- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
boşanırken haber veririm böcüüümmm
şimdilik bi gelşme yok annemmm
kızlar ya bişi dicem ama kızmayın gülmeyin...
ben bebeğime bşi olsa kahrolurum tabiki alıştım hamileliğede ama sanki benimseyemedim henüz bebeğimi ayy annecim diye karnımı falan sevemiyorum garip yani..
acaba hareket etmediği içinmi henüz anlamıyorum bişey..
böcüüümm Allah razı olsun vakit ayırda bi oku bakem:)kızlar ya bişi dicem ama kızmayın gülmeyin...
ben bebeğime bşi olsa kahrolurum tabiki alıştım hamileliğede ama sanki benimseyemedim henüz bebeğimi ayy annecim diye karnımı falan sevemiyorum garip yani..
acaba hareket etmediği içinmi henüz anlamıyorum bişey..
ellerıne sağlık bacımmm
tşklerrr
sen benım ortakı bılmezsın pc oturtmuyorkı okuyammm ama anladım cnm
hayırlısı olsun
olgun ınsanlrsınız karar sızın tabısı
cnm seneye belkı hem aılede yakın olurumm annem bakcek bebeme bölece maddı ve manevı sorun olmaz ınş.
asgun yesın senı
tşkler cnmm
Allah hayırlısı versın tabe ama ben okuycammm zaman buldukça
öleyımdırne hamaratsın lannn ben servisi bile kaçıryom utandım:26::26::26:
mersı sevkılımmmGünaydınlarr güzelliklerrrrrrrrrrrrrrrrr
böcük bacıcığım doğum güün mutlu kutlu huzurlu sağlıklı olsun inş.nice güpgüzel musmutlu senelerre
ikiiiiiiiiiiiiii doğdun böcük kkkkkkkkkkkkkkk iyiki doğdun böcükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:46
valla herkes bebiş dilemiş seneye göbüş görcez inş... demekki kısmette var
melodim gitti bu salonda uyumaya başladı 1 hafta öyle uyudu,ama adamdan tek kelime çıkmıyoo ya..
bu sessizliğe dayanamayıp patladım,evden kovdum...ama aslında yanımda yatmasını istediğim için patladım ama
diyemiyosunki öyle...medem salonda uyucaksın defol git dedim..
işte o sinirle oda gitti..sen kimi kovuyosun ,şuanda sana küsüm ama evimide bırakamam falan demesini beklerdim..
h.sonu diye bir kavram yok bizde..tatili h.içine denk gelir,ee bende çalıştığım için ancak iş çıkışıma gelir bi yemek yemeye falan giderdik..bunlarıda benim zorlamamla yapardık..
ondan sürpriz beklememeyi öğreneli çok oldu melodim..bigün b sürpriz yapsa herhalde şaka yapıyor diyip ciddiye bile almam..bünyem alışık değil napimm..
Yemedim yavvs yağlı geldi açım şu an sade çorba içtim...Öğleden sonra bakacam bi şeylere...ben geldim kadın budu köfte salata bide yayla çorbası yedik oğluşla
smokeer gttinmi sevdinmi kadınbudu köfteyi
Hamile olmayanlara özenmiyorum ama ne bilim cnm yani ayy ben hamileyim diye havalara uçmuyorum..Valla diğer kızlar neder bilmiyorum.İsteyerek planlayarak bebiş yaptık biz ama ilk 3.5 ay hamile olmayanlara özeniyordum istediklerini yiyip içiyorlar mideleri bulanmıyor hayatı seviyorlar diyordum ister istemez bir tuaf ruh halindeydim.bir de sürekli düşük olur mu stresi vardı...
Ne zaman tekmeleri belirginleşti ve ultrasonda zuzaylıdan çok bebişe benzedi ben civcivimi kendimden ayrı düşünemez oldum...
aslında müsade etmezdim ama çok gücüme gitti..nasıl diyimm..boşanmayıda düşündüm zaten..
bu ilgisiz tavırları zaten bitirdi beni..nasıl adamsın diyorum ya?annemlerin evi normalde yakın sayılırdı
hani zor durumda kalsam onlara sığınabilirim ama canım babam 3ay önce bi kaza geçirdi ve ablamlarda kalıyorlar
evleride bayaa uzak bana..böyle çok kötü şeyler hissettim geçen hafta..annem yok babam yok..bağırıyorum sesimi duyan yok..lanet olsun dedim..
yapma diyor..boşanıcaz diyor,ben daha sa şirinlik yapınca tabi dayanamıyor ama nebiliyim...beni seviyor ama çok inatçı..
bide annesi babası saçma sapan şeyler koymuşlar kafasına,yok sevseymişim işimi bırakıp kocamın peşinden gidermişim..
la havle vela kuvette..
boşancaz diyo,sen istediğin kadar böyle ol diyor,boşanıcaz..ee diyorum ozaman evi satında paylaşalım..anlaşmalı boşanalım diye yem atıyorum,tık yok..offffff ya..ne yardan geçiyor ne serden..
tek bildiğim benim üzüldüğüm kadar üzülmüyor yada belli etmiyor
dolunay bacım okuyorum sımdık yazcam en sonayy inşallah ya..yaşımı çok dert ediyorum...yani testlerimiz falan normal ama işte zaman su gibi akıp geçiyor..
araştırıyom google amcadan ...
dövelimm hureemim yaa..bi gün yüzü göstermedi banatamam iyi bir insan lafım yok..
ama nebileyim..mesela şuraya gidelim mi derim,ne gerek var der..önden bi bütün hevesi kırar sonrada çok gitmek istiyosan gideriz der..sonuçta benim dedğimi yapar ama oanki heves kalmaz bende..çünkü isteyerek yapmadığını biliyorum.
isteyerek yaptığı tek şey colası sigarası eşliğinde netten film izlemek..:26:
canım biz eşimle hiç korunmadık,ilk sene geri çekilirdi,borçlarımız vardı
ben hernekadr bebek istesemde tamam derdim 1-2 sene düşünmeyelim..
nasılsa bebiş kendi sürpriz yapar sandım..geri çekilmeyle hamile kalanlar var ve süreklide çekilemiyordu garibim
ama olmayınca olmuyormuş işte...daha sonra etrafta bizden sonra evlenenlerin çocukalrı olmaya başlayınca ve bende 30u devirince
artık oda iyi bari bi çocuğumuz olsun dedi..
çocuk hayali kuralım mı kocacım derdim..nasıl okullarda okuturuz?nerleri gezeriz falan onunla..hemen konuyu kapatırdı..uğursuzluk gibi bişeymiş..doğmamış çocuk hakkında konuşmak....hayalleri bile yok adamın..
bı muhabbete dehil olamadım zaten keyfimde yokkkk
dolunay bacım okuyorum sımdık yazcam en son
senın nen var
ona göre ben böyleyim..
1-hep benim steklerim önemliymiş..onun fikrini sormuyormuşum..sadece onaylatıyomuşm..
2-sinirlenince gözüm bişey görmüyomuş
3-işi evimize çok uzak bende ordan iş bulup taşınacaktık sözde ama ben kafama göre bir yer bulamadım.
aileside oğlum bak bacakların ne halde geldi diye gaza getirip şuanda ev tutmak üzere olmasına ön ayak oldular.
ee ev ayrılırsa ortada bir evlilikten bahsedemeyiz..
bana görede eşim şöyle
1-aşırı sakin/kinci/iiçine atan/inatçı
2-dışarda akıp giden zamana inat hayatını düz yaşamaktan asla sıkılmaz..
kışında tek keyfi nette film izlemek,yazında aynısı..bi şileye kahvaltıya git be adam dimi?yada nebileyim
git bi kanlıcada yoğur zıkkımlan ,çengelköyde HIYAAARR yee hıyar...oda yok..
3-kadınlığımı hiç bir zaman ona koz olarak kullanmayayım diye daha ilk günden o kendini geri çekerek erkekliğini
kullanıyr..çok kabaca anlattım ama yanii canı çeksede benim adım atmamı bekliyor..
ahh ahh..maşallah size...bi telefona bakıyosunuz diye size ilgi gösteren eşleriniz var..
burda bunları yazmasanız ben herkesi kendi kocam gibi sanır normali bu diye düşünürdüm..
kiminle yazışıyosun diye bile sormaz benimki...
niye sormuyosun falan desem %100 şöyle der..ablanla konuşuyosunduır aşkım..
hhee patladım zaten sabah
simdi sabah kalktım banyoda haırlanıyom makyaj felan her sabah benım kı otuyr guguklu saat gıbı hadı cabuk ol dıye bende saate baktım erken daha sonra kahvaltıya gectım basımda bıd bıdı bıdı ya dedim saat daha erken oda saatıne baktı neresı erken dıyor 4-5 felan oynuyor ıkımızın saati lokmaları boğazıma dızdı sınırlendım yemeden kalktım bende bu da gıttı tv yi actı al saate bak dıye benım kıde tam ayarlıydı nolduysa gerı kalmış bende bılmedıgımden rahat davranıyorum sucum ne şimdi benim
Hamile olmayanlara özenmiyorum ama ne bilim cnm yani ayy ben hamileyim diye havalara uçmuyorum..
isteyerek bebek yaptı bizde.eşim karnımı seviyo bebeğini seviyo bana hala garip geliyor:)bendede sürekli bişi olacak mı düşüncesi oluyor..
yani tekmelerini varlığını iyice hissettiğimde düzelirim diye umut ediyorum..
kurban olurum sağool bacımmm...bekleyeomm
kızlaaaaaaaaaaaar flaş flaş flaaaaşş....yeni bi haberim var
alyam nöbet poğaçası ne annemmm banada annaaatt
genelde beylerle çalışma ortamım olduğu için iş görüşmesi yaptığım firmalara
dikkat etmem lazım,birde şuanki işyerimdeki şartlarım iyi,enazından bu işimi aramayacağım bir iş olursa bende kabul ederim..
ne iş olsa yaparım abi diyemem ben..yıllarıca kariyer diye kendimi yırttım..tam kaymağını yiyecekken,vasat bi işi kabul edemem..ama firma iyi biyere benziyor..insan kaynakllarından bi hatunda aradı yarına salladım..akşam kocayla bi konuşayaım bakalım...bu hafta görüşme yapabilirim...
Dolunay kaynananlar eşini bu kadar dolduruyolar..
senin onlara yakın taşınman bana mantıklı gelmiyor?
yakın olacaksınız dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?