yaaa ne bilemm.. ilk zmanlar.. kahvaltı etmion die bile kızıyordu sana..
yemek yapıor temizlik yapıordu..
her eve cennet lazım diyorduk..
erken anne olmuş... ne bileyim... keşke gitmeseymiş... yunusu çok seviyordu ama anlaşmazlık olmuş işte hayırlısı olsun...
çokmu yağlıydı?
meyve yeee üstüne iyi gelir :26::26:
aynen öyle. cidden hayal kırıklığına uğradım.
patlıcan dokunuyo annem mideme.hoş ne yesem dokunuyo artıkta..soda içiyorumm
görümce görmedi herhalde k.v görmüş istanbuldan hiç gelmedimi görümce bebeği görmeye kız bizimki totomdan ayrılmıo doğurcam die gün sayıyo nerdeyse doğurcam kapıp kaçıcaklar bebeği
Benim tahminim o benden bir ay izin istedi olmaz dedim paramı verme o zaman dedi :) haa birde paramı vercektim bir ay izin kullanınca dedim çünkü izin aldığında maaşından hiç kesmedim salağım ben salak. izin alamayınca arıza çıkardı.
Sıkı durun söylüyorum Cennet 34 yaşında 17 yaşında anne olmuş cennetin kızı da 17 yaşında
Hakkını asla yemem yunusa sonuna kadar çok iyi baktı herşeyiyle yakından ilgilendi
birden ne oldu oyle anlamadım ama..
cennet topikin gözdesiydi resmen...
ütü dahil yapıordu... aile sorunlarımı var acaba kocasıyla falan.. gelen gideni aratıyor işte.. bu kadında.. pek uyuzmuş baksana..
kocası yoktu demii... cennettin
bazı bakıcılar evde de kalıyor oda zor bence her dakka evde yabancı biriyle olmak
kızının doğumu için benden 1 ay izin istedi vermedim ondan sonra oldu ne olduysa
ayyy bee garuya bakkk erken yaştaaa evlenmiş kızıda kendisi gibim demek...
yok kuşum yunus benim sütümü hiç istemedi. sağdım verdim onuda almadı. devam sütü aptamil kullanıyorum, kaşık maması da aptamil. kavanoz larda da hepsini kullanıyorum hero baby hariç bebelac hipp milupa hepsinde farklı tatlar var çünkü. Devam sütünde aptamilden şaşma
çalışıyor mu peki şimdi ..
koceside yokk..
kızına bakar herhalde artık...
dha iyisini bulursun inş...
yok kuşum yunus benim sütümü hiç istemedi. Sağdım verdim onuda almadı. Devam sütü aptamil kullanıyorum, kaşık maması da aptamil. Kavanoz larda da hepsini kullanıyorum hero baby hariç bebelac hipp milupa hepsinde farklı tatlar var çünkü. Devam sütünde aptamilden şaşma
patlıcanın sana yararı yok kuzum zaten..
Soda değilde cnm sen bol bol maden suyu iç... çok yararlı bebeğine..
Yemeklerde az az yavş yavaş ye cnm.. Elma bulundur yanında 1 fincandan turk kahveni iç yemekten sonra..
Hm bebeğin izihn gelişimine hem midene faydası var kuju...
patlıcanın sana yararı yok kuzum zaten..
soda değilde cnm sen bol bol maden suyu iç... çok yararlı bebeğine..
yemeklerde az az yavş yavaş ye cnm.. elma bulundur yanında 1 fincandan turk kahveni iç yemekten sonra..
hm bebeğin izihn gelişimine hem midene faydası var kuju...
Eki Görüntüle 399499 Eki Görüntüle 399503 Eki Görüntüle 399504
kıslardan bunlardan işte sizce çok mu kotu
canım sıyahı kendıme aldımmm sıyaha ıhtıacım vardı teyzemede kum bejı rengınden aldımmm
doğurcamda bitane alsammı şu sütten hemen sütüm gelmezse bebek nolcak?:26:
patlıcan dokunuyo annem mideme.hoş ne yesem dokunuyo artıkta..soda içiyorumm
benimde sütüm olmadığı için 2 ay aptamil verdim oğluma.
Sonra gaz yaptı, gaz için olan mamadan aldık kakası yemyeşil oldu.
Hemde çok pahalıydı. Bende bebelaca geçtim memnun kaldım.
Kavanoz maması bebelac verdim.
şimdi bebelac 1 yaş sütünü içiyor. Bazen muhallabisini alıyorum.
Kahvaltı mamasını alıyorum.
soda maden suyu aynı değil mi? :26:
Ben kızılay sarıkız yada uludağ içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?