Kokoşş Hatunlar Kulübü

KOKET her ihtimale karşı küçük bir kutu mama al bulunsun.
ben almadım sütüm gelmeyince sabahın 6 sında eczane aradı eşim.

bende çok limon yemiştim soyardım portakal gibi tuz döker yerdim birde

burda kebap varmış ama et güzel olmadığı için yemiyorum zaten i pişirmiolar

bde dışardan beyaz penir tost bidde sıkma portakal söledim sağlıklı en azından

en gözelııı
temem ne yicen makarna mı ben dürüm yedim kocam ısmarladı :)

patrona desem alır banada dürümde yokkı gelmezse aç kalmım
cok acıktımm
soğmadan yıyım dedımortak oturdu iş ettırdı sankı fatura kescez hazrlattı
soğmuştur o yemem daha

Yok benim cnm hiç limon falan istemiyo öle..

acıyı çok severdim eskiden ama şimdi midem kötü olacak diye yiyemiyorum..eskiden kötüde olsa yerdim.

akşam eşim pudra şekerine bandırıp bandırıp çilek yedirdi bana:)Uyuyakalmışım kanepede ağzıma biri bişi dayıyo baktım muz yedirmeye çalışıyo gecenin bi yarısı

doğru herkesin hayatında zorluklar var demek çocukları küçük bizimkinin oğulları dana gibi adam sanarsın bolu poslu kendinin arkdaşı gibim duryo oğulları bebek sevdası başladı onlardada benden büyük görümce tecrübeli yaa artık bilmiş bilmiş gezer dibimde annem gelcek artık meydanı boş bırakmaz ....
kaynana bana pek karışcanı sanmıyorum ama görümce gerebilir bilmiş konuşmları çoktur sonrada şaka yaptım ciddi değildim gibi konuşur onu anlamak zor oyüzden böle kabullendim artık ...ilk aylar kıymetli olur zmanla kendini çeker umudundayımmm

evet cnm farklı şeyler.. maden suyu ve soda...

vucuda yararı olan maden suyudur...

türk kahvesi gunde 1 fincan mutlaka önerior doktorlar cnm..

en az kafein türk kahvesinde var... çay önermiorlar ama türk kahvesinin faydası çok şekerim..

mineralli su iç.. maden suyu olarak.. plesanta için baya yararı varmışş

sab simplex bulamadım burda eczanede.
sonra güvenemedim korktum.
conformil,milumil kullandım olmadı.
bebelac aldım çok sevdi oğlum.
nasıl erimedi ki? ben çok rahat kullandım.
şimdi sütünüde çok seviyor.
akşam ölçüsü var 30 ml az versem ağlıyor.

o süt çayı bende hiç işe yaramadı.
benim rezerveler kurumuş.

allah seni ne etmesin çok güldüm

yeshooo bacım hoşgeldınnn

yeshoooo cenneten bahsetmişsn kız... kadın bir parise gitmiyordu senın yerine cok memnunnm dıyordunnn ....

ben kreş araştırrken 650 veriyorum diyordun evin her işini yapıor.. az bile demiştin.. ne ara 750 oldu ... ne ara o begenmedı ne araaa huysuzluk yaptıı senın degerını bılemedı bacım yahuu bak bole
uzun surelı gelmzsenn bu sorularımızaa toptan cvp vermk zornda kalıcan hihihih

etrafını hiç dinleme bizler dahil. içgüdülerin sana ne yapman gerektiğini söylicek zaten ve ayrıca oğlunu tanıdıkça çıkardı abuk subuk seslerin ne anlama geldiğini bile anlicaksın. bırak herkes konuşsun sen doğru bildiğini yap he de geç herşeye doktorunla sürekli irtibat halinde ol çocuk doktorunla o sana sıkıştığın anda doğru yolu gösterir çocuk senin çocuğun ve onu sen bir birey yapıcaksın ayrıca onun kendi karakteri olacak karakterini geliştirmesine iyiliği öğrenmesine yardımcı olabilirsin sadece annelik çok zor ama iç güdülerin sana herşeyi tek tek söylicek zaten bırak herkes konuşsun ben hep aa öylemi bide onu deniyim dedim ama yine kendi bildiğimi yaptım şimdi çok rahatım neyi ne zaman ve nasıl yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum çünkü oğlum hep benim verdiklerimi yapıyor ve yine benim verdiklerimi istiyor benden. birde bir tavsiye daha benden sana çocuğun için evin kalabalık olmasını engelle bütün düzenleri bozuluyor. Yunus artık 9 aylık ve biz her konuda birbirimizi anlıyoruz. umarım sizde öyle olursunuz. Aaaayyy hele birde ben eve gidince halini bir görsen anneeeeeee hhhheeeeeyyyyyyyy şşşşşşşş :) bu bana seslenme şekli. Sadece oğlunu dinle kuşum doğduğunda anne olmak için tecrübeye çok ihtiyacın olmicak hepsi kendi kendine gelişecek oğlunla iletişim kur yeter

bende severim çok acıyı ama hamileylen hiç yemedim bebeği rahatsız eder diye korktum :)

bende severim çok acıyı ama hamileylen hiç yemedim bebeği rahatsız eder diye korktum :)

Bende bendeee
hele çiğköfteye bayılırım ama canımda istemiyo sanki nedense...
kendimi kısıtladığım içinmiki?

bu arada tanışmadık seninle hoşgeldinn yeshoo
Oğluşunuda Allah bağışlasınn

Güneşim selam hoşbulduk.

Heee yaaaa Cennet sapıttı son anda. Biliyorsun Cennet bende ben doğum yapmadan önce işe başladı yılı dolunca zam istiyordu kızın doğumu var şu var bu var zam istedi bizde yılına bir kaç ay var nasıl olsa diye zam yaptık sanırım son 3 maaş 750 idi bizde bayram ikramiyesi bile vardı beh. ama yenilere yaparsam namert olayım. Cennet gerçekten evin bireyi gibiydi ve ona verdiklerim yaptıklarım hiç gözümde olmadı hala da değil. helal olsun sonuna kadar çocuğuma çok çok iyi baktı çünkü her işimi gördü ama onun için para alıyordu zaten.

giremedim valla nete koşturmacaydı hala öyle

kız koket zor yetsyrm benmde keyfım yok bugn ama bak sakın mama alıpda kendını sartlndrma psıkolojık olrk kalrsn o mamanın etkısndee sutun gelmesını bekleee ... emmesede zorlaaaa yada ne bıleyım ztn dogumdn sonra sana bunn egıtımını vercklr az gelrse surklı emzırceksınkııı sut gelecekkk bır kere mama verdımmı onn ardı arkası kesılmz ornekler cok cevremdee..4bak ben ssezryan oldum ama anndaa sutum geldıııı yanı yetmedıgı zmnlr oldu yınede mama vermedmmm bır sekldeee kendımı tamamlamaya calstm hosaflar caylar tatlılar vs vs aklında bulunsun

zaten dogumdan sonra hastanedekıler sana egıtımıını mutlaka verıcekler sana anlatcklr yapman gerekenı ve olasılıklarııı vs vs

Son düzenleme:

Hoşbulduk amin hepimizin çocuklarını bağışlasın.

Ben uzun bir süre giremedim nete o ara tanışamadık sanırım

fıstıklar neoldu fıstıklarrrrr :):)

hyrlısı ın syenı bır cennet bulursun yırummm krese ver rahat et derım ben seneee

ben begendım burcu sevıyorum bunları kalıtelı bişise harıka ama cakamlrr cok pert duryr burdaaa satılnlara bakrk soluyorumm.. yaaaaa

cok sveıyrm bunnrıı ben ısterım 38 numara hahaha

canım benım feda olsun sana yawww kalıtelı bı yerden aldım kadıkoyden 79 50 ye dusmustuuu ama işte teyzoş begenmedı ben beğenerek giyiroum çogu rengıde tukenmıstı zaten ben ordaykende bı suru kısı aldı

Bir dönem sab simplex kaçak satıldı o zamanlara denk gelmiştir seninki. Yok vallahi hala bile kullanıyorum ben asla eksik etmem biraz sancısı olsa anında kilosu kadar sabsimplex 10 dk içinde durumu çözümlüyor. Hatta karşı komşumun 2 yaşında oğlunda bile işe yarıyor. Düzenli olarak vericen bir ilaç değil hiç bir zararı olmuyor

sizin orayı bilmm ama 500 e hem yunusa bakıcak hem işini yapıcak biri varsa kaçırma..

burda sadece kreş fiyatı 500 zaten.. temzilikçi alıon 15 gune bir 80 tl.. hergün evde temizlik yapsa

sen hesap et...

yani fiyatlar uçmuşşş.. ama hem çocuk bakp hem iş yapmak kolay değil.. ben oğlumla iken çoğu zman iş yapamıyorum ilgi istiyor oyun istiyor.. kaşla göz arası bişiler deviriyor..

bence sadece yunusun bakımı için birini al..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…