EVET KAÇAKTI O ZAMAN KORKTUM ALMAYA.
ŞU AN GAZ SORUNU YOK ÇOK RAHAT ÇIKARTIYOR.
SIKINTISI OLURSA ALIRIM.[
QUOTE=yesho;24281261]çok düşündüm güneşim ama yunus hala yürüteç tepesinde ve birebir alaka isteyen bir çocuk kreş için çok erken henüz 9 aylık her sabah onu evden çıkar evden çıkarıcak olsam yanımda şirkete getiririm burda da odası var ama denedik evden çıktığı anda yunus çok mutsuz oluyor gezmeye çıktığımız zaman bile 1 saat maksimum sonra mızıldanmaya başlıyor eve girince çığlık çığlığa yürüteç tepesinde odaları geziyor
fıstıklar için düzeltme;
valla başımda onca iş varken fıstıklar aklıma bile gelmedi en kısa zamanda kendimi toparlayıp rutine dönmeyi planlıyorum sonrasında fıstıklar ellerinizde
sab simplex bulamadım burda eczanede.
sonra güvenemedim korktum.
conformil,milumil kullandım olmadı.
bebelac aldım çok sevdi oğlum.
nasıl erimedi ki? ben çok rahat kullandım.
şimdi sütünüde çok seviyor.
akşam ölçüsü var 30 ml az versem ağlıyor.
o süt çayı bende hiç işe yaramadı.
benim rezerveler kurumuş.
yeshooo bacım hoşgeldınnn
yeshoooo cenneten bahsetmişsn kız... kadın bir parise gitmiyordu senın yerine cok memnunnm dıyordunnn ....
ben kreş araştırrken 650 veriyorum diyordun evin her işini yapıor.. az bile demiştin.. ne ara 750 oldu ... ne ara o begenmedı ne araaa huysuzluk yaptıı senın degerını bılemedı bacım yahuu bak bole
uzun surelı gelmzsenn bu sorularımızaa toptan cvp vermk zornda kalıcan hihihih
mama verme dio herkes yaaa ne vercezkiii devam süt gibi bişi olsa:26::26:
mama verme dio herkes yaaa ne vercezkiii devam süt gibi bişi olsa:26::26:
anam heriff sana bişi demek istemişşşşşşşşşşşşşşşşş
Paris çağırısı bu laaaaa
anam heriff sana bişi demek istemişşşşşşşşşşşşşşşşş
paris çağırısı bu laaaaa
hehee kızzz aslnda dısarıda alştrmk lazm bır seklde ole bir imkanın var mademmm.. ev ortmı gıbı ypıp odayııı ynna bı byn alablrsn aslında hanı alssın dıyorum cunku sonra zorlk cekeblr bazı cocuklr sonradnnnn cok zorluk cekıyorr ortm degısımndeee
fıstıklarrr hımmmmmmmmm
laa nasıl bir zihin nasıl bir takip böleee maşallah diyorummmm
etrafını hiç dinleme bizler dahil. içgüdülerin sana ne yapman gerektiğini söylicek zaten ve ayrıca oğlunu tanıdıkça çıkardı abuk subuk seslerin ne anlama geldiğini bile anlicaksın. bırak herkes konuşsun sen doğru bildiğini yap he de geç herşeye doktorunla sürekli irtibat halinde ol çocuk doktorunla o sana sıkıştığın anda doğru yolu gösterir çocuk senin çocuğun ve onu sen bir birey yapıcaksın ayrıca onun kendi karakteri olacak karakterini geliştirmesine iyiliği öğrenmesine yardımcı olabilirsin sadece annelik çok zor ama iç güdülerin sana herşeyi tek tek söylicek zaten bırak herkes konuşsun ben hep aa öylemi bide onu deniyim dedim ama yine kendi bildiğimi yaptım şimdi çok rahatım neyi ne zaman ve nasıl yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum çünkü oğlum hep benim verdiklerimi yapıyor ve yine benim verdiklerimi istiyor benden. birde bir tavsiye daha benden sana çocuğun için evin kalabalık olmasını engelle bütün düzenleri bozuluyor. Yunus artık 9 aylık ve biz her konuda birbirimizi anlıyoruz. umarım sizde öyle olursunuz. Aaaayyy hele birde ben eve gidince halini bir görsen anneeeeeee hhhheeeeeyyyyyyyy şşşşşşşş :) bu bana seslenme şekli. Sadece oğlunu dinle kuşum doğduğunda anne olmak için tecrübeye çok ihtiyacın olmicak hepsi kendi kendine gelişecek oğlunla iletişim kur yeter
oooyyy kuzum benim tahminim şöyle bir iki hafta daha ondan sonra rutine dönerim msn i de yeniden açmaya başlarım şimdi msn e takılıp işleri savsaklıyorum diye açmıyorum bi 15 gün daha sonra yine hep beraberiz. ondan sonra fıstıklarda yola çıkar zaten :)
bende çok limon yemiştimsoyardım portakal gibi tuz döker yerdim birde
çıkıyoruz dışarı kuşum hergün mutlaka çıkartıyorum onu parka gidiyoruz alışverişe beraber gidiyoruz ama sıkıntı yok ama şu sıra yunusun sorunu dışarıda özgür kalamayışı ya arabasında ya araba koltuğunda ya da kucakta bu durumdan da hgiç hoşlanmıyor
SEN ÇOK EVE ALIŞTIRMIŞSIN CANIM YAAAA!
BENİMKİ HEP GEZMEYİ SEVİYOR KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ.
BENİMKİ 9 AYLIK BAŞLADI KREŞE.
SEN ÖRÜMCEK Mİ KULLANIYORSUN.
ERKEKLER İÇİN ZARARLI DİYORLAR.
BEN PEK KOYMADIM,KOYDUĞUMDA YÜRÜTMEDİM.
9 AYLIK OĞLUN ANNE Mİ DİYOR
BENİMKİ DAHA YENİ DEMEYE BAŞLADI 17 AYLIK SIPA.
AMA BAŞI SIKIŞINCA CANI İSTERSE ANNE
YOKSA HALA BABAYIM BEN
Hiç yetişemiyorum he iki gündür topike
Uzun uzun yazmayın yaw,okuyamıyorum
yığınla iş var önümde, maaş haftası birde ben nette fink atıyorumnekkk yirumm aglama amaaa:26:
kız koket zor yetsyrm benmde keyfım yok bugn ama bak sakın mama alıpda kendını sartlndrma psıkolojık olrk kalrsn o mamanın etkısndee sutun gelmesını bekleee ... emmesede zorlaaaa yada ne bıleyım ztn dogumdn sonra sana bunn egıtımını vercklr az gelrse surklı emzırceksınkııı sut gelecekkk bır kere mama verdımmı onn ardı arkası kesılmz ornekler cok cevremdee..4bak ben ssezryan oldum ama anndaa sutum geldıııı yanı yetmedıgı zmnlr oldu yınede mama vermedmmm bır sekldeee kendımı tamamlamaya calstm hosaflar caylar tatlılar vs vs aklında bulunsun
zaten dogumdan sonra hastanedekıler sana egıtımıını mutlaka verıcekler sana anlatcklr yapman gerekenı ve olasılıklarııı vs vs
Hiç yetişemiyorum he iki gündür topike
Uzun uzun yazmayın yaw,okuyamıyorum
ayy beee yeşhooo ne güzel konuştunhaklısın her kafadan bir ses çıkcak eminim ilk aylar benim için ızdırap gibi gelebilir annem burda diye kaynanada kendinde kalma hakkı duyacaktır görümcede gelmez diyemem şimiden hergün görürüm dio yavaş yavaş bunu eşime aşılarım artık ama anlarmı bilmem ailesine düşkün bilyosun bide burda oturyolar sonuçta çat kapı gelmezler ama yine gelirler bakalım ....ben de hayatıma çok müdehale edilmesinden hoşlanmam ondan gerilyorum olacaklara şimdiden benim iş senin kadar kolay değil herşeyi ben bilirim havasında görümce çağırmadınmı krılıp küsen oğluna naz yapan kaynana var bende....ve ailesi herşeyden önce gelen koca yani benim işim zor kaynana torun görmüş olduğu halde ilk torunmu die geçen soran bir kadına evet dedi halbuki kızı duysa alınır 3. cü torun benim oğluş ona benim annem hiç heyecanlı değil hiç sanki kızının bebeği olmıcak bana geçen dio ele gelcek kadar bakarım hallederiz sonra ben Almanyaya giderim gezcek hatun aklı gezmelerde sanki başkası doğuryoo
bakalım benim oğlan nasıl seslenecek bana .....Bana düşsün herşeyi ben olayım istiyorum ben ilgiyi çok severim gösteririmde ....
BENİMKİDE KOCAMAN OLDU AMA İŞE YARAMADI.laa benim bu koca memeler 95 oldu süt çıkmazsa ne die büyüdüler böle tombul tombul
kuşum mama vermicen zaten devam sütü vercen :) ağız alışkanlığı o mama olayı böyle toz halinde satılıyor kutu içinde flnonu suyla karıştırıp süt yapcan daha dur şimdiden düşme mama telaşına hem mamaya alışırsa benim gibi çok uykusuz kalırsın birincisi emen bebekler daha huzurlu uyuyor ikincisi uyurken emzirme şansın var yoksa daha iki günlük bebeğin kafasına biberon düşürürsün benim gibi uyuya kalırsan sen boşver mamayı şimdi sağlıkla kucağına alda bir çocuğunu önce gerisi gelir.
Süt çayına gelince bir çok markanın var hummana almıştım ben eczaneden ama marketlerde de satılıyor eczaneye gitcen süt çayı dicen vercekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?