülenmeyen olanda ar bide puantiyeli var bunları ucuza yaptırırm olmazmı?

hakkaten benim perdeci beni hmen yolluncak kaz gibi görmüş namussuz

laa ev kiraaa ne özel tasarımı ölçüyü bilsem bide takmayı gider tekzenden alırım cnm ama stor makenizmasını ben takamam işçi çağırsan alır 50 lira ee ne aldık bu işten...

tek pencere zaten diyorum balıklı mai tüllüyü yaptıram geçem hı? turkuaz bişi yok zati bulamadım da...

laa ne kızyon bastona söylüyom bunları ona bakarsan 200 TL ye çok şık bebek arabaları ar tarvel olmayan ben onları alanlarıda kınamıyorum rahat hem indirimden alırsın ne var ama bastona çocuğu 100 TL vercem die oturtan annelere kızyorum yani lafım onlara sen yanlış anladın hıhhh

ben arabayı araştıryorum cnm 590 ben buldum millet sitede 1 bin TL den bahsedio yok kraft bilmem neee ben okdarda vermem yani haa atcam die...

ben 590 bile çok buldum daha ucuza bakıcam ama bebeğide düşünmem lazım ve araba koltuğu kesin olması lazım yani beni ayrıntıları ilgilendiryo...

isterse 3 ay parasız gezim ama bebebğim rahat etsin napim bende böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…