Kokoşş Hatunlar Kulübü

eşin kaç yaşında cnm ?

bebeği sen istiyosun eşinde istiyomu?

35yaşında..çocuklaı çok sever aslında,yolda bi çocuk görsek hemen yıldızımız barışır kaynaşırız..ikimizde çok seviyoruz çocukları..
ama bitaraf fazla isteyince diğer taraf ağırdan alıyor sanırım..bide bana karşı kullanabileceği kozu yok.
dolunay beni gıcık ederse bende onu bebek özleminden vururum diyor..

Son düzenleme:
melodi nöbet poğaçası yazınca gülesim geldi kız
Kadın koymuş ismini eşi nöbete gittiğinde yaptığı için

biliyorum bebiğim e bi adı olsun ama dimi?

hani salataaaaaaaaaa:26:

işte ben de soprdum ne olur diye salatada olur.

meloşşşşş oğlanın menüsü sanırım bu :)))
salata tarzı bir şey düşünmez misin cnm???
Nohut salatası mesela...süper bir şey oluyor da...

evet oğluşun menüsü
nohut sevmem ama ben.

off bide kısır yapsan var yaaa...

10numara olur:129:

evet ama her günde mutlaka kısır yapılıyor değişik bişey istiyorum.

aman sevmıyom ole tarıflerı bı elim kulağımın memesınde bı elim hamurdaaaa

Burcu allah seni ne etmesin emi.
Bir eli hamurda bir eli kulağında koptum

ayak şeklinde yapma neennnn ben yıyemem

1-tavuk salata
2-kısır
3-pates salatası
4 patets topları
5 mercımek koftesi

sen sec bakalım

seçtim ama tavuk salatası ilk sırada.
şimdi lezzetli bir tarif istiyorum.
Içine aklına ne gelirse koy deme ama.

ben karnımı okşamaya korkuyorum arada tepik atıyo taklalar atıyo hoşuma gidiyo ama olsun doğsun severim diorum bu korku alıştınmı gitmiyo....

ilerde daha çok hissedceksen kıpırdamadımı insan dio noldu nesi var şuan bile oynuyor içerde amann maşallahhh

koketam...nsaıl desem böyle elimin hamuruyla erkek işlerine girişiyorum falan hem onda hayranlık uyandırıyorum hemde
sanırım dolunay çok güçlü portresi çiziyorum..

kendisinede dedim..evde yanlız kalmaya dayanamadığımı...vardiyaları oluyor hadi işte oluyor tek kalıyorum evde ama zaten bin tane
zorlukla uyuyorum ki ertesi gün benimde işim var ...

dediğim gibi beni bu tip yerlerden vuruyor eşim..çok adice ama yapıyor işte..

nan brck garusu bardak bardak diyon anladıkta neyin tarifi yavrum de hele...tarif nerde ben neden göremiyorum geçmişte mi yoksa???
tatlım nöbet poğaçası smoker link vermiş zati..hoşgeldin bu arada tatlışş
pehhhh osaman once ardak alacaz heeee bende normal bardak yok ıs yerınden bı tane afırayımmm bariii ustune ne suruyonuss bakemmmm yumurta sarısı ile şeker mi
valla ben yumurta sarısı sürdüm sadece ama pastanedeki renk olması için az şekerde koyuyolarmış yumurtanın içine.
bak senin için 2 saattir okuyorum yazmışlar...

bu arada unu kaç bardak koyuluyo diyenler için az önce yaptım ve ölçtüm
8,5 su bardağı un kafi geliyo

maşallah

hay ALLAHIM tarıfı verıyommm

mazemeler
tavuk göğüsü
taza soğan
ıceberg
yoğurt
mayonez
tuz

tavugu haşlıyosun ve dıdıklıyorsun bacım ıceberglerı ınce ınce dogruyorsun kişi sayısına göre ama gözün aldanmasın bayağ dogra
taze soğagı doğara sonra bı kabın içine yoğurt koy ve kasıkla cırp cırptıktan sonra 3-4 yemek kaşıgı mayonez ekle karıştır butun melzemelri ekle karıştır bırazda tuz koy basıt ekonomık ama lezzettli

patates topları

malzemler
patates
dere otu
nane
tuz
pul biber
yoğurt
başka istdeğin yeşillik gurubuda olur maydonoz,soğan sana kalmış

patesi hasla ez mazlemerı karıştır ellerınle top top yap uzerine yogurdu karıstır ve dok bazıları bul bıber veya salça yağla eritp mantı (sosu gıbı yanı) uzerine dokuyor ben sadece yoğurt dokuyorum ıstersen sarımsak da koya bılırsın yoğgurda guzel ve doyurucu haaa unutmadan karısma bırazda sıvı yağ ekle top yapcan yaa rahat olur

dolunay...durumunuzu şimdi okuduklarımdan az çok anlayabildim diyebileceğim en uygun şey sanırım...Rabbim en doğru zamanda size bir yavru nasip etsin,yuvanızı şenlendirsin cnm...
smokerrrr sağ ol tatlım tarife bir bakayım...
meloşşş sen sevmezsen gelenler yer bacım ama neyse burcunun verdiği çeşitler içinden seçtin sanırım...kolay gele o halde...
ben de sevmiyorum burcu dediğin gibi kulak memesi ama belki benim yumuşaklık anlayışım farklı o yüzden bana ölçü olacak illa...

Allah razı olsun canımm...içimi açtın mesajınla canım,Allah ne muradın varsa versin...:13:

burcum okudum sanada yazamadım şu müdür çok bakıo yüz verme laa bugün zati parisede gitmion iyi işte küs kal bugün anlasın bağırmak nemiş benimkide yapar bunu

aradı az once nıye sesın cıkmıyor dıyo ben de ıste dedım uyuz uyuz konusdum kapattım sınır olmustur kesin

saol bebıkımm sımdı sırada ofısten su bardağı afırmaktaaaaa
yarın yaparım ben yaaa bgun fırında kofte yapacem hasan paşa koftesı bıde dun halam geldııı agrım çok ugrasamamm

hoşgeldinnn ada kızz yemeğe sendeyim yakınız zati
aaa ada da mı bu taraflarda

dede gitmiş nene yaşıyor, hakkaten koocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…