Kokoşş Hatunlar Kulübü

evin işlerini falan yapıordu.. son zmanlardamı yapmıordu..

yemek işine sen izin vermıordun zaten o zmanlar.. ben öyle hatırlıorum :26::26::26:

yok yemek yapıyordu ama ben yapmasını istemiyordum. Aynen öyle son zamanlarda elini hiç bişeye sürmüyordu

bu anlattıklarınadan şunu anladım yeşho aranız samimiydi herhalde sen buna hiç çemkirmedin sert konuşmadın hep güllük gülistanlık bu işine geldiğini yaptı gelmedini bıraktı baktı karışılmıyorrr sen diğerini alırken şartlarını koy ve çokta yüz verme bence...

sok oldum bacummmm resmenn eeee para verıp temizlikk yaptırıyorsunnn bıde hesap soruyor sen gezıyosun felan dıyo bu ne curret yaaaa sanlkı o evın hanımı tobe tobeeee bance sen cok yuz vermişsin bacım

oğluma iyi bakıyor diye sesimi çıkarmıyordum. Öncelikli işi Yunus tu benim için sanırım sesimi çıkarmıyorum diye pek yumuşak gördü beni hayır işin ilginç tarafı kocası bizim şirketin servis işlerini yapıyordu cenettin ben yemek haneye girdiğimde ordalarsa herkesle bilrikte o da ayağa kalkıyordu nasıl despot nasıl çekilmez nasıl suratı asık biri olduğumu lafları pat pat söylediğimi de iyi biliyordu hatta cennetle biz anlaşmadan önce cennete psikopattır o yapamazsın fln da demiş ama cennet hiç görmedi o yüzümü gösterseymişim iyiyimiş. Zaten son sözüm o oldu cennete parasını verip pazar günü hariç her gününü satın alıyorum sen rolleri karşıtırmışsın evin hanımı ben sen hizmetlisisin haddini bil dedim başka da laf söylemeye gerek yok onunla bir olup ağız dalaşı yapamam o kadar küçük değilim. sevmem öyle şeyleri bir laf söyler bırakırım. otursun üzerinde düşünsün :)

aman sen eserıklı kocen senden eserıklı
haaa bekle ozman hazirandan sonra taşınırsın

bucu ne dio kocam için eserekliiii hee öleeee eserekliii
aynen
dedikodu yok dedikodu yookk

evt ya ben bıle zor gırıyorummmm kalanlarda kötu boşver len bulursun elbet

manyakk
sen 1 ı bı doğur sonra konuşakkk

hadii yaa seindim aman maşallah

nerden geliyolarki ilk görceklerr?

Kızlarr canım sıkkın yazasım yok okuyom sizi yazın siz
bugün bana müsade

alyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ne oldu yaaa bi konuşalım anlat bi yaa hemen ayrılma sakın gerginsin bezdirdiler dimi seni.....

ne oldu tam olarak anlaşmalık mı çıktı dep. müdürümü karıştırdı ortalığı

samimi hiç olmadım ama kötü sözde hiç söylemedim bir kerede ağzımı açıp bu işi neden yapmadın demedim Yunusun uyumamış olabileceğini düşünüp. Birde sürekli onun için evde bişeyler bırakırdım ben. kendime pasta alsam canı çeker diye ona da alırdım kızı hamile diye kızına da alırdım yunusa ne alsam kızına da aldım maddi durumları iyi değil diye bebek arabasına park yatağına varana kadar hep yardımcı oldum ahmet hep kızıyordu tepene çıkartıyorsun şunu diye bişey olmaz oğlum için yapıyorum diyordum. Yapmicakmışsın onu anladım.

Bu gelene vallahi hiç iyi davrandığım söylenemez gelicek olana da öyle davranmaya niyetim yok. her gün eve gidince soruyorum ne yaptın yunus uyurken ne yaptın ütü niye bitmedi ev niye süpürülmedi bezlerini bile sayıp gidiyorum yunusun bir tane eksik kullansa hemen neden değiştirmedin altını böylesi iyiyimiş valla.

Birde cennetin çalışma saatleri 08 - 18 di ben onu hiç tutmadım o saate kadar ben eve gidince gönderiyordum bunu vallahi 17:59 da bile göndermiyorum.

Benimle yarışıyormuş meğer :) kız gezsem keşke :)

soylıcenı demissin bacım vallaaa hıc yuz vermeye gelmıyor ınankı benım teyzemn bakıcısı cocugun mamalarını sutunu felan yıyordu yaaaa

cennetin kızı doğurmuş ya ona bakıcaktı aceba..

kaç yaşındaki cennet...

sna ii bakıordu son zmanlarda bozuldu demekki :44::44::44::44:

iyi yapıyorsun böylesi makbulll iyilikten maraz doğar derler ....bu adının işine gelmiş yellozzzzz

ben bikere kaynana pastayı temizlikçiye koydu die kıyamet kopardım laaa kocama etmiştim sinir olmuştum tabii yemek içmek sevaptır yedirip içirceksin derler ama çokta tepeye çıkarmıcaksın bencede ...

sen sert bunlara bak mum gibi olurlar... yalnız bakıcı işi zormuş bunuda anladımmmm...

benimle yarışıyormuş meğer :) kız gezsem keşke :)

canım iyi niyetli olunca şımarıyor insanlar.
Sen çok iyi davranmışsın. Yaptığı çok ayıp.
Kızına yardım etmek zorunda değilken düşünceli davranmışsın.
Onun eksiklik hissedip 4 elle sarılması lazımdı işine.
Işte insanlar bulunca bunuyor.
Sende bundan sonra bu şekilde davranmazsın.

neneme söz verdim o 4 dedi ben 3 orada buluştuk kocada 3 deyoooo.....ayarlıcam inşallahh....

nenenın yaşamşartı ıle şimdıkı bır mı lenn
maddı durumda el verdığınce de barı
ne 3 ü
ben 1 tane yapam daha bişi ıstemım

yeshooooo nbr lennnn

kayınvalidem ve kayınpederim samsunda kaynım ve görümcem istanbulda. kayınvalidemler istanbula gitmiş istanbuldan hep beraber gelicekler

görümce görmedi herhalde k.v görmüş istanbuldan hiç gelmedimi görümce bebeği görmeye kız bizimki totomdan ayrılmıo doğurcam die gün sayıyo nerdeyse doğurcam kapıp kaçıcaklar bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…