fıstıklar neoldu fıstıklarrrrr :):)
hyrlısı ın syenı bır cennet bulursun yırummm krese ver rahat et derım ben seneee
evet canım ya teyzem yakalamıs sonundaaa işine son tabıkıçocuğun mamasını sütünü mü yiyordu.
El insaf nasıl geçmiş boğazından?
ne var laa bunda benim nenem de yiyomuşşşş benim mamalarımıondan çöp gibi büyüdüm
sizin orayı bilmm ama 500 e hem yunusa bakıcak hem işini yapıcak biri varsa kaçırma..
burda sadece kreş fiyatı 500 zaten.. temzilikçi alıon 15 gune bir 80 tl.. hergün evde temizlik yapsa
sen hesap et...
yani fiyatlar uçmuşşş.. ama hem çocuk bakp hem iş yapmak kolay değil.. ben oğlumla iken çoğu zman iş yapamıyorum ilgi istiyor oyun istiyor.. kaşla göz arası bişiler deviriyor..
bence sadece yunusun bakımı için birini al..
Hoşbulduk amin hepimizin çocuklarını bağışlasın.
Ben uzun bir süre giremedim nete o ara tanışamadık sanırım
yemeğimi yiyip gedümmmm kahvaltı yaptım herzamankı gıbı bıde peynırlı omlettt
evet diğer topikten tanıyorum kızlarada bende buraya yeni takılmaya başladım sayılır.
burcu senin teyzelernmi var kızz teyzem aşa teyzem yukarıı.
aynı yaştamısınızzz ben bilmiyim la :)
hoşbuldummsende hoşgeldin bu topiğe o zaman.
Kaç aylık hamilesin ?
evet diğer topikten tanıyorum kızlarada bende buraya yeni takılmaya başladım sayılır.
burcu senin teyzelernmi var kızz teyzem aşa teyzem yukarıı.
aynı yaştamısınızzz ben bilmiyim la :)
afiyet bal şeker olsun
saol bebeğimmmmm bu arada bı sabıtlende sana hedıye yolıycam daha
hoşbuldumm
18.haftanın içindeyim cnm
4 ay tam dimi 5 e giriyorum..
KOKETA sen hele bir birtanesini doğurda bakalım 2. 3. isticekmisin bana 1 milyon tl versinler yok derim :)
allah seni ne etmesin çok güldüm
Bir dönem sab simplex kaçak satıldı o zamanlara denk gelmiştir seninki. Yok vallahi hala bile kullanıyorum ben asla eksik etmem biraz sancısı olsa anında kilosu kadar sabsimplex 10 dk içinde durumu çözümlüyor. Hatta karşı komşumun 2 yaşında oğlunda bile işe yarıyor. Düzenli olarak vericen bir ilaç değil hiç bir zararı olmuyor
haaaaaaaaaaa bak bu konuda sana önerilerim bir dolu.
süt çayı al ve doğum yapıcan gün içmeye başla sütün doğumla gelecek çünkü o güzel süt indiriyor yalnız sezeryan yapacaksan eğer sütün ilk zaman çok az olur emdikçe çoğalacak. mama sakın verme süte alıştıramazsın tatları çok farklı mamanın tadı çok çok çok daha güzel kokusuda öyle. sık sık memene dayican çocuğuhatta sağ ki çabuk çoğalsın mama lazım olursa hastane çevresi eczane dolu o anda alırlar boşuna alma hemen
hadii yaa bakalım hayat şartları ne gösterecek zorlu geçerse bende vazgeçebilirim :44:
KOKET her ihtimale karşı küçük bir kutu mama al bulunsun.
ben almadım sütüm gelmeyince sabahın 6 sında eczane aradı eşim.
çok düşündüm güneşim ama yunus hala yürüteç tepesinde ve birebir alaka isteyen bir çocuk kreş için çok erken henüz 9 aylık her sabah onu evden çıkar evden çıkarıcak olsam yanımda şirkete getiririm burda da odası var ama denedik evden çıktığı anda yunus çok mutsuz oluyor gezmeye çıktığımız zaman bile 1 saat maksimum sonra mızıldanmaya başlıyor eve girince çığlık çığlığa yürüteç tepesinde odaları geziyor
fıstıklar için düzeltme;
valla başımda onca iş varken fıstıklar aklıma bile gelmedi en kısa zamanda kendimi toparlayıp rutine dönmeyi planlıyorum sonrasında fıstıklar ellerinizde
Yok benim cnm hiç limon falan istemiyo öle..
acıyı çok severdim eskiden ama şimdi midem kötü olacak diye yiyemiyorum..eskiden kötüde olsa yerdim.
akşam eşim pudra şekerine bandırıp bandırıp çilek yedirdi bana:)Uyuyakalmışım kanepede ağzıma biri bişi dayıyo baktım muz yedirmeye çalışıyo gecenin bi yarısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?