Kokoşş Hatunlar Kulübü

cmtesi kontrole gittiğinde dr. dan raporu al gitme artık erken ayrıl kendisi çıksın seminer die sen gitmemiş olursun verdiği akla bakkk

Son düzenleme:

yanlış cümle kurmuşsun çekinirim değil heyecananırım bayılırım deseydin.
Heyecanlanırsam değil heyecanlanırım diyecektin.
Erkek milleti işte hamilelikten anlamıyorlar.
Sanki karnımızda yastık taşıyoruz.
Ah benimde müdürümün yaptıkları aklıma geldi, sinrilendim.

gittim dedim geçiştirdi napcam laa ben hazırlıkları şimdiden yapıcam ama heyecandan ölürüm şimdiden korkmaya başladım

Son düzenleme:
valla kıskançlık mıskançlık.böyle bi kelime kadar terbiyesiz bişi duymadım eşine nasıl diyebilir allam ya

lan üniversitede sunum yapmadınmı sen hç

heycan yapma be..

sana ayıracakları 5-10 dak..

özgüvenin olsun....

hem niye hemen arayıp kocana anlatıyon laa..

işin o senin...

ooo ne sunumlar yaptım ben...

hiç çekinmm valla..

aşgum banada sunum yappppp yafsss:) boylu poslu hatunummm heheh

kız bend efabrıkadyken yapıyordum sunum ama sevmıyorum bennn sıkcıı geli banaa mecburı yaptum tabe

kocanı boşver canım erkekler böyle düz mantıktır.aslında gerçekten kariyerin için çok güzel.sence hazırlayacağın sunumu sunmak ne kada zaman alır.1 saat falansa yapabilirsin bence.ingilizceyide yeni öğrenmiş biri değilsin anladığım kadarıyla.bence başarabilirsin.ki göbüş konusunda ben tam tersini düşünüyorum.hangi millet olursa olsun bence hamilelere kutsal bişeymiş gibi bakıyorlar.çünkü o içinde mucizevi bir varlık bir can daha taşıyor.bence fantazi yerine(tövbe tövbe) seni çok sevimli ve taktire şayan bulacaklardır.sen oraya sadece bir çalışan olarak değil bir anne adayı değerinde de olacaksın.bence gayet iyi olacak.

Canım görünen o ki çok seçeneğin yok adam bile bile hamileliğini vermiş bu görevi, sonra mazeretleride savuşturmuş...Ya rapor alacan ki bence doğru olmaz yada çıkıp sunacan ki yaparsın laa nolcak...

aşgum banada sunum yappppp yafsss:) boylu poslu hatunummm heheh

kız bend efabrıkadyken yapıyordum sunum ama sevmıyorum bennn sıkcıı geli banaa mecburı yaptum tabe

valla kuzu.. koca anfide yapıordum hemde...

ahahah banada sıkıcı gelior.. ama

telş yapmm.. ben

kız münazara yarışmasına bilem katılmıştım.. üniversiteler arassııı... ne tezler hazırlamıştık beeee..

süperdi yane...

ben çekinmm valla.. kim olursa olsun... çıkar konuşurum.. karşımdakini büyütmm gözümde..

sende büyütme miroş.... onlar için çok sırdan.. ne seminerlere katılıyorlar ne hatunlar görüyorlar...

of yaa az once wc tamırdeydı benımm..
mecbur kaldım erkek wcsıne gırmeye ulennn..
kabusssss mıcmamıss resmen sıva yapmıslr sınır oldum ya ısın kotusuu bu wcyı su bıkac gundr sadece tek 1 kısı kullanıyor ve gun asırı her aksam temızlıyor ablalarrr te allam ya ne pis insnlr var sımdı demesemmm ıcımde patlr pis pasaklı moklu ay nefret ettım yaaa

PASLICAK BİRİ YOK SMOKE bide yabancı adamlar gelcek polonyadan heyecandan giderim artık

bebeeemm senın yazılrından belli basarılrın masallahh sana hayranım zatennn guzumm
buarada benmde lısede munazaradn odul almıslıgım 1.lıgım var hehehe ey gıdı gunlerrrr anılrm deprestı sımdı olsa cumle kuraamm lennn

yaws bana geçen biri asıldı sapık gibiydi sinirlendi dövdü yaa adamı bu ne çabuk unuttunuz maşallah bismillah güzel kadın diyip durdu eşim dövdükçe siz anlattım yaa kocamda görmüş sandım görmemiş meğerse arkasına baktını görmüş sonra bende bana böle dedi dedim diye dödü yaa adamı adam çok güzel dedim maşallah dedim diyip durdu dahada dayak yedi öyle dedikçe eşimi zor ayırdılar öyle sapıklar varda bun gelecekler sapık değil adam kafasında kuruyor karım orda çıtıpıtı sunum yapacak herkkes ona bakıp fantazi kurcak die töbeee

koketcim ya izne ayrılıp bu işten kurtulacaksın.
Yada çıkıp sunumun yapacaksın.
Başka çaren yok.

ama sen maşşallah başarılısın.

kızlarrrrrrrrrrrr geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne sunumu kokiş ne yazdın çabık banada annatınnnnn

artık bişi diyemem söledim mızmızlandımı düşünür tekrar dersem istemediğimi düşünür....

malesef anlamıyorlar zaten toto korkusu vardır onda aman resi olmayam die bana yükler eşimde hala çalışyosun ayrıl deedim anlamıyosun diyip durdu neyse onu sakinleştiririzde benim bu olaya bi çare bulmam laazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…