anemmmm bir gelemedim bugün...
pazar günü sabah 06:30 da uyandık...bir dizi patlattık en eyfellisindenkız kardeşime gidecektik...çalışınca o gün gidemedik biz de dedik eminönüne gidelim...ama evden çıkmamız saat 14:00 buldu...16.00 da eminönündeydik...güzel ve keyifli bir gün geçirdik...sandallardaki balık ekmek sefamızdan sonra yürüyerek gülhaneye geçtik foto vs derken 19.30 ettik saati :)))oradan annemlere geçtik...pasta falan almışlar iyi oldu ağzım tatlandı yorgunduk ya fazla da oturamadık döndük eve ama uyumam yine 01:00 buldu...sabahta çok zor uyandım...okuldan sonra eve geldim kocem evdeydi gece vardiyasına dönecek bugün diye...menemen yapmıştı onu yedik,sonrasın da hazırlandık ve çıktık...randevumuz vardı 15.20'de,hastane biraz yoğundu bugün bir de tabut gördük (( kendimi kötü hissettim...neyseki toparlandım...
kontrolden sonra çıktık hemen eve döndük çünkü hava pek kötüydü...eve geldikten sonra da bir gün öncenin de yorgunluğu vardı o sebeple uyuduk...
1 saat önce kalktım iyi geldi,sizlere yazayım dedim...
oğluşum çok iyi maşallah30 haftamız bitiyor...bebeğim doğum şeklini almış çok şükür...1800 gr. 39 cm dedi...gerçi makina biraz fazla gösteriyor sanırım kilosunu ama olsun normal boyutlarda diye düşünüyorum :)))2 hafta sonra yeniden gideceğiz artık kontroller sıklaştı,daha çok göreceğiz yavrumu
böcükkkkkkkkkkkk sabah gelince okursun cnm...mutlu,umut dolu güzel yarınlar olsun sana...Hep gül hayatında...nice sağlık dolu yaşlar dilerim tatlım...
Böcük sorsan bimdeki kağıtların fiyatını bilmiyorum kız bende
alıyorum ama fiyatına bakmak hiç aklıma gelmez.
Bilmiyorum cnm benim totişime o uyuyo yaa
bide benim mutfakta kağıt havlu canavarım var,eşim
günaydnnnnnnn cnm eferm bak senden garu olur
bugun d günümbende cok mutluyummmmm
eşimde işinden memnun ınş.böle devam ederde bıan evvel taşınırız
adaerım cok tşkler cnmm
Doğum günü çoçuğu seni....Doğum günün kutlu olsun....Güsel güsel hediyeler alırsın inşallah...Yeni yaşında başarı mutluluk sağlık bebek daha ne istersen onu getirsin....
günyadın kızlar..
smoker.. hamile hamile sanada zahmet verdik şekerim ellerine sağlık
böcük .. çok sefindim laa.. allah yüzünüzü güldürsün artıkım..her işte bir hayır var.. çok şükür rabbime..
adaer... yerim ben minnoşu... maşallah...
Nice Mutlu Yılllaraaa böcükkk.................
Eki Görüntüle 386706 Eki Görüntüle 386707
alyamında whatsapp oldu ama dün konuşamadık..
komşunun cenazesi vardı.. bende çocuklarına yemek falan yaptım yopudum..
Nice Mutlu Yılllaraaa böcükkk.................
Eki Görüntüle 386706 Eki Görüntüle 386707
Pastayı beraber aldık esm ile haa..Haberin olsun..
Kepenkleri açtım, dükkanı havalandırdım, çayı koydum, ortalığı süpürdüm....Sizi bekliyorum kızlar.....Aman aman keyfim pek yerinde...
Herkeslere Günaydın....Müzik açayım bide size.....Yandan yandan diyom ....
günaydnnnnnnn cnm eferm bak senden garu olur
bugun d günümbende cok mutluyummmmm
eşimde işinden memnun ınş.böle devam ederde bıan evvel taşınırız
adaerım cok tşkler cnmm
benimde keyfim yerinde ohhh sefam olsun bütün gece tuv. kalkmadım uyudum bol bol ama sabah kalktım ağrıyodu safra keseciğim:26: hemn koştum ne tembelim yaaa
sabah klaktım kahve bi lastkli hamiş pantolonum üzerine lila şık kazağım ve krem şık ceketimle baya şıkıdım geldim işe ama serisi kaçırdım süslenecem die...eşim geldi banio orda bekledim baya o getirdi....simit çayım peynirim ve yummurtamla müthiş buluşmayı yaşıyorum
cımrı nıye ayrı almadınnn
mayasız poğaçanın farkı ne cnm?
dolunay kız benim eşimde aramadı bak çalışıyodur napsın takma bunları benceBoşanma lafı bizdede geçebiliyor bazen sinirlenince bende git boşan diyorum eşimde dio sen memnun değilsin sen boşan
alya saol cnm bakem bi ama şekerli bu sanırım
bı bende yok o yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?