su bardağımı laaaaa abowwww cay bardagıdır beee
canım bunda un olcusu yok ben ole goz kararı ve alabıldığınceden hıc anlamam hıc yapmadığım bı seyde gozumun kararı olmas sen bana un olcusunu sole bacım
su bardağımı laaaaa abowwww cay bardagıdır beee
Yaa kızım Dolunay daha dün geldin topicde Alfa başkan oldun...Ben topiğin kurucusuynan tanıştım bizzat davet edildim geldim bir hafta aşağıda ziyaretciler kısmından gözetledim de teee neden sonra azcık azcık muabbete girdim sen bir günde her şeyi çözdün ...Ezikmiyim nan ben.....
Yalnız bugün banada bir can geldi haa konuşmalarım felan açıldı böyle bir şakıyorum..
içimden aramak felan gelmiyor bacımmm oyusdende aramıcamm sabah sabah sınır etti benııı o arasa kesın trıp atar nıye aramıyosun dıye
su bardağı tatlım...nie çay bardağı olsun:)
Yanlış değilsem Böcük kokete diyoduki smoker diye biri var aşağıda kaç gündür okuyo ha aman dikkat diye, bide sen dedin foto yükle görelim ama senin fotonu göremedik diye ama bende seni göremedim dahaahahahhahahah alemsinnn kızz haklısın vallaaa kaptırdı hanımmmm kendinii
eee açıl bi zahmet de şakıııı az okumadın sessiz sessizzz seni seniiiiiiiiii
senimi taciz ediyodum yaz diyee:26:
[sıze=2]kızlar menümü tamamlayın lütfen
ağlayan pasta
nöbet poğaçası
şekilli kurabiye (ayak şeklinde olacak)
bunun yanına ne olur?
2 çeşit daha olsa yeter.[/sıze]
kızlar menümü tamamlayın lütfen
ağlayan pasta
nöbet poğaçası
şekilli kurabiye (ayak şeklinde olacak)
bunun yanına ne olur?
2 çeşit daha olsa yeter.
yanlış değilsem böcük kokete diyoduki smoker diye biri var aşağıda kaç gündür okuyo ha aman dikkat diye, bide sen dedin foto yükle görelim ama senin fotonu göremedik diye ama bende seni göremedim daha
....
slm yavrular napıysınız bakalım
Hava soğuk ama içimiz sıcak yawOkuldan eve geldim hemen akşam yemeği faslına giriştim...sevmiyorum öyle oturup oturup son dakika da yemek hazırlamayı...
Gelirken piliç bonfile almıştım,incelttim onu biraz sonra parçaları,köri,kekik,pul biber,kara biber,tuz ve sıvı yağ karışımına buladım...bekletiyorum...tavada arkalı önlü kızartırım...
Yanına pilav yapmayı düşünüyorum yaprak sarmam da var bir de bol salata ohhh misss daha ne olsun di mi ama...
su bardağımı yuhhhhhhhhh
18 neben konuyu kaçırdım sanki yaa
ıhhbaniçkayı yapamıyorum ama dızmana yapabiliyorumm
kuşumm bende ölçü veremem şimcik göz kararı yaparımm
hani bizim türklerin kulak memesi yumuşaklığı tabiri varya ondan olcek işte
slm yavrular napıysınız bakalım
hava soğuk ama içimiz sıcak yawokuldan eve geldim hemen akşam yemeği faslına giriştim...sevmiyorum öyle oturup oturup son dakika da yemek hazırlamayı...
gelirken piliç bonfile almıştım,incelttim onu biraz sonra parçaları,köri,kekik,pul biber,kara biber,tuz ve sıvı yağ karışımına buladım...bekletiyorum...tavada arkalı önlü kızartırım...
yanına pilav yapmayı düşünüyorum yaprak sarmam da var bir de bol salata ohhh misss daha ne olsun di mi ama...
evet aşgum oku forumu aralarda birisi yazmış..
tarifin yarısını yapıyosan 4
tamamını yapıyosan 8,5 su bardağı un
bende öyle yaptım bi anormallik olmadı la tam tuttu
aman sevmıyom ole tarıflerı bı elim kulağımın memesınde bı elim hamurdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?