Kokoşş Hatunlar Kulübü

canım sabah burcucumla eşi evden çıkacakken burcucumun saati geri kaldığı için biraz ağır
hareket etmiş,eşiside geç kaldık falan diye konuşunca burcucumda kırılmış ama şuç saatte..

alçak saat niye gerçek zamanı göstermeyonn..sevenlerin arasına girme saaatt

böcüğüm hadi gözünüz aydın canım,inşallah hayırlı uğurlu gelir bu yeni iş canım..eviniz bereketli olsun canım..

bence akşama bir sürpriz düşünüyordur enişte

sağol annem o senin samimiyetin:)heheheheh:)

kızlar bi susun nannnn böcüğümmm bana bir yol gösterecek:13:

ayy ayy kocoşu iş adamı olmuş yakışır böcüüüme:):123:

ee her başarılı erkeğin ardında karısı olurmuş:)

alya şu nöbet poaçasının tarifini versene bi bana...

şaka len şaka.....
Dün aldığın cicileri yüklemedin ...
nan bidaha istemeyin laaaaa yiterrrrr
kız heee unuttum evde değildim annemdeydik 12 de geldik haliyle unuttum yavyuuu

hain saat

almazsada olur işl varartık başka zaman alır ınş cnm

Nann burcuu bugün iki lafın belini kıramadıkkkk yafsssssss bacıcığım sinir stresli olunca şakada yapamıyon haliyle

Esmaaaaaaaaaaa
güneşşşşşşşşşşşşşş sır oldu garularrrrrrrrr

kokiş gel laaaaaaaaaaaa

esmaya katılıyorum önce sorunları çözün bu sorunlar bebekten kaynaklanmıyor çünkü böyle bir psikoljide bebek beklemen yanlış olur doğru söylüyor

Yaa kızım Dolunay daha dün geldin topicde Alfa başkan oldun ...Ben topiğin kurucusuynan tanıştım bizzat davet edildim geldim bir hafta aşağıda ziyaretciler kısmından gözetledim de teee neden sonra azcık azcık muabbete girdim sen bir günde her şeyi çözdün...Ezikmiyim nan ben.....
Yalnız bugün banada bir can geldi haa konuşmalarım felan açıldı böyle bir şakıyorum..

susun lennn yol göstercemm

ayy sağol cnmm

canım bunda un olcusu yok ben ole goz kararı ve alabıldığınceden hıc anlamam hıc yapmadığım bı seyde gozumun kararı olmas sen bana un olcusunu sole bacım

ya bıde ınternet gıdıp gelıyor superonlıne calışma yapıyormus

buğcu bacım sen az az koy unu hamur kıvamını bilirisn.

size resim yüklyemedim bir türlü.
nekin dediği şekilde küçültebildim paintten ama burda bir türlü yükleyemedi.
püffffffffff!

içimden aramak felan gelmiyor bacımmm oyusdende aramıcamm sabah sabah sınır etti benııı o arasa kesın trıp atar nıye aramıyosun dıye

ahahahhahahah alemsinnn kızz haklısın vallaaa kaptırdı hanımmmm kendinii

eee açıl bi zahmet de şakıııı az okumadın sessiz sessizzz seni seniiiiiiiiii

senimi taciz ediyodum yaz diyee:26:

canım bunda un olcusu yok ben ole goz kararı ve alabıldığınceden hıc anlamam hıc yapmadığım bı seyde gozumun kararı olmas sen bana un olcusunu sole bacım

Ben söylim aşgum sayfa aralarında yazmış birisi..
8,5 bardak un koyuluyo die bende direk 8,5 bardak koydum başkada eklemedim tam tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…