Kokoşş Hatunlar Kulübü

yemiştimmm
muz canım çektide yok bugünn
zati wc muhabbetinden sonra yemen

at mesaj adamı bunla cezbett delüüü
akşam için sinyal ver ve uygula emiii bacım

kocana bunu msj atacan adamdaaa ınanıp paris beklıycek zavallııııı

ancaaaa boş boş yazsınn icraaatt yokkk
güneş söle pakem annen gideli kaç kere parissss
3 ten azdır inş.

ne 3 lu len saka edıysın herlde dalga egctunz benle annen varken haa dıye yapıs en son o yapışş ama
bugece pariss gecesıııı cok özledım nan kocemı hahahaha:)):

1 ay olcak ahaha ama aksm cocu doktora gotrcz ordn sonra gezmeye gıtcezz abooo nasıl olck bunlr bılemıcm hihih

kocam sadece trıbal enfeksıyonlarımı cekıyorrrrr oyuzden bu yonumu bılmıyıııııı

bende senı yerım laaa ustunede bı cıgara ıcerımmm

hahahhahaha nasıl bilmiyoo
hakket miiiii
sen varya sençok fenasınnnn

yanınada kayfe al emi

bi zahmet misafirliğe gitme
gittiysen gel git pariseeee

kız heç yapmadınmı tam zopalıksınn

hiçbirinde bacım evden getiriyom unuttum bugün

anaaa cantada muzzzz varrrrr benımkındede yasıll çayyy ve mınumun kağıt coplerım varr gecen ped attım cantaya ama kaybolmusssss

bu arada kıslar hangı marka ped kullanıyonussss

reglıylen ayrı tuvalet kullanmakk çok işe yarıyor oburturluu bırı bı gırse arkamdam gercı temızlık yapomdaaa suyun kesildiğini dusunsene cınayet ıslenmıs sanırrrr laaaaa

1 aymı olecekkkk abowwwww bacımmmm adam yakında bu ıslerden elını ayagını cekecekkk hacı olacak hacıııııı

ne güzel konuşyosun yaa

eet eşim düz mantık dar kafalıdır kütahya kafasında o hala...olay zaten sunuyu anlatamamakta değil heyecan ve göbüş hamişlik meselesi tabii hamişler kutsal ama valiliğe gittiğimde bile öyle garip bakıyolarki rahatsız oluyorum düşünkü orda herkes bakıcak direk gözler sende heyecandan insan bildini bile anlatamazki....

galiba yapacak bişeyim yok ahh lasamda vahlasamda gitmek zorundayım artık müdür söyliceni söledi.

napim akşamları meyveye zaman kalmıyo
alıyoz çürümesin atıyom çantaya işteee
ben atmasam annem sabahları verir viatamin al der

kız ben orkid kullanıyodum geçen aydan beri koteks aldım sipermiş heeeeeee regl için
öbürü içinde koteksss
bende fena regl olurum
koteks iyi

bn orkid kullanıordum..

spiralden sonra orkidin boş bir ped olduğunu düşünmeye başladım..

yoğun kanamada orkid fıssssssssssssss...

şimdii kotexin gece sini kullanıyorum yoğun gunlerde çok iyi...

aynı kafamız dank etmiş
koteks kocaman yayla gibi
bizi o paklar

bi zahmet misafirliğe gitme
gittiysen gel git pariseeee

kız heç yapmadınmı tam zopalıksınn

haklısın bacımm gerekırseeee gec uyuruz napalım fedakarlık yapiciim bugn un sonunu cok merak edımmm hahahaah bırde uyuyyp kalrsam tam zıper olur omurtosu uyutrkene hohohohohohho

hehe ulen ben koteks e gecmstm buyuk paket dıye bır paket aldmmm dedım cok oluyorumm amaaa anca yeter anam eve geldım bır actm pakettt defter gıbııı.. bu neyaaa deıdm kocem guldu bişidemedııı.. gecen dıyorkı parasute devammı halaaa evet devam ddedımmm kafasını sallaadı sen o parasutu taktıkcaaa bıtecegı varsada bıtmezz dedııı adamm nefret ettmısss yahuu

aynı anda yazmışız..

en iyisi kotexxxx bncedeee

obür şey için derken alyaa.. günlük pedmii

bende ordıkden teyzemın tavsıyesı ıle molpede 2 ay once yıne teyzemın tavsıyesı ıle kotekse gectımmm cok menununnn
benım teyzede kuku uzmanı mubarekkkk

hahhahhahahhaha güneşş koptummm
defter paraşüt
kocanladialog süper ötesiiii

bu arda herkes koteksçi olmuşş
noldu laaaaaaaa bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…