ooo sultanların sultanı gelmiş:)iyiyim canım,nasılsınn?varmı güzel haberler hee?
amın cnm ınş
lenn ne etcemm bebişi ev alam evv
tşkler canımmmmm
bende bılmım esma garusundan öğrendımde ındırdım ama gene bişi anlamadım
beklıommmm
ooo kıyak yaptın bana özelll cok mutlu oldummm cnm
cok tşklerrr
uleee herkess bebiş dıo sorun hele ben ne dıommm
ee artık akşama kadar bişey yemezsin herhalde
hee burarada konuştuk bizimkiylen,geri dönüş olsa dükkan senin dedi:
yine sinirlerimi bozuk ama paso gülmek istiyorum nedense,iyiyim yaaa
sabah sabah kocemle tartıştımmmmmm sınırım bozuk
mersı bacımmmmdoğum gunun kutlu olsun canımcım
nıyeeesabah sabah kocemle tartıştımmmmmm sınırım bozuk
yaş kaç bajımmm?yapın işte yaa..bizim yaşımıza gelince zorlanmayın işte..
sen yap o bi köşede büyür yaa..evlattır lazım olur bigün:)
yaş kaç bajımmm?yapın işte yaa..bizim yaşımıza gelince zorlanmayın işte..
sen yap o bi köşede büyür yaa..evlattır lazım olur bigün:)
iyiyim tatlım bende ne olsun işte ..........ne güzel haberi beeeeeeeeee yokkkkcanım sıkkın dolunayım dün dktra gittim kontrol amaçlı sonuç iyi değil malesef tüplerim tıkanmış havayla açılması gerekiyomuş biraz cnm yanabilirmiş ağrı olurmuş işte bilmiyorum kararsızım napıyım kıssssss zaten havalıyım bide dktr hava verince havalara uçarım diye korkuyom ayol........ uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın ayağını yereden kescem senin bebişe konacaksın dedi dktr
son halvetide yaptık..sezon kapandı...bu sefer sondu hissediyomnoldu kısss kocenleeee
uğur böcüğü sana burdan pırr diye uçarım annemm..okusana kız ne üşeniyonn..ayy cnm benım tşklerrr
pasta cok oldu zatennn dıleklerın yeter laa
canım benım
dolunay hep uzun uzun yazıyon benım vaktım yokk okuyamım ama cokta merak edıomkonuyuda çözemedım
sendemi bürütüs???sabah sabah kocemle tartıştımmmmmm sınırım bozuk
mersı bacımmmm
nıyeee
25 oldum yaaama daha gencımmm
senın kaç
beben yok sanırım
kocenle sorunda var galıba:26:
hee köşeye koyarım büyür lenn ben fakirim yaapmam bebe neyım
hurremim bence bu güzel bi haber,nedenmi?çünkü enazından uğraşlarınızın neden sonuç vermediğini biliyorsun ve çooook şükürki
çözümüde var,bence zaman kaybetmeden yaptır açtırma olayını (Hsg galiba)...sen daha öncede çocuk doğurmuş kadınsın,tecrübelisin annem,bi havadan mı korkacan?
acısada hissetmezsin bence,değer be hürremim..
şöyle düşün,bu uygulamadan sonraki ay bebişin hemen gelecek
günaydın hatunlar!
böcüüüüüüüüük hapy bırtday to you!
Eki Görüntüle 386731
buda sana kendi ellerimle yaptığım tatlım!
doğrumu sölüon kısssssss adı öylemişmi {Hsg}bilmiyodum .korkudan değilde ne bileyim işte dktr öyle söyleyince içim tuhaf oldum .gerçektenmi diyosun kıs uygulamadan sonraki ay hamiş kalınıyomuşmu hadi bakalım öyleyse havalanalım ayol....gelsin havalar:119::119::119::129:
ayyy çikolatalı dimi buu..mmmmmm bayılırım....
öyle tabi yaa...ahh bana dese doktor sorununuz şu diye ,hemen uça kaça giderdim..
benim bildiğim hsg de başınçlı sıvı ile tıkanıkları yada yapışıklığı açıyorlar,belki seninki havayla olduğuna göre
daha teknolojik bir cihaz olabilir,yinede rahat hissetmek için bi ağrı kesici hap içip gidebilirsin canım..
bence sen bukadar istiyosun bebişi,o heyecan ve adrenalinden acı macı hissetmezsin güzelim..
ben burdaki garuların ylancısıyım hemen ilk ay bilemedin 2.ayda bebiş geliyomuş..
kız sen baniçkayı nerden biliyon bakiiimGünaydınlar kızlar nasılsınızzzz
Böcüğüm doğum günün kutlu olsun canım iyiki varsın
Ben sana bu garular gibi hazır pasta alamadım param yok annem ama güzel dileklerimi getirdim
Bol hamur işli bi kahvaltı yaptım geldim yarım baniçka yidim.2 poğaça bide muz yedimbirazdan hepsini kusarım:)
kuzuuuum ben de seni sevdimmBide NEK ben seni sevdim
aa niey ki burcu :44:sabah sabah kocemle tartıştımmmmmm sınırım bozuk
evet dolunaycım çikolata soslu.
tadı çok güzel oldu ama böcüğe resim koymadım bir türlü.
doğum gününe kısmet oldu :)
sen kaç senelik evliydin. yazdın belki ama unuttum.
eşinle ortak yapacak birşey bulamıyorsunuz gibi geldi.
sen tv den o pc den hoşlanıyor.
akşamları birlikte zaman geçiremiyorsunuz.
bu olmadı beraber yapmaktan keyif alacağınız birşeyler olmalı.
arada çıkın akşam yarım saat bi dolaşın çay için.
ne bileyim ikinizin seveceği bişeyler olmalı.
birbirinize süprizler hazırlayın.
yani sanki ev arkadaşı gibi olmuş bu durum.
cnm benim sağol rahatladım sen söyleyince kısssssss hadi bakalım hayırlısı diyelim gelsin prensesim inşallahsen nasılsın tatlım evdekiyle hııııııııııııı?aynımı yine cnm?
annemlerin orda baniçkacı var yeğenimle aynı işyerindeyiz oda orda oturuyo bi iki kere aldı zamanla çok sevdik arada alıyor yiyoruz:)çok hafif bi börekkk.sizde yapıyomusunuz cnm?
geceden berı dua edım cok şükür cokkkkk Rabbım ınş bu işten kurtulup aılemın yanınada taşınmamı nasıp eder
tek ıstedığım bu
eşime dedım bı kaç ay daha ıdare et dedı hem taşınmak için para lazım hem bakalım işi nolcek ve eğitimlerı olacak ve eğitimler dıplomalı olduğundan ücretlı onlar içinde para lazım
son sabrıma kadar burdayım anlıycannn
sabah erkenden kalktım kahvaltı hazrladım paşama sonrada köfte kızarttım ıstedı onu ekmek arası yaptım doymaz benımkı öğlen yerım dedıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?