[sıze=1]esma yesho ve güneş valla sizi bir güzel pataklarım haaaaa
Güneş sen niye alındın yaaaa
Konuyu dağıtın uleyyyyyyyyn![/sıze]
sapıkk koketttttttttttttt
sapıkk koketttttttttttttt
ıngılız hanımefendısı mı o kım laa:26::26:
[sıze=1]esma yesho ve güneş valla sizi bir güzel pataklarım haaaaa
Güneş sen niye alındın yaaaa
Konuyu dağıtın uleyyyyyyyyn![/sıze]
nasıl aynı mesaj 3 kez geldi sayfaya yaaa sildim o yüzdenıngılız hanımefendısı mı o kım laa:26::26:
ıngılız hanımefendısı mı o kım laa:26::26:
Bi yere gittiğim yok böcüğüm çıkma saatim geliyor. Evime gidicem. Bir kaç günde evde giremicem nete o kadar bütün mesele. Ben özrümü diledim yanlış ifade kullanmışım onu da açıkladım. Esmanın şaka yaptığını anladım anlamadım her neyse ama kin tutucak ya da düşman kalacak değilim. Gerginmiyim değilmiyim bilmiyorum uzun zamandır sadece çok yorgunum o kadar meseleyi uzatmıyorum yani
hee hakaret konusuna da gelince hakaret sadece kötü söz içerince hakaret olmuyor. İma ifade bunlarla da hakaret edilebiliyor ya da benim görüşüm o yönde bunuda açıklamış olayım.
Yoksa hepiniz benim için sohbet etmeye ve yazdıklarını okumaya değersiniz. Aksi olsa burda işim ne zaten.
taam soruyom madem
bu kokiş, meloş ve tanımadığım bayan yesho ne diyolar böyle uzun uzun yaw, mevzu neymiş
kızzz ben alınbmadımda hanı dedımyaa eskıdn 650 veryrdn ne ara zam oldu sonra 750 ve kadn sorn cıkrdı gıttı vs sonraada budefa kokette yazdıya bana nasıl aklında tuttun ortda bırılerı yazıd işte nasıl tutlms hafızada halbukı benm cocum ıcın arastrma yaptgm donemde konsldu dıye hafzmda kalmstııı soledım .. sonra mevzu uzadı bırı saka yaptı dıgerı alındı sonra oburu burası gerck hayat deıl demeye getrdı vs vs burda herkes herkese neler yapıyor bız sana neler yapıyoruzz ozmnn hemn kusp gıdelım yadaaa asagılamaya calıslm cok kızdım yanı gereksız cumlelerdı hadı dıyelım esma ln dıye hıtab etms kızlmsss vs ozmn bunu daha farklı dıle getrblrdn esma bu tarz kelımelrdn hoslanmıyrm vs nedemek ya gerck hayatım deıl onemsmm tarzı cumleler suan sınrlendıgm ıcın cumlelerde hata yapmıs olabılr kusura bakmayın konuda uzamasınnnn dıyorum ama send esordn soledım cok iş var ofısteee bunlrla kafa yormayım dıcm bence oda cok ayıp olck soncta herkse ayrı ayrı deger verıyrmmm en azndn calsyrmm
çocuk çoluktan bahsediyoz sende et kız biran önce
baksana böcük garusu hiç konuşmuyo inzivaya çeklmişşşş
len manyak bı saatır yazıom yaa
o işte alınganlık oluyor canımBi yere gittiğim yok böcüğüm çıkma saatim geliyor. Evime gidicem. Bir kaç günde evde giremicem nete o kadar bütün mesele. Ben özrümü diledim yanlış ifade kullanmışım onu da açıkladım. Esmanın şaka yaptığını anladım anlamadım her neyse ama kin tutucak ya da düşman kalacak değilim. Gerginmiyim değilmiyim bilmiyorum uzun zamandır sadece çok yorgunum o kadar meseleyi uzatmıyorum yani
hee hakaret konusuna da gelince hakaret sadece kötü söz içerince hakaret olmuyor. İma ifade bunlarla da hakaret edilebiliyor ya da benim görüşüm o yönde bunuda açıklamış olayım.
Yoksa hepiniz benim için sohbet etmeye ve yazdıklarını okumaya değersiniz. Aksi olsa burda işim ne zaten.
benim beeeee saçlarımın kızıl haliyle burcumun benzetmesi hani uşağım vardı beş çayları fln. o muhabbet
ben penye sütyen kullandım hamilelğimde çok rahat ettim.
Sıkmaması lazım. Balenli kullanma birde.
Ben emzirme sütyeni 2 tane aldım boş yere.
Mama veriyorlar çünkü bebek aç kalınca şekeri düşüyormuş.
Bizede gece mama dağıttılar.
Gece zor uyandı yavrum neler yapmadık uyandırmak için.
Mamayı çay kaşığı ile verdik.
Su yasak mı hala. Valla ben doğduğu günden itibaren verdim.
Kabızlık sorunu yaşamadık hiç.
Ben su verilmesinde yanayım.
Birde yesho çok güzel yazmış.
Bebek ile sen iletişimi kuruyorsun.
Ve annelik içgüdüsü ile ne doğru ne yalnış biliyorsun.
Hiç kendini üzme görümcen bile hergün başında olmaz.
Sıkılır zaten.
len manyak bı saatır yazıom yaa
he öle de cnmm yoksa kımsenın üzülüp kırılıp küsüp gtmesını ıstemem
senın kötü bı zamanın olmuş olablır yanlış anlamış olabılırsınkı ben öle okudummm yanlışsam düzelt
esma kesınlıkle şaka yaptı ama senın sonrakı dedıklerınde yanlış anlışıldı
ben bılıyorumkı sen bızlere önemverıyorsun cunku nerdeyse hergün senınle konuşuyorum ve yoğunluğunu stresını bılıyorummm en azından anlatıkların kadar cnm
ayrıca bana vakıtte ayırıyosun önem vermesen açmazsın bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?