beneneneeeeeeeeeeeee ben baniçka istiom:26:
18 tane bebe.....Ay ben mi yanlış biliyorum yoksa....Ama 18 düşükler ölümler felan totalde 18....
kızlar menümü tamamlayın lütfen
ağlayan pasta
nöbet poğaçası
şekilli kurabiye (ayak şeklinde olacak)
bunun yanına ne olur?
2 çeşit daha olsa yeter.
aman sevmıyom ole tarıflerı bı elim kulağımın memesınde bı elim hamurdaaaa
total 18 cnm yaşayanlar 10 ama annem dio 18 den fazla dır yanlış hatrlıyo dio dahasıda vardır çok düşük yaptı dio aynı yıl içinde hemde...hiç boş durmamış valla dedem rahmetli oldu 64 yaşında allah rahmet eylesin
sağol tatlışşşş
benimde evdeki tariflerim hep pc çıktısı poşet dosyada mavi kapaklı dosyada ama yazmam lazım güzel bi ajandaya aslında..neyse doğum izninde uğraşırım artık:)
nekim 18 bebe yapmış koketin nenesi aslında şaşırmamak lazım sülaleden geliyo koketin
47 sinde doğurmuş nene
ne bılım bacım cok gıbı geldı gözüme bı annn benım su bardaklarını dusununce kaç tane cıkıyorkı bız ıkı kısıyıs yane
Taam bu hafta iyice öğrenim kuzum, ben tazgah nolarını öylesine yazdım şimdi tarif içinUnuttum çinkim hangisiydi öğrencemm
kızlarTotaldedir evet bence de 18 doğum ay düşünemedim bile. Maşallah diyip boncuğumu konduruyorum
47 sinde doğurmuş ahahahaha en son teyzemle aram 5 yaş adı selda poahahahah annem nişanlıken nenem doğurmuş poahahahahah nefret etmiş dio annem hatta nenem dio çok kızdılar düşürmeye çalıştım olmadı ama o teyzem bana çok baktı allah var çok severim iyiki doğurmuş onu çokta güzel hemde....
ben 7 yaşındaken düşün 0 12 yaşındaydı bana gözü gibi bakardı her teyzemin yeri ayrı bende nenem dio bak teyzeleri senin için yaptım hepsi düğünümü güzelleştirdiler çiçek gibilerdi valla sağolsun nenem
Koketa geldi bu konuda bizi aydınlatsın...
Koket bu arada dün arabayı sormuşsun ya evet kırmızı siyah travel ama senin beğendiğinden değil sanırım...Sunny bütün arabalar kırmızı siyah kız..
Kızlar bebek çantası olarak sırt çantası almak istiyorum kullananınız oldu mu sırt çantası bebiş için?
olsun tatlım en azından doymuş oldunuz dün için
et ihtiyacını gidermiş oldun hehe:)
Benimde güzel olur dolmam ama zeytinyağlı yapmıyorum ben etli yapıyorum yada bol salçalı yaparım genelde..
boşver bak iyi yapmışsın...
dene annem ilk kez poğaça yapan biri olarak sürekli kendimle gurur duyup sevindimyumuşacık oldularrr
eşim dioki hayatım sende herşeyden anlıyosun yaaalöp löp götürdü
nan brck garusu bardak bardak diyon anladıkta neyin tarifi yavrum de hele...tarif nerde ben neden göremiyorum geçmişte mi yoksa???
ya umutlarım.........
sende çok realistsin be bacım..
tüm gerçekleri bi tokat gibi çarpeyonn suratımıza...senin dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama bazen
2kere 2 dört olmuyor..insanız biz..duygularımızla yaşıyoruz..
5yaşından beri anne olma hayalim var...yani yaklaşık 27yıldır bu anı bekliyorum..
zaten Allahımda vermiyor zaten..
ama nebileyim..her ay deniyoruz..ya olmuşsa,ya gelmişse diye beklemek..hem zor hem güzel..çünkü
umudu oluyor insanın..eğer bu halvetleri yapmasaydım umutsuz yaşardım..umuda ihtiyacım var..
aile ortamımız bir bebeği kaldıramıcak türden değil canım...biz inatçı iki keçiyiz..ben biraz daha olgunlaştım
şimdide eşim olgunlaşacak...zamanla olacak şeyler
tarifin tamamını yaparsan 30 a yakın çıkıyor cnm:44:
bizim akşam yendi 7-8 tane
eşime kodum 6 tane sanırım
ben getirdim 6 tane
evde var 10 11 tane falan:)
normal eski anne su bardakları cnm süssüz standart bardak işte
ben sadece doğacak bebeği düşünüyorum..
ayrı odalarda yatıyorsunuz.. seni bırakıp ailesinde kalıor..
evi satalım diyor... bu sadece okuduklarımın bir kısmı.. sen bu aileye geleck çocuğun ne derecede sağlıklı olmasını bekliyorusun....
tabiki her kadın anne olmak ister anne olmak mükemmel bir duygu..
ama kendi isteklerimiz için bir çocuğun hayatınıda düşünmek lazım... nasıl bir aile ortamında yaşayacağını düşünmek lazım..
bence hiç acele etme.. once olgunlaşın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?