ben koçum eşimde koc yukselen burcumda koççç
ama benım eşimde dayanamaz barısır benımde ıcımdn barısmak gelir ama ben belli etmem ıste ole bı huyum varrr burnu dusse almaz derler ya o cınsten
salata mı da ekledim menüye.
şimdi sıra börekde.
nefis ve kolay börek tarifleri bekliyorum kızlarrrrrrrrr!
çocuk ıcın mııı:26:
olsun cocuklar tavıklı salata ve ya patates topu yıyemez dıye bı madde mı var laaaaa
peki bucu eşin öle olsaydı zoruna giderdi ama dimi yüz vermes üstüne düşmese konuşmasa hatta ogünü geç gelse nasıl ızdırap olur erkektede bitiyor bazen kişilikler önemli işte dolunayı şimdi anladım ben olay bitiyo ama bu adamın da vardır önemsediği ve yumuşadığı bir açığıı:44:
yok benim ananede iş varmış annem 93 yaşında falan kaybettik bi kaç ay önce toprağı bol olsun çok severdim canım o benimmmsenin nenede de iş varr
kol boregı yappp mıroyun kayın valıdesı tarıf versın
tavuk daha faydalı canım. ona mayonezsiz veririm.
çocuk pek gelmez bize. küçük çocuğu olan yok bizde.
nöbet poğaçası tuzlu içine zeytin filan konuyor.
valla süper oldu tavuk salatası.
biberli sos tavuk için mi patates için mi? :26:
ne bilim ben çocukkken kızartma ve makarnayı çok severdimmm öle düşündüm
bence ona erkek oldunu hissetir seni daha bi benimsesin çok güçlü kadın portresi herzaman işe yaramaz....gitme kal de gitceği zman yanımda otur de ne bilim bugün sinemaya bilet aldım felan deee değiş bişelere zorla sonra sık sık ilk tanıştınız günlerden aşktan söz et bence evliliği istersen sen kurtarırsın çok çıkmaza girmeden hemde
meloşşşşşşş nan sen istemekden bıkmadınmöı
kız sen tarif bilmiyonmu yaaaaaaaa
delüüüüüüüüüü
hamura başlamadan kulağını tut aklında tıt elini yıkaaaa
hani fotoooo
ahh ada okadan gidecek yer varki inş diyelim neden olmasın
Makarna hemide peynirli harbiii çatlakkkkkkk
Meloşş koptummmm
eskicilik yapıyomm işlerim yoğundu
sende konuşma konuşma açıldın hıhh
burcu benim de hostes olan kız kardeşim koç burcudur...kıl aldırmaz burnundan gerçekten,inatçı,dediğim dediktir...anammmm erkeğide öyleyse iyi anlaşıyorsunuz iki koç ya ben olsam katlanamazdım sanırım zor çünkü...
heee oleyım bacım napammm huy ısteee ben esşimden daha ınatcıyım o adım atmayı severrr mesla ben kuyrugumu dık tutarımmm lakabımda kecıdır benım
bu arada bebiş buyumussss
canım bakalım kısmet bugün iş teklifi aldım eşimin işyerine yakın bir firmadan..onu değerlendireceğim.
burdaki işimdende memnunum görüyosunuz sabahtan beri burdayım
bu şartları sağlarsa hatta biraz daha azına bile razıyım,eşimle giderim o tarafa..
eşime babalık çok yakışacak ama açıkçası çok sinirlendiğinde beni ve ççocuğumuzu bırakıp giderse evet işte ozaman gerçekten pişman olurum bişeyler için ama bana karşı çok dolu eşim..normalde böyle biri değildi..
evlenmeden önceki geçimimizi görseniz siz hemen evlenin derdiniz ama aynı çatı altına girince çok farklı olduğumuzu anladık..
sürekli bir muharebe halindeyiz..3ayda bir illa küseriz,sonra parise gider barışırz ama illa 3ayda bir tatsızlık çıkardı..
baktım küslüğü çok uzatıyor evlilikte küslük olmaz diye hep ben adım attım..zaten çok görüşemiyoruz..
ikimizde çalışıyoruz,kalan zamanda küs oturmak dokanıyodu be bacım..
keşke sabretseymişim,onun adım atmasını bekleseymişim...ama ya yumurtlama zamanıma geliyor yada nebiliyim küs kalmak azap veriyor bana..
o nasıl başarıyor bilmiyorum yada nasılsa dolunay arayıp soraak diye güveniyor kendine..
senin herifi çözdün ya dolunayada el atozman bacıcığımm sen baştan ipleri vermişin adam senin ona hemen yaklaşcanı barışcanı biliyor senin sınırını biliyor seni kaybetmekten korkmuyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?