Kokoşş Hatunlar Kulübü

anam nasıl ağırlıcan hepsini yardım ederlermi bariii yemekti ?:44::44::44:

yeshoo bu koşturmacada yıpranyon kendine az bak laa kilo al serpildin iyice rahat et azcık tatile gel antalyaya kafa dinle

ay süper olurdu vallahi. burdan bir ayrılabilsem o kadar çok yer var ki gitmem gereken antalyaya da mutlaka uğrardım ama burdan ayrılamıyorum ki kuşum. koca 1 ayı evde geçirdim. sıkı çalışıp arayı kapamam lazım ciddi ciddi.

evet tam 4 kilo verdim iyice eriyorum kilomu söylemicem dalga geçersiniz. toparlarım ama yakında şu diğer bakıcı başlasın içime sinerse rahata ererim. Aaaay asıl iş yarın bekliyor beni. Evi temizlicem yatakları hazırlicam bugün gidip 2 tane şişme yatak almam lazım burası uşak burda nerde bulucam hayırlısı çok işim var camlar silinecek. temizlikçi kadını aradım gelemiyor programında bana günü kalmamış deliricem bütün işler ellerimden öper gece bir tencere sarma hazırlarım zeytinyağlı o bir köşede dursun artık diğer yemek işleride spontan gelişir :)

bucuuu ben bambiden aldım buna benzer..

30 tlye giyimi çok güzel.. ama onu bukadr uzunmu.. bilmem.. güzl oldu giyince..

Alya Kşun morali bozuk yazmıyor benmde canım sıkıldı o nedenleee

tatlım sen ucuza almışsın ben daha pahallı aldım laaaaa benımkınınde onu bukadra uzun değel

kızım teyzen benim görümce gibi kokoş diilse tabee giymez bunu sen giyy babet sevmiosan iyi buu az giyer bakarsın başka bişi bambide çok hoş akkaplar vardı oraaada bak bağcıklı bunlardan daha güzell....

ya bacımmm anlatamıyorum herhalde yada sabah yazdığımı okumadınız

kendıme alırken ona da hedıye aldım baska rengınden onu değişcemm babet sevmıyorum demedım ayağıma olmuyor buyuk geliyor dıdım offffffffffff bambıdekıler olmuyor bana buyuk geliyor

Son düzenleme:

keşke kadını daha erkekn arasaydın sana yardım olurdu nasıl koşturcan şimdii ufff valla ben yoruldum evi topla temizle cam sil bide sarma anam iştede yorulyon sen bu işler neden böle sıkıştııı kendinede zaman ayırman lazım ciddiyim hasta olursun bu tempoda zayıfladım diosun bide iyice...

bence dışardan söle yemeği evide başka temzilikçi bul da sağdan soldan biri halletsin sende yavaş yavaş işyerindekileri halledersin valla kendine dikkat et bence artıkkk resimlerine baktım kızyorum sana ama çok zayıflamışsınn eşin yoruldun yapma felan demiyomu?

yesho hoşgeldin canım ya özledik seni.
Sen zaten zayıfsın bid kilo mu verdin?
Hasta olursun dikkat et çok paralıyorsun sen kendini.
Bakıcıda gidince zor olmuş senin için.
Kayınvaldenler yardım eder yemek işine.
Duvarları silme olur mu yine.

paşan nasıl iyi mi?

kolay gesınn bebişşşşşş yatılı misafır de zorrr

annem cennet nıye ayrıldı kıııı

eltimle görümcemi severim o yüzden çok zorlanıcamı sanmıyorum zaten evde bakıcı da var şuanda memnun olmasamda bişeylerin ucundan tutar öyle oturup ahkam kesen tiplerde değiller kayınvalidem de öyle ne iş olsa yardım ederler çok zorlanıcamı sanmıyorum tek sıkıntı evde yunusla beraber 4 çocuk olcak biraz gürültü olcak yunusun uyku düzeni bozulabilir onu da hal yoluna koyarım gittikten sonra onlar birşekilde.

Cennetle biz baştan temizlik ütü fln herşeyi anlaştıktemizlik dediğim günlük işler işte süpür sil toz al ona göre de para veriyordum ama sonra rahatsız olmaya başladı işleri savsaklamaya başladı daha sonra izin istedi uzunca bir süre kızı doğum yapıcakmış ta fln ben ona 1 hafta izin verdim yetmedi. Bi akşam onu aradım saat 21 30 gibi fln yunusun memesini bulamıyorum uyumuyor nerde gördünmü demek için kızdı bana bu saatte aranırmı ayıp diye :) ben hiç istifimi bozmadım nerde dedim bıdı bıdı konuştu sabah konuşucaz cennet dedim kapadım teli.

Ertesi sabah bu geldi dedim rahatsız mı oldun cennet nedir sorun bu başladı bana bıdı bıdı bağırmaya sen geziyorsun ben evi temizliyorum şöyledi böyledir dedim para veriyorum sana yapıcaksın ve buna rağmen benimle çalışmaya başladığından beridir bir kere tuvalet temizledin beğenmiyorsan kapı orda cennet güle güle dedim gitti. :)

yalnız duyanda benim bütün işleri ona yıktığımı sanır. bir süpürüyor siliyor cumartesi günlerim benim temizlik günlerimdir bir kere bana yardım et diye çıkmamıştır ağzımdan bir kere evimi dağınık bırakıp çıkmamışımdır ona ve bir kere bile bugün neden iş yapmadın dememişimdir. sanırım istediği izini alamayınca ağrıza çıkardı

laa anladım zaten teyzen beğenmemiş onu değişcen demiii ala ala kendine aldını giy diyom bende değişme madem sevdinnn

senin ayağın kaç numeroooo

anam nasıl ağırlıcan hepsini yardım ederlermi bariii yemekti ?:44::44::44:

yaparlar yaparlar. Hatta bana bir iş yaptırmazlar. Sağolsunlar öyle biz oturalım gelin çalışsın kafasında değiller zaten yaşlarımız birbirine çok yakın kayınvalidem de pamuk gibidir. yormazlar aksine güzel vakit geçiririm diye düşünüyorum. bana da iyi gelir onların gelmesi. yorgunluk tabi olacak ama daha ilk defa görecekler yunusu kayınvalidem hariç. daha görmediler :)

evin işlerini falan yapıordu.. son zmanlardamı yapmıordu..

yemek işine sen izin vermıordun zaten o zmanlar.. ben öyle hatırlıorum :26::26::26:

Kızlarr canım sıkkın yazasım yok okuyom sizi yazın siz
bugün bana müsade

sok oldum bacummmm resmenn eeee para verıp temizlikk yaptırıyorsunnn bıde hesap soruyor sen gezıyosun felan dıyo bu ne curret yaaaa sanlkı o evın hanımı tobe tobeeee bance sen cok yuz vermişsin bacım

benimde daha dün haberim oldu kuşum geliceklerinden bugün işe gelmeyp evde kalıcaktım ama sabahtan toplantım vardı eve gittimgeri geldim o arada bir iki iş yaptım akşam biraz yaparım bişeyler en azından sarma yaparım yarında evdeyim zaten bütün gün bakıcı yunusla ilgilenirken ben öğlene kadar iş bırakmam öğlenden sonra da yemekleri hazırlarım akşamında burdalar zaten.

Eşim yapma der de ona kalsa hiç bişey yapma evi mok götürsün oturalım öyle. Kadın bulamadım ya burda zor öyle şeyler herkesi evime alamıyorum birde ben.

benim için şuanda öncelikli iş alışveriş ve sarma onlar tamam olursa zaten gerisini hallederim temizlikte pek bişey yok. camlar var ekstradan o kadar.

bucummm okuuuuuuu bu işte

Hoşbulduk Melom bende özledim hepinizi valla.

Evet zayıftım :) Şatım şahbaz oldum hasta olmam herhalde ya pire gibiyim kızım ben asıl oturursam hasta olurum

Şaka bir yana artık hissetmeye başladım iyice omuzlarım sırtım bacaklarım geçmeyen ağrılarım var uykusuzlukta var tabi. MAlum YUNUSUM

Kaytınvalidemler her işe yardım eder çok sıkıntı yapmıyorum. Bende mirayın söylediği gibi dışardan halledeyim diye düşündüm önce sorna eltim saçmalama kaç tane kadınız oturup seni seyredicek değiliz evde ne varsa yapar yeriz dedi :) Asıl sorun biz evde pek yemek yemiyoruz :) Evde hiç birşey yok alışveriş yapcam akşam işte geldiklerinde o anda kafamıza göre yaparız yemek bişeyler.

Yok valla duvar silecek ne vaktim var ne de gücüm ay başında bahar temizliği yaptırıcam şirket le anlaştım onlar yapıcak bayadır duvar silmiyorum

şu karşılaştırma yapmalarına gıcık oluyorum.
Sen geziyorsun ben ev temizliyorum.
Sende gez bari bu iş için para alıyorsun.
Bendede vardı bakıcı bir ay durdu.
Ben ev işi istemedim sadece çocuğun odasını sil süpür toz al. Battaniye çarsafını silkele.
Onun çamaşırlarını ütülersin dedim.
Annem söylemeden yapmıyordu.
çay içtiği bardağı bie çalkalamadan koyuyordu tezgaha.
Bakıcı ile uğraşmak zor. Kreşe verdim rahat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…