Kokoşş Hatunlar Kulübü

anlıyorum canım.bende nefret ediyorum ütüden.

valla ben ne ütülerim.eşim sürekli işinde takım giyinmek zorunda.pantolon gömlek.benim işyerinde giydiğim kıyafetleri.büdüşümün dışarda giydiği kıyafetleri.güneşlikleri ütülerim.öyle nevresim falan ütülemem.ha kiminevresimler var onlar ütülenmeden olmaz.bide yazın pikelerimi ütülerim.

annemın lafı geldı aklımaaaa donuna kadar utuledım gene yaranamadım demişti babam içinnn hakkat annem donuna kadar utlerdı babamın atlet matlet don hepsini utulerdı

annemın lafı geldı aklımaaaa donuna kadar utuledım gene yaranamadım demişti babam içinnn hakkat annem donuna kadar utlerdı babamın atlet matlet don hepsini utulerdı

esım askerlıgını bızm tarafta yapmstı ank. daaaa burcuu donunaaa kadr utuluyrdum yaaa. tobe tobee annemın zoruyla tabe yazık asker dıyorduuu.. oda megersem hava atyrmss askerdekı cocuklra bakın utulu utuluu evlnedımm yapmıyrm valla vaktm yok ılkzmnlr yapıyordum tabeee

Kızlar size hemn yazayımda başıma birsürü iş sardı müdür yine neyse silcem ona göre okuyun alıntı yapabilirsiniz bende cvplarımda görnmesin die silcem….

bunu kurumun vizyonu açısından yapmam lazım ama nasıl çıkarım bu göbekle yaa söleyin Allah aşkına…..

Son düzenleme:

hayatta kendime okadar eziyet etmem.ütüleyen vardır elbette onları tebrikte etmiyor değilim ama ben yapmam arkadaş.yazık o eletriğe zahmete eziyete.

aman nevgülüm benimkide sanki şirkette çalışıyor gibi gömlek giyiyor. Uyuz oluyorum. Haftasonu kendi ütüler bazen ben başka iş yaparım.
çocuktan önce bende atletleri ütülerdim şimdi yapamıyorum.
Pike filan ütülemiyorum. Sık yıkanıyor. Sadece oğlumun ütüsüne dikkat ediyorum. Küçükken çoraplarını bile ütülerdim şimdi bıraktım.

vayyyyy cıcım zamanları dıyeee yapma kıs bosverr donuna kadar ne gerek varr laaaa

Koket tansiyonum düşüyor ani bayılırım felan de yada ben topluluk karşısında kekelerim de.....
İnsanlar göbeğine bakıp fantezi kurmaz sanırım ama sen de istemiyosun sunum yapmak...
Direkt söylesen ya ben yapamam diye ne olur?

koketa an başta maşallah ingilizcen okadar gelişmiş.gelelim konuya müdürün düşüncesizlik yapmış bence biraz.hazırlama işi tamam da sunumu sana vermesi etik olmamış.durmun ortada.orda heyecandan çişin bile gelir yani.töbee töbee.sen hazırlasan başkası sunsa olmuyormuymuş.

kokettt

ben senin kocana yorum yapmıcam...

yaaa inanamıyorum ... yanı yapma yorulursun değil..

direk fantazi dior..

o her kadın gördüğnde aklına fantezimi gelior... sapıklık bu yaaa töbee çok sinirlendim haaaaaa

Eşinin sölediği lafa bak nan
adamlar ne gibi bi fantazi kuracaklarmış hamile bayanla ilgili?
eşin demekki her hamileyle ilgili fantazimi kuruyor

koketcim hazırlıkları yaparsın tamamda senin orada sunum yapman bence risk.
Heyecanlanabilirsin, seni etkileyebilir.
Ayakta koca göbekle müdürün bu işi sana vermesi tuhaf olmuş.
Müdürüne deki beni stres ve heyecan bastı sunum işini başkasına verin,
o gün dayanamam bayılırım de.

.....................................

Son düzenleme:

lann bırak kıskanlığından söylüyor geç onu yaa kızıdm mıçtım sıvadım onu bırak onuda şimdi ben napcam ona bi yol göster ben orda kalabalıkta bu göbüşle?

Kızım aslında kariyerin için iyi de olacak gibi şimdilik sen şöyle güzel bir sunum hazırla haftaya nasılsa olmazsa sunumu birine paslamaya çalışırsın şimdiden stres yapma
...Bizde katılırsak ben sana tezahurat bile yaparım...Oooov beybi diyerek...

kıs bazı adamlar var hamıleler ıle ılgılı fantazılerı olannn onları duymustur aklına gelmiştir. oyuzden belkı bole bışey gelmıstır. ama tabı ılk onu solemsıı sınır bısey o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…