he ye ye beşleri Yabancı doku, iç organ tespitihala beşler diyo
yeme kuzum hamişler zaten çiğ salam sosis yememelihadi kaçtım ben Eki Görüntüle 390346
he ye ye beşleri Yabancı doku, iç organ tespitihala beşler diyo
yeme kuzum hamişler zaten çiğ salam sosis yememelihadi kaçtım ben Eki Görüntüle 390346
yok cnm hamile kaldığımdan beri salam yemiyorum zatende o beşler o beşlermi çözemedim ben
uludağ marka adıyla dio çünkü
hee onu da farkettimsöker atarım interneti dedi sabah kocası ses edemiyo böcüğe galiba
erkek
ayy bir ay yazmışım nankör ben 15 günde bir geliyo kadın....önceden ayda 1 di 5. aydan sonra zorlanmaya başladım
ben hafta sonları spürge yapyom banyo temizliom..mutfağı hafta içi hergün diyebilirim yemen yapınca kirleniyo diğer odalrı kapatom salonda otuyoz koca salonu dağıtmıo ama yatak odasını dağıtır ben toplarım çamaşır ütü işte bu iş yapmamış halim ...
arkasından konuşmuyouz şekerim...
gayet açık konuşuyoruz.. oda gelince okuyp tek tek cvp verşor bizeee
kızlar bunu tekrar alıntı ediyom esma girince bak diye...
ben hergün banyo ovmam temizlemem meloşa evet banyomu ovyosun demiştim hergün çünkü ben geride yazdığım gibi BRCK 'e hafta sonları banyo ovyom süpürge yapyom yazdım...
ama kardeşim bende kaldığında o çıkar ben nerdeyse hergün ardından temizlerdim evime biri geldimi ardından wc banyo temizlerim çünkü tiksinirim ...
onun dışında hergün lavabo ovmam yalanda değil hafta sonu elime yapmışmaz uff kendimi nie ıspat etmeye çalışyosam onu da bilmiyorum alem kızz koket meloşa hergün lavabo ovulurmu die yazmıştı bide demişsin kırıldım şahsen...
he kendi kardeşinden tiksin, elin çocuu kocandan tiksinmekızlar bunu tekrar alıntı ediyom esma girince bak diye...
ben hergün banyo ovmam temizlemem meloşa evet banyomu ovyosun demiştim hergün çünkü ben geride yazdığım gibi BRCK 'e hafta sonları banyo ovyom süpürge yapyom yazdım...
ama kardeşim bende kaldığında o çıkar ben nerdeyse hergün ardından temizlerdim evime biri geldimi ardından wc banyo temizlerim çünkü tiksinirim ...
onun dışında hergün lavabo ovmam yalanda değil hafta sonu elime yapmışmaz uff kendimi nie ıspat etmeye çalışyosam onu da bilmiyorum alem kızz koket meloşa hergün lavabo ovulurmu die yazmıştı bide demişsin kırıldım şahsen...
he kendi kardeşinden tiksin, elin çocuu kocandan tiksinme
Günaydın koketalar
BRCK bencede erkek ...erkek anne tipi var sendee....
Brck senin 4 lü vardı pazar o nasıl geçti.İnşallah her şey yolundadır..
Maşallah canım..Hayırlı olsun alışverişe başlarsın artık.....günaydınlar kızlar
4 lü iyi geçmti cnm perşembe alıcaz sonuçları görünen bi sorun yok şuanda şükür..
bebişimin cinsiyetini açıklıcam herkeş toplanınca
Maşallah canım..Hayırlı olsun alışverişe başlarsın artık.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?