Kokoşş Hatunlar Kulübü

ooo sultanların sultanı gelmiş:)iyiyim canım,nasılsınn?varmı güzel haberler hee?

iyiyim tatlım bende ne olsun işte ..........ne güzel haberi beeeeeeeeee yokkkkcanım sıkkın dolunayım dün dktra gittim kontrol amaçlı sonuç iyi değil malesef tüplerim tıkanmış havayla açılması gerekiyomuş biraz cnm yanabilirmiş ağrı olurmuş işte bilmiyorum kararsızım napıyım kıssssss zaten havalıyım bide dktr hava verince havalara uçarım diye korkuyom ayol........uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın ayağını yereden kescem senin bebişe konacaksın dedi dktr

yaş kaç bajımmm?yapın işte yaa..bizim yaşımıza gelince zorlanmayın işte..

sen yap o bi köşede büyür yaa..evlattır lazım olur bigün:)

ee artık akşama kadar bişey yemezsin herhalde

hee burarada konuştuk bizimkiylen,geri dönüş olsa dükkan senin dedi:

yine sinirlerimi bozuk ama paso gülmek istiyorum nedense,iyiyim yaaa

sabah sabah kocemle tartıştımmmmmm sınırım bozuk

Bugün kocalara küsme günümü lennn
ölümlü dünya kenetlenelim birbirimizee...
dolunay kocen aşmış kız artık derdi ne bunun

doğum gunun kutlu olsun canımcım
mersı bacımmmm
nıyeee

25 oldum yaaama daha gencımmm
senın kaç
beben yok sanırım
kocenle sorunda var galıba:26:

hee köşeye koyarım büyür lenn ben fakirim yaapmam bebe neyım

doğru sölüon tatlım dimi ama yapda dursun bi kenarda bak sonra havanı alırsın benim gibi dimi kısssssss

hurremim bence bu güzel bi haber,nedenmi?çünkü enazından uğraşlarınızın neden sonuç vermediğini biliyorsun ve çooook şükürki
çözümüde var,bence zaman kaybetmeden yaptır açtırma olayını (Hsg galiba)...sen daha öncede çocuk doğurmuş kadınsın,tecrübelisin annem,bi havadan mı korkacan?
acısada hissetmezsin bence,değer be hürremim..
şöyle düşün,bu uygulamadan sonraki ay bebişin hemen gelecek

günaydın hatunlar!

böcüüüüüüüüük hapy bırtday to you!

buda sana kendi ellerimle yaptığım tatlım!

Son düzenleme:
noldu kısss kocenleeee
son halvetide yaptık..sezon kapandı...bu sefer sondu hissediyom

ayy cnm benım tşklerrr
pasta cok oldu zatennn dıleklerın yeter laa
canım benım

dolunay hep uzun uzun yazıyon benım vaktım yokk okuyamım ama cokta merak edıomkonuyuda çözemedım
uğur böcüğü sana burdan pırr diye uçarım annemm..okusana kız ne üşeniyonn..
neyse hadi sana özetliyim..
aşırı sakin ama inatçı bi koca,aşırı fedakar bi karı ama onunda inadı az değil(ben oluyom)bigün bi köprüde karşılaşırlar
ve birbirlerine geçmeleri için yol vermezler..işte derdimiz bu...

kim geçecek..kimin burnu sürtülecek...

sendemi bürütüs???
mersı bacımmmm

nıyeee

25 oldum yaaama daha gencımmm
senın kaç
beben yok sanırım
kocenle sorunda var galıba:26:

hee köşeye koyarım büyür lenn ben fakirim yaapmam bebe neyım

25yaş güzel bir yaş,değerlendir canım..bak bende 28 yaşımda evlendim,herşey normal ama çocuk gelmiyor..
bir anda 33 oldum,bu yaştan sonra şansım daha da azalıyor..yaşına güvenipte beklersen hata edersin..

hee borcunuz falan varsa belki 1 sene kadar beklemek normal ama daha fazla beklemeyin..
kocamla aramın açılma sebebplerinden biride bu..
bebeksiz ev..ruhsuz bi ev oluyor

doğrumu sölüon kısssssss adı öylemişmi {Hsg}bilmiyodum .korkudan değilde ne bileyim işte dktr öyle söyleyince içim tuhaf oldum .gerçektenmi diyosun kıs uygulamadan sonraki ay hamiş kalınıyomuşmu hadi bakalım öyleyse havalanalım ayol....gelsin havalar:119::119::119::129:

ayyy çikolatalı dimi buu..mmmmmm bayılırım....
günaydın hatunlar!

böcüüüüüüüüük hapy bırtday to you!

Eki Görüntüle 386731

buda sana kendi ellerimle yaptığım tatlım!

öyle tabi yaa...ahh bana dese doktor sorununuz şu diye ,hemen uça kaça giderdim..

benim bildiğim hsg de başınçlı sıvı ile tıkanıkları yada yapışıklığı açıyorlar,belki seninki havayla olduğuna göre
daha teknolojik bir cihaz olabilir,yinede rahat hissetmek için bi ağrı kesici hap içip gidebilirsin canım..
bence sen bukadar istiyosun bebişi,o heyecan ve adrenalinden acı macı hissetmezsin güzelim..

ben burdaki garuların ylancısıyım hemen ilk ay bilemedin 2.ayda bebiş geliyomuş..

Son düzenleme:
evet dolunaycım çikolata soslu.
tadı çok güzel oldu ama böcüğe resim koymadım bir türlü.
doğum gününe kısmet oldu :)

sen kaç senelik evliydin. yazdın belki ama unuttum.
eşinle ortak yapacak birşey bulamıyorsunuz gibi geldi.
sen tv den o pc den hoşlanıyor.
akşamları birlikte zaman geçiremiyorsunuz.
bu olmadı beraber yapmaktan keyif alacağınız birşeyler olmalı.
arada çıkın akşam yarım saat bi dolaşın çay için.
ne bileyim ikinizin seveceği bişeyler olmalı.
birbirinize süprizler hazırlayın.
yani sanki ev arkadaşı gibi olmuş bu durum.

cnm benim sağol rahatladım sen söyleyince kısssssss hadi bakalım hayırlısı diyelim gelsin prensesim inşallah sen nasılsın tatlım evdekiyle hııııııııııııı?aynımı yine cnm?

günaydınnn koketalarımm nasılsınızz bakalım bugun böcüüümmm asgum doom gununn kutlu olsun....

günaydınnn koketalarımm nasılsınızz bakalım bugun böcüüümmm asgum doom gununn kutlu olsun....

kız sen baniçkayı nerden biliyon bakiiim

Bide NEK ben seni sevdim
kuzuuuum ben de seni sevdimm

aa niey ki burcu :44:

ellerine sağlık
bu hafta normal çalışıyo akşam evde ama haftayabelli değil güzünü bile göremiyoruz..vardiyları bi değişiyo,belli olmuyor.

3,5yıllık evliyim canım,o dediklerini hep yaptık,konuşurken iyi,nezamanki bu hassas konulra geliyoruz mantıklı bir çıkış yolu bulamıyor..buduğu yollarda annesinin babasının direktifleri..eşim geçenlerde 1 hafta kadar onlarda kaldı..beni miç gibi bıraktı evde o ara çok çalışmış kaynanamla kocası,işlemişler adamın ciğerine..
oysa hiç birgün sorunum yoktu k.valideyle..bunca yıldan sonrada gelin kaynana olduk yaa çok şaşırıyorum..

Allah gönlüne göre versin hurremimim ee kız çocuğu gerçekten başka..bende çok severim kız çocuklarını..
aynı canım...sürekli aynı durumdayız..ben bazen adım atıyorum yaklaşıyom...hemen cumburlop halvet
ama ertesi gün arayıp sormuyor..dün akşam eve gittim bizimki gelmedi..oysa aynı saatlerde evde oluruz..
bi aradım açmadı bende babasını aradım kocamı sordum..bizde dedi..
çok yıkıldım ya..adam bi haber vermiyor..1gün öncede halvet etmişiz..demek artık y.odamız bile kurtarmıyor..
offffffffffff

dün akşam eşim geldi. sokak simidi iştemiştim almış.
daha paketi açar açmaz yarım simidi yiyiverdim.
hemen çay demledim kahvatılıkları çıkardım.
birde kurabiye almış. çocukluğumdan beri sevdiğim kurabiye diyor.
portakallı saç örgülü kurabiye tadı çok güzeldi.
akşam yemeği işini de hallettik. annem ıspanak yapmış.
kimse yüzüne bile bakmadı

ne hamaratsın lannn ben servisi bile kaçıryom utandım:26::26::26:

Günaydınlarr güzelliklerrrrrrrrrrrrrrrrr
böcük bacıcığım doğum güün mutlu kutlu huzurlu sağlıklı olsun inş.nice güpgüzel musmutlu senelerre
ikiiiiiiiiiiiiii doğdun böcük kkkkkkkkkkkkkkk iyiki doğdun böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:46

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…