ben hele hiç bişi anlamadım:44::44::44:
bende bugün yapıcam dün kaynanaya gittik eşim ordaydı bende geçtim işyerinden sonra yine dolma yapmış bu sefer beyaz dolma yanına salata çok bile etmiş sesimi çıkarmadım yedim eline sağlık dedim ama görseninz bir et doldurmuş içine yazık olmuşşşş ete bembeyaz dolmaz içinde domtes yok nane yok hiç bişi yok prinç ve et gördüm susz kupkuru bölee ahhh ahhh annecimmmm benimm ne güzel dolmalar eder bana
dün kadın iyidi bana karşı gaf etmedi llahtan gerçi çok sohpet etmedim herkes yemeğe oturdu yedik ben telf. oynaıdm azcık eşim dedi gidelimmm öyle gçeiştirdim pek bişi konuşmayınca gafta etmio ohhhh
kızlar albüme resim ekleyeceğim ama boyutu büyük diye ekleyemiyorum.
nasıl küçültücem????
kızlar albüme resim ekleyeceğim ama boyutu büyük diye ekleyemiyorum.
nasıl küçültücem????
paintle aç resmi, üstte "resim" şeysi var ordan uzat/eğ şeysini seç ayarlar var ya 100 100 onları 40-50 felan yap tamamdırkızlar albüme resim ekleyeceğim ama boyutu büyük diye ekleyemiyorum.
nasıl küçültücem????
bu olay basitmiş, sevdimMasaüstüne kopyala yapıştır resmi sağ tıkla yeniden boyutlandır de küçük boyutu seç ben böyle yapıyom oluyor bir de sen dene..
boşnacam diyorsun ama..
çocuk yapmak istiyorsun neden anlamdım bennn
dolunay hem adama kızyosun hem çocuk istiyorsun :26:
yani boşanmayı da düşünüyorsun.
burcu aman bu erkekler böyle çabuk diye başına dikilince daha çok elin ayağına karışıyor.
bak benimkide çabuk çabuk diyip duruyordu.
bende panik oluyordum.
sonra baktım hep aynı inadına yavaş hareket ettim o da söylemekten vazgeçti.
ben senin şu yazdıklarından hiç birşe anlamadım..
yaniii... çok yanlış davranıyorsun... bak olan bebeğe asla anlaşamıyorsunuz neden bebek yaptınız demem..
ama sen resmen.. savaşın içinde beyaz bayrak çekip.. çocuk yapmak için kullanıp..
şimdi tekrar savaşa girmişsin..
bu kargaşasa senin hamileliğin nasıl olur sence...
şuan bebek istemen için uygun bir dönm değil bence...
tekrar söyluyorum.. kendlinden gelen bebeğe lafım yok.. ama bu durumdayken gün hesaplayıp bebek yapmak gikri hiç sağlıklı değil..
sen sağlıklı düşünemiyorsun bence
ben sadece doğacak bebeği düşünüyorum..ya umutlarım.........
sende çok realistsin be bacım..
tüm gerçekleri bi tokat gibi çarpeyonn suratımıza...senin dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama bazen
2kere 2 dört olmuyor..insanız biz..duygularımızla yaşıyoruz..
5yaşından beri anne olma hayalim var...yani yaklaşık 27yıldır bu anı bekliyorum..
zaten Allahımda vermiyor zaten..
ama nebileyim..her ay deniyoruz..ya olmuşsa,ya gelmişse diye beklemek..hem zor hem güzel..çünkü
umudu oluyor insanın..eğer bu halvetleri yapmasaydım umutsuz yaşardım..umuda ihtiyacım var..
aile ortamımız bir bebeği kaldıramıcak türden değil canım...biz inatçı iki keçiyiz..ben biraz daha olgunlaştım
şimdide eşim olgunlaşacak...zamanla olacak şeyler
ben sadece doğacak bebeği düşünüyorum..
ayrı odalarda yatıyorsunuz.. seni bırakıp ailesinde kalıor..
evi satalım diyor... bu sadece okuduklarımın bir kısmı.. sen bu aileye geleck çocuğun ne derecede sağlıklı olmasını bekliyorusun....
tabiki her kadın anne olmak ister anne olmak mükemmel bir duygu..
ama kendi isteklerimiz için bir çocuğun hayatınıda düşünmek lazım... nasıl bir aile ortamında yaşayacağını düşünmek lazım..
bence hiç acele etme.. once olgunlaşın...
hamile kızlar beni anlıyomusunuz?yda bebek özlemini çok sağlam hissetmiş arkadaşlar?
hamile kızlar beni anlıyomusunuz?yda bebek özlemini çok sağlam hissetmiş arkadaşlar?
tatlım ben bebek özlemini çok hissetmediğim için bişi diyemicem..
ben aşırı olsun die zorlamadım hiç bi zaman hala hazırmıyım bile bilmiyorum mesela:)
Bebek büyük sorumluluk demek..
Mesela eşimle sorunlarım olsa ayrılmayı düşünsek hele hiç istemezdim
len amma yazmışsınız hee
okuyamam
var mı önemlı bişi
ortak başımda gıremımkı
ellerıne sağlık bacımmmgünaydın hatunlar!
böcüüüüüüüüük hapy bırtday to you!
Eki Görüntüle 386731
buda sana kendi ellerimle yaptığım tatlım!
Eki Görüntüle 386735
son halvetide yaptık..sezon kapandı...bu sefer sondu hissediyom
uğur böcüğü sana burdan pırr diye uçarım annemm..okusana kız ne üşeniyonn..
neyse hadi sana özetliyim..
aşırı sakin ama inatçı bi koca,aşırı fedakar bi karı ama onunda inadı az değil(ben oluyom)bigün bi köprüde karşılaşırlar
ve birbirlerine geçmeleri için yol vermezler..işte derdimiz bu...
kim geçecek..kimin burnu sürtülecek...
sendemi bürütüs???
25yaş güzel bir yaş,değerlendir canım..bak bende 28 yaşımda evlendim,herşey normal ama çocuk gelmiyor..
bir anda 33 oldum,bu yaştan sonra şansım daha da azalıyor..yaşına güvenipte beklersen hata edersin..
hee borcunuz falan varsa belki 1 sene kadar beklemek normal ama daha fazla beklemeyin..
kocamla aramın açılma sebebplerinden biride bu..
bebeksiz ev..ruhsuz bi ev oluyor
günaydınnn koketalarımm nasılsınızz bakalım bugun böcüüümmm asgum doom gununn kutlu olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?