Kokoşş Hatunlar Kulübü

hahhhhhhaaaa benımkıde dıyor dotunu bezledınmıııııı

hahahah ALYA GARUSU ATTIM MESAJI BAKALIM NE CVP GELECEKKKK HUHUUU:)

1 aymı olecekkkk abowwwww bacımmmm adam yakında bu ıslerden elını ayagını cekecekkk hacı olacak hacıııııı
HEAAA hacı oldu bıle hahahaah

ondn ıste benumkudee

slm kokoslarım...
ohhh güzellik uykumdan da uyandım az evvel...bu aralar nedense uykuya yeniden bir eğilimim başladı, Allah sonumu hayır etsin...
hani bebek için vücut kendini alıştırır ve uyuyamamazlık başlardı,acaba daha sonraları mı olacak???

böcüğün kocası çiçek almış ne güzel...
benimki de geçen akşam gelmiş diyor ki,hayatım çiçek alayım dedim sana,gelene kadar yol boyu bakındım bir çiçekçi yok şu semtte...aslında bulacan parayı kuracaksın çiçekçi zinciri
pes dedim ya pesssssss

ada hoşgeldinnnnnn ohh keyif sendee uyu

güneşşş kocan ne yazcak acep banada yaz

hahhahhahahhaha güneşş koptummm
defter paraşüt
kocanladialog süper ötesiiii

bu arda herkes koteksçi olmuşş
noldu laaaaaaaa bize

hahaha adam resmen kahkaha attıı yaa aklına getrnce onu dıkktını cekms benm defter gıbı dememm bellıkı

koteks kalıtelı yaaa orkıdd sankı daha cok naylon gıbı yırtılyr bırde ayıptr solemesıı bu pedler bendee pişik yapiii cok odlgm zmnlr yaraya donuşiii bazn mecburı durmlrda ananee usulu kullnmk durmndada kalıyorum doktr onerısıyle cok saglıklı olmasadaaa:):)):

hahhhhhhaaaa benımkıde dıyor dotunu bezledınmıııııı

haha buda iimişşşş

hosgeldın uyuyaaann guzel hehe

ada hoşgeldinnnnnn ohh keyif sendee uyu

güneşşş kocan ne yazcak acep banada yaz

ne yapacakkk umut fakırın ekmeğidir umut edecekk adamın elinde patlıycak gece olacak olan buuuu bosa bekleme

haha burcu askol gızzzz valla budefaaa uyuyakalmzsamm sözz kendı ıcmde soz verdm bak ona bıle demedım hahahaah

nan zatı dığerlerınden pahallııııı

bocuk kesin ped felan kullanmıyordur bez kesıp koyordur hattaaa ıplerden kanat bıle yapmıstırrr cımrı karuuuuuu

nan kaç kere dedim böcük bakım temizlike önem veren bi garuuuuuuuuuuuu

haha civap geldüü kızlarrrr

sen iste ben seni hep hoş ederim askım, şekerimm

yalnız o sekerım kelımesı ne onu hec anlmdmmsevmedımdee sımdı laf sokcam adama sekerım nerdn cıktı deyeee böhöhöhö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…