Kokoşş Hatunlar Kulübü

laa ünide sunum yaptımda hocaya verdim kalkıp kendim sunmadım bunlar önemli kişiler 30 -40 kişi yabancılar hemde hemde erkek çoğuuuu....

ve valilik koordinatörleri olucak önemli kişiler gelde yap insan heyecandan bişi diyemezki

bayıldım bunaa tam benlikkk

Sarhos olmaya gerek yok ki !! sen SAR,ben HOŞ olurum .... )

ayy benım tuvalet ayırlmadan once bende ortak kullanıyordumm,mok ,sidikk gırla gıdoyrduuu ayyyyyyyyy

lan onlarda senın benm gibi insan..

neden heycan yapıyorsunkii

onlar çok seminer dinlemiş emin ol bir çoğuda uyucak sen anlatırken...

ne büyütünüz laa... ne biçüm iş kadınısın bacıcığım..

senden iş kadını olmaz gel konuş böcüüükkkkkkkkkkkkkkkkk

evet esmış haklııı kesınlıkle dınlemıcekler laaaaa bız dınlıyos mu sakıııı konus getsın laaaa sallaaa

o deıldeee ablalara uzldum temızlık yapan ablalara demekkı nelerlee akrsılasıyorlarr bızm ofıste pis adam rezalet offf ona baktkca sıva gelıyor aklıma

ayyyy bı ara bedne oleydım gunes adamdan nefret edıyordummm wc acı acı okuyorduuu sıfon cekmekten ozurlu yaaaa bıde mıllete mok atıyordu sıfon cekmıyorlar dıye asıl kendı yapıyordu laa bazen fermuarını bılem cekmıyordu sıfonu bırakkk bend etamızlıkcılere uzuluyorum 3 kurusa mılletın pisliğini temizliyorlar

ayy benım tuvalet ayırlmadan once bende ortak kullanıyordumm,mok ,sidikk gırla gıdoyrduuu ayyyyyyyyy

o deıldeee ablalara uzldum temızlık yapan ablalara demekkı nelerlee akrsılasıyorlarr bızm ofıste pis adam rezalet offf ona baktkca sıva gelıyor aklıma

susun beeeeeeeeeee 2 lokma bişiy yedim onuda çıkartirımmmm

Kusurlarımı seviyorum.!
Darılınca suratımı asmayı,
Canım sıkıldığında sebepsizce... bağırmayı,
Olur olmaz yerde kahkahalar atmayı,
Sadece canımın istediği şeyleri yapmayı,
Bazen düşünmediklerimi birden söylemeyi,
Bazen herşeyi yüzüme gözüme bulaştırmayı.
Öfkelerimi.
Kızınca küsmeyi.
Heyecanlarımı.
Bazıları haketmediği halde, sevmeyi.
İçimdeki çocuğu,
Beni seviyorum.
İyi ki varım.
İyi ki ben benim.
Ne mutlu!
Çok mükemmel değilim.
Ama benden bir tane daha yok!
Beni seven böyle sevsin!
Sevmeyene de zaten yol verdim, GİTSİN...!

hehe hemn koceme mşaj atıyotrrm bunuuu hahahaha:):)

kız bızm burda 3 kısyzzz sadece projelerde kalabalıklasıyruz donem donem ama 1 senedır 3 kısyz ben tekım sukur kı amaaa ne bu cnm sok gecrdım hıc grmemmstm hahaha bırdaha ara ara kontrol ederım zuhahaha saka valla hayatta onnden gecmm pis kokii:):)

ama dıyorum az kalablk olsk gızlıce yazıa srdım temz tutlm dıyeee

asıl komık olan bnım bıraz once bunu kım yazmıs dıye tabı sadece ust cumleyı okudumm neye bayılmıs dıye gerı sayfalara gıttımm olmadı dondum tekrar bu sefer tamamını okudum anladım

bende senın gıbı tekım ve o yazıyı astımmm emın ol pcden cıkarıp altınada yönetim yazdım

sen ye bacum bakma bızeeee
yemiştimmm
muz canım çektide yok bugünn
zati wc muhabbetinden sonra yemen

at mesaj adamı bunla cezbett delüüü
akşam için sinyal ver ve uygula emiii bacım

hahah fermuarını cekmıdı haaa :):)

yazık yaaa temızlkcılere harbıden allah yrdmcılrı olsunnn

susun beeeeeeeeeee 2 lokma bişiy yedim onuda çıkartirımmmm

sen ye bacum bakma bızeeee

heee maksat muhabbt olsun accukda mok muhabbetu yapak deduk ahahaha

noli gızzzz hormonlar yıne tavan yapmıss bellüküüü:):)

kocana bunu msj atacan adamdaaa ınanıp paris beklıycek zavallııııı

asıl komık olan bnım bıraz once bunu kım yazmıs dıye tabı sadece ust cumleyı okudumm neye bayılmıs dıye gerı sayfalara gıttımm olmadı dondum tekrar bu sefer tamamını okudum anladım

kız seni yerim alemsin
komiklik gelip seni buluyy kocan şanslı kızzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…