- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
islemedimmm bana dunu hıc sormayınnnnnnnnn cok gıcık gectı cunku
işte benimkisi parfüme pek dikkat etmiyodu, ama bunu sevdi benim de dikkatini çekmesi dikkatimi çektiaaaaaaaaaaa benım eşimin favorılerı vardır mesala
hıpnotıc posıon armanı code bu aralarda dolce gabbana the onee
gecen almaya gıttım aldım adam dkny be delıcıus dıye bı parfunu denttırdı dayanmadım onu da aldımmmm bu sabah boca ettımmm kokusu yeşil elmaaa annemmm bırı benı dıslemeden eve gıtmelıyım bugun
dur tahmin edeyim eşinle pazar günü için plan yapmıştınız ama eşinin işi çıktı yanında olamadı,,,
işte benimkisi parfüme pek dikkat etmiyodu, ama bunu sevdi benim de dikkatini çekmesi dikkatimi çekti
şimdılık slm verım ama cıkmak zorundayım
ptesıden nefret edıyommm:84::84:
ben bugun çok yoğunum ara ara yazarım kızlar..
plan yapmıstıkk bı yere gıdcektık o karsı taraf yusunden ıptal olduu bana onceden soz vermıstı sınemeye gıtcektıkk madem o ıs ıptal oldu gıdelım dedım oda yorgumun dınlenelım dedı bende butun gun surat astım treledım onu ıste bole gectı
yine kızdınlığınla kalacaksın akşama alır gönlünü =)))
hımm, pişirmeyle de alakası varmış onun ama yok buharda gibiyse istemem benn :18:cıtır cıtır olmuyorrr tattırım yapıyorlardı o cıhzzla ben meraklı dururmu hemen damladım tabeee yaaa bole yumusak oluyorrr buharda pişmiş gibi
aynenben bugun çok yoğunum ara ara yazarım kızlar..
Giordani Gold canımne kokusuuuu kullandıgınnn bahat mı cıcek mıı
yine kızdınlığınla kalacaksın akşama alır gönlünü =)))
günaydın kızlar nasılsınız??
hepinizi özledim ama günlerim koştur koştur geçti topiğe sahip çıkan dostlarıma minettarımm..
kardeşim için tıp fakültesinde tetkikler yapıldı bugün annem geldi şuan evde ve bugün yatış gerçekleşecek..bende öğleyin izin alcam bu hafta işe gelmicem yani..kardeşim toplam 8 gün hastanede yatcakmış bana hafta sonuna kadar izin verseler yeter zaten..Dualarınızı esiregemeyin lütfen riskli bir ameliyat olacak ...
bende nefret edıyorum pztesılerındennnnnnnnnnnnnn
bende sna bakyordum cnm
Rabbım yar ve yardımcınız olsun
dualarımız sızınle ınan buna
normalde bu kadar olmazdı ama heryer heryerde kafam karıştı
gecmısıde okuyamadm mırayıma baktım hemencık
hımm, pişirmeyle de alakası varmış onun ama yok buharda gibiyse istemem benn :18:
aynenhatta gidip biraz iş yapim..
Giordani Gold canım
kıs ne taksımı sen gel ben senı termınalden alırımmmm yada havaalınından neyle gelceksen artıkkkk
ıyı yapmıssın cok sasırdım vallla bu kadar tepkısız olmasınaaa ne bılemmmm
yok kıs nezaman gorsemmmm bulasık yıkıyorsunnn bacımmm yasık sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?