Kokoşş Hatunlar Kulübü

şimdılık slm verım ama cıkmak zorundayım
ptesıden nefret edıyommm:84::84:

işte benimkisi parfüme pek dikkat etmiyodu, ama bunu sevdi benim de dikkatini çekmesi dikkatimi çekti

dur tahmin edeyim eşinle pazar günü için plan yapmıştınız ama eşinin işi çıktı yanında olamadı,,,

plan yapmıstıkk bı yere gıdcektık o karsı taraf yusunden ıptal olduu bana onceden soz vermıstı sınemeye gıtcektıkk madem o ıs ıptal oldu gıdelım dedım oda yorgumun dınlenelım dedı bende butun gun surat astım treledım onu ıste bole gectı

Günaydın fıstıklarrrrr
bende çok yoğunum gidem gelirim yineee

yine kızdınlığınla kalacaksın akşama alır gönlünü =)))

yaaaaaaa bıde cumartesı akşam regl odum ıyı mı koca haftasonu heba oldu ve su an agrıdan oluyorummmmmmmmmmmmmmm

cıtır cıtır olmuyorrr tattırım yapıyorlardı o cıhzzla ben meraklı dururmu hemen damladım tabeee yaaa bole yumusak oluyorrr buharda pişmiş gibi
hımm, pişirmeyle de alakası varmış onun ama yok buharda gibiyse istemem benn :18:
ben bugun çok yoğunum ara ara yazarım kızlar..
aynen hatta gidip biraz iş yapim..
ne kokusuuuu kullandıgınnn bahat mı cıcek mıı
Giordani Gold canım

bende sna bakyordum cnm
Rabbım yar ve yardımcınız olsun
dualarımız sızınle ınan buna

bende nefret edıyorum pztesılerındennnnnnnnnnnnnn

normalde bu kadar olmazdı ama heryer heryerde kafam karıştı
gecmısıde okuyamadm mırayıma baktım hemencık

kıs ne taksımı sen gel ben senı termınalden alırımmmm yada havaalınından neyle gelceksen artıkkkk

uçakla gelirim alırsın artıkım da kıskanç eşimle gelcem olmadı buluşuruz yormam seni h.limanına...şu ameliyatı atlatalım hayırlısıla..ondan sonra kocişimi sıkıştırcam beni ist.götür die...

yok kıs nezaman gorsemmmm bulasık yıkıyorsunnn bacımmm yasık sana

muhabbete dahil olamıyorum pek bu aralar ...
burcum geçmiş olsun...

bende avondan bi parfüm aldım outspoken by ferguie bayıldım kokusuna...
şimdide avon nuit almayı planlıyorum bakalım hem saat de hediye ediyormuş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…