Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar alya nerde...

yaaa.. cuma öğleden sonra gitti

cumartesi gelmedi...

bugunde yok

he kaç kere muhabbettini ettik nan senle ikimizde koçuz dıye 25 martı benımde 30 a 3 var

çaycumada 14 kişi kayıp hala ya bıde hava cok kötü suda bulanık ve batak polısler arama yapıyoo ama cok tehlıkelı Rabbım yardımcıları olsun

meral okayda vefat etmış Allah rahmet eylesın

cuma gizli gizli gittik parise çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzeldiii amanın özlemişim kocayıııı

cmtesi sabah yakaladı yine gettikkk tam hızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

dünde akşam ütü yaparken geldi dio popon çok güzel yaa dedim sonra iki cilve yine parisssss ama hafta içi yapmam hafta sonuna attım parisleri...

heeee benim koca yakışıklıııı severim kendisini...

sne çok uyanık garusun haaaa

meloşş buaradaa gecmıs olsun nedne öle oldukı acabaa...

dıs te olabılr mıdeyıde ustmus olabılır bebıklerın derdı hıc bıtmıyor garıplrım

dişten hiç kusmadı yavrum. dün akşam yıkadım yatırdım ama zaten öyle yatıyor.
kakasıda düzelemedi bir türlü. dişten diye düşünüyoruz.
senin alerji kötüymiş. inşallah oğlunda olmaz
bende ilacımı aldım kullanıyorum. ama makyaj filan yok ruh gibiyim.

Melodi ve Güneş oğluşlarınıza çok geçmiş olsun...Ama bağışıklıkları güçleniyor derler ya hastalanınıca minikler....:26:
sağol canım bu kışı hep hasta geçirdik. şükür bitti derken yine başladı.
umarım önemli bişey değildir.

meloş güneş paşalarınıza gecmıs olsunnn havalardanda olabılırkuzularım yaa
len meloş gene yalan oldu demı bızım resım
sağol böcük.
valla sabah moralim çok bozuldu resim filan düşünemedim.

şu sütü biraz içirmesen:26::26::26::26:

koktecim zaten uzun bir süre içmedi. akşamları toz mama vermiştim.
daha yeni başladık içmeye. eğer düzelmezse tekrar toz mamaya geçicem.

anamm ne azgunsun yaa
azcık dınlen mola ver laa
lohusa ıken ne etcen o zaman serbest mı:44:

Melodi ve Güneş oğluşlarınıza çok geçmiş olsun...Ama bağışıklıkları güçleniyor derler ya hastalanınıca minikler....:26:

SAOL CNM dedgın gıbı ama bır okdrda mecburen kullandıgı antıbıyotıukler var onlrda karacıger bobrek herbıseysını yoruyor malsfff

terbuyesızz bole patanak solenırmıı bu 30 deey hehehe

meloş güneş paşalarınıza gecmıs olsunnn havalardanda olabılırkuzularım yaa
len meloş gene yalan oldu demı bızım resım

saollll

miroşum 2 elbise al kuzum, napıcan artık o tişörtleri felan giyemezsin işyerinde
gerçi çok da zamanın kalamdı, daha nekadar çalışıcaksın sen?

yarın doğum günüm
anamm sen de, güneşim de burcum da koç burcumusunuz
zor kadınlar sizii
..
Meloş ve Güneşim geçmiş olsun oğluşlarınıza :105:

kız Kokişşş, herkesin kızını almaya kalkışıyon sende he, okumuyom ben sanki alacaksan sadece benimkine talip olucan bak ona göre
hem benim oğlum olucak, öyle hissediyorum

laa ben yazdım bunu okudum bu kız nekdar sempatik ve güzel dimi nekk bizim oralarda olsa düşünsene rahat vermezler kıza...
seni yerimm sensin sempatik ve güzel
gunaydın nekimmmm

lan koket yuh lan..

erkek hormonların mubare tavannn

koket laaaa azdın sen haaa kocaman oğlun var la senon artık cocugun onunde ayıpla ayıp

kızlar alya nerde...

yaaa.. cuma öğleden sonra gitti

cumartesi gelmedi...

bugunde yok

en son parfum almaya gıttı ortlktan kabolduu yırumm gelsede sorsam ne alms nekdra alms hahaha copy :)

he kaç kere muhabbettini ettik nan senle ikimizde koçuz dıye 25 martı benımde 30 a 3 var

he la hatrlyrmmm tememm kızmaaa

sende kuccukmussun laa nolii gidin basımdan hele bi

çaycumada 14 kişi kayıp hala ya bıde hava cok kötü suda bulanık ve batak polısler arama yapıyoo ama cok tehlıkelı Rabbım yardımcıları olsun

meral okayda vefat etmış Allah rahmet eylesın

evet allah rahmet etsınnn hepsıneee kayıplrda ıns bulunr bıran once allah yarıdmcılrı olsun hıc ıyı haber alamdk haftasonu ha

yaaa ben alıstm artık makyaj yapğıyorum ama benm bırde ekstradn rımele falan gozlerımın allerjısı var cok sulnıyor yanıyor ama napımmm mecbur suslenıokkk :) cok salmstm bıara kendımıı bugn havam yerınde heheh

diştr o diş her defasnda farklı olı ben omurun ılk 1 sene hıc ne atesını gordum ne bıseysını hersye bu sene oldu bu son hastalıgınn tekrarlamasınn en buyuks ebebıde yıne dıs sanrm elı hep agznda salyaları cok akıyor onu ıslanıyr dedım yıne onunu ıslatmıs usutckkk cocuk gece fenalstı hepsııınn toplamı yanıı allh bebıklere saglık versın

Böcük ben 87 liyim cnm

Koket nan maşallah diyorum sana yaaa maşallah yeminlen şok oldum hee

Bu parislerin sonu nolcek bakalım yarın bi güzel dalaş edersiniz

kardeşin gittiyse onun gitmesini kutlamıştır seninki

azgun garuuuu

Son düzenleme:

kızmıyom kısssss ne kucuğü nan yaşlandukkk alyamı aradım da cebi kapalı

kızmıyom kısssss ne kucuğü nan yaşlandukkk alyamı aradım da cebi kapalı

ABOOOO NEDEN KAPALI KI HEEE tacız etmeyelım dıyedır hahaha ama koceıs onn telı satmıstı dıye bılıyorm ondn kapalı olablr henuz almadysa yenıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…