nerde calısıyon la sennnn markettemı manavda mıııı
kız seni yerim alemsin
komiklik gelip seni buluyy kocan şanslı kızzzzzzzzzz
yemiştimmm
muz canım çektide yok bugünn
zati wc muhabbetinden sonra yemen
at mesaj adamı bunla cezbett delüüü
akşam için sinyal ver ve uygula emiii bacım
kocana bunu msj atacan adamdaaa ınanıp paris beklıycek zavallııııı
ancaaaa boş boş yazsınn icraaatt yokkk
güneş söle pakem annen gideli kaç kere parissss
3 ten azdır inş.
kocam sadece trıbal enfeksıyonlarımı cekıyorrrrr oyuzden bu yonumu bılmıyıııııı
bende senı yerım laaa ustunede bı cıgara ıcerımmm
kocam sadece trıbal enfeksıyonlarımı cekıyorrrrr oyuzden bu yonumu bılmıyıııııı
bende senı yerım laaa ustunede bı cıgara ıcerımmm
ne 3 lu len saka edıysın herlde dalga egctunz benle annen varken haa dıye yapıs en son o yapışş ama
bugece pariss gecesıııı cok özledım nan kocemı hahahaha:)):
1 ay olcak ahaha ama aksm cocu doktora gotrcz ordn sonra gezmeye gıtcezz abooo nasıl olck bunlr bılemıcm hihih
hiçbirinde bacım evden getiriyom unuttum bugün
hahahhahaha nasıl bilmiyoo
hakket miiiii
sen varya sençok fenasınnnn
yanınada kayfe al emi
ne 3 lu len saka edıysın herlde dalga egctunz benle annen varken haa dıye yapıs en son o yapışş ama
bugece pariss gecesıııı cok özledım nan kocemı hahahaha:)):
1 ay olcak ahaha ama aksm cocu doktora gotrcz ordn sonra gezmeye gıtcezz abooo nasıl olck bunlr bılemıcm hihih
kocanı boşver canım erkekler böyle düz mantıktır.aslında gerçekten kariyerin için çok güzel.sence hazırlayacağın sunumu sunmak ne kada zaman alır.1 saat falansa yapabilirsin bence.ingilizceyide yeni öğrenmiş biri değilsin anladığım kadarıyla.bence başarabilirsin.ki göbüş konusunda ben tam tersini düşünüyorum.hangi millet olursa olsun bence hamilelere kutsal bişeymiş gibi bakıyorlar.çünkü o içinde mucizevi bir varlık bir can daha taşıyor.bence fantazi yerine(tövbe tövbe) seni çok sevimli ve taktire şayan bulacaklardır.sen oraya sadece bir çalışan olarak değil bir anne adayı değerinde de olacaksın.bence gayet iyi olacak.
anaaa cantada muzzzz varrrrr benımkındede yasıll çayyy ve mınumun kağıt coplerım varr gecen ped attım cantaya ama kaybolmusssss
bu arada kıslar hangı marka ped kullanıyonussss
reglıylen ayrı tuvalet kullanmakk çok işe yarıyor oburturluu bırı bı gırse arkamdam gercı temızlık yapomdaaa suyun kesildiğini dusunsene cınayet ıslenmıs sanırrrr laaaaa
anaaa cantada muzzzz varrrrr benımkındede yasıll çayyy ve mınumun kağıt coplerım varr gecen ped attım cantaya ama kaybolmusssss
reglıylen ayrı tuvalet kullanmakk çok işe yarıyor oburturluu bırı bı gırse arkamdam gercı temızlık yapomdaaa suyun kesildiğini dusunsene cınayet ıslenmıs sanırrrr laaaaa
1 aymı olecekkkk abowwwww bacımmmm adam yakında bu ıslerden elını ayagını cekecekkk hacı olacak hacıııııı
telefondaydım salak salak güldüm müşteriye allah seni napmasın
bn orkid kullanıordum..
spiralden sonra orkidin boş bir ped olduğunu düşünmeye başladım..
yoğun kanamada orkid fıssssssssssssss...
şimdii kotexin gece sini kullanıyorum yoğun gunlerde çok iyi...
bi zahmet misafirliğe gitme
gittiysen gel git pariseeee
kız heç yapmadınmı tam zopalıksınn
napim akşamları meyveye zaman kalmıyo
alıyoz çürümesin atıyom çantaya işteee
ben atmasam annem sabahları verir viatamin al der
kız ben orkid kullanıyodum geçen aydan beri koteks aldım sipermiş heeeeeee regl için
öbürü içinde koteksss
bende fena regl olurum
koteks iyi
benımde olıy bazennnnnn
haklısın bacımm gerekırseeee gec uyuruz napalım fedakarlık yapiciim bugn un sonunu cok merak edımmm hahahaah bırde uyuyyp kalrsam tam zıper olur omurtosu uyutrkene hohohohohohho
hehe ulen ben koteks e gecmstm buyuk paket dıye bır paket aldmmm dedım cok oluyorumm amaaa anca yeter anam eve geldım bır actm pakettt defter gıbııı.. bu neyaaa deıdm kocem guldu bişidemedııı.. gecen dıyorkı parasute devammı halaaa evet devam ddedımmm kafasını sallaadı sen o parasutu taktıkcaaa bıtecegı varsada bıtmezz dedııı adamm nefret ettmısss yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?