koketa an başta maşallah ingilizcen okadar gelişmiş.gelelim konuya müdürün düşüncesizlik yapmış bence biraz.hazırlama işi tamam da sunumu sana vermesi etik olmamış.durmun ortada.orda heyecandan çişin bile gelir yani.töbee töbee.sen hazırlasan başkası sunsa olmuyormuymuş.
olmaz etkiler yükseklerdekilerde burda bu görevle bulunumu biliyor hava atcaklar işte kurum şöle böyle die....
Az önce müdrün odassına gittim dedim powwer pointtemi hazırlıyım sunumu dedi evet elimizdede çıktı olsun dedim çokmu kalabalık olacak evet dedi çok uzuun sürermi sanmam dedi bitek biz değil diğer kurumlarda da görev olucak dedi fazla zaman almaz akaşama kadar yani dedi... Dedim bilyosunuz hamileyim biraz çekinyorum dedim çekinme ne olcak bunda utancak bişi yokki dedi
Bu halde biraz garip gibi olur heyecanlanırsam kötü olur felan dedim bişi olmaz çok kafanda büyütme amaç deneyimli olmak dedi geçirdi yaaaa ben bittim napcam heyecandan düşer bayılırım söylicek bişide kalmadı:26::26::26::26::26:
koketcim hazırlıkları yaparsın tamamda senin orada sunum yapman bence risk.
Heyecanlanabilirsin, seni etkileyebilir.
Ayakta koca göbekle müdürün bu işi sana vermesi tuhaf olmuş.
Müdürüne deki beni stres ve heyecan bastı sunum işini başkasına verin,
o gün dayanamam bayılırım de.
vayyyyy cıcım zamanları dıyeee yapma kıs bosverr donuna kadar ne gerek varr laaaa
lan üniversitede sunum yapmadınmı sen hç
heycan yapma be..
sana ayıracakları 5-10 dak..
özgüvenin olsun....
hem niye hemen arayıp kocana anlatıyon laa..
işin o senin...
ooo ne sunumlar yaptım ben...
hiç çekinmm valla..
kendide sunacak cnm yanımda olcakmış bana pasladı direk eşimden ondan kızıyor zaten hemen nie kabullenyon dio laaa benim görevim hayır desem nolcak müdür düşüncesiz okdar adamın içinde offf offffff bayan çok az gelir eşimde bilir böle seminerleri başımı yicek çarşamabya kada rbana dio cmtesi kontrole gittiğinde dr. dan raporu al gitme artık erken ayrıl kendisi çıksın seminer die sen gitmemiş olursun verdiği akla bakkk
aşgum banada sunum yappppp yafsss:) boylu poslu hatunummm heheh
kız bend efabrıkadyken yapıyordum sunum ama sevmıyorum bennn sıkcıı geli banaa mecburı yaptum tabe
of yaa az once wc tamırdeydı benımm..
mecbur kaldım erkek wcsıne gırmeye ulennn..
kabusssss mıcmamıss resmen sıva yapmıslr sınır oldum ya ısın kotusuu bu wcyı su bıkac gundr sadece tek 1 kısı kullanıyor ve gun asırı her aksam temızlıyor ablalarrr te allam ya ne pis insnlr var sımdı demesemmm ıcımde patlr pis pasaklı moklu ay nefret ettım yaaa
of yaa az once wc tamırdeydı benımm..
mecbur kaldım erkek wcsıne gırmeye ulennn..
kabusssss mıcmamıss resmen sıva yapmıslr sınır oldum ya ısın kotusuu bu wcyı su bıkac gundr sadece tek 1 kısı kullanıyor ve gun asırı her aksam temızlıyor ablalarrr te allam ya ne pis insnlr var sımdı demesemmm ıcımde patlr pis pasaklı moklu ay nefret ettım yaaa
Kızım aslında kariyerin için iyi de olacak gibi şimdilik sen şöyle güzel bir sunum hazırla haftaya nasılsa olmazsa sunumu birine paslamaya çalışırsın şimdiden stres yapma
...Bizde katılırsak ben sana tezahurat bile yaparım...Oooov beybi diyerek...
valla kuzu.. koca anfide yapıordum hemde...
ahahah banada sıkıcı gelior.. ama
telş yapmm.. ben
kız münazara yarışmasına bilem katılmıştım.. üniversiteler arassııı... ne tezler hazırlamıştık beeee..
süperdi yane...
ben çekinmm valla.. kim olursa olsun... çıkar konuşurum.. karşımdakini büyütmm gözümde..
sende büyütme miroş.... onlar için çok sırdan.. ne seminerlere katılıyorlar ne hatunlar görüyorlar...
kıs bazı adamlar var hamıleler ıle ılgılı fantazılerı olannn onları duymustur aklına gelmiştir. oyuzden belkı bole bışey gelmıstır. ama tabı ılk onu solemsıı sınır bısey o ayrı
yanlış cümle kurmuşsun çekinirim değil heyecananırım bayılırım deseydin.
Heyecanlanırsam değil heyecanlanırım diyecektin.
Erkek milleti işte hamilelikten anlamıyorlar.
Sanki karnımızda yastık taşıyoruz.
Ah benimde müdürümün yaptıkları aklıma geldi, sinrilendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?