Kokoşş Hatunlar Kulübü

hayırlı cumalar........

ya cok oncedne kullanmıstım ama bır ara parfum aarstrdım ya o donemde karsıma cıktı aklımda kaldı yaz kokusu olur dıye dusndumm bendeeee ama bır bak bakalım kokusuna sendeee bende yaza farklı birsey bulmam lazm cunku bak bugun hıpnotıc baydı herkesıı haha dalga gecıler benleeee

bendeee mecburen lacı dar paça kotumun ustuneee krem gomlek onun ustunede kahve hırka gıydım ıncecık bişi kısa

yalnız bişi dicem bu son 1 aydr gozumn altında 2 kocamn cızgı olustu ne halt yıcem ben cok cırkın duryrr eger bolee gıderse artarr yahu

teşekkürlerr sen de öylesinn

Günaydın herkese

günaydın
günaydın gözel gözluu

lenn esma gelırkene partı edek hee kutlaamakız daha halasını kutlayamadan mapıslara düştü

ahahhahha laa siz kutladıkça o halası için dua edio lan gelsin die...kızı bu moddan çıkarmak lazm yalnız ne olduda mapısa düştü sigara götürsekmi onu uzaklaştıran kazenmi laaa

bencede al toza alerjin olmuşturda MELOŞŞŞ ŞU YAZILARI BÜYÜT MİYOPPP OLCAM KIZ OKURKEN

güneş burcu brck koket hoşgeldiniz kızlar!

BRCK kızıcam ama sana. bebeğin iyidir allahın izniyle.
öyle rüya yorumlarına filan takılma.
kafanda kurduğun için öyle görüyorsun.

GÜNEŞ bende alerji başladı geberiyorum.
makyajımda yok gözlerim baygın açılmıyor.
elimde olsa güneş gözlüğümle oturcam gözüm görünmesi diye.

anne geldi gitti oğlun sana yapıştı.
kv. ler neden böyle ana oğul arasına giriyor ki.
bak benimkide sabah kahvaltıdan sonra evde geziyorlar.
baba baba diye ona gidiyorlar. bir kere annesi napıyor demiyor.
bugün kapıda öptüm hiç yüz vermedi.
el salladım çevirdi kafasını babasının kucağında gitti
elini bile sallamadı.
aman takılmıyorum, pazar sabahı gidiyorlar.

Son düzenleme:

nasıl yani içinde bebek varmıydı beşik kırık:44::44::44: anlamına baksana

dün bende çok ağrılı bir gece geçirdim erken yatmama rağmen rahimde hep ağrı oldu gece uyuyamadım :26::26:

davvidofffff fresh hemde etkiliyici ben alacam bacıcım şu miniğin eksikleri biterse doldurma alsmmı acaba okadar kalıcı olmuo doldurmada

ay davıdoftan sıkldm ben begenıyorum bende ama cevremde herkess kullanıyorr bırnn farklı olması lazım dımııı):):)

beni sanki dömüş dömüş atmışlar gibi kendimi hiç iyi hissetmiom her yanım kırılyo uyuyamadım:26::26:

Alyacım eniştem sabah namaza kalkmamış.Teyzemde kızının çocuğuan bakıyor 4-5 aylık.Çalışıyor ablam.
Teyzemde uyandırmamış yatıyo heralde die eniştemi.Neyse sabah 7.30 da çocuğu getirmiş ablamlar.Teyzem kahvaltı hazırlarmış eniştemi uyandırmaya gitmiş uyandıramamış.Hemen komşuyu çağırmış ambulans falan gelmiş..Ambulans doktoru gece 2 .30 gibi vefat etmiş demişTeyzem hiç farketmemiş.Demekki hiç acı çekmedi
Kalp krizi sanırım.Ani ölüm..Allah sabır versin çok acı hepsi perişanÇok iyi bi insandı eniştem bilgili kültürlü biriydi.Çok sevilirdi.Cenazesi doldu taştı maşallah.Allah kabir rahatlığı versin inşallah..Annem mezarlığa götürmedi beni dedi çocuğa ölü ağırlığı çöker gidilmez dedi.

gecmiş olsun meloşşşş

all... dıye bır ılac var ıstersen ıcc yanı onerı yaska gercıde allerjını rhtltr ama sen yınede sırkt doktrnz varsa danıs ona tabee.. bend eparfum sıktm bogazm kasınyr ve agrıyorr napalım neyseee ıdare etcm bugn... mıray sanada
gecmiş olsun dıkkt et hastalanmaaaa dınlen vıtmn al bugn fazlacaa bencee

anlaşıln bu sabah sadece alya ve bennn enerjıkızzz:):)

nasıl yani içinde bebek varmıydı beşik kırık:44::44::44: anlamına baksana

dün bende çok ağrılı bir gece geçirdim erken yatmama rağmen rahimde hep ağrı oldu gece uyuyamadım :26::26:

buğcu hosgeldın
brckk nasılsın yirummm

güneş burcu brck koket hoşgeldiniz kızlar!

BRCK kızıcam ama sana. bebeğin iyidir allahın izniyle.
öyle rüya yorumlarına filan takılma.
kafanda kurduğun için öyle görüyorsun.

güneşim iyiyim kuzum dikkat et kendine benimde gribim geçiyo gibi ama genizlerim tıkanıyo

koketcim bebek yoktu içinde abimin kızı beşiği götürüyodu elinde ama yamuktu beşik.park yatak gibi minik lacivet kırmızı bi beşikti.

bide dün cenazede birinin gelininin 3 aylık karnında ölmüş bebeği annem onu konuşuyodu ben yanında olduğunu unuttu.İyice aklıma düştü

meloş bugun senın resımlere baktım da erdek resimlerine erdeğe beyılırım bu arada ama sana nediycem lens alsana sen yakısır dıye dusunuyorum sole bal rengı falan yada ela gözlerin kac derece

erdek çok güzeldir canım. bende çok seviyorum.
lens ben daha önce kullandım. hareli yeşil almıştım. 3 numara gözlerim.
şu an alerjim var alamam.

toza alerjim var zaten aksine çok tozlu bir ortamdayım.
yaza doğru köklü bir temizlik yaptırıcam.
kıs büyük değil mi yazım?

Son düzenleme:

allah rahmet etsın cnmm

sımdı yazdım yanlıs anlrsn dıye gerı sıldıım ıns cenazeye gıtmedınnn dıyeee

cunku hamıleler lohusalr vs gıtmezmıs cenazeye ıyı olmazmış..

benıde gotrmemıslerdııı dede vefat ettgndee hamıleydımm

amin tatlım sağolasın valla helalleşmeye ve camiye gittim sadece cenaze aracını gördüm ama:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…