gunaydın kıslarrrr
hello hatunlarrr nasılsınızzz bakalım.. bugun hasta olmam sebebıylennn erken uyandımmm wc ıhtıyacı ıcın hahaha
sonrada uyumadımmm saclarımı aksam yıkamıstım bugun duzlestırdımm kaktım guzelce gıyındım işyerındede makyajımı yaptımmm guzel oldum hıpnotıcımıde sıktım ama fazla sıkmısım butun ofıs bayılmakk uzere parfumummden haha son sıkıslarımmm yaz gelıyorrrr. napımmmm vedalasmaya calısıyorummm :):):)
neysee guzel sık oldum ama kahve topuklu ayakkbılrımı gıymıstmkı dugmelrndn bırı kopms esım gıyme sen bunu dedı:):)
sınır oldum goturp yaptrmıyrdaaa gıyme demesını bılıyorr
neyse ole işte ayakkabım harıc hersy guzel heheh hee birde parfum kokusu herkesıı bayıltcak hahaha koptum yaa
alya bebemmm ben valentınoya bayıldım yaz için onu dusunuyorum sende dene ıstersen ama ınrımlısını hıc bulamadımmm ben
hoşgeldinn bucummm muhahhhh öptüm seniii:)
hoşgeldinn sen böle düşündükçe görürsün rüyalar
dğün yoktun cenazeyemi gettin
nolmuş eniştenin ölüm nedeni ne tatlımm
hoşgeldin hatunum ne tesadüf bende bugün çok şık oldum erken uayandım ahahah wc için çamaşırları astımmm
saç baş makyaj laci takıldım bugünn
bak öğleden sonra çıkıp almayı düşünüyomm napsam güzel kokumu kullandın mı sen
parfüm :26::26::26::26::26:
teşekkürlerrsen de öylesinn
Günaydın herkese
günaydın gözel gözluu
lenn esma gelırkene partı edek hee kutlaamakız daha halasını kutlayamadan mapıslara düştü
günaydın kızlar!
eve gidince hazır yemek olması çok güzel yaaaaaaaa!
dün ilk kez eve gidip oğlum gelene kadar oturdum.
ben son günlerde çok kötüyüm alerji mevsimi başladı.
hapşurmaktan burnumun akmasından mafoldum.
iş yerimde daha feciyim. kitaplar beni mafediyor.
gözlerimi kaşımaktan kızarttım.bugün dr. çıkıp ilaç alayım.
kızlarrrr bugün parfüm alcamda şöle yaza uygun fikir verirseniz sevinirimmmm
Günaydın hayırlı cumalar kızlar...
Hepinize başsağolsun dilekleri için teşekkür ediyorum..
Çok karışık rüyalar gördüm hayır olur inşallah bebeğim iyimi çok merak ediyorumSanki bişi olmuş gibi geliyo içime
Rüyamdada kırık beşik falan gördüm..
davvidofffff fresh hemde etkiliyici ben alacam bacıcım şu miniğin eksikleri biterse doldurma alsmmı acaba okadar kalıcı olmuo doldurmada
hello hatunlarrr nasılsınızzz bakalım.. bugun hasta olmam sebebıylennn erken uyandımmm wc ıhtıyacı ıcın hahaha
sonrada uyumadımmm saclarımı aksam yıkamıstım bugun duzlestırdımm kaktım guzelce gıyındım işyerındede makyajımı yaptımmm guzel oldum hıpnotıcımıde sıktım ama fazla sıkmısım butun ofıs bayılmakk uzere parfumummden haha son sıkıslarımmm yaz gelıyorrrr. napımmmm vedalasmaya calısıyorummm :):):)
neysee guzel sık oldum ama kahve topuklu ayakkbılrımı gıymıstmkı dugmelrndn bırı kopms esım gıyme sen bunu dedı:):)
sınır oldum goturp yaptrmıyrdaaa gıyme demesını bılıyorr
neyse ole işte ayakkabım harıc hersy guzel heheh hee birde parfum kokusu herkesıı bayıltcak hahaha koptum yaa
alya bebemmm ben valentınoya bayıldım yaz için onu dusunuyorum sende dene ıstersen ama ınrımlısını hıc bulamadımmm ben
güneş burcu brck koket hoşgeldiniz kızlar!
BRCK kızıcam ama sana. bebeğin iyidir allahın izniyle.
öyle rüya yorumlarına filan takılma.
kafanda kurduğun için öyle görüyorsun.
GÜNEŞ bende alerji başladı geberiyorum.
makyajımda yok gözlerim baygın açılmıyor.
elimde olsa güneş gözlüğümle oturcam gözüm görünmesi diye.
anne geldi gitti oğlun sana yapıştı.
kv. ler neden böyle ana oğul arasına giriyor ki.
bak benimkide sabah kahvaltıdan sonra evde geziyorlar.
baba baba diye ona gidiyorlar. bir kere annesi napıyor demiyor.
bugün kapıda öptüm hiç yüz vermedi.
el salladım çevirdi kafasını babasının kucağında gitti
elini bile sallamadı.
aman takılmıyorum, pazar sabahı gidiyorlar.
nasıl yani içinde bebek varmıydı beşik kırık:44::44::44: anlamına baksana
dün bende çok ağrılı bir gece geçirdim erken yatmama rağmen rahimde hep ağrı oldu gece uyuyamadım :26::26:
buğcu hosgeldın
brckk nasılsın yirummm
güneş burcu brck koket hoşgeldiniz kızlar!
BRCK kızıcam ama sana. bebeğin iyidir allahın izniyle.
öyle rüya yorumlarına filan takılma.
kafanda kurduğun için öyle görüyorsun.
meloş bugun senın resımlere baktım da erdek resimlerine erdeğe beyılırım bu arada ama sana nediycem lens alsana sen yakısır dıye dusunuyorum sole bal rengı falan yada ela gözlerin kac derece
günaydın
ahahhahha laa siz kutladıkça o halası için dua edio lan gelsin die...kızı bu moddan çıkarmak lazm yalnız ne olduda mapısa düştü sigara götürsekmi onu uzaklaştıran kazenmi laaa
bencede al toza alerjin olmuşturda MELOŞŞŞ ŞU YAZILARI BÜYÜT MİYOPPP OLCAM KIZ OKURKEN
Alyacım eniştem sabah namaza kalkmamış.Teyzemde kızının çocuğuan bakıyor 4-5 aylık.Çalışıyor ablam.
Teyzemde uyandırmamış yatıyo heralde die eniştemi.Neyse sabah 7.30 da çocuğu getirmiş ablamlar.Teyzem kahvaltı hazırlarmış eniştemi uyandırmaya gitmiş uyandıramamış.Hemen komşuyu çağırmış ambulans falan gelmiş..Ambulans doktoru gece 2 .30 gibi vefat etmiş demişTeyzem hiç farketmemiş.Demekki hiç acı çekmedi
Kalp krizi sanırım.Ani ölüm..Allah sabır versin çok acı hepsi perişanÇok iyi bi insandı eniştem bilgili kültürlü biriydi.Çok sevilirdi.Cenazesi doldu taştı maşallah.Allah kabir rahatlığı versin inşallah..Annem mezarlığa götürmedi beni dedi çocuğa ölü ağırlığı çöker gidilmez dedi.
amin tatlım sağolasın valla helalleşmeye ve camiye gittim sadece cenaze aracını gördüm ama:26:allah rahmet etsın cnmm
sımdı yazdım yanlıs anlrsn dıye gerı sıldıım ıns cenazeye gıtmedınnn dıyeee
cunku hamıleler lohusalr vs gıtmezmıs cenazeye ıyı olmazmış..
benıde gotrmemıslerdııı dede vefat ettgndee hamıleydımm
bende optum bacım
bugun pek bı gergınım sınırlıyımmm regl olmadım halaaaa offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?