evin işlerini falan yapıordu.. son zmanlardamı yapmıordu..
yemek işine sen izin vermıordun zaten o zmanlar.. ben öyle hatırlıorum :26::26::26:
bucummm okuuuuuuu bu işte
eltimle görümcemi severim o yüzden çok zorlanıcamı sanmıyorum zaten evde bakıcı da var şuanda memnun olmasamda bişeylerin ucundan tutar öyle oturup ahkam kesen tiplerde değiller kayınvalidem de öyle ne iş olsa yardım ederler çok zorlanıcamı sanmıyorum tek sıkıntı evde yunusla beraber 4 çocuk olcak biraz gürültü olcak yunusun uyku düzeni bozulabilir onu da hal yoluna koyarım gittikten sonra onlar birşekilde.
Cennetle biz baştan temizlik ütü fln herşeyi anlaştıktemizlik dediğim günlük işler işte süpür sil toz al ona göre de para veriyordum ama sonra rahatsız olmaya başladı işleri savsaklamaya başladı daha sonra izin istedi uzunca bir süre kızı doğum yapıcakmış ta fln ben ona 1 hafta izin verdim yetmedi. Bi akşam onu aradım saat 21 30 gibi fln yunusun memesini bulamıyorum uyumuyor nerde gördünmü demek için kızdı bana bu saatte aranırmı ayıp diye :) ben hiç istifimi bozmadım nerde dedim bıdı bıdı konuştu sabah konuşucaz cennet dedim kapadım teli.
Ertesi sabah bu geldi dedim rahatsız mı oldun cennet nedir sorun bu başladı bana bıdı bıdı bağırmaya sen geziyorsun ben evi temizliyorum şöyledi böyledir dedim para veriyorum sana yapıcaksın ve buna rağmen benimle çalışmaya başladığından beridir bir kere tuvalet temizledin beğenmiyorsan kapı orda cennet güle güle dedim gitti. :)
yalnız duyanda benim bütün işleri ona yıktığımı sanır. bir süpürüyor siliyor cumartesi günlerim benim temizlik günlerimdir bir kere bana yardım et diye çıkmamıştır ağzımdan bir kere evimi dağınık bırakıp çıkmamışımdır ona ve bir kere bile bugün neden iş yapmadın dememişimdir. sanırım istediği izini alamayınca ağrıza çıkardı
sok oldum bacummmm resmenn eeee para verıp temizlikk yaptırıyorsunnn bıde hesap soruyor sen gezıyosun felan dıyo bu ne curret yaaaa sanlkı o evın hanımı tobe tobeeee bance sen cok yuz vermişsin bacım
yok dönmezdide ağladım dedim tişörtünü kokolaya koklaya uyuyom şöle böle sen yoksun korkyom cnm bişi istemio nazlandım durdum çeneme gelmez oo inat ederdi ters gitseydimmm...
kalpleri uçuşturamm anam ben kocayı özledimmm
haaa bekle ozman hazirandan sonra taşınırsın
aynenbucu ne dio kocam için eserekliiii hee öleeee eserekliii
dedikodu yok dedikodu yookk
burda waikiki mağazasında yığınla insan dolu çarpa çarpa kıyafetlere bakyolar oraya girdimmi zor geçyom aralarından hele kabinde bişi denizeksen bekle allah bekleee bitane daha varmış onuda bulcam bide çarşıda var oda aynıdır ...sanki bedava bişi var sanırsın dışardan görsen...
geçen dio biz çocuğu erkenmi ettik dedim valla öyle galiba bu senede öpüp koklaşsaydık dedim ama dedim bebekte istiyom ben ikisini bir yürütmem lazım nese annem bana iyi baksın hemen gelirim kendime bebeği büyütürüm pariside yürütürüm
ama oğlan 3-4 yaşa gelmeden bebek etmeyi düşünmüyom zor oluyor böle ikinciyi biraz ara vercem olmazsa üçüncüyü ara vermeden ederim napimm daha 40 kadar yolu var...
yaparlar yaparlar. Hatta bana bir iş yaptırmazlar. Sağolsunlar öyle biz oturalım gelin çalışsın kafasında değiller zaten yaşlarımız birbirine çok yakın kayınvalidem de pamuk gibidir. yormazlar aksine güzel vakit geçiririm diye düşünüyorum. bana da iyi gelir onların gelmesi. yorgunluk tabi olacak ama daha ilk defa görecekler yunusu kayınvalidem hariç. daha görmediler :)
Kızlarr canım sıkkın yazasım yok okuyom sizi yazın siz
bugün bana müsade
bu anlattıklarınadan şunu anladım yeşho aranız samimiydi herhalde sen buna hiç çemkirmedin sert konuşmadın hep güllük gülistanlık bu işine geldiğini yaptı gelmedini bıraktı baktı karışılmıyorrr sen diğerini alırken şartlarını koy ve çokta yüz verme bence...
şu karşılaştırma yapmalarına gıcık oluyorum.
Sen geziyorsun ben ev temizliyorum.
Sende gez bari bu iş için para alıyorsun.
Bendede vardı bakıcı bir ay durdu.
Ben ev işi istemedim sadece çocuğun odasını sil süpür toz al. Battaniye çarsafını silkele.
Onun çamaşırlarını ütülersin dedim.
Annem söylemeden yapmıyordu.
çay içtiği bardağı bie çalkalamadan koyuyordu tezgaha.
Bakıcı ile uğraşmak zor. Kreşe verdim rahat ettim.
aman sen eserıklı kocen senden eserıklı
aynen
evt ya ben bıle zor gırıyorummmm kalanlarda kötu boşver len bulursun elbet
manyakk
sen 1 ı bı doğur sonra konuşakkk
oğluma iyi bakıyor diye sesimi çıkarmıyordum. Öncelikli işi Yunus tu benim için sanırım sesimi çıkarmıyorum diye pek yumuşak gördü beni hayır işin ilginç tarafı kocası bizim şirketin servis işlerini yapıyordu cenettin ben yemek haneye girdiğimde ordalarsa herkesle bilrikte o da ayağa kalkıyordu nasıl despot nasıl çekilmez nasıl suratı asık biri olduğumu lafları pat pat söylediğimi de iyi biliyordu hatta cennetle biz anlaşmadan önce cennete psikopattır o yapamazsın fln da demiş ama cennet hiç görmedi o yüzümü gösterseymişim iyiyimiş. Zaten son sözüm o oldu cennete parasını verip pazar günü hariç her gününü satın alıyorum sen rolleri karşıtırmışsın evin hanımı ben sen hizmetlisisin haddini bil dedim başka da laf söylemeye gerek yok onunla bir olup ağız dalaşı yapamam o kadar küçük değilim. sevmem öyle şeyleri bir laf söyler bırakırım. otursun üzerinde düşünsün :)
samimi hiç olmadım ama kötü sözde hiç söylemedim bir kerede ağzımı açıp bu işi neden yapmadın demedim Yunusun uyumamış olabileceğini düşünüp. Birde sürekli onun için evde bişeyler bırakırdım ben. kendime pasta alsam canı çeker diye ona da alırdım kızı hamile diye kızına da alırdım yunusa ne alsam kızına da aldım maddi durumları iyi değil diye bebek arabasına park yatağına varana kadar hep yardımcı oldum ahmet hep kızıyordu tepene çıkartıyorsun şunu diye bişey olmaz oğlum için yapıyorum diyordum. Yapmicakmışsın onu anladım.
Bu gelene vallahi hiç iyi davrandığım söylenemez gelicek olana da öyle davranmaya niyetim yok. her gün eve gidince soruyorum ne yaptın yunus uyurken ne yaptın ütü niye bitmedi ev niye süpürülmedi bezlerini bile sayıp gidiyorum yunusun bir tane eksik kullansa hemen neden değiştirmedin altını böylesi iyiyimiş valla.
Birde cennetin çalışma saatleri 08 - 18 di ben onu hiç tutmadım o saate kadar ben eve gidince gönderiyordum bunu vallahi 17:59 da bile göndermiyorum.
hadii yaa seindim aman maşallah
nerden geliyolarki ilk görceklerr?
samimi hiç olmadım ama kötü sözde hiç söylemedim bir kerede ağzımı açıp bu işi neden yapmadın demedim Yunusun uyumamış olabileceğini düşünüp. Birde sürekli onun için evde bişeyler bırakırdım ben. kendime pasta alsam canı çeker diye ona da alırdım kızı hamile diye kızına da alırdım yunusa ne alsam kızına da aldım maddi durumları iyi değil diye bebek arabasına park yatağına varana kadar hep yardımcı oldum ahmet hep kızıyordu tepene çıkartıyorsun şunu diye bişey olmaz oğlum için yapıyorum diyordum. Yapmicakmışsın onu anladım.
Bu gelene vallahi hiç iyi davrandığım söylenemez gelicek olana da öyle davranmaya niyetim yok. her gün eve gidince soruyorum ne yaptın yunus uyurken ne yaptın ütü niye bitmedi ev niye süpürülmedi bezlerini bile sayıp gidiyorum yunusun bir tane eksik kullansa hemen neden değiştirmedin altını böylesi iyiyimiş valla.
Birde cennetin çalışma saatleri 08 - 18 di ben onu hiç tutmadım o saate kadar ben eve gidince gönderiyordum bunu vallahi 17:59 da bile göndermiyorum.
benimle yarışıyormuş meğer :) kız gezsem keşke :)
neneme söz verdim o 4 dedi ben 3 orada buluştuk kocada 3 deyoooo.....ayarlıcam inşallahh....
soylıcenı demissin bacım vallaaa hıc yuz vermeye gelmıyor ınankı benım teyzemn bakıcısı cocugun mamalarını sutunu felan yıyordu yaaaa
kayınvalidem ve kayınpederim samsunda kaynım ve görümcem istanbulda. kayınvalidemler istanbula gitmiş istanbuldan hep beraber gelicekler
soylıcenı demissin bacım vallaaa hıc yuz vermeye gelmıyor ınankı benım teyzemn bakıcısı cocugun mamalarını sutunu felan yıyordu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?