Kokoşş Hatunlar Kulübü

adacım senin adına çok sevindim inşallah herşey yolunda gidecek böyle...

bence kilosu doğru benimde o civardaydı 1 hafta önce gittiğimde ...bakalım 2 haftada kaç kilo aldı benim oğluşşş

ne güzel gezmişsin yalnız dikkat et bebek doğum poz. benimde almış yarım saatten fazla yürüme dinlen hep bol bol dinleneceğiz bu zmanları bu arada raporu ne zman alıyorsun?

bende bılmem bakmam almadığımdan
aldığım bellı memnunsam devam ederım ama dedığım gıbı yengem cok kullanır bimin ürünlerını ben sevmedım hatta o bana senınkılerden alcem demıştı oda memnun değildı
neysemyaa
bugun d günümmmmmm heyoooo

günaydnnnnnnn cnm eferm bak senden garu olur
bugun d günümbende cok mutluyummmmm
eşimde işinden memnun ınş.böle devam ederde bıan evvel taşınırız

adaerım cok tşkler cnmm

Doğum günü çoçuğu seni....Doğum günün kutlu olsun....Güsel güsel hediyeler alırsın inşallah...Yeni yaşında başarı mutluluk sağlık bebek daha ne istersen onu getirsin....

günyadın kızlar..

smoker.. hamile hamile sanada zahmet verdik şekerim ellerine sağlık

böcük .. çok sefindim laa.. allah yüzünüzü güldürsün artıkım..her işte bir hayır var.. çok şükür rabbime..

adaer... yerim ben minnoşu... maşallah...

Doğum günü çoçuğu seni....Doğum günün kutlu olsun....Güsel güsel hediyeler alırsın inşallah...Yeni yaşında başarı mutluluk sağlık bebek daha ne istersen onu getirsin....

tşkler cnmmmmmm
ailem yanımda olaydı ne güzel kutlardık ama artık eşim ynımda
h sonu yeğenımın sünnet düğünü var daha doğrusu mevlüt ondan sonra ben bı pasta alır aılemlede kutlarım artık

geceden berı dua edım cok şükür cokkkkk Rabbım ınş bu işten kurtulup aılemın yanınada taşınmamı nasıp eder
tek ıstedığım bu
eşime dedım bı kaç ay daha ıdare et dedı hem taşınmak için para lazım hem bakalım işi nolcek ve eğitimlerı olacak ve eğitimler dıplomalı olduğundan ücretlı onlar içinde para lazım
son sabrıma kadar burdayım anlıycannn

sabah erkenden kalktım kahvaltı hazrladım paşama sonrada köfte kızarttım ıstedı onu ekmek arası yaptım doymaz benımkı öğlen yerım dedıydı

alyamında whatsapp oldu ama dün konuşamadık..

komşunun cenazesi vardı.. bende çocuklarına yemek falan yaptım yopudum..

benimde keyfim yerinde ohhh sefam olsun bütün gece tuv. kalkmadım uyudum bol bol ama sabah kalktım ağrıyodu safra keseciğim:26: hemn koştum ne tembelim yaaa

sabah klaktım kahve bi lastkli hamiş pantolonum üzerine lila şık kazağım ve krem şık ceketimle baya şıkıdım geldim işe ama serisi kaçırdım süslenecem die...eşim geldi banio orda bekledim baya o getirdi....simit çayım peynirim ve yummurtamla müthiş buluşmayı yaşıyorum

günaydnnnnnnn cnm eferm bak senden garu olur
bugun d günümbende cok mutluyummmmm
eşimde işinden memnun ınş.böle devam ederde bıan evvel taşınırız

adaerım cok tşkler cnmm

böcük garusu sana hayalindeki tüm emelleri gerçekleştirmeni ve uzun bir ömür geçirmeni diliyorum inşallah diğer yeni yaşında minik böcüğün olur bunuda diliyorummmm

bugün dilek dile pastanı keserken ...

Oh Afiyet olsun cevizli yumurtalı kahvaltıdan bizde patlattık sabah...Artık uykum bölünmeden uyanmak mucize gibi bir şey ya benim için çiş için kalk, sağa dönerken kalk, nefes alama kalk...

Böcükk, doğum günün kutlu mutlu olsun
nice güzel yılların olsunnn :)

Günaydın ayrıca herkesee

brck bende sinirlenip çok söylüyordum bu lafı annem bir gün duydu bi sinirlendi beni uyardı boşanmak öyle kolay değildir sakın diline dolama bu lafı ne olursa olsun senden boşanırım çeker giderim gibi kelimeler kullanma ağırlığın kalmaz seni takmaz her dediğinde dedi hem oda aynılarını tekrarlar sıradanlaşır bu kelime dedi bidaha ondan sonra başkasıla konuşurken sölerimde onun yüzüne asla sölemedim artık....

annem babamdan boşandı ama çok ağır sebepleri vardı ve babama bir kere senden boşanırım dememiş düşün dilekçeyi aldığında şok olmuş kesin karaları bağlamıştır....yani vazgeçilmez değiller tabii ama bu kelime sıradanlaşırsa pek bi önemi kalmaz sölediklerimizin

bı bende yok o yaaa

Burda adı zikredilinceye kadar benim haberim bile yoktu..Bir ortamda adı geçse Watşup ın telafuz edemem diye korkuyom Wetşöp felan derim heralde.O nE DERLERSE telefon şeysi derim...Eşime didim bana watşöp al...İsveç çiklotasımı aş mı erdin nerden alabilirim dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…