Kokoşş Hatunlar Kulübü

aynen öyle. cidden hayal kırıklığına uğradım.

aynen öyle. cidden hayal kırıklığına uğradım.

birden ne oldu oyle anlamadım ama..

cennet topikin gözdesiydi resmen...

ütü dahil yapıordu... aile sorunlarımı var acaba kocasıyla falan.. gelen gideni aratıyor işte.. bu kadında.. pek uyuzmuş baksana..

kocası yoktu demii... cennettin

patlıcan dokunuyo annem mideme.hoş ne yesem dokunuyo artıkta..soda içiyorumm

patlıcanın sana yararı yok kuzum zaten..

soda değilde cnm sen bol bol maden suyu iç... çok yararlı bebeğine..

yemeklerde az az yavş yavaş ye cnm.. elma bulundur yanında 1 fincandan turk kahveni iç yemekten sonra..

hm bebeğin izihn gelişimine hem midene faydası var kuju...

görümce görmedi herhalde k.v görmüş istanbuldan hiç gelmedimi görümce bebeği görmeye kız bizimki totomdan ayrılmıo doğurcam die gün sayıyo nerdeyse doğurcam kapıp kaçıcaklar bebeği

Ahmetin tarafından sadece kayınvalidem gördü Yunusu 3 görümcem bir kaynım var kaynımla küçük görümcem yarın görecek diğer ikisi samsunda artık onlarda bir ara gelir herhalde yazın belki biz gideriz samsuna ya da o zaman görürler yunus huysuz diye hepsinde de çocuk olunca biraz toparlanmasını beklediler. birde herkesin işi gücü var eltim öğretmen işin en komik tarafıda çocuklarımız hep yakın zamanlarda doğdular en büyüğü ile aralarında 1.5 yaş var ancak işte :) birde beni çok iyi tanıyorlar işlerime karışmalarına müsade etmicemi çok iyi bilirler o yüzden de biraz beni oğlumla baş başa bıraktılar :)

ayyy bee garuya bakkk erken yaştaaa evlenmiş kızıda kendisi gibim demek...

kızının doğumu için benden 1 ay izin istedi vermedim ondan sonra oldu ne olduysa

bende yemeğimi yedim ama çok dengesiz yemekler.
Tarhana çorba
sulu tavuk but, fırında patates,bezelyeli soğanlı ve meyve.
Bu havada çorba yerine cacık yada yoğurt iyi giderdi.

ayyy bee garuya bakkk erken yaştaaa evlenmiş kızıda kendisi gibim demek...

hahahahah evet kızının erkek arkadaşı varmış dışarıda görülürse millet ne dermiş burda mantık öyle işliyor. hahahahaha hayır bizde uşağa fabrika için gelince ahmetle birlikte yaşamaya başlamıştık evlenmeden tqam 1 yıl beraber yaşadık kimbilir hakkımda neler neler söylenmiştir :) Arada babamda gelir kalırdı bizde acaba babam için neler söylediler ya da şöyle ben gelinlikle sitede görülene kadar belkide bilmiyorlardı birlikte yaşadığımızı

doğurcamda bitane alsammı şu sütten hemen sütüm gelmezse bebek nolcak?:26:

çalışıyor mu peki şimdi ..

koceside yokk..

kızına bakar herhalde artık...

dha iyisini bulursun inş...

kocası var kuşum ama kızıyla yan yana oturuyorlar. İş arıyormuş üst komşumla haber yollamış çaktırmadan ağzını ara demiş ama bende bir keredir herşey dönüş asla olmaz. inşallah bulurum canım bulana kadar devam. hayır uşakta bir de bakıcılara verdikleri para 400 500 tl fln ben cennete 750 tl veriyordum şimdiki yeni başlicak olan her işi yapıcak kadına 500 deim çok dedin dedi dedim karıştırma iyidir

Son düzenleme:
KOKETA sen hele bir birtanesini doğurda bakalım 2. 3. isticekmisin bana 1 milyon tl versinler yok derim :)

benimde sütüm olmadığı için 2 ay aptamil verdim oğluma.
Sonra gaz yaptı, gaz için olan mamadan aldık kakası yemyeşil oldu.
Hemde çok pahalıydı. Bende bebelaca geçtim memnun kaldım.
Kavanoz maması bebelac verdim.
şimdi bebelac 1 yaş sütünü içiyor. Bazen muhallabisini alıyorum.
Kahvaltı mamasını alıyorum.

soda maden suyu aynı değil mi? :26:
Ben kızılay sarıkız yada uludağ içiyorum.

limonlu maden suyu içiyorum cnm şuanda doğal dior ama:26:
sade içemiyorum
elmayıda akşam üstü mutlaka yiyorum mutlaka sabahları bi muz.
aa kahveyi zararlı biliyorum tatlım bennn:26:
sevmiyorumda türk kahvesini ama içmeye çalışıcam

doğurcamda bitane alsammı şu sütten hemen sütüm gelmezse bebek nolcak?:26:

haaaaaaaaaaa bak bu konuda sana önerilerim bir dolu.

süt çayı al ve doğum yapıcan gün içmeye başla sütün doğumla gelecek çünkü o güzel süt indiriyor yalnız sezeryan yapacaksan eğer sütün ilk zaman çok az olur emdikçe çoğalacak. mama sakın verme süte alıştıramazsın tatları çok farklı mamanın tadı çok çok çok daha güzel kokusuda öyle. sık sık memene dayican çocuğu hatta sağ ki çabuk çoğalsın mama lazım olursa hastane çevresi eczane dolu o anda alırlar boşuna alma hemen

patlıcan dokunuyo annem mideme.hoş ne yesem dokunuyo artıkta..soda içiyorumm

bende soda çok içmiştim bide limon yiyip duryodum şimdi asık suratlı oldu oğluşum limon gibi ekşitip duryo yüzünü ....

soda ne rahatlatıyordu acaba onun gazı zarar vermiomu okdar içiyo hamişler doktor soda iç dememişti bana çubuk kraker leblebi demişti limonuda yasak etmişti bide de asit yapar mış felan

gaz için mama değiştirmek yerine sab simplex kullansaymışsın keşke kesin çözüm. ben öyle yaptım sen aptamilin conformil serisini kullanmışsın. Bebelac bir kere aldım Yunusun hoşuna gitti ikinci aldığımda mama erimek bilmedi hoşlanmadım bende bir daha almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…