anlıyorum canım.bende nefret ediyorum ütüden.
benim eşimin vitrinin üstünde bir cep telefonu kutusu var ona koyar saklar.
vıyyyyy senın esinin bıde kagıt kasası var dımekkk laaaaaabende bazen canta değişecegım zaman ıcındekılerı baska cantaya tıkarımmmm
valla ben ne ütülerim.eşim sürekli işinde takım giyinmek zorunda.pantolon gömlek.benim işyerinde giydiğim kıyafetleri.büdüşümün dışarda giydiği kıyafetleri.güneşlikleri ütülerim.öyle nevresim falan ütülemem.ha kiminevresimler var onlar ütülenmeden olmaz.bide yazın pikelerimi ütülerim.
bide onları oraya bi güzel katlar koyarki dersin para saklıyor.:))9
annemın lafı geldı aklımaaaa donuna kadar utuledım gene yaranamadım demişti babam içinnnhakkat annem donuna kadar utlerdı babamın atlet matlet don hepsini utulerdı
annemın lafı geldı aklımaaaa donuna kadar utuledım gene yaranamadım demişti babam içinnnhakkat annem donuna kadar utlerdı babamın atlet matlet don hepsini utulerdı
hayatta kendime okadar eziyet etmem.ütüleyen vardır elbette onları tebrikte etmiyor değilim ama ben yapmam arkadaş.yazık o eletriğe zahmete eziyete.
esım askerlıgını bızm tarafta yapmstı ank. daaaa burcuu donunaaa kadr utuluyrdum yaaa. tobe tobee annemın zoruyla tabe yazık asker dıyorduuu.. oda megersem hava atyrmss askerdekı cocuklra bakın utulu utuluu evlnedımm yapmıyrm valla vaktm yok ılkzmnlr yapıyordum tabeee
.....................................Koket tansiyonum düşüyor ani bayılırım felan de yada ben topluluk karşısında kekelerim de.....
İnsanlar göbeğine bakıp fantezi kurmaz sanırım ama sen de istemiyosun sunum yapmak...
Direkt söylesen ya ben yapamam diye ne olur?
kokettt
ben senin kocana yorum yapmıcam...
yaaa inanamıyorum ... yanı yapma yorulursun değil..
direk fantazi dior..
o her kadın gördüğnde aklına fantezimi gelior... sapıklık bu yaaa töbee çok sinirlendim haaaaaa
kokettt
ben senin kocana yorum yapmıcam...
yaaa inanamıyorum ... yanı yapma yorulursun değil..
direk fantazi dior..
o her kadın gördüğnde aklına fantezimi gelior... sapıklık bu yaaa töbee çok sinirlendim haaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?