Kokoşş Hatunlar Kulübü

SEN ÇOK EVE ALIŞTIRMIŞSIN CANIM YAAAA!
BENİMKİ HEP GEZMEYİ SEVİYOR KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ.
BENİMKİ 9 AYLIK BAŞLADI KREŞE.
SEN ÖRÜMCEK Mİ KULLANIYORSUN.
ERKEKLER İÇİN ZARARLI DİYORLAR.
BEN PEK KOYMADIM,KOYDUĞUMDA YÜRÜTMEDİM.

9 AYLIK OĞLUN ANNE Mİ DİYOR
BENİMKİ DAHA YENİ DEMEYE BAŞLADI 17 AYLIK SIPA.
AMA BAŞI SIKIŞINCA CANI İSTERSE ANNE
YOKSA HALA BABAYIM BEN
[/QUOTE]

Valalhi Yunus yürütece bayılıyor belli aralıklarla da çok uzun süre üzerinde kalmamak kaydıyla gün içinde sık sık yürüteçle evi gezip tanıması içinonu özgür bırakıyorum. Onun dışında sıralamalara da başladık ve kısa süreli ayakta durup dengesini sağlayabiliyor yakın zamanda sanırım yürüteçten tamamen kurtuluruz gibi geliyor bana.

Yunus sadece anne demiyor baba diyor bişey istedi zaman hadi diyor kendince gel diyor ve hayır yunus dediğimde karşılığında mutlaka ayıı adee diyor bu hayır anne demek. ve oğlumun 14 tane dişi var gelişimi algılaması ve öğrenmesi biraz hızlı boyuda uzun

laa benim bu koca memeler 95 oldu süt çıkmazsa ne die büyüdüler böle tombul tombul

laa nasıl bir zihin nasıl bir takip böleee maşallah diyorummmm

mama verme dio herkes yaaa ne vercezkiii devam süt gibi bişi olsa:26::26:

kuşum mama vermicen zaten devam sütü vercen :) ağız alışkanlığı o mama olayı böyle toz halinde satılıyor kutu içinde fln onu suyla karıştırıp süt yapcan daha dur şimdiden düşme mama telaşına hem mamaya alışırsa benim gibi çok uykusuz kalırsın birincisi emen bebekler daha huzurlu uyuyor ikincisi uyurken emzirme şansın var yoksa daha iki günlük bebeğin kafasına biberon düşürürsün benim gibi uyuya kalırsan sen boşver mamayı şimdi sağlıkla kucağına alda bir çocuğunu önce gerisi gelir.

Süt çayına gelince bir çok markanın var hummana almıştım ben eczaneden ama marketlerde de satılıyor eczaneye gitcen süt çayı dicen vercekler

mama verme dio herkes yaaa ne vercezkiii devam süt gibi bişi olsa:26::26:

canım vermen için demedim bende. Al at kenara ama unut. Tabiki önce emzir.
Süt çayı eczanede var.
Bende çok uğraştım çabaladım ama cıks gelmedi sütüm.
Gögüslerim dolmadı hiç ama çocuğum 3 gün aç durdu.
En sonunda dedim bu böye olmaz eşime dedim al mama.
Annem kızdı ama dinlemedim.
O mamayı alıp karnını doyurduğu anı hiç unutamam.

anam heriff sana bişi demek istemişşşşşşşşşşşşşşşşş

Paris çağırısı bu laaaaa

sapuk garu adam karısını beslemeye çalışıyor sen ne anlıyorsun

çıkıyoruz dışarı kuşum hergün mutlaka çıkartıyorum onu parka gidiyoruz alışverişe beraber gidiyoruz ama sıkıntı yok ama şu sıra yunusun sorunu dışarıda özgür kalamayışı ya arabasında ya araba koltuğunda ya da kucakta bu durumdan da hgiç hoşlanmıyor

laa nasıl bir zihin nasıl bir takip böleee maşallah diyorummmm

YİRUMMM NORMALDE KOLaY HATRLAMAM AMA BAZI SEYLER ZIHNMDE YER EDER CUNKU O DONEM KRES ARASTRDIM bakıcı dusndummm ama guvenemedıgımı burada konstum krese verdıktn sonra gelen bakıcı vs hıkayelerıne denk geldıkce fıkırlerını aldım cocugum ıcın derın arastrmalara girdimm tabıkıı neden unutayım ayrıca bunu ıltıfat oalrk alıyorm demekkıı hafıza hala tam takr ıslıyorrr:):)

ayy beee yeşhooo ne güzel konuştun haklısın her kafadan bir ses çıkcak eminim ilk aylar benim için ızdırap gibi gelebilir annem burda diye kaynanada kendinde kalma hakkı duyacaktır görümcede gelmez diyemem şimiden hergün görürüm dio yavaş yavaş bunu eşime aşılarım artık ama anlarmı bilmem ailesine düşkün bilyosun bide burda oturyolar sonuçta çat kapı gelmezler ama yine gelirler bakalım ....ben de hayatıma çok müdehale edilmesinden hoşlanmam ondan gerilyorum olacaklara şimdiden benim iş senin kadar kolay değil herşeyi ben bilirim havasında görümce çağırmadınmı krılıp küsen oğluna naz yapan kaynana var bende....ve ailesi herşeyden önce gelen koca yani benim işim zor kaynana torun görmüş olduğu halde ilk torunmu die geçen soran bir kadına evet dedi halbuki kızı duysa alınır 3. cü torun benim oğluş ona benim annem hiç heyecanlı değil hiç sanki kızının bebeği olmıcak bana geçen dio ele gelcek kadar bakarım hallederiz sonra ben Almanyaya giderim gezcek hatun aklı gezmelerde sanki başkası doğuryoo

bakalım benim oğlan nasıl seslenecek bana .....Bana düşsün herşeyi ben olayım istiyorum ben ilgiyi çok severim gösteririmde ....

tememmm tetmemmm sen gelde bacımmmmm

evet cnm anlıyorummm cocuklr harklı bır yapıdysa heleee yuruyememmk cok sınrlı yapıyor onlrı temem ozmn allah kolylk versınnn

Valalhi Yunus yürütece bayılıyor belli aralıklarla da çok uzun süre üzerinde kalmamak kaydıyla gün içinde sık sık yürüteçle evi gezip tanıması içinonu özgür bırakıyorum. Onun dışında sıralamalara da başladık ve kısa süreli ayakta durup dengesini sağlayabiliyor yakın zamanda sanırım yürüteçten tamamen kurtuluruz gibi geliyor bana.

Yunus sadece anne demiyor baba diyor bişey istedi zaman hadi diyor kendince gel diyor ve hayır yunus dediğimde karşılığında mutlaka ayıı adee diyor bu hayır anne demek. ve oğlumun 14 tane dişi var gelişimi algılaması ve öğrenmesi biraz hızlı boyuda uzun[/QUOTE]

kız bızım özümde baba, dede, bucu, askım, gel, uffff v.b cici,mama benzer bır suru bıseyler dıyor amaaa anne demiyorrr teyzemı kızdırmak hosuna gıdıyor sanırsam

sütyenler sıkıyor süt gelmesini engellermi 95 oldu daha ne giycem bilemedim emzirme sütyenleri aldıkları olmuyor almam artık 25 TL çok bir tanesi normal sütyenle emzircemmm ...
mama erme diolar eet ama diyelim gelmedi açmı kalsın suda içirmek yasak patlarsa ağlamaktan hastanede veriolar diye duydum sen bilmeden mamayı iki kaşık sussun die veriolarmış

kalp kırmadan halledersin hepsini tatlım merak etme ilk bir kaç zaman hepsi tepende olur aslında bu bir yandan senin içinde iyi olur. yardıma ihtiyacın olacak çünkü şu loğusalık süresi boyunca şimdiden bunları kendine dert etme o gün geldiğinde bir kaç kez kırmadan yine kendi istediklerini yapacağını onlara hissettirir belli edersene zamanla çekilirler kendi kabuklarına sakin kalarak çözersin neticede sen o aileyi tanıyorsun ve canını tak ettiği sırada bir şekilde müdahale edersin. Oğlunla hep konuş kuşum ona onu ne kadar sevdiğini söylemekten asla sıkılma belki seninki de benimki gibi erkenden sana hitap etmeye başlar ben annenin bu baban bu halan amca dayı hep anlat herşeyi göster ona. Eminim iyi bir anne olursun beklediği tek şey şefkat olacak bebeğinin. Annene de üzülme en azından ele gelene kadar demiş ben sezeryanla doğum yaptım eve çıktığım gün annem bende kaldı ertesi gün biz ahmetle kaldık öylece elimizde 2 günlük bebekle. ama çok şey öğrendik öyle olunca. Hiiççç bişeyi şimdiden kendine dert etme oğlu gelince belki eşinin fikirleri de değişir son zamanlarının tadını çıkar bol bol dinlen bol bol uyu o geldiğinde herkesi hizaya sokar sen merak etme

Yunus sadece anne demiyor baba diyor bişey istedi zaman hadi diyor kendince gel diyor ve hayır yunus dediğimde karşılığında mutlaka ayıı adee diyor bu hayır anne demek. ve oğlumun 14 tane dişi var gelişimi algılaması ve öğrenmesi biraz hızlı boyuda uzun[/QUOTE]

ANAM MAŞALLAH PAŞANA BENİMKİNDE 12 DİŞ VAR.
laa benim bu koca memeler 95 oldu süt çıkmazsa ne die büyüdüler böle tombul tombul
BENİMKİDE KOCAMAN OLDU AMA İŞE YARAMADI.

MAMA VERİNCE UYKUSUZ MU KALDIN?
İLK ZAMANLAR UYKUSUZDUM AMA BİZİM ANNE GURUBUMUZDA ÇOĞU EMZİRİYORDU.
VE GECE SÜREKLİ UYKUSUZ KALDIKLARINI SÖYLÜYORLARDI.
O SÜTÜN BESLEYİCİ OLMASIYLADA ALAKALI.
BENİM BİR ARKADAŞ GECE OĞLUNUN AĞLAMASINDAN EŞİYLE SABAHA KADAR DÖNÜŞÜMLÜ NÖBET TUTUYORDU.
MEĞER BEBEK DOYMUYORMUŞ, BU NEDENLEDE AĞLIYORMUŞ.
ÇOK SONRA MAMAYA GEÇİNCE RAHAT ETTİLER.
HEM EMZİRDİ HEM MAMA VERDİ.
ALLAH HERKESİN BEBESİNE EMMEYİ NASİP ETSİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…