işlerimi toparlar toparlamaz döncem kuşum. Bakıcıdan dolayı 1 ay hiç uğramadım buraya işlerim yığılmış beni bekliyor hala toparlicam ama bir başlayamadım. buldum bi bakıcı ama hoşuma gitmiyor sürekli öğlenleri eve gidip kontrol etmem gerekiyor. başka biriyle anlaştım önümüzdeki pazartesi değil sonra ki pazartesi işe başlayacak o zamana kadar böyle idare edicem. Zaten yarın kayınvalidem kayınpederim kaynım eltim görümcem ve 3 çocuk geliyor biraz kalıcaklar bende o zaman zarfında da evde olucam sonra önümde sadece bu bakıcı ile aşılması gereken bir hafta kalıyor. kayınvalidem haftasonu istanbula dönmezde kalırsa zaten hiç sorun kalmıyor
yeshoo bu koşturmacada yıpranyon kendine az bak laa kilo al serpildin iyice rahat et azcık tatile gel antalyaya kafa dinle
bucuuu ben bambiden aldım buna benzer..
30 tlye giyimi çok güzel.. ama onu bukadr uzunmu.. bilmem.. güzl oldu giyince..
Alya Kşun morali bozuk yazmıyor benmde canım sıkıldı o nedenleee
ya bence güzel duruyorlar neyle giydiğinle alakalı neden değiştiriyorsun ki.
kızım teyzen benim görümce gibi kokoş diilse tabee giymez bunu sen giyy babet sevmiosan iyi buu az giyer bakarsın başka bişi bambide çok hoş akkaplar vardı oraaada bak bağcıklı bunlardan daha güzell....
ay süper olurdu vallahi. burdan bir ayrılabilsem o kadar çok yer var ki gitmem gereken antalyaya da mutlaka uğrardım ama burdan ayrılamıyorum ki kuşum. koca 1 ayı evde geçirdim. sıkı çalışıp arayı kapamam lazım ciddi ciddi.
evet tam 4 kilo verdim iyice eriyorum kilomu söylemicem dalga geçersiniz. toparlarım ama yakında şu diğer bakıcı başlasın içime sinerse rahata ererim. Aaaay asıl iş yarın bekliyor beni. Evi temizlicem yatakları hazırlicam bugün gidip 2 tane şişme yatak almam lazım burası uşak burda nerde bulucam hayırlısı çok işim var camlar silinecek. temizlikçi kadını aradım gelemiyor programında bana günü kalmamış deliricem bütün işler ellerimden öper gece bir tencere sarma hazırlarım zeytinyağlı o bir köşede dursun artık diğer yemek işleride spontan gelişir :)
kolay gesınn bebişşşşşş yatılı misafır de zorrr
annem cennet nıye ayrıldı kıııı
ya bacımmm anlatamıyorum herhalde yada sabah yazdığımı okumadınız
kendıme alırken ona da hedıye aldım baska rengınden onu değişcemm babet sevmıyorum demedım ayağıma olmuyor buyuk geliyor dıdım offffffffffff bambıdekıler olmuyor bana buyuk geliyor
anam nasıl ağırlıcan hepsini yardım ederlermi bariii yemekti ?:44::44::44:
evin işlerini falan yapıordu.. son zmanlardamı yapmıordu..eltimle görümcemi severim o yüzden çok zorlanıcamı sanmıyorum zaten evde bakıcı da var şuanda memnun olmasamda bişeylerin ucundan tutar öyle oturup ahkam kesen tiplerde değiller kayınvalidem de öyle ne iş olsa yardım ederler çok zorlanıcamı sanmıyorum tek sıkıntı evde yunusla beraber 4 çocuk olcak biraz gürültü olcak yunusun uyku düzeni bozulabilir onu da hal yoluna koyarım gittikten sonra onlar birşekilde.
Cennetle biz baştan temizlik ütü fln herşeyi anlaştıktemizlik dediğim günlük işler işte süpür sil toz al ona göre de para veriyordum ama sonra rahatsız olmaya başladı işleri savsaklamaya başladı daha sonra izin istedi uzunca bir süre kızı doğum yapıcakmış ta fln ben ona 1 hafta izin verdim yetmedi. Bi akşam onu aradım saat 21 30 gibi fln yunusun memesini bulamıyorum uyumuyor nerde gördünmü demek için kızdı bana bu saatte aranırmı ayıp diye :) ben hiç istifimi bozmadım nerde dedim bıdı bıdı konuştu sabah konuşucaz cennet dedim kapadım teli.
Ertesi sabah bu geldi dedim rahatsız mı oldun cennet nedir sorun bu başladı bana bıdı bıdı bağırmaya sen geziyorsun ben evi temizliyorum şöyledi böyledir dedim para veriyorum sana yapıcaksın ve buna rağmen benimle çalışmaya başladığından beridir bir kere tuvalet temizledin beğenmiyorsan kapı orda cennet güle güle dedim gitti. :)
yalnız duyanda benim bütün işleri ona yıktığımı sanır. bir süpürüyor siliyor cumartesi günlerim benim temizlik günlerimdir bir kere bana yardım et diye çıkmamıştır ağzımdan bir kere evimi dağınık bırakıp çıkmamışımdır ona ve bir kere bile bugün neden iş yapmadın dememişimdir. sanırım istediği izini alamayınca ağrıza çıkardı
eltimle görümcemi severim o yüzden çok zorlanıcamı sanmıyorum zaten evde bakıcı da var şuanda memnun olmasamda bişeylerin ucundan tutar öyle oturup ahkam kesen tiplerde değiller kayınvalidem de öyle ne iş olsa yardım ederler çok zorlanıcamı sanmıyorum tek sıkıntı evde yunusla beraber 4 çocuk olcak biraz gürültü olcak yunusun uyku düzeni bozulabilir onu da hal yoluna koyarım gittikten sonra onlar birşekilde.
Cennetle biz baştan temizlik ütü fln herşeyi anlaştıktemizlik dediğim günlük işler işte süpür sil toz al ona göre de para veriyordum ama sonra rahatsız olmaya başladı işleri savsaklamaya başladı daha sonra izin istedi uzunca bir süre kızı doğum yapıcakmış ta fln ben ona 1 hafta izin verdim yetmedi. Bi akşam onu aradım saat 21 30 gibi fln yunusun memesini bulamıyorum uyumuyor nerde gördünmü demek için kızdı bana bu saatte aranırmı ayıp diye :) ben hiç istifimi bozmadım nerde dedim bıdı bıdı konuştu sabah konuşucaz cennet dedim kapadım teli.
Ertesi sabah bu geldi dedim rahatsız mı oldun cennet nedir sorun bu başladı bana bıdı bıdı bağırmaya sen geziyorsun ben evi temizliyorum şöyledi böyledir dedim para veriyorum sana yapıcaksın ve buna rağmen benimle çalışmaya başladığından beridir bir kere tuvalet temizledin beğenmiyorsan kapı orda cennet güle güle dedim gitti. :)
yalnız duyanda benim bütün işleri ona yıktığımı sanır. bir süpürüyor siliyor cumartesi günlerim benim temizlik günlerimdir bir kere bana yardım et diye çıkmamıştır ağzımdan bir kere evimi dağınık bırakıp çıkmamışımdır ona ve bir kere bile bugün neden iş yapmadın dememişimdir. sanırım istediği izini alamayınca ağrıza çıkardı
keşke kadını daha erkekn arasaydın sana yardım olurdu nasıl koşturcan şimdii ufff valla ben yoruldum evi topla temizle cam sil bide sarma anam iştede yorulyon sen bu işler neden böle sıkıştııı kendinede zaman ayırman lazım ciddiyim hasta olursun bu tempoda zayıfladım diosun bide iyice...
bence dışardan söle yemeği evide başka temzilikçi bul da sağdan soldan biri halletsin sende yavaş yavaş işyerindekileri halledersin valla kendine dikkat et bence artıkkk resimlerine baktım kızyorum sana ama çok zayıflamışsınn eşin yoruldun yapma felan demiyomu?
Kızlarr canım sıkkın yazasım yok okuyom sizi yazın siz
bugün bana müsade
ya noldu bebeğimmmmm anna t ama ben uzulroyrummm ben anatıyorum herşeyi sende annatt
benim sıkıntım işle ilgili ve bugünlük bişiy değil bi departmn müdürünün savsaklığı ve beniolur olmaz eleştirmesi ve çekememsi yüzünden benim müdüründe ağzında bakla ıslanmaz olur olmaz herkese sölemesinden kaynaklı
dün çıkışımı istedim vermediler olmaz dediler
bugün kimse gelmedi henüz üstlerden
bakalım hayırlısı dananın kuyruğu h.sonuna kadar kopucakkkk
dua edin hayırlısı olsun hakkımda
yesho hoşgeldin canım ya özledik seni.
Sen zaten zayıfsın bid kilo mu verdin?
Hasta olursun dikkat et çok paralıyorsun sen kendini.
Bakıcıda gidince zor olmuş senin için.
Kayınvaldenler yardım eder yemek işine.
Duvarları silme olur mu yine.
paşan nasıl iyi mi?
eltimle görümcemi severim o yüzden çok zorlanıcamı sanmıyorum zaten evde bakıcı da var şuanda memnun olmasamda bişeylerin ucundan tutar öyle oturup ahkam kesen tiplerde değiller kayınvalidem de öyle ne iş olsa yardım ederler çok zorlanıcamı sanmıyorum tek sıkıntı evde yunusla beraber 4 çocuk olcak biraz gürültü olcak yunusun uyku düzeni bozulabilir onu da hal yoluna koyarım gittikten sonra onlar birşekilde.
yalnız duyanda benim bütün işleri ona yıktığımı sanır. Bir süpürüyor siliyor cumartesi günlerim benim temizlik günlerimdir bir kere bana yardım et diye çıkmamıştır ağzımdan bir kere evimi dağınık bırakıp çıkmamışımdır ona ve bir kere bile bugün neden iş yapmadın dememişimdir. Sanırım istediği izini alamayınca ağrıza çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?