Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben salamda beşlerin üstüne tanımıyordum tad açısından hala da öylee

harika tadı var çiğ et gibi diil

nek görüşürüs cnm bende çıkıcam öpüyorumm
he ye ye beşleri Yabancı doku, iç organ tespiti hala beşler diyo
yeme kuzum hamişler zaten çiğ salam sosis yememeli hadi kaçtım ben

yok cnm hamile kaldığımdan beri salam yemiyorum zatende o beşler o beşlermi çözemedim ben
uludağ marka adıyla dio çünkü

cnmbeşler bı tane olur tescıllıdır marka kımse kullanamazkı başka
mesla pınar var mı yok:26:başka

Slm kizlar nasilsiniz herkesler cikmisss ben evdeyim dun kocem aldi beni kayganm suprz yapmis cocu almya gttgmde kek ustunr mumlr faln gul yaprklryla suslmis onuu mum uflledimm kapida sonna hedye gomlk almislr cok begendimmmm.. Hehe aksmda kuzen geldi heee kocem yemegi disrda yi
yelimdedi eve yemkle ugrsma dedi olee iste bugunde evdym olum surekli kucnaal bni diyor eger uyursa is yapcam inssss

slm hanımlar nasılsınız
sanırım burda hep aynı kişiler var :) hepiniz de birbirinizi tanıyıp herşeyinizi biliyosunuz galiba
ne güzel

kızlar bunu tekrar alıntı ediyom esma girince bak diye...
ben hergün banyo ovmam temizlemem meloşa evet banyomu ovyosun demiştim hergün çünkü ben geride yazdığım gibi BRCK 'e hafta sonları banyo ovyom süpürge yapyom yazdım...

ama kardeşim bende kaldığında o çıkar ben nerdeyse hergün ardından temizlerdim evime biri geldimi ardından wc banyo temizlerim çünkü tiksinirim ...
onun dışında hergün lavabo ovmam yalanda değil hafta sonu elime yapmışmaz uff kendimi nie ıspat etmeye çalışyosam onu da bilmiyorum alem kızz koket meloşa hergün lavabo ovulurmu die yazmıştı bide demişsin kırıldım şahsen...

Merhaba koketa konu sahibi sensin sanırsam.Bende yeni damladım konuya bugün geldim aranıza. Titizlik güzel şey bende her gün yıkıodum lavaboları felan da hamile kalınca ilk 16 hafta hiç bi iş yapamadım bulantıdan şimdi şimdi yapabiliyorum Çok abartmadıktan sonra evin temiz olması bana huzur veriyo her gün lavolar mis gibi.. Ama bebk oldu mu yapamıycaz orası ayrı Sende bulantı olmadı mı?

Kokoşlar huuu nerdesiniz? Niye kimsecikler yok hayırdır muhabbetinze nazar mı dğdi yoksa

he kendi kardeşinden tiksin, elin çocuu kocandan tiksinme

Günaydın koketalar

Günaydın kızlar.....Güzel bir pazartesi güzel bir hafta olsun...Benim hafta sonu kuzenimini milli takım hentbol maçları vardı ablamlar geldi yeğenimle...Süpriz yaptılar çok güzel bir hafta sonu geçrdik.Yağmurlu olmasına rağmen...Gerçi yalvarmamıza hatta benim ağlamaklı olmama rağmen bizde kalmayıp polis evinde kaldılar ama olsun bol bol görüştük...Çokkkk mutluyum yane bu yüzden...

Koket kız buraya yazmamışsın dana sanırım ama ben okudum haziran anacıklarında..Maşallah Çağana diyimHaberler iyi ....Çağan yazmışsın birde adına sanırım karar verdiniz..
Brck senin 4 lü vardı pazar o nasıl geçti.İnşallah her şey yolundadır..

BRCK bencede erkek ...erkek anne tipi var sendee....

Brck senin 4 lü vardı pazar o nasıl geçti.İnşallah her şey yolundadır..

günaydınlar kızlar
4 lü iyi geçmti cnm perşembe alıcaz sonuçları görünen bi sorun yok şuanda şükür..
bebişimin cinsiyetini açıklıcam herkeş toplanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…