Kokoşş Hatunlar Kulübü

canım bunda un olcusu yok ben ole goz kararı ve alabıldığınceden hıc anlamam hıc yapmadığım bı seyde gozumun kararı olmas sen bana un olcusunu sole bacım

kuşumm bende ölçü veremem şimcik göz kararı yaparımm

hani bizim türklerin kulak memesi yumuşaklığı tabiri varya ondan olcek işte

yerim kızben senii yaa...değilsinnn annemm estgfrullah.annem ben altta 1gün sessiz dursam patlarım nan..konuşuyosak derdimizdennn..

içimden aramak felan gelmiyor bacımmm oyusdende aramıcamm sabah sabah sınır etti benııı o arasa kesın trıp atar nıye aramıyosun dıye

sen bilirsin bebişim,ama inşallah akşama kadar çözülür probleminiz..ayy böyle şeylerden küsmek negüzel yaa..

ahhh biz level atladık bizimkiylen...nelere küstüğümüzü bi bilsen ah ahh

kızlar menümü tamamlayın lütfen
ağlayan pasta
nöbet poğaçası
şekilli kurabiye (ayak şeklinde olacak)
bunun yanına ne olur?
2 çeşit daha olsa yeter.

slm yavrular napıysınız bakalım
hava soğuk ama içimiz sıcak yaw okuldan eve geldim hemen akşam yemeği faslına giriştim...sevmiyorum öyle oturup oturup son dakika da yemek hazırlamayı...
gelirken piliç bonfile almıştım,incelttim onu biraz sonra parçaları,köri,kekik,pul biber,kara biber,tuz ve sıvı yağ karışımına buladım...bekletiyorum...tavada arkalı önlü kızartırım...
yanına pilav yapmayı düşünüyorum yaprak sarmam da var bir de bol salata ohhh misss daha ne olsun di mi ama...

ahahahhahahah alemsinnn kızz haklısın vallaaa kaptırdı hanımmmm kendinii

eee açıl bi zahmet de şakıııı az okumadın sessiz sessizzz seni seniiiiiiiiii

senimi taciz ediyodum yaz diyee:26:
Yanlış değilsem Böcük kokete diyoduki smoker diye biri var aşağıda kaç gündür okuyo ha aman dikkat diye, bide sen dedin foto yükle görelim ama senin fotonu göremedik diye ama bende seni göremedim daha
....

melodi nöbet poğaçası yazınca gülesim geldi kız
kadın koymuş ismini eşi nöbete gittiğinde yaptığı için

meloşşşşş oğlanın menüsü sanırım bu :)))
salata tarzı bir şey düşünmez misin cnm???
nohut salatası mesela...süper bir şey oluyor da...

benim hep duryodu yeni sildmiştim albümdennn koyarımmm kızzz

hoşgeldinnn ada kızz yemeğe sendeyim yakınız zati

valla şuanda karnım guruldamaya başladı...ellerine sağlık arkadaşım,kokusu geldi yani..o derecedeyim..

nan iyiki hamile değilim hee...

evet aşgum oku forumu aralarda birisi yazmış..
tarifin yarısını yapıyosan 4
tamamını yapıyosan 8,5 su bardağı un
bende öyle yaptım bi anormallik olmadı la tam tuttu

ne bılım bacım cok gıbı geldı gözüme bı annn benım su bardaklarını dusununce kaç tane cıkıyorkı bız ıkı kısıyıs yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…