Kokoşş Hatunlar Kulübü

çok hasas bir konu cennetin maaşını bilmemiz

çok dokundu..

anlatanda kendiydi cenneti..

okuz oldu ortaklık bitti..

bizimde konuşmamız istenmıyor

evet bende hakkım deıl belkı ama bunu solım bundn sonra yorum yapılması yada konuslmaması gerek yada yorum yaplmamasını ıstedgmz ozelımızıı paylaşmayalım ozmn kızlarrr ben cıkyrmmm basıma agrılar gırdııı sonra gorusrzz:26:

Esmacım bende bundan bahsediyorum. Canımı sıkan birşey yok şaka yapmışsan bile benim yıllarımı ortaya koyup özel hayatımdan kendimden ödün vererek bulunduğum noktaya dil uzatmandan hoşlanmadım ve bunu dile getirdim. Bunu büyütüp birbirimizin yüzüne bakamicak selamı sabahı kesicek noktaya getirmeyelim. kendimi hiç bir zaman kimseden üstün görmedim. eğer ki üstün görseydim geçmişe bak ve size başım sıkıştıştığında nasıl yana yana geldiğimi de gör. Ben cebine tahsiline kariyerine bakarak arkadaş seçmem kendime. Farkında olmadan karakterime kişiliğime ağır hakaret ediyorsun. bugüne kadar asla insan ayırmadım bundan sonra da asla ayırmam yeterki kalbi iyi olsun herkesin. ve yine hani ben insan ayırıyorum ya aşağılık komplekslerim varya ona rağmen Esmacım şaka yaptığını anlamadığım işim konusunda çok hassas olduğum ve çektiklerim yaşadıklarımdan ötürü işimle ya da bugün olduğum yerle ilgili şaka ve ya gerçek olumsuz herhangi bir eleştiriyi kaldıramadığım ve bu yüzden canını sıktığım için ÖZÜR DİLERİM. konuyu kapatalım kimse seninle tartışmamızı çekmek ve tanık olmak zorunda değil. bakalım sen hakaretlerinden dolayı özür dileyebilecekmisin

anne sütünün tokluk hissi mamaya göre daha az cnm..

anne sütü emen bebekler gece 2 3 kere uanır emerler..

mama ise tokluk veiri sabah kadar uyanmayabilirler.. çocuğun gazı vs durumuna göre..

ama tabıkı.. anne sütü alması butun gece uykusz kalmaya değer..

rabbimin verdiği nimet her çocuğa nasip olur inşallah..

sağmana rağmenmi gelmedi.. benm ilk gece kolestum denen sut geldi.. doymadı pek..

sarılık olmasın die şekerli su verdim.. eve gittim ertesi gun.. yıkandım sütüm geldı hemen..

yıkanınca daha çabuk geldi..
[/QUOTE]

MUTLAKA ÖYLEDİR. MAMADA BELLİ BİR FORMÜL VAR HEP AYNI BESLENİYOR.
AMA ANNE SÜTÜNDE DEĞİŞİYOR.
BENİM DEDİĞİM KIZDA EMZİRDİĞİ HALDE ÇOCUK NE UYUYOR NE DOYUYORDU.
KAÇ AY UYKU NEDİR BİLMEDİLER EŞİYLE.
BİZİM OĞULLARIMIZ AYNI GÜN DOĞDU.
BENDE İLK GÜNLER HİÇ GELMEDİ. ŞEKERLİ SUYU BENDE VERDİM.
EVDE EMZİRDİM SÜREKLİ YOK.
ELİMLE SIKIYORUM DAMLA ÇIKMIYOR.
HEMEN POMPAYI KULLANDIM AMA MANUEL BİR İŞE YARAMADI.
HUMANA ÇAYI İÇTİM, HELVA,KOMPOSTO NELER YEDİM.
EN SONUNDA GELDİ AMA YARIM SAAT 2 GÖĞSÜMÜ SAĞDIM.
20 ML-30 ML GELDİ.
ACIKINCA HEMEN ONU VERDİM. SONRA MAMA VERDİM.
EN FAZLA 50 ML GELDİ ODA BİR DEFA SONRA TAMAMEN KESİLDİ.
BENDE İLK ÇIKAN SÜTÜ VERDİM HEMEN.
HALA NERDE HATA YAPTIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
HAMİLEYKEN ÇOK STRES YAŞADIM HELE SON HAFTALARDA.
ANNEM BİLE GERDİ BENİ SAĞOLSUN.
NORMAL DOĞUM YAP DİYOR TAMAM NASİPSE OLUR DİYORUM AMA SEZERYANDA OLABİLİRİM.
DR. ZATEN NORMAL OLUR DEDİ.
KONTROLE GİDİYORUM SURAT 1 KARIŞ.
SUNİ SANCI VERECEK DR EPİDURAL YAPACAK.
OLMA DİYOR. ÇOK STRESE SOKTU BENİ.
BİDE DOĞUMDAN ÖNCEKİ HAFTA EVİN SATILACAĞINI EV SAHİBİNİN KIZI PAT DİYE SURATIMA SÖYLEDİ.
ÇOK AĞLADIM ÇOK ÜZÜLDÜM.
HERŞEY ÜSTÜSTE GELDİ, İYİ OĞLUMA BİŞEY OLMADI.

bakalım sen özür dileyebilecekmisin derken bile..

aslındaa apaçık belli ediorsun demek istediğini..

neyse yaaa inan çok gereksiz bir konu... bencede kimse çekmek zorunda değil.. herkeze davrandığım gibi sana davranmakla büyük hata etmişim..

çok önem verdiğim arkadaşlarıma ayıp olmuşş

kızlar bir kere söylüyorum...

Güneşim Cennetin maaşı değil benim kızdığım ne de ingiliz hanımefendisi geyikleri. kızdığım tek noka esmanın lan sen nasıl ticaret yapıyorsun ne verdiğini bilmiyorsun demiş olması. hiç birinizin mesleği ile hiç birinizin yaşam biçimi ile ve cebinde ki para ile ilgili hiç birinize şaka yollu dahi gönderme yapmadım varsa yaptın diyen karşıma getirsin. herkes kendi hayatını idame ettirmenin peşinde ve bizde kendimize gelecek kurmaya çalışırken çok zor yollardan geçtik. Burada benim ne şekilde nasıl ticaret ettiğime dair gönderme yapılması hoşuma gitmez dile getirdiğim buydu.

Esmanın bunca hakaretine rağmen hiçbirinizi Esmayı dahil yerecek veya üzecek kötü bir söz de çıkmadı ağzımdan bu gerginliğe rağmen.

Tekrar ediyorum konu kesinlikle cennetle veya başka birşeyle alakalı değil. Tamamen Esmanın söylediğine tepkiydi.

Benimle ilgili kısmı için hepinizden tek tek özürdilerim bu gerginlik için

SEN ÇOK EVE ALIŞTIRMIŞSIN CANIM YAAAA!
BENİMKİ HEP GEZMEYİ SEVİYOR KÜÇÜKLÜĞÜNDEN BERİ.
BENİMKİ 9 AYLIK BAŞLADI KREŞE.
SEN ÖRÜMCEK Mİ KULLANIYORSUN.
ERKEKLER İÇİN ZARARLI DİYORLAR.
BEN PEK KOYMADIM,KOYDUĞUMDA YÜRÜTMEDİM.

9 AYLIK OĞLUN ANNE Mİ DİYOR
BENİMKİ DAHA YENİ DEMEYE BAŞLADI 17 AYLIK SIPA.
AMA BAŞI SIKIŞINCA CANI İSTERSE ANNE
YOKSA HALA BABAYIM BEN
[/QUOTE]

baba cısss cısssss pohahahhaa

bana düşsün laaa ben kıskancım kedimde kocamın totosunda geziii bene ilgi hep beneee olsun

hahahhahaah

ingiliz hanımfendisi dedin ya...

oyle konuşmamıza izin vermıyor artık

bizide sebastian sandı sanırım

yok beeee su gergınlığn ustunude bıde bıle bır yanlış anlaşılmıs cumle olmasın dedım onun ıcın duzelttim sadece.

ıkınızde cok sevıyorummm fakat bence bırbırınızden ozur dıleyıp bu konuyu uzatmayın cok rıca ederımm
esma sen saka yaptın yeshoda alındı aslında hepsi bu .bız bırbırımıze demediğimizi bırakmıyoruz alınmıyoruz aslında zman zaman bazı arkadaslar alınabılyor bunları hep yasadık ve gorduk dımı
bence kırılmadan konuyu kapatalım tadımız yuzumuz kacmasın derım ben cunku ıkınızde bırbırınızı yanlış anladınız karşılıklı olarak

sana kim hakaret etti ya...

bir kendine gel bence...

töbe yarabbiim ya..

hakaret eden sensin... burda herkez zor şartlar altında çalışıor .. ticaret yapıor..

sadece sen değilsin.. önce bunu anlamanı istiyorm..

daha sonra... geyik topiğindeyız senle gayt açık olan espirilerimiz olmasına rağmen..

bana senle mesafeli olduk diyorsun...

neyse yaaa... amann anlatamıcam ben... sende ısrarla başka yone çekeceksin...

Esma yazdıklarımı görmezden gelirsin olur biter yalnız şahsıma hakaretlerine lütfen son ver. Sana hakaret etmedim etmemde kimseyide asla küçümsemedim. Yazık ki sana bu şansı ben tanıdım. Bana binlerce kez yazıklar olsun bu kadar söylüyorum

sanal ortamdakiler pek umrumda değil anlamına gelmiyor mu bu?
e şimdi tartıştınız, özür dilese de dilemese de Esma çok farketmiyo olması lazım sizin için..
ay özür dilerim beni ilgilendiren bir durum yok, ama yazmadan duramadım...

yok cnm o hakaret olmuyorr...

o bir ingiliz hanımefendisi

kendı çok güzel şeyler yazdı bende o nedenlee yazdım okadr şeyi

resmen aşşağlıor sonrada asla yapmadım diyor..

Son düzenleme:
Kızlar ben çıkıyorum. Gerginlikten dolayı hepinizden tekrar tekrar özür dilerim. Çıkmamın sebebi bu gerginlikte değildir saat 16 ya geliyor biliyorsunuz eve gidiyorum bu saatlerde.

Esmacım sende de özür dilerim. Sadece benim çok hassas olduğum bir konuda alehimde yorum yapmana öfkelendim keyfini kaçırdım. Hala söylediklerimin arkasındayım yanlış anlaşılmasın ama kocaman insanlarız çirkinleşmeyeceğimizi düşünüyorum. Asla sana hakaret etmedim ettiysem onun içinde özür dilerim.

Hepinize tek tek saygı duyuyorum bilmenizi isterim.

Bir kaç gün gelmicem korktu kaçtı demeyin yolarım yarın bütün gün temizlik yapıcam pazartesi hepinizle görüşürüz tekrar.

Görüşürüz

gidip alıyım bari süt çayını içerim iznimde bol bol ....

inşallah sütüm gelirrrr inek gibim sütüm bol olsun inş..

enerjime bağlı dediğin gibi enerjimi bir çocuğa harcarsam ve sen gibi yoğun olursam edemem 2.ci bileee....

ama işte ayarlıcam dediğim oooo daha çok var hele bu oğluş büyüsün....

uyku konusunu ben napcam bilmem çok derin uyurum uyanabilirm umaırm bebek patlamadannn

doğum kolay demek benim gözümde büyüyor yaaaa bana normal diyip duryo doktorum sez. kolay gibi gelio banadaa....

hadeee laaa muz yediryo işteee de getttt

ayyy ağlasa eşim boğar beni öyle patlaya patlaya beklemez ki sütüm gelsin ayy meloş inş. herşey yolunda gider....

bu gidişle doğuramıcamm

bu arada kızlar annişler varya faceteler bizim .. biri doğurdu benden geride ama 2 hafta oldu galiba doğuralı 27. haftada doğurdu 1500 GR şuan kuvezde bebek inşallah sağsalim büyür gelişir çabuk çıkar ....

burcu bakk.. burda yazışıoruz..

birbirimizi merak edior telden bile takip edioruz..

ama istemezzenis gelmm daha önmli işlerim var falan denirse..

sen sanalsın ben sana alınmam... derseee

o zman işin boyutu değişir..

ben burdaki insanları eve gittikten sonra merak ediorum ya.. ne demek... küçümsemek..

aslında nek cım bende bu cumleye takldm hanı yorum yapmyım dıyorum ama madm ole gerck hayatnda olmamızz gerekıyorr ozmnnn yapcak bişi yok burdakı tum konusmalarımz gereksızmısss yerı gelıyor en ozllerımızı paylsıyrzzz paylaşmasakmıkı:26: ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…