Kokoşş Hatunlar Kulübü

koketcim geçmiş olaaaa kız çok mu yoruldun bol bol dinlen evde çok ilaca yüklenme

nekim ama senin o çantaya bittim akare ama şık ben her kareyi sevmiyom derisi süper
dimi kuzum ben de derisini sevdim, değişik kabarcıklı saol

teşekkrüler hevuk
ama nasıl çantasız çıkıyosun. :26:
ben hayatta çıkamam, kolum yokmuş gibi geliyo.
e sümüğüm aksa peçetem var orda, dudağım kurusa dudak kremi çıkartıp sürüyorum, sakız, şeker taşırım, ımm parfüm olmazsa olmaz, ağrı kesici yok yok mümkünü yok çantasız çıkmam

ya benım ceyıs dedığım onlar değil cnmm
20 ye yakın nevresım takımım var hepsı kalıtelı sonra kullanmadığım yemektakımım tencere takımlarım ve süpürkem var
2 tane elektrıklı süpürkem var
sonra kolılerde bı sürü ınan hıc bırıne kıyamam cunku tuzluğu bıle özenle aldımben
tee bakırköylere gıdıp ceyıs aldımben yaa
sevıyom napım kıyamımda
onlara bı oda bulmam lazım

tabı bu eşyaları aıleme verme konusunda eşimlekonusmam lazım

eşimde bırakmak ıstemıyo ınan aklı hep bende olcek ılk dıyende o oldu satak eşyalarımızı sen annenlerde kal dıye
ayy anlayışlıdır aılem sağolsunda
bı dur sağolun valla bu eşya konusunu bı konuşam aılemle
babamda para cok para verır zaar
anneme dıomm ne etcenız o kadar parayı
babam 60 yasında hem emeklı hem buraya gelınce çalışır cok çalışkandır cokkk ama hep evlatlarına harcar
onların marketını görur sünnetını yaptrdı yeğenımın her bişeysını babam yapar sağlsn
bez mama herseyy

Dooru tabeee ünvanı bile ceyis bakanı ne etsin...

valla supermıss cnmm benmm tarz olark huyum öleee cogu seydee yuvarlak hat sevmem oyuzden soledım benm cantamda senn bu renklınnn kare ama uzun bıraz tam kare deıl ole bir çeşidi yanı izmirdee en azndn gezerken kımsede gormedım demek ıstedımmm ovaller su an cok fazla herkesde denk gelıyorum... guzl olduktn sonra herkesdede olsa olurrr benn yeterkı seveyım o cantayııı yanı o anlamda solemedım cnm ok cantan guzlll :44:

kız çanta sevilmesmii
benim bi sürü çantam var
ama geçen kullanmadıklarımı ayrdm
tak koluna şıkıkdım şıkıdım gezzzz

Benden garu olmaz işte topuklu ayakkabıyıda sevmiyorum düğünlerde yakınsa düğün sahibesi giyorum sadece
Beni yolda yürürken görsen hak verirsin
Yeni gelinken bi heves taşıyodum makyaj çantası filan dolduruyodum içini biraz taşıyıp herüfe veriyodum omzum aşşağa aşşağa sarkıyo
Rahat ve şık giyenmeyi daha çok seviyorum.

hevuk sen mıydın len çantasz cıkannbende cok önceden öleydımmm 18 yasında bıle erkek gbıydımde sonradan ıste azcık kadın oldumm
sımdık bavul gıbı kocemen taşıyommm

ben gıbı garusun len sendebende erkeklerın çanta taşımasına kılım
verme bıda kocene

ayy topuklu ayakkabımı başkasında cok sevıom ama asla gıyemımm yaa
en son sipidimle buluşurken gydım öldumm yaa
cıkardımgecenın yarısı cıplak ayakla gttım eve
ağlıycaktım lenn ayak ağrımdann gıyene helalolsun

KOKET kız ayaklarını uzat bol su iç dinlen çıkma dışarı felan..Niye baskı yapıyor acaba...Hemşireleri yada doktoru ara bir sor ihmal etme ..Dur kız 32 çok erken...
Görümcen ne ettiydiki sana..

valla çok zorluyor aşağı baskı yapıyor böle sünnetliler gibi yürüyom acıyo işte çıkmıycam zaten.. 33 'e girdim burdaki çizelge ye göre bebek ilerde..
Gördünmü faceteki annelerde 1 kız doğurmuş o biraz geridi zamanı herhalde allahım korusun hepimizi hiç hazır değilim daha hergün başka biyerim ağrıcak ben haftaya dahada zorlancam gibi hayat zorlaşyor zmanla...

çamaşır katlamam ütü yapmam bide mutfağı banyoyu silmem lazım yavaş yavaş yaparım akşama kadar...

Son düzenleme:
Böcük onlardan bizdede var nan yemek takımı kalabadan başka bişi değil dünya var benimde 2 takım yemek takımım var bi dünya fincan bardak günlük yemek takımıda 2 takım...hele o çorba tenceresi inş kırılır taşınırken hiç kullanmadım çok gereksiz nan:)

kızlar benimde fortmantomun bi gözü çanta dolu oy oyy

ay ":44:" yapmış birde. güneşimmm, kötü desen de kırılmam ki ben, herkesin zevki farkli ki çünkü.
ama beğenmene sevindim

Depoya portföy gelmiş bizim, ondan alıcam bugün, böyle kes portföy ama salaş gibi, onu da çekip eklim size
renkte karar versem alıcam inş..

kızlarr bu nasıll günlük için ben beğendim aslında

Eklentiler

• $kýzlll pan.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 36

Eşimin halası var onun kocemen çantaları var havlu iç çamaşırı çay şeker nescafe şemsiye ne ararsan var
Bende dolduruyorum takınca taşıması zor oluyo ıslak mendil selpak ne buluyosam atıyom çok ağır oluyo
Boş olsa bile ağır çantalarım..dolapta duruyolar valla hayrıma vricem birine onları modası geçti gerçi
Ama kaliteli çantalar.
Kendimi zor taşıyorum yaa sümüğüm akınca bakkala girip alıyom selpak..
Takmam çanta ya yada minnuk çantalardan anca takarım..

CNMMM BEGENDIM VALLA BEN canta doldu evı ama ben kuznlere gonderıyorumm genldeee... hepsıı kare dıkdortgen 1-2 oval gıbı var kuck onlr mınk cocukla pratık dıye aldım

ALYA NERDE BULDUN BUNU BAK OGUN YOLLADIGIM TULUMA BENZIYR ALMAKTA KARASIZ KALDIGIM YAHUUUUUUUUUUUUUUUUU COK GUZLDIIII ODAAAA

değişik, ama siyah bi sevemedim, yaz için

verme verme, dursunlar.. bebik olunca ihtiyacın olucak onlara.
minnak çanta seviyosan lcw, koton felan minik çanta kaynıyo cüzdan gibiler çok tatlılaaar onlardan al, bu yaz minik çantalar modaymış.

Hee looo benziyok biz galiba kocem acıyodu halime ondan alyodu yoksa bende sevmiyorum zaten artık takmıyorum..
Ben en son 2 sene önce t. kızının düğününde giydim topuklu ayakkabıyı
Zaten bütün ayakkabılarımı verdim
4 Sene önce 300 lira verdim topuklu ayakkabı aldım sivri burun bir kez giymedim attım valla hepsini 1 tane var şimdi..

bende siyah giymem yazın hoşlanmam çok nadir oda biliyon bu tarfaları akşamlarıserin olur ince hırka giyerim
başka rengi yokmuş ama yaaaaaaaaa değişik ivet

Koket geçmiş olsun tatlışımmmm

Böcük la annenler falan almazmı eşyalarından hiç.

sağol cnm ....son aylarım zorlaştı tadını çıkar ilk ayların

ay görmesin kesinlikle böyle der. her kaynana aynı model.

kokiş hoşgeldin canım, inş gelmez erkenden bebek :26:
haftaya mutlaka çık, o işteki stres mahfediyo seni.

valla nek para durumlarıda kötü erken gelirse parada lazım dua ediyorum bol bol mayıs sonlarına hazırladım kendimi...

çıkmıyorum dinleniyorum belki hafifler böyle... o iş beni çileden çıkardı sinirlerimide yıprattı...

dün müdürü arıyom rapor aldım bugün ve yarın için die bana ne dio: dio eee bende cuma yokum ofiste kimse olmıcak dedim yapabilceğim bişi yok ben çok rahatsızım gelemicem onun için bilgi amaçlı aradım sizi ters bi şekilde söledim...

tamam dedi ofsi kitledinmi felan kitledim dedim geçmiş olsun dedi sağolun dedim haa pazartesi 23 nisan bu salak unutmuş resmi daire izinli bilir normalde dedim salı günü iş başı yapcam dio pzrteside mi izinlisin yok dedim 23 nisan haaaa evet dio ....sonra kapadım eşim dio bu adam salak aynen öle...

malak gibi adam

koketcim geçmiş olaaaa kız çok mu yoruldun bol bol dinlen evde çok ilaca yüklenme

nekim ama senin o çantaya bittim akare ama şık ben her kareyi sevmiyom derisi süper

ilaç parol içtim tek merheme yasak dedi doktor bantıda bugün çıkarcam yine ağrır die şimdi çıkarmıom

Geçmiş olsun Allah şifa versin koketim..
Dinlen bol bol inşallah düzlirsin, bencede bi dr aramalısın bebek konusunda baskı yapması Rahmi açar..

evet açar ama baskı yapıyor sancım yok ...bişi olursa ararım dedim akıntı başlar bişi olur hemen ararım adam çok yoğun uyuz oldum dün onlarada zaten ...

sabah daha fenaydı şimdi hafifledi gibi oturunca bakalım :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…