smoker annemmmm etraf pırıl pırıl ellerine sağlık,çok yorma ama yeğenimi....Kepenkleri açtım, dükkanı havalandırdım, çayı koydum, ortalığı süpürdüm....Sizi bekliyorum kızlar.....Aman aman keyfim pek yerinde...
Herkeslere Günaydın....Müzik açayım bide size.....Yandan yandan diyom ....
böcükkk birazdan dönjemmmm sana...az sonraaaaaaaaaaa...az bekleeee.günaydnnnnnnn cnm eferm bak senden garu olur
bugun d günümbende cok mutluyummmmm
eşimde işinden memnun ınş.böle devam ederde bıan evvel taşınırız
adaerım cok tşkler cnmm
benimde keyfim yerinde ohhh sefam olsun bütün gece tuv. kalkmadım uyudum bol bol ama sabah kalktım ağrıyodu safra keseciğim:26: hemn koştum ne tembelim yaaa
sabah klaktım kahve bi lastkli hamiş pantolonum üzerine lila şık kazağım ve krem şık ceketimle baya şıkıdım geldim işe ama serisi kaçırdım süslenecem die...eşim geldi banio orda bekledim baya o getirdi....simit çayım peynirim ve yummurtamla müthiş buluşmayı yaşıyorum
Burda adı zikredilinceye kadar benim haberim bile yoktu..Bir ortamda adı geçse Watşup ın telafuz edemem diye korkuyom Wetşöp felan derim heralde.O nE DERLERSE telefon şeysi derim...Eşime didim bana watşöp al...İsveç çiklotasımı aş mı erdin nerden alabilirim dedi...
Yaa ben doğum iznine giderken yerime bakacak kızı yetişdircem şimdi ben gidiyom 100 metre engelli koşturacam....gene gelecem ha şeytanınız bol olsun..
benim telefonumda yokmudur acaba yaasenın telefonun ne şekerm..
varmı sende.. bakalım
benim telefonumda yokmudur acaba yaa
gerçi varsa da kullanmayı beceremem ben, teknolocik caalım
NOKİA C7 :26:
brck bende sinirlenip çok söylüyordum bu lafı annem bir gün duydu bi sinirlendi beni uyardı boşanmak öyle kolay değildir sakın diline dolama bu lafı ne olursa olsun senden boşanırım çeker giderim gibi kelimeler kullanma ağırlığın kalmaz seni takmaz her dediğinde dedi hem oda aynılarını tekrarlar sıradanlaşır bu kelime dedi bidaha ondan sonra başkasıla konuşurken sölerimde onun yüzüne asla sölemedim artık....
annem babamdan boşandı ama çok ağır sebepleri vardı ve babama bir kere senden boşanırım dememiş düşün dilekçeyi aldığında şok olmuş kesin karaları bağlamıştır....yani vazgeçilmez değiller tabii ama bu kelime sıradanlaşırsa pek bi önemi kalmaz sölediklerimizin
gunaydın kıslarrrr
al bendende okadar bende teknolojik cahıllardanım...nemenem bişeymiş vu watsup mu?
yenmiyo galiba
selam dolunayım nbr?nasılsın cnm ?sonunda buldum seni kıs kaçak neler yapıyon nasıl gidiyo tatlım?özledim seni walla yaaaaaaaaaaaa
böcük garusu sana hayalindeki tüm emelleri gerçekleştirmeni ve uzun bir ömür geçirmeni diliyorum inşallah diğer yeni yaşında minik böcüğün olur bunuda diliyorummmm
bugün dilek dile pastanı keserken ...
Bugün ayın 10 nu kız bende para ne gezer ayın 10 unda..Amma 15 inde doğsan pastane kapatırdım sana..
Böcükk, doğum günün kutlu mutlu olsun Eki Görüntüle 386715
nice güzel yılların olsunnn :)
Günaydın ayrıca herkesee
Burda adı zikredilinceye kadar benim haberim bile yoktu..Bir ortamda adı geçse Watşup ın telafuz edemem diye korkuyom Wetşöp felan derim heralde.O nE DERLERSE telefon şeysi derim...Eşime didim bana watşöp al...İsveç çiklotasımı aş mı erdin nerden alabilirim dedi...
beklıommmmGünaydın kızlarr:):118:
smoker annemmmm etraf pırıl pırıl ellerine sağlık,çok yorma ama yeğenimi....
böcükkk birazdan dönjemmmm sana...az sonraaaaaaaaaaa...az bekleeee.
koketaaaaaaaa açımmm ben yaaa...ohh bizim içinde yeeee afiyet bal şeker olsunn yarasın...:125:
Eki Görüntüle 386720
uğur böcüğümmm sağlıkla mutlulukla dolu sevdiklerinle birlikte olduğun yeni br yaş dilerim.....
inşallah bu yeni yaşın sana daha çok uğur getirir,belki bide bebiş getirir:)
iyiki doğduuuuuuuuunn canımm...:13:
Günaydınlar kızlar nasılsınızzzz
Böcüğüm doğum günün kutlu olsun canım iyiki varsın
Ben sana bu garular gibi hazır pasta alamadım param yok annem ama güzel dileklerimi getirdim
Bol hamur işli bi kahvaltı yaptım geldim yarım baniçka yidim.2 poğaça bide muz yedimbirazdan hepsini kusarım:)
brck onu bana yazmıştı annemm..bu aralar eşimle 2lafımızdan 2 side boşanmak ,dün daha net anladım zaten..
artık tükenmiş bitmişiz biz..aamaaaaaaan kızlar boşverin,napıyım..kimse vazgeçilmez değil?değilmi?budünyaya 1kere geliyoruz..
dert çekmeyemi?yeter valla çektim ben hakkım olanı..artık dayanamıyorum bu şekilde yaşamaya..ne olacaksa olsun artık..
bıktım yapıcı olmaktan.
günaydınn burcucummmm:)hoşgeldin,neşeler getrdin
Günaydınlar kızlar nasılsınızzzz
Böcüğüm doğum günün kutlu olsun canım iyiki varsın
Ben sana bu garular gibi hazır pasta alamadım param yok annem ama güzel dileklerimi getirdim
Bol hamur işli bi kahvaltı yaptım geldim yarım baniçka yidim.2 poğaça bide muz yedimbirazdan hepsini kusarım:)
amın cnm ınş
lenn ne etcemm bebişi ev alam evv
tşkler canımmmmm
bende bılmım esma garusundan öğrendımde ındırdım ama gene bişi anlamadım
beklıommmm
ooo kıyak yaptın bana özelll cok mutlu oldummm cnm
cok tşklerrr
uleee herkess bebiş dıo sorun hele ben ne dıommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?