Kokoşş Hatunlar Kulübü

fıstıklar neoldu fıstıklarrrrr :):)

hyrlısı ın syenı bır cennet bulursun yırummm krese ver rahat et derım ben seneee

çok düşündüm güneşim ama yunus hala yürüteç tepesinde ve birebir alaka isteyen bir çocuk kreş için çok erken henüz 9 aylık her sabah onu evden çıkar evden çıkarıcak olsam yanımda şirkete getiririm burda da odası var ama denedik evden çıktığı anda yunus çok mutsuz oluyor gezmeye çıktığımız zaman bile 1 saat maksimum sonra mızıldanmaya başlıyor eve girince çığlık çığlığa yürüteç tepesinde odaları geziyor

fıstıklar için düzeltme;

valla başımda onca iş varken fıstıklar aklıma bile gelmedi en kısa zamanda kendimi toparlayıp rutine dönmeyi planlıyorum sonrasında fıstıklar ellerinizde

Son düzenleme:
çocuğun mamasını sütünü mü yiyordu.
El insaf nasıl geçmiş boğazından?
evet canım ya teyzem yakalamıs sonundaaa işine son tabıkı
ne var laa bunda benim nenem de yiyomuşşşş benim mamalarımı ondan çöp gibi büyüdüm

o senın nen laaaa bu yabancııı cocuga yedırmeyıp kendı yoyormusss

Onu da düşündüm. ama burada bakıcı fiyatları belli. sadece çocuk bakımını gelip evlerde yapmıyorlar sen çocuğunu evine götürürsen bende onu istemiyorum hem yunus hoşlanmaz bu durumdan hemde gün içerisinde oğlumun kimlerle temas halinde olduğunu asla takip edemem evine girip çıkan kimseyi de engelleyemem e sadece çocuk bakımı için burda ödenen rtakam çok komik 250 tl o paraya da kimse evinden çıkıp gelmiyor. Zaten ben hiç bir zaman evimin işine şart koşmadım yunus uyuduğu zaman boş durmasını da istemem ama sonuç olarak bütün herşeyi düşündüm hepsinin üzerinde durdum tek tek ama en mantıklısı böyle. Burda 500 tl için iyi para diyorlar küçük şehir burası

Hoşbulduk amin hepimizin çocuklarını bağışlasın.

Ben uzun bir süre giremedim nete o ara tanışamadık sanırım

evet diğer topikten tanıyorum kızlarada bende buraya yeni takılmaya başladım sayılır.

burcu senin teyzelernmi var kızz teyzem aşa teyzem yukarıı.
aynı yaştamısınızzz ben bilmiyim la :)

evet diğer topikten tanıyorum kızlarada bende buraya yeni takılmaya başladım sayılır.

sende hoşgeldin bu topiğe o zaman.

Kaç aylık hamilesin ?

2 teyzem var laaaaaaa aklıma geldı annattııımm bende eskıden olmustu teyzlerımın bırı buyuk dıgerı daha kucuk kucuk olan özümün annesii aramız ıyıdırrr kafa kadındır dıger buyuk teyzemde ıyıdır o daha agırdır

saol bebeğimmmmm bu arada bı sabıtlende sana hedıye yolıycam daha

oooyyy kuzum benim tahminim şöyle bir iki hafta daha ondan sonra rutine dönerim msn i de yeniden açmaya başlarım şimdi msn e takılıp işleri savsaklıyorum diye açmıyorum bi 15 gün daha sonra yine hep beraberiz. ondan sonra fıstıklarda yola çıkar zaten :)

hoşbuldumm
18.haftanın içindeyim cnm
4 ay tam dimi 5 e giriyorum..

şimdi haftalar takip edersin sonra şu kadar gün sonra şu kadar ay şu kadar gün sonra da ne biliyim 9 aylık işte :):) ay çok heycanlı hamile olmak keyfini çıkar :)

allah seni ne etmesin çok güldüm

EVET KAÇAKTI O ZAMAN KORKTUM ALMAYA.
ŞU AN GAZ SORUNU YOK ÇOK RAHAT ÇIKARTIYOR.
SIKINTISI OLURSA ALIRIM.
[
QUOTE=yesho;24281261]çok düşündüm güneşim ama yunus hala yürüteç tepesinde ve birebir alaka isteyen bir çocuk kreş için çok erken henüz 9 aylık her sabah onu evden çıkar evden çıkarıcak olsam yanımda şirkete getiririm burda da odası var ama denedik evden çıktığı anda yunus çok mutsuz oluyor gezmeye çıktığımız zaman bile 1 saat maksimum sonra mızıldanmaya başlıyor eve girince çığlık çığlığa yürüteç tepesinde odaları geziyor

fıstıklar için düzeltme;

valla başımda onca iş varken fıstıklar aklıma bile gelmedi en kısa zamanda kendimi toparlayıp rutine dönmeyi planlıyorum sonrasında fıstıklar ellerinizde[/QUOTE]

SEN ÇOK EVE ALIŞTIRMIŞSIN CANIM YAAAA!
BENİMKİ HEP GEZMEYİ SEVİYOR KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ.
BENİMKİ 9 AYLIK BAŞLADI KREŞE.
SEN ÖRÜMCEK Mİ KULLANIYORSUN.
ERKEKLER İÇİN ZARARLI DİYORLAR.
BEN PEK KOYMADIM,KOYDUĞUMDA YÜRÜTMEDİM.

9 AYLIK OĞLUN ANNE Mİ DİYOR
BENİMKİ DAHA YENİ DEMEYE BAŞLADI 17 AYLIK SIPA.
AMA BAŞI SIKIŞINCA CANI İSTERSE ANNE
YOKSA HALA BABAYIM BEN

süt çayı ne nerde satılır aktarlarda lhusa şerbeti var onlar mı=??? anladım mama yok ama sez. oldunda süt hemen gelemeyebilyormuş süt pompası alımmi sağarım sağdıkça gelir

hadii yaa bakalım hayat şartları ne gösterecek zorlu geçerse bende vazgeçebilirim :44:

yaaaaaa asıl olan ne biliyormusun kuşum eğer ki bir kaç çocuğa annelik yapacak enerjin varsa 10 tane bile yapabilirsin ama şahsım adına söylüyorum Yunus benim enerjimi yeterince tüketiyor ve bir çocuk için daha annelik yaparım ama iyi anne olabilirmiyim onu bilmiyorum. Herkes Yanlış düşündüğümü yunusun bir kardeşinin olması gerektiğini söylesede eskidenmiş o kardeşlik mevzusu şimdi 5 kuruş kardeşi kardeşe düşman ederken varsın oğlum tek olsun ama bende şefkatimi tüm iyi bildiklerimi ona aktarayım. Yoksa ben şunu anladım hamileyken işin en zor kısmı doğum sanmak sadece SANMAKTAN ibaretmiş işin en kolay kısmı doğum yapmakmış

hehee kızzz aslnda dısarıda alştrmk lazm bır seklde ole bir imkanın var mademmm.. ev ortmı gıbı ypıp odayııı ynna bı byn alablrsn aslında hanı alssın dıyorum cunku sonra zorlk cekeblr bazı cocuklr sonradnnnn cok zorluk cekıyorr ortm degısımndeee

fıstıklarrr hımmmmmmmmm

anam heriff sana bişi demek istemişşşşşşşşşşşşşşşşş

paris çağırısı bu laaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…