burcum sana noldu yanı kocenle aranda noldu okuyamadım ama üzmen yaa bırbırınızı
valla bak eşim işsız olduğundan berı cok mutsuzdum onuda üzdüm ama hayırlısı dıyıp gectım
sizler sayesındede hatamı anladım
kocem işe gırdı okadar sevinçliyımkı hemde ıyı karıyer yapabılce bı yere şükür hemde karşıdasabah 5 te uyandımm
koceme kahvaltı hazrladım meyva sıktımm köfte yaptım kızarttım
hıc yorulmadım
d günüm kocem unutmaz ama aradığındada demedı gene üzülmedım
yanı bıde güzel taraflarını düşün ve ara eşini takma kafana lütfen
dolunay bacım sen cok samımı geldın laa banasevdım senı
sana cok şey yazmak ıstıyom ama ortam bı musaıt olmadı
bu arada sanrım h sonu net alcez evekocem iş adamı olmuşta maıller gelcekmışş
nan bidaha istemeyin laaaaa yiterrrrralya şu nöbet poaçasının tarifini versene bi bana...
şaka len şaka.....
Dün aldığın cicileri yüklemedin ...
canım sabah burcucumla eşi evden çıkacakken burcucumun saati geri kaldığı için biraz ağır
hareket etmiş,eşiside geç kaldık falan diye konuşunca burcucumda kırılmış ama şuç saatte..
alçak saat niye gerçek zamanı göstermeyonn..sevenlerin arasına girme saaatt
böcüğüm hadi gözünüz aydın canım,inşallah hayırlı uğurlu gelir bu yeni iş canım..eviniz bereketli olsun canım..
bence akşama bir sürpriz düşünüyordur enişte
Alya şu nöbet poaçasının tarifini versene bi bana...
Şaka len şaka.....
ben senin şu yazdıklarından hiç birşe anlamadım..
yaniii... çok yanlış davranıyorsun... bak olan bebeğe asla anlaşamıyorsunuz neden bebek yaptınız demem..
ama sen resmen.. savaşın içinde beyaz bayrak çekip.. çocuk yapmak için kullanıp..
şimdi tekrar savaşa girmişsin..
bu kargaşasa senin hamileliğin nasıl olur sence...
şuan bebek istemen için uygun bir dönm değil bence...
tekrar söyluyorum.. kendlinden gelen bebeğe lafım yok.. ama bu durumdayken gün hesaplayıp bebek yapmak gikri hiç sağlıklı değil..
sen sağlıklı düşünemiyorsun bence
sağol annem o senin samimiyetin:)heheheheh:)
kızlar bi susun nannnn böcüğümmm bana bir yol gösterecek:13:
ayy ayy kocoşu iş adamı olmuş yakışır böcüüüme:):123:
ee her başarılı erkeğin ardında karısı olurmuş:)
KIZ BİZ ANNEMLE BUNU YILLARDIR YAPARIZ
KKDAN KIZDA YAPMIŞŞ AYNI BENŞİMKİ DİYE HERKESE BURDAN VERDİM TARİFFF
BİLİRDSSİN BUNU SEN
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/389266-esimin-nobet-pogacalari-pastane-pogacasi.html
BAK BUNUDA ÇOK YAPARIM AYNI ZATİ HEMEN HEMEN İÇİNE ZEYTİN EZMESİ KOYARIM
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/389266-esimin-nobet-pogacalari-pastane-pogacasi.html
Nann burcuu bugün iki lafın belini kıramadıkkkk yafsssssss bacıcığım sinir stresli olunca şakada yapamıyon haliyle
Esmaaaaaaaaaaa
güneşşşşşşşşşşşşşş sır oldu garularrrrrrrrr
kokiş gel laaaaaaaaaaaa
hmmm...ay ben dayanamaz arardım sanki bişey yokmuş gibi..ama iyi bir örnek değilim işte görüyorsunuz...
hiçbir zaman peşimden koşmuyor sevgili kocacım..ben hep içimden geldiği gibi davrandım ona..
o an sesini duymak isteyince sıkmıyorum kendimi arıyorum soruyorumm..herzamanda eşim
iyi karşılık verir Allahı var..ama bu aralar bende aramıyorum ama tabi bizim durum farklı..
yinde sana şunu söyleyebilirim..
içinden ne geliyorsa öyle yap canım..bu hayat senin,koca senin..mutlu olun inşallahh
yaa kızım dolunay daha dün geldin topicde alfa başkan oldun...ben topiğin kurucusuynan tanıştım bizzat davet edildim geldim bir hafta aşağıda ziyaretciler kısmından gözetledim de teee neden sonra azcık azcık muabbete girdim sen bir günde her şeyi çözdün ...ezikmiyim nan ben.....
Yalnız bugün banada bir can geldi haa konuşmalarım felan açıldı böyle bir şakıyorum..
canım bunda un olcusu yok ben ole goz kararı ve alabıldığınceden hıc anlamam hıc yapmadığım bı seyde gozumun kararı olmas sen bana un olcusunu sole bacım
buğcu bacım sen az az koy unu hamur kıvamını bilirisn.
size resim yüklyemedim bir türlü.
nekin dediği şekilde küçültebildim paintten ama burda bir türlü yükleyemedi.
püffffffffff!
Ben söylim aşgum sayfa aralarında yazmış birisi..
8,5 bardak un koyuluyo die bende direk 8,5 bardak koydum başkada eklemedim tam tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?