Kokoşş Hatunlar Kulübü

haaaa ben yapılış amacını bılmıydum pacum gecmısı okumadımmmm

yani oda bbek seviyor bebeğiniz olsa sence davranışları yumuşarmı sana karşı peki? seni düşünür sorumluluk alırmı ailesi sorun olmazmı ev muhabbeti gitme muhabbeti ortadan kalkarmı

kızz çocuğa bunlar yapılırmı çocuk için yapıyor makarna yappp kızz minkler sever peynirli olsunnnnn

tavuk daha faydalı canım. ona mayonezsiz veririm.
çocuk pek gelmez bize. küçük çocuğu olan yok bizde.

hepsi tatlı olmuş tuzlu çııbık yapp benceeee

nöbet poğaçası tuzlu içine zeytin filan konuyor.

valla süper oldu tavuk salatası.
biberli sos tavuk için mi patates için mi? :26:

bence ona erkek oldunu hissetir seni daha bi benimsesin çok güçlü kadın portresi herzaman işe yaramaz....gitme kal de gitceği zman yanımda otur de ne bilim bugün sinemaya bilet aldım felan deee değiş bişelere zorla sonra sık sık ilk tanıştınız günlerden aşktan söz et bence evliliği istersen sen kurtarırsın çok çıkmaza girmeden hemde

aman sevmıyom ole tarıflerı bı elim kulağımın memesınde bı elim hamurdaaaa
delüüüüüüüüüü
hamura başlamadan kulağını tut aklında tıt elini yıkaaaa
alyammmmm gel cnm benim...hakkat zaten niye gelmiyon ki???
Hamile garuyum ben öyle çok gezemiyom ama sen gelirsin :)))
foto ekliyem hafta sonundan alıntı etmeyin...
hani fotoooo
ahh ada okadan gidecek yer varki inş diyelim neden olmasın
kızz çocuğa bunlar yapılırmı çocuk için yapıyor makarna yappp kızz minkler sever peynirli olsunnnnn
Makarna hemide peynirli harbiii çatlakkkkkkk
Meloşş koptummmm
alya bebeğim nolduu nıcın sustun kuzum
eskicilik yapıyomm işlerim yoğundu
sende konuşma konuşma açıldın hıhh

salata mı da ekledim menüye.
şimdi sıra börekde.
nefis ve kolay börek tarifleri bekliyorum kızlarrrrrrrrr!

[sıze=2]salata mı da ekledim menüye.
şimdi sıra börekde.
Nefis ve kolay börek tarifleri bekliyorum kızlarrrrrrrrr!
[/sıze]

meloşşşşşşş nan sen istemekden bıkmadınmöı
kız sen tarif bilmiyonmu yaaaaaaaa

alya niye koptun kıs???????

nan 40 yılda bir misafir kabul edicez menümüz şekilli olsun demi

börek tarifi bekliyorum hamarat hatun.

aaa ada da mı bu taraflarda

dede gitmiş nene yaşıyor, hakkaten koocaman

pohahaha neneme sor kaç yaşındasın dee 72 der her sene 72 hiç değişmez tartışamazsın canını sıkar 76 yaşında boyuda 185 miş halbuki en fazla 175 felan eskiden çok uzunmuş kendini hala uzun sanıyor

yani oda bbek seviyor bebeğiniz olsa sence davranışları yumuşarmı sana karşı peki? seni düşünür sorumluluk alırmı ailesi sorun olmazmı ev muhabbeti gitme muhabbeti ortadan kalkarmı

canım bakalım kısmet bugün iş teklifi aldım eşimin işyerine yakın bir firmadan..onu değerlendireceğim.
burdaki işimdende memnunum görüyosunuz sabahtan beri burdayım

bu şartları sağlarsa hatta biraz daha azına bile razıyım,eşimle giderim o tarafa..

eşime babalık çok yakışacak ama açıkçası çok sinirlendiğinde beni ve ççocuğumuzu bırakıp giderse evet işte ozaman gerçekten pişman olurum bişeyler için ama bana karşı çok dolu eşim..normalde böyle biri değildi..
evlenmeden önceki geçimimizi görseniz siz hemen evlenin derdiniz ama aynı çatı altına girince çok farklı olduğumuzu anladık..
sürekli bir muharebe halindeyiz..3ayda bir illa küseriz,sonra parise gider barışırz ama illa 3ayda bir tatsızlık çıkardı..
baktım küslüğü çok uzatıyor evlilikte küslük olmaz diye hep ben adım attım..zaten çok görüşemiyoruz..
ikimizde çalışıyoruz,kalan zamanda küs oturmak dokanıyodu be bacım..

keşke sabretseymişim,onun adım atmasını bekleseymişim...ama ya yumurtlama zamanıma geliyor yada nebiliyim küs kalmak azap veriyor bana..
o nasıl başarıyor bilmiyorum yada nasılsa dolunay arayıp soraak diye güveniyor kendine..

aaa ada da mı bu taraflarda

dede gitmiş nene yaşıyor, hakkaten koocaman

pohahaha neneme sor kaç yaşındasın dee 72 der her sene 72 hiç değişmez tartışamazsın canını sıkar 76 yaşında boyuda 185 miş halbuki en fazla 175 felan eskiden çok uzunmuş kendini hala uzun sanıyor

kare olan var pak maya o mu? yaş maya mı

benim eşimde dediğin gibi brck ben küssem adam küstürmezzz

başak burcu zormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…