yanı bılseydım bu kadr hassas bır konu dıle getırmezdımmm
neden bukdr tepkıyle uzadı bır cumlem anlayamdmm esmaa benm yuzmdn sende strese gırdın kusum her neyse kapatın konuyu kızlarr...
sormadım farzedın bundn sonrada kımse kımseye bole sorulr sormasnn kızlar bızler bırıbırmıznn bıcok ozelını konsyrz soruyrz vs ama sanırım bıryerlerde hata yapıyoruz:26:
nek canım bakıcısı kaçmış denmedıı bakıcısıyla yolları ayırmıslar dendıı
senınle yaptığımız sohbetleri gayet net hatılıyorum ben..
geçmişten getirmek çok zor değil...
ama sen neye canını sıktın anlamadım bu kadar..
burda kimseden üstün değilsin..
herkeze nasıl davranılıyorsa sanada öyle davranılır...
sana özel muhabbet etmiyoruzz...
tanımadığım için yesho'yu odaklanmamışım o cümleye. özür dileyim madem?nek canım bakıcısı kaçmış denmedıı bakıcısıyla yolları ayırmıslar dendıı
Esmacım bende bundan bahsediyorum. Canımı sıkan birşey yok şaka yapmışsan bile benim yıllarımı ortaya koyup özel hayatımdan kendimden ödün vererek bulunduğum noktaya dil uzatmandan hoşlanmadım ve bunu dile getirdim. Bunu büyütüp birbirimizin yüzüne bakamicak selamı sabahı kesicek noktaya getirmeyelim. kendimi hiç bir zaman kimseden üstün görmedim. eğer ki üstün görseydim geçmişe bak ve size başım sıkıştıştığında nasıl yana yana geldiğimi de gör. Ben cebine tahsiline kariyerine bakarak arkadaş seçmem kendime. Farkında olmadan karakterime kişiliğime ağır hakaret ediyorsun. bugüne kadar asla insan ayırmadım bundan sonra da asla ayırmam yeterki kalbi iyi olsun herkesin. ve yine hani ben insan ayırıyorum ya aşağılık komplekslerim varya ona rağmen Esmacım şaka yaptığını anlamadığım işim konusunda çok hassas olduğum ve çektiklerim yaşadıklarımdan ötürü işimle ya da bugün olduğum yerle ilgili şaka ve ya gerçek olumsuz herhangi bir eleştiriyi kaldıramadığım ve bu yüzden canını sıktığım için ÖZÜR DİLERİM. konuyu kapatalım kimse seninle tartışmamızı çekmek ve tanık olmak zorunda değil. bakalım sen hakaretlerinden dolayı özür dileyebilecekmisin
EVET KAÇAKTI O ZAMAN KORKTUM ALMAYA.
ŞU AN GAZ SORUNU YOK ÇOK RAHAT ÇIKARTIYOR.
SIKINTISI OLURSA ALIRIM.[
QUOTE=yesho;24281261]çok düşündüm güneşim ama yunus hala yürüteç tepesinde ve birebir alaka isteyen bir çocuk kreş için çok erken henüz 9 aylık her sabah onu evden çıkar evden çıkarıcak olsam yanımda şirkete getiririm burda da odası var ama denedik evden çıktığı anda yunus çok mutsuz oluyor gezmeye çıktığımız zaman bile 1 saat maksimum sonra mızıldanmaya başlıyor eve girince çığlık çığlığa yürüteç tepesinde odaları geziyor
fıstıklar için düzeltme;
valla başımda onca iş varken fıstıklar aklıma bile gelmedi en kısa zamanda kendimi toparlayıp rutine dönmeyi planlıyorum sonrasında fıstıklar ellerinizde
hahahhahaah
ingiliz hanımfendisi dedin ya...
oyle konuşmamıza izin vermıyor artık
bizide sebastian sandı sanırım
tanımadığım için yesho'yu odaklanmamışım o cümleye. özür dileyim madem?
yanlış anlamışım sonra da öyle yazmışım ben
kızlar bir kere söylüyorum...
Güneşim Cennetin maaşı değil benim kızdığım ne de ingiliz hanımefendisi geyikleri. kızdığım tek noka esmanın lan sen nasıl ticaret yapıyorsun ne verdiğini bilmiyorsun demiş olması. hiç birinizin mesleği ile hiç birinizin yaşam biçimi ile ve cebinde ki para ile ilgili hiç birinize şaka yollu dahi gönderme yapmadım varsa yaptın diyen karşıma getirsin. herkes kendi hayatını idame ettirmenin peşinde ve bizde kendimize gelecek kurmaya çalışırken çok zor yollardan geçtik. Burada benim ne şekilde nasıl ticaret ettiğime dair gönderme yapılması hoşuma gitmez dile getirdiğim buydu.
Esmanın bunca hakaretine rağmen hiçbirinizi Esmayı dahil yerecek veya üzecek kötü bir söz de çıkmadı ağzımdan bu gerginliğe rağmen.
Tekrar ediyorum konu kesinlikle cennetle veya başka birşeyle alakalı değil. Tamamen Esmanın söylediğine tepkiydi.
Benimle ilgili kısmı için hepinizden tek tek özürdilerim bu gerginlik için
bakalım sen özür dileyebilecekmisin derken bile..
aslındaa apaçık belli ediorsun demek istediğini..
neyse yaaa inan çok gereksiz bir konu... bencede kimse çekmek zorunda değil.. herkeze davrandığım gibi sana davranmakla büyük hata etmişim..
çok önem verdiğim arkadaşlarıma ayıp olmuşş
birincisi alınmadım... sana alınmam için gerçek anlamda hayatımda olman lazım. benim iş hayatımda ki tutumumu bilmeden yaptığım iş hakkında ileri geri geyik yapmak senin için wuwwwww olsa da beni gülümsetmiyor olabilir. değilmi Esmacım
sanal ortamdakiler pek umrumda değil anlamına gelmiyor mu bu?
e şimdi tartıştınız, özür dilese de dilemese de Esma çok farketmiyo olması lazım sizin için..
ay özür dilerim beni ilgilendiren bir durum yok, ama yazmadan duramadım...
anladım canım, bende şaka yollu yazıyordum ki birden topik buzz kesti.. anlamadım yani.. neyse..yok canımyaaa sadece ortam gergınken ortada yanlış anlaşılmıs bı rcumle olsun ıstemedımm okadarr bebğim
yaaaaaa asıl olan ne biliyormusun kuşum eğer ki bir kaç çocuğa annelik yapacak enerjin varsa 10 tane bile yapabilirsin ama şahsım adına söylüyorum Yunus benim enerjimi yeterince tüketiyor ve bir çocuk için daha annelik yaparım ama iyi anne olabilirmiyim onu bilmiyorum. Herkes Yanlış düşündüğümü yunusun bir kardeşinin olması gerektiğini söylesede eskidenmiş o kardeşlik mevzusu şimdi 5 kuruş kardeşi kardeşe düşman ederken varsın oğlum tek olsun ama bende şefkatimi tüm iyi bildiklerimi ona aktarayım. Yoksa ben şunu anladım hamileyken işin en zor kısmı doğum sanmak sadece SANMAKTAN ibaretmiş işin en kolay kısmı doğum yapmakmış
kuşum mama vermicen zaten devam sütü vercen :) ağız alışkanlığı o mama olayı böyle toz halinde satılıyor kutu içinde flnonu suyla karıştırıp süt yapcan daha dur şimdiden düşme mama telaşına hem mamaya alışırsa benim gibi çok uykusuz kalırsın birincisi emen bebekler daha huzurlu uyuyor ikincisi uyurken emzirme şansın var yoksa daha iki günlük bebeğin kafasına biberon düşürürsün benim gibi uyuya kalırsan sen boşver mamayı şimdi sağlıkla kucağına alda bir çocuğunu önce gerisi gelir.
Süt çayına gelince bir çok markanın var hummana almıştım ben eczaneden ama marketlerde de satılıyor eczaneye gitcen süt çayı dicen vercekler
canım vermen için demedim bende. Al at kenara ama unut. Tabiki önce emzir.
Süt çayı eczanede var.
Bende çok uğraştım çabaladım ama cıks gelmedi sütüm.
Gögüslerim dolmadı hiç ama çocuğum 3 gün aç durdu.
En sonunda dedim bu böye olmaz eşime dedim al mama.
Annem kızdı ama dinlemedim.
O mamayı alıp karnını doyurduğu anı hiç unutamam.
sapuk garu adam karısını beslemeye çalışıyor sen ne anlıyorsun
yok beeee su gergınlığn ustunude bıde bıle bır yanlış anlaşılmıs cumle olmasın dedım onun ıcın duzelttim sadece.
ıkınızde cok sevıyorummm fakat bence bırbırınızden ozur dıleyıp bu konuyu uzatmayın cok rıca ederımm
esma sen saka yaptın yeshoda alındı aslında hepsi bu .bız bırbırımıze demediğimizi bırakmıyoruz alınmıyoruz aslında zman zaman bazı arkadaslar alınabılyor bunları hep yasadık ve gorduk dımı
bence kırılmadan konuyu kapatalım tadımız yuzumuz kacmasın derım ben cunku ıkınızde bırbırınızı yanlış anladınız karşılıklı olarak
sanal ortamdakiler pek umrumda değil anlamına gelmiyor mu bu?
e şimdi tartıştınız, özür dilese de dilemese de Esma çok farketmiyo olması lazım sizin için..
ay özür dilerim beni ilgilendiren bir durum yok, ama yazmadan duramadım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?