kızlar alya nerde...
yaaa.. cuma öğleden sonra gitti
cumartesi gelmedi...
bugunde yok
gunaydın cnmmm teşekkur ederım ya bızım butun aıle allerjık annemde ole ebnım allerjık astımımm var ben cok sıkıntı cekıyorum ole mevsımsel allerjı olsa ıyı kotu ıdare edermdeebazn korktızonlu ılacclr kullanmak zorunda kalıyorum..
.ondan vardır dıye dusnmuyrmda kan sonclarndada allerjıyle ılgılı seyler vardı doktor sımdılk zaturre dedııı ama sonrasnda bakcıaktı o nedennle dedım bırde surklı tekrarladıgı ıcın neyse ıns yoktur bızmkındedee....
saolun kızlarrr
bucuu yası hecc karıstırmaa 30 1 kaldı dıyelımmm hehehehe sen kac yasnda olınn sende mı goc garususun demekkk
bocuk nıce senelere cnm sen daha kuccukksun:)
benımde uykum var dun gece uyuyamadım ve hala halam gelmdı burnumun ucunda sıvılce cıktı tobe tobe
cnm herkezin kendi kalitesi...
hiç açmana gerk yookk.. üzerime alınmadım bile ben..
oda böyleee işte.. mahalle ağızlı..
he kaç kere muhabbettini ettik nan senle ikimizde koçuz dıye 25 martı benımde 30 a 3 var
kızlar alya nerde...
cumartesi gelmedi...
bugunde yok
anammmm vallaha görmüş geride ettiğim lafııı
odanın son halini çekte bi görek kızzzz
zaten yakışıklı olur senin adam her haliyle yakışıklı zati sana göre.heralde paristen yeni geldin seni seniiiiii gene yaguşuklu falan dedine göreeee
güneşim oğluşuna geçmiş olsunn cnm
meloşş buaradaa gecmıs olsun nedne öle oldukı acabaa...
dıs te olabılr mıdeyıde ustmus olabılır bebıklerın derdı hıc bıtmıyor garıplrım
sağol canım bu kışı hep hasta geçirdik. şükür bitti derken yine başladı.Melodi ve Güneş oğluşlarınıza çok geçmiş olsun...Ama bağışıklıkları güçleniyor derler ya hastalanınıca minikler....:26:
sağol böcük.meloş güneş paşalarınıza gecmıs olsunnn havalardanda olabılırkuzularım yaa
len meloş gene yalan oldu demı bızım resım
şu sütü biraz içirmesen:26::26::26::26:
cuma gizli gizli gittik parise çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzeldiii amanın özlemişim kocayıııı
cmtesi sabah yakaladı yine gettikkk tam hızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dünde akşam ütü yaparken geldi dio popon çok güzel yaa dedimsonra iki cilve yine parisssss ama hafta içi yapmam hafta sonuna attım parisleri...
heeee benim koca yakışıklıııı severim kendisini...
sne çok uyanık garusun haaaa
Melodi ve Güneş oğluşlarınıza çok geçmiş olsun...Ama bağışıklıkları güçleniyor derler ya hastalanınıca minikler....:26:
len senın kafa çalışmıyy hee
d günü benım neden pasta edım kocem alsın
hempastayı hazr alırım en küçüğünden fırında yakmam daha tasarrflu olur malz.kaç para tutar kımbılır
banada 35 tl gelmışşdün elekt.battanıyeyı cıkardım ama hava soğdu şansıma neyse ısınırlaa gerek yok gerı takamam
h sonu 400 tl yakın pra harcadımneremcımrı
kocem bakalım ne etcek bana gercı işe daha bugun gıttı dünde aldık bişiler almasada olur paşamm
lenn 30 a ne kalmış anamm yaa:18:yaşlanıokkk
len onun şekerı neyımyokmu
de senın şekerın var şunun bunun var yeme dokunur dıycenn laf bıle edemıycek yaptıklarına
meloş güneş paşalarınıza gecmıs olsunnn havalardanda olabılırkuzularım yaa
len meloş gene yalan oldu demı bızım resım
en gencınız benım laa
miroşum 2 elbise al kuzum, napıcan artık o tişörtleri felan giyemezsin işyerindeyaa defacto ya bende
pazar günü ne zorun varda kalktın 7 de yaaa kızım yatsana bak hamişim artık 8 buçuk ayaktayım yoksa 11 e uyurdum ben...
çok renklidi hoşuma gitti ama hamişlik psikolojisi hiçbişe alamadım bir elbise beğendim şifonlu altında astarı var desenli gördünmü bilemm karpuz kol ama göbüş büyüdü elbise dizde nasıl yapsak nasıl olur die düşündüm ve almadan moral bozukluğu ile çıktım ....
kızlar artık sadece aldığım hamiş kotum ve birkaç tişörtüm oluyor bitanede elbisem ben giycek bişi bulamıyorum göbüşüm çok büyük değil ama bilyosunuz zayıftım kıyafetlerim hep 34 beden olacak hiç bişi yok baharlık olarak yeni aldığım hamiş tişörtleri LCW den onlarda işyerine komik olur yemin ediyorum kıyafet bulamadım dün ütü yaptım eşime kendime ütüleyecek bişi bulamadım :26::26::26:
hep elbise alsam sonra kim giycek onları
anamm sen de, güneşim de burcum da koç burcumusunuzyarın doğum günüm
kız Kokişşş, herkesin kızını almaya kalkışıyon sende he, okumuyom ben sankigünaydın dün resimlerine baktım maşallah lan sana
bebik etsene nekkk kzıın olsun bende gelin alayım hamarat kadının kızı hamarat olur maviş mavişşş bak şimdiden söliim kızın olursa ben didim göçmen melez kızı
seni yerimmlaa ben yazdım bunu okudum bu kız nekdar sempatik ve güzel dimi nekk bizim oralarda olsa düşünsene rahat vermezler kıza...
gunaydın nekimmmm
lan koket yuh lan..cuma gizli gizli gittik parise çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzeldiii amanın özlemişim kocayıııı
dünde akşam ütü yaparken geldi dio popon çok güzel yaa dedimsonra iki cilve yine parisssss ama hafta içi yapmam hafta sonuna attım parisleri...
cuma gizli gizli gittik parise çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook güzeldiii amanın özlemişim kocayıııı
kızlar alya nerde...
cumartesi gelmedi...
bugunde yok
he kaç kere muhabbettini ettik nan senle ikimizde koçuz dıye 25 martı benımde 30 a 3 var
çaycumada 14 kişi kayıp hala ya bıde hava cok kötü suda bulanık ve batak polısler arama yapıyoo ama cok tehlıkelı Rabbım yardımcıları olsun
meral okayda vefat etmış Allah rahmet eylesın
dişten hiç kusmadı yavrum. dün akşam yıkadım yatırdım ama zaten öyle yatıyor.
kakasıda düzelemedi bir türlü. dişten diye düşünüyoruz.
senin alerji kötüymiş. inşallah oğlunda olmaz
bende ilacımı aldım kullanıyorum. ama makyaj filan yok ruh gibiyim.
sağol canım bu kışı hep hasta geçirdik. şükür bitti derken yine başladı.
umarım önemli bişey değildir.
sağol böcük.
valla sabah moralim çok bozuldu resim filan düşünemedim.
koktecim zaten uzun bir süre içmedi. akşamları toz mama vermiştim.
daha yeni başladık içmeye. eğer düzelmezse tekrar toz mamaya geçicem.
en son parfum almaya gıttı ortlktan kabolduu yırumm gelsede sorsam ne alms nekdra alms hahaha copy :)
he la hatrlyrmmm tememm kızmaaa
sende kuccukmussun laa nolii gidin basımdan hele bi
evet allah rahmet etsınnn hepsıneee kayıplrda ıns bulunr bıran once allah yarıdmcılrı olsunhıc ıyı haber alamdk haftasonu ha
yaaa ben alıstm artık makyaj yapğıyorum ama benm bırde ekstradn rımele falan gozlerımın allerjısı var cok sulnıyor yanıyor ama napımmm mecbur suslenıokkk :) cok salmstm bıara kendımıı bugn havam yerınde heheh
diştr o diş her defasnda farklı olı ben omurun ılk 1 sene hıc ne atesını gordum ne bıseysını hersye bu sene oldu bu son hastalıgınn tekrarlamasınn en buyuks ebebıde yıne dıs sanrm elı hep agznda salyaları cok akıyor onu ıslanıyr dedım yıne onunu ıslatmıs usutckkk cocuk gece fenalstı hepsııınn toplamı yanııallh bebıklere saglık versın
kızmıyom kısssss ne kucuğü nan yaşlandukkk alyamı aradım da cebi kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?