Kokoşş Hatunlar Kulübü

[sıze=1]esma yesho ve güneş valla sizi bir güzel pataklarım haaaaa

Güneş sen niye alındın yaaaa

Konuyu dağıtın uleyyyyyyyyn![/sıze]

kızzz ben alınbmadımda hanı dedımyaa eskıdn 650 veryrdn ne ara zam oldu sonra 750 ve kadn sorn cıkrdı gıttı vs sonraada budefa kokette yazdıya bana nasıl aklında tuttun ortda bırılerı yazıd işte nasıl tutlms hafızada halbukı benm cocum ıcın arastrma yaptgm donemde konsldu dıye hafzmda kalmstııı soledım .. sonra mevzu uzadı bırı saka yaptı dıgerı alındı sonra oburu burası gerck hayat deıl demeye getrdı vs vs burda herkes herkese neler yapıyor bız sana neler yapıyoruzz ozmnn hemn kusp gıdelım yadaaa asagılamaya calıslm cok kızdım yanı gereksız cumlelerdı hadı dıyelım esma ln dıye hıtab etms kızlmsss vs ozmn bunu daha farklı dıle getrblrdn esma bu tarz kelımelrdn hoslanmıyrm vs nedemek ya gerck hayatım deıl onemsmm tarzı cumleler suan sınrlendıgm ıcın cumlelerde hata yapmıs olabılr kusura bakmayın konuda uzamasınnnn dıyorum ama send esordn soledım cok iş var ofısteee bunlrla kafa yormayım dıcm bence oda cok ayıp olck soncta herkse ayrı ayrı deger verıyrmmm en azndn calsyrmm

[sıze=1]esma yesho ve güneş valla sizi bir güzel pataklarım haaaaa

Güneş sen niye alındın yaaaa

Konuyu dağıtın uleyyyyyyyyn![/sıze]

kızzz ben alınbmadımda hanı dedımyaa eskıdn 650 veryrdn ne ara zam oldu sonra 750 ve kadn sorn cıkrdı gıttı vs sonraada budefa kokette yazdıya bana nasıl aklında tuttun ortda bırılerı yazıd işte nasıl tutlms hafızada halbukı benm cocum ıcın arastrma yaptgm donemde konsldu dıye hafzmda kalmstııı soledım .. sonra mevzu uzadı bırı saka yaptı dıgerı alındı sonra oburu burası gerck hayat deıl demeye getrdı vs vs burda herkes herkese neler yapıyor bız sana neler yapıyoruzz ozmnn hemn kusp gıdelım yadaaa asagılamaya calıslm cok kızdım yanı gereksız cumlelerdı hadı dıyelım esma ln dıye hıtab etms kızlmsss vs ozmn bunu daha farklı dıle getrblrdn esma bu tarz kelımelrdn hoslanmıyrm vs nedemek ya gerck hayatım deıl onemsmm tarzı cumleler suan sınrlendıgm ıcın cumlelerde hata yapmıs olabılr kusura bakmayın konuda uzamasınnnn dıyorum ama send esordn soledım cok iş var ofısteee bunlrla kafa yormayım dıcm bence oda cok ayıp olck soncta herkse ayrı ayrı deger verıyrmmm en azndn calsyrmm

he öle de cnmm yoksa kımsenın üzülüp kırılıp küsüp gtmesını ıstemem
senın kötü bı zamanın olmuş olablır yanlış anlamış olabılırsınkı ben öle okudummm yanlışsam düzelt
esma kesınlıkle şaka yaptı ama senın sonrakı dedıklerınde yanlış anlışıldı
ben bılıyorumkı sen bızlere önemverıyorsun cunku nerdeyse hergün senınle konuşuyorum ve yoğunluğunu stresını bılıyorummm en azından anlatıkların kadar cnm
ayrıca bana vakıtte ayırıyosun önem vermesen açmazsın bıle

Güneş gerçek hayat meselesine açıklık getirdiğimi düşünüyorum. konunun seninle de bir alakası yok.

o işte alınganlık oluyor canım alınmam demiştin ama gerçek anlamda tanımadığım kişilere :)
yada benim görüşüm o yönde

ay neyse çok uzaaar, kapatalımm

haklısın Cnm ama o aptal sütyenlere çok para vermicem balenli dediğin tellimi yoksa desteklimi ben destliyi bırakalı 6 ay oldu 2 ay olduktan sonra memikler coştu kullabnmadım telli ipekten sütyenlerim vardı satenden felan onları kullanım dedima ama uçlar maşallah eşek gibi bluzlarımda belli olyo die accık daha kalın 2 katlı normal sütyenlerden aldım en son 90 dı şimdi 95 bitane sütyen giyorum ve diolarki emzirince daha büyük olcak napcam ben...

Biri şu koketin internetini kessin yaaa nolursunuzzz
kendimi aizemier hastası gibi hissediyom hala geçmişteyim

Emin ol hepinizi önemsiyorum Böcüğüm üstelik sende biliyorsun ki daha dün konuştuk konuştuğumuz zaman kızların hepsini tek tek soruyorum buna ESMA da dahil. Esma da dahil dedim yanlış anlaşımasın yine hepimizi önemsiyordun esmayı önemsemiyordun olmasın. Şuanda onunla birebir sorun yaşadığım için altını çizdim o kadar yani sağında solunda altında bir ima yok. Ama bu gerginlikte ki tek sorumlu da ben değilim. Madem ki ben yanlış anladım ve hadi diyelim konuşmayı da bilmiyorum o zaman Esma keşke beni tatlı tatlı uyarsaydı. Neyse oldu bir kere dönüşü yok dediğim gibi kimseye kin besleyecek ya da nefret edecek değilim.

Bu arada gidemiyorum eve son dakkika golü kocacımdan yükleme var sanırım 1 saat daha buralardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…