Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bennn Hiç Bişe anlamdım senin anlattıklarından... :26::26::26::26::26::26:

Bennn Hiç Bişe anlamdım senin anlattıklarından... :26::26::26::26::26::26:

tatlım nereyi anlamadın?şöyle özetliyim ozaman,normalde kaynanama yakın oturuyoruz.

eşimin işi ikimizinde evine çok uzakta ve bugün bende eşimin iş çevresinden bir teklif aldım..
eğer iş görüşmem olumlu geçerse eşimle taşınacağız..

kaynanamgiller eşimi dolduruşa getiriyorlardı,ben orda daha iş bulmadan eşime ev tutması için yürklendirme çalışmaları yapıyorlar..çok yorgunsun oğlum,ömrün yollarda geçiyo oğlum,seni sokaktamı bulduk oğlum,elin kızı acımaz işte böyle olğlum şeklinde gaza getiriyorlar..e biyerde anne yani..adamda diyorki annem beni düşünüyor..halbuki ocağımıza incir ağacı dikiyor..evli çiftlere bukadar karışılmaz ama yani..

ay ne çok yazmışsınız hee, ele şükür yeni sayfaya geldim diyorum başka bitane pörtlüyo
çenenize, fikrinize, elinize sağlık (açılay stayla)

Son düzenleme:
saol canımm yok aramadı bende aramadım

hmmm...ay ben dayanamaz arardım sanki bişey yokmuş gibi..ama iyi bir örnek değilim işte görüyorsunuz...
hiçbir zaman peşimden koşmuyor sevgili kocacım..ben hep içimden geldiği gibi davrandım ona..
o an sesini duymak isteyince sıkmıyorum kendimi arıyorum soruyorumm..herzamanda eşim
iyi karşılık verir Allahı var..ama bu aralar bende aramıyorum ama tabi bizim durum farklı..
yinde sana şunu söyleyebilirim..
içinden ne geliyorsa öyle yap canım..bu hayat senin,koca senin..mutlu olun inşallahh

ver bakıyım tarıfnı ve adı nıye nöbet

KIZ BİZ ANNEMLE BUNU YILLARDIR YAPARIZ
KKDAN KIZDA YAPMIŞŞ AYNI BENŞİMKİ DİYE HERKESE BURDAN VERDİM TARİFFF
BİLİRDSSİN BUNU SEN

http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/389266-esimin-nobet-pogacalari-pastane-pogacasi.html

BAK BUNUDA ÇOK YAPARIM AYNI ZATİ HEMEN HEMEN İÇİNE ZEYTİN EZMESİ KOYARIM

http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/389266-esimin-nobet-pogacalari-pastane-pogacasi.html

cepten okuyorm ama cok zormş yaa dolunay konunu okudum cnm bana bıraz karışık geldı musaıt olunca uzun uzun yazcam ama şuan dycem tek şey bu sıkıntılar içine cocuk düşünme belkı boşansanda Allah korusun sana en büyük dost arkadaş yaşam sebebın olacak ama ben cocukların evlılık kurtardığına pek ınanmıyorum nadirde belkıde

burcum sana noldu yanı kocenle aranda noldu okuyamadım ama üzmen yaa bırbırınızı
valla bak eşim işsız olduğundan berı cok mutsuzdum onuda üzdüm ama hayırlısı dıyıp gectım
sizler sayesındede hatamı anladım
kocem işe gırdı okadar sevinçliyımkı hemde ıyı karıyer yapabılce bı yere şükür hemde karşıdasabah 5 te uyandımm
koceme kahvaltı hazrladım meyva sıktımm köfte yaptım kızarttım
hıc yorulmadım
d günüm kocem unutmaz ama aradığındada demedı gene üzülmedım
yanı bıde güzel taraflarını düşün ve ara eşini takma kafana lütfen

canım sağol özverin için

çocuğu evliliği kurtarma için asla düşünmüyorum ama şuada bir gerçekki eşimle sıkıldık yani..

bi bebişimiz olsa tüm ilgimizi ona versek,ona baktıkça yüzümüz gülse,tartışmalar yerini sevgi sözcüklerine bıraksa..
hiç fena olmaz yani..

Son düzenleme:
dolunay bacım sen cok samımı geldın laa banasevdım senı
sana cok şey yazmak ıstıyom ama ortam bı musaıt olmadı

bu arada sanrım h sonu net alcez evekocem iş adamı olmuşta maıller gelcekmışş

Hayyyyyyyyyy böcükk koptum sana yafsssss çok yaşa emi

önemlı değil cnmmm

keşke herşey hayal ettığımız gıbı olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…