bende soda çok içmiştim bide limon yiyip duryodum şimdi asık suratlı oldu oğluşum limon gibi ekşitip duryo yüzünü ....
soda ne rahatlatıyordu acaba onun gazı zarar vermiomu okdar içiyo hamişler doktor soda iç dememişti bana çubuk kraker leblebi demişti limonuda yasak etmişti bide de asit yapar mış felan
burda kebap varmış ama et güzel olmadığı için yemiyorum zaten i pişirmiolar
bde dışardan beyaz peni r tost bidde sıkma portakal söledim sağlıklı en azından
temem ne yicen makarna mı ben dürüm yedim kocam ısmarladı :)
Ahmetin tarafından sadece kayınvalidem gördü Yunusu 3 görümcem bir kaynım var kaynımla küçük görümcem yarın görecek diğer ikisi samsunda artık onlarda bir ara gelir herhalde yazın belki biz gideriz samsuna ya da o zaman görürler yunus huysuz diye hepsinde de çocuk olunca biraz toparlanmasını beklediler. birde herkesin işi gücü var eltim öğretmen işin en komik tarafıda çocuklarımız hep yakın zamanlarda doğdular en büyüğü ile aralarında 1.5 yaş var ancak işte :) birde beni çok iyi tanıyorlar işlerime karışmalarına müsade etmicemi çok iyi bilirler o yüzden de biraz beni oğlumla baş başa bıraktılar :)
benimde sütüm olmadığı için 2 ay aptamil verdim oğluma.
Sonra gaz yaptı, gaz için olan mamadan aldık kakası yemyeşil oldu.
Hemde çok pahalıydı. Bende bebelaca geçtim memnun kaldım.
Kavanoz maması bebelac verdim.
şimdi bebelac 1 yaş sütünü içiyor. Bazen muhallabisini alıyorum.
Kahvaltı mamasını alıyorum.
soda maden suyu aynı değil mi? :26:
Ben kızılay sarıkız yada uludağ içiyorum.
limonlu maden suyu içiyorum cnm şuanda doğal dior ama:26:
sade içemiyorum
elmayıda akşam üstü mutlaka yiyorum mutlaka sabahları bi muz.
aa kahveyi zararlı biliyorum tatlım bennn:26:
sevmiyorumda türk kahvesini ama içmeye çalışıcam
gaz için mama değiştirmek yerine sab simplex kullansaymışsın keşke kesin çözüm. ben öyle yaptım sen aptamilin conformil serisini kullanmışsın. Bebelac bir kere aldım Yunusun hoşuna gitti ikinci aldığımda mama erimek bilmedi hoşlanmadım bende bir daha almadım
haaaaaaaaaaa bak bu konuda sana önerilerim bir dolu.
süt çayı al ve doğum yapıcan gün içmeye başla sütün doğumla gelecek çünkü o güzel süt indiriyor yalnız sezeryan yapacaksan eğer sütün ilk zaman çok az olur emdikçe çoğalacak. mama sakın verme süte alıştıramazsın tatları çok farklı mamanın tadı çok çok çok daha güzel kokusuda öyle. sık sık memene dayican çocuğuhatta sağ ki çabuk çoğalsın mama lazım olursa hastane çevresi eczane dolu o anda alırlar boşuna alma hemen
sab simplex bulamadım burda eczanede.
sonra güvenemedim korktum.
conformil,milumil kullandım olmadı.
bebelac aldım çok sevdi oğlum.
nasıl erimedi ki? ben çok rahat kullandım.
şimdi sütünüde çok seviyor.
akşam ölçüsü var 30 ml az versem ağlıyor.
o süt çayı bende hiç işe yaramadı.
benim rezerveler kurumuş.
doğru herkesin hayatında zorluklar var demek çocukları küçük bizimkinin oğulları dana gibi adam sanarsın bolu poslu kendinin arkdaşı gibim duryo oğulları bebek sevdası başladı onlardada benden büyük görümce tecrübeli yaa artık bilmiş bilmiş gezer dibimde annem gelcek artık meydanı boş bırakmaz ....
kaynana bana pek karışcanı sanmıyorum ama görümce gerebilir bilmiş konuşmları çoktur sonrada şaka yaptım ciddi değildim gibi konuşur onu anlamak zor oyüzden böle kabullendim artık ...ilk aylar kıymetli olur zmanla kendini çeker umudundayımmm
en gözelııı
patrona desem alır banada dürümde yokkı gelmezse aç kalmım
cok acıktımm
soğmadan yıyım dedımortak oturdu iş ettırdı sankı fatura kescez hazrlattı
soğmuştur o yemem daha
Yok benim cnm hiç limon falan istemiyo öle..
acıyı çok severdim eskiden ama şimdi midem kötü olacak diye yiyemiyorum..eskiden kötüde olsa yerdim.
akşam eşim pudra şekerine bandırıp bandırıp çilek yedirdi bana:)Uyuyakalmışım kanepede ağzıma biri bişi dayıyo baktım muz yedirmeye çalışıyo gecenin bi yarısı
bende severim çok acıyı ama hamileylen hiç yemedim bebeği rahatsız eder diye korktum :)
yeshooo bacım hoşgeldınnn
yeshoooo cenneten bahsetmişsn kız... kadın bir parise gitmiyordu senın yerine cok memnunnm dıyordunnn ....
ben kreş araştırrken 650 veriyorum diyordun evin her işini yapıor.. az bile demiştin.. ne ara 750 oldu ... ne ara o begenmedı ne araaa huysuzluk yaptıı senın degerını bılemedı bacım yahuu bak bole
uzun surelı gelmzsenn bu sorularımızaa toptan cvp vermk zornda kalıcan hihihih
Bende bendeee
hele çiğköfteye bayılırım ama canımda istemiyo sanki nedense...
kendimi kısıtladığım içinmiki?
bu arada tanışmadık seninle hoşgeldinn yeshoo
Oğluşunuda Allah bağışlasınn
Güneşim selam hoşbulduk.
Heee yaaaa Cennet sapıttı son anda. Biliyorsun Cennet bende ben doğum yapmadan önce işe başladı yılı dolunca zam istiyordu kızın doğumu var şu var bu var zam istedi bizde yılına bir kaç ay var nasıl olsa diye zam yaptık sanırım son 3 maaş 750 idi bizde bayram ikramiyesi bile vardı beh. ama yenilere yaparsam namert olayım. Cennet gerçekten evin bireyi gibiydi ve ona verdiklerim yaptıklarım hiç gözümde olmadı hala da değil. helal olsun sonuna kadar çocuğuma çok çok iyi baktı çünkü her işimi gördü ama onun için para alıyordu zaten.
giremedim valla nete koşturmacaydı hala öyle
ben begendım burcu sevıyorum bunları kalıtelı bişise harıka ama cakamlrr cok pert duryr burdaaa satılnlara bakrk soluyorumm.. yaaaaa
cok sveıyrm bunnrıı ben ısterım 38 numara hahaha
sab simplex bulamadım burda eczanede.
sonra güvenemedim korktum.
conformil,milumil kullandım olmadı.
bebelac aldım çok sevdi oğlum.
nasıl erimedi ki? ben çok rahat kullandım.
şimdi sütünüde çok seviyor.
akşam ölçüsü var 30 ml az versem ağlıyor.
o süt çayı bende hiç işe yaramadı.
benim rezerveler kurumuş.
Güneşim selam hoşbulduk.
Heee yaaaa Cennet sapıttı son anda. Biliyorsun Cennet bende ben doğum yapmadan önce işe başladı yılı dolunca zam istiyordu kızın doğumu var şu var bu var zam istedi bizde yılına bir kaç ay var nasıl olsa diye zam yaptık sanırım son 3 maaş 750 idi bizde bayram ikramiyesi bile vardı beh. ama yenilere yaparsam namert olayım. Cennet gerçekten evin bireyi gibiydi ve ona verdiklerim yaptıklarım hiç gözümde olmadı hala da değil. helal olsun sonuna kadar çocuğuma çok çok iyi baktı çünkü her işimi gördü ama onun için para alıyordu zaten.
giremedim valla nete koşturmacaydı hala öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?