Kokoşş Hatunlar Kulübü

olsun tatlım en azından doymuş oldunuz dün için
et ihtiyacını gidermiş oldun hehe:)
Benimde güzel olur dolmam ama zeytinyağlı yapmıyorum ben etli yapıyorum yada bol salçalı yaparım genelde..

boşver bak iyi yapmışsın...
dene annem ilk kez poğaça yapan biri olarak sürekli kendimle gurur duyup sevindim yumuşacık oldularrr
eşim dioki hayatım sende herşeyden anlıyosun yaaa löp löp götürdü

kızlar albüme resim ekleyeceğim ama boyutu büyük diye ekleyemiyorum.
nasıl küçültücem????

’kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer her gece. yalnızlık, sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa koynuna’
Hep birlikte söyleyelim Meral OKAY ve biricik eşi Yaman OKAY.Şimdi eleledirler umarım....

kızlar albüme resim ekleyeceğim ama boyutu büyük diye ekleyemiyorum.
nasıl küçültücem????
paintle aç resmi, üstte "resim" şeysi var ordan uzat/eğ şeysini seç ayarlar var ya 100 100 onları 40-50 felan yap tamamdır
Masaüstüne kopyala yapıştır resmi sağ tıkla yeniden boyutlandır de küçük boyutu seç ben böyle yapıyom oluyor bir de sen dene..
bu olay basitmiş, sevdim
ama bende hiç bir fotonun sağ tıkında "yeniden boyutlandır" çıkmıyor :26:

ya umutlarım.........
boşnacam diyorsun ama..

çocuk yapmak istiyorsun neden anlamdım bennn

sende çok realistsin be bacım..
tüm gerçekleri bi tokat gibi çarpeyonn suratımıza...senin dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama bazen
2kere 2 dört olmuyor..insanız biz..duygularımızla yaşıyoruz..
5yaşından beri anne olma hayalim var...yani yaklaşık 27yıldır bu anı bekliyorum..
zaten Allahımda vermiyor zaten..
ama nebileyim..her ay deniyoruz..ya olmuşsa,ya gelmişse diye beklemek..hem zor hem güzel..çünkü
umudu oluyor insanın..eğer bu halvetleri yapmasaydım umutsuz yaşardım..umuda ihtiyacım var..

aile ortamımız bir bebeği kaldıramıcak türden değil canım...biz inatçı iki keçiyiz..ben biraz daha olgunlaştım
şimdide eşim olgunlaşacak...zamanla olacak şeyler

ALllahım bilir elbette ama hamile kalmayacğım gün gibi aşikar..
nerdeyse 30küsür aydır dniyoruz..
dedim ya..bat tarihime kadar yaşama sevinci oluyor bana..

elbette babasız bi çocuk büyütmek istemem..ona benzeyen bi kızım olsun...ama olmuyor..hayırlısı değil çünkü

ben sadece doğacak bebeği düşünüyorum..

ayrı odalarda yatıyorsunuz.. seni bırakıp ailesinde kalıor..

evi satalım diyor... bu sadece okuduklarımın bir kısmı.. sen bu aileye geleck çocuğun ne derecede sağlıklı olmasını bekliyorusun....

tabiki her kadın anne olmak ister anne olmak mükemmel bir duygu..

ama kendi isteklerimiz için bir çocuğun hayatınıda düşünmek lazım... nasıl bir aile ortamında yaşayacağını düşünmek lazım..

bence hiç acele etme.. once olgunlaşın...

diyor evet ama bunun için bir adım attığınıda görmedim..amacı bana çektirmek..
burnumu iyice sürtmek..farklı bir dolunay yaratmak...
elbeteki benimde değişmeyecek huylarım var ama çoğu şeyi değiştirdim..
önceden evde cıngar çıkarırdım..5gün geçer adamda tık yok..bekle bekle..anca 10gün falan geçecekte adam
beni isteyecek..bu tip şeylerden kısarak beni çok tüketti..
bende artık ilgilenmemeye başladım..hayatımın önceliği yapmadım,alıştım zaten birsüre sonra..ama sinirli biri oldum..
onun en ufak hatasına abartı tepkiler verdim...bir köpeği bile sevince uysallaşıyor..
ama o beni sevmedi..içimdeki kızı sevmedi,şımarır diye..o kızda canavara dönüştü...yine kabak benim başıma patladı..

hamile kızlar beni anlıyomusunuz?yda bebek özlemini çok sağlam hissetmiş arkadaşlar?

tatlım ben bebek özlemini çok hissetmediğim için bişi diyemicem..
ben aşırı olsun die zorlamadım hiç bi zaman hala hazırmıyım bile bilmiyorum mesela:)
Bebek büyük sorumluluk demek..
Mesela eşimle sorunlarım olsa ayrılmayı düşünsek hele hiç istemezdim

Son düzenleme:

bitanem ayrılalım diyoruz çünkü başka bi laf bulamıyoruz..çocuk oyuncağı değilki bu..
2aydr evde küs püs oturuyoruz..ben konuşmasam konuşmuyor..çoktan boşanmış olurduk..
oda istemiyor..ama dedim yaa.benden yaka silkmiş anladığım kadarıyla...
uygun değildik birbirimize ama çok sevdim yaa

len amma yazmışsınız hee
okuyamam
var mı önemlı bişi
ortak başımda gıremımkı

kızlar ya bişi dicem ama kızmayın gülmeyin...
ben bebeğime bşi olsa kahrolurum tabiki alıştım hamileliğede ama sanki benimseyemedim henüz bebeğimi ayy annecim diye karnımı falan sevemiyorum garip yani..
acaba hareket etmediği içinmi henüz anlamıyorum bişey..

günaydın hatunlar!

böcüüüüüüüüük hapy bırtday to you!

Eki Görüntüle 386731

buda sana kendi ellerimle yaptığım tatlım!

Eki Görüntüle 386735
ellerıne sağlık bacımmm
tşklerrr

sen benım ortakı bılmezsın pc oturtmuyorkı okuyammm ama anladım cnm
hayırlısı olsun
olgun ınsanlrsınız karar sızın tabısı

cnm seneye belkı hem aılede yakın olurumm annem bakcek bebeme bölece maddı ve manevı sorun olmaz ınş.
günaydınnn koketalarımm nasılsınızz bakalım bugun böcüüümmm asgum doom gununn kutlu olsun....

asgun yesın senı
tşkler cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…