Kokoşş Hatunlar Kulübü

alyammmmm gel cnm benim...hakkat zaten niye gelmiyon ki???
hamile garuyum ben öyle çok gezemiyom ama sen gelirsin :)))
foto ekliyem hafta sonundan alıntı etmeyin...

18 tane bebe.....Ay ben mi yanlış biliyorum yoksa....Ama 18 düşükler ölümler felan totalde 18....

total 18 cnm yaşayanlar 10 ama annem dio 18 den fazla dır yanlış hatrlıyo dio dahasıda vardır çok düşük yaptı dio aynı yıl içinde hemde...hiç boş durmamış valla dedem rahmetli oldu 64 yaşında allah rahmet eylesin

kızlar menümü tamamlayın lütfen
ağlayan pasta
nöbet poğaçası
şekilli kurabiye (ayak şeklinde olacak)
bunun yanına ne olur?
2 çeşit daha olsa yeter.

ayak şeklinde yapma neennnn ben yıyemem

1-tavuk salata
2-kısır
3-pates salatası
4 patets topları
5 mercımek koftesi

sen sec bakalım

aman sevmıyom ole tarıflerı bı elim kulağımın memesınde bı elim hamurdaaaa

Bende hiç bilemezdim ve gıcık olurdum aldığı kadar un, kulak memesi kıvamı felan...Bir gün biri eline yapışmaycak kadar hamur yedire yedire un koy dedi..Sonra çözdüm hakket alabildiği bir sınır var fazlası dibinde kalıyor..Eline yapışmasın ama unda kalmasın ortalıkta hamur olsun ıslansın.

aneannenmiydi canım?yaa bi bana bi dokansa yaa...uleynnn tık yok yaa...millet ikinciyi doğuruyo..bide demiyorlarmı
ee yapın artık vaktiniz geldi....sanki saate bakıp yapıyoruz ahanda vaktimiz geldi..
olmuyo işte sıpalar anasını babasını seçerek geliyorki bizi tercih etmiyorlar

47 sinde doğurmuş ahahahaha en son teyzemle aram 5 yaş adı selda poahahahah annem nişanlıken nenem doğurmuş poahahahahah nefret etmiş dio annem hatta nenem dio çok kızdılar düşürmeye çalıştım olmadı ama o teyzem bana çok baktı allah var çok severim iyiki doğurmuş onu çokta güzel hemde....

ben 7 yaşındaken düşün 0 12 yaşındaydı bana gözü gibi bakardı her teyzemin yeri ayrı bende nenem dio bak teyzeleri senin için yaptım hepsi düğünümü güzelleştirdiler çiçek gibilerdi valla sağolsun nenem

ne bılım bacım cok gıbı geldı gözüme bı annn benım su bardaklarını dusununce kaç tane cıkıyorkı bız ıkı kısıyıs yane

tarifin tamamını yaparsan 30 a yakın çıkıyor cnm:44:
bizim akşam yendi 7-8 tane
eşime kodum 6 tane sanırım
ben getirdim 6 tane
evde var 10 11 tane falan:)
normal eski anne su bardakları cnm süssüz standart bardak işte

nekkk neneme sorsan aşk nedir die çocuk yapmak der pohahahaha anneme öyle demiş annem demiş sen babama nasıl aşıktın peki aşk nedir demiş oda çocuk yapmak demiş kooopppp koppppp

somyesi var hala saklıo eski ızık ızık öter 18 çocuğu dedemle ıkış tepiş orda yapmış pohahahahahaha dio daha samimiydik büyük yataklar iyi değilmiş sölicem o somyeyi esmaya versin uğur getirir onaaa poahahhahaha

Kaç teyze kaç dayı...

sırt çantası aslında fena fikir değil haaaa:44::44::44:

nan brck garusu bardak bardak diyon anladıkta neyin tarifi yavrum de hele...tarif nerde ben neden göremiyorum geçmişte mi yoksa???

kızlar iyi saatte olsunlar birden karşıma gün gün hamilelik sayfası açıldı.
hani siteye ilk girişte çıkıyo yaa ahanda bende yine çıktı durduk yere...yoksa yoksaa
buda bi işaretmi?Allahım aklıma mukayett ol

erkekler hamurlu yicekleri sevio bende yapcam bugün

eşin kaç yaşında cnm ?

bebeği sen istiyosun eşinde istiyomu?

pehhhh osaman once ardak alacaz heeee bende normal bardak yok ıs yerınden bı tane afırayımmm bariii ustune ne suruyonuss bakemmmm yumurta sarısı ile şeker mi

ayyy adaer bune güzellik maşallahh canımmm....
benim ablamında 1,5 aylık oğluşu var oda hamişken senin tişörtünden giymişti..inşallah banada nasip olur kız dua etsenize:)

inşallah sağlıkla mutlulukla kavuşursunuz bebişinize

katılıyorum bende

dolunaycım ben de eşimle çok sorunlar yaşadım yaşıyoruzda tabii herkes gibi ama bu yatak olayı orda yatması hoş değil senimn yerinde olsam asla onun başka yerde yatmasına izin vermezdim asla bu duruma üzüldüğünü onu yanında istediğini ona herşekilde ihtiyacın oldunu hissettrmelisin arada erkekler egolarının okşanmasını ister...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…