sapuk garu yaaa kocem oğluşu ve beni beslemeye çalışıyo kızzz:)
amacı paris olsa başka bişi verirdi
Hiç yetişemiyorum he iki gündür topike
Uzun uzun yazmayın yaw,okuyamıyorum
dimmi :26: :26: :26:aslında nek cım bende bu cumleye takldm hanı yorum yapmyım dıyorum ama madm ole gerck hayatnda olmamızz gerekıyorr ozmnnn yapcak bişi yok burdakı tum konusmalarımz gereksızmısss yerı gelıyor en ozllerımızı paylsıyrzzz paylaşmasakmıkı:26: ?
bak bak sen bilmion demek erkeklerin bi kadının muz yerken izlemek ne kdar tahrik ettiğini ahahahahah bide uyuyormuşsun anam koptummmmmmmmmmmmmmmm
yığınla iş var önümde, maaş haftası birde ben nette fink atıyorum
şefim de yan yan bakıyo. hiç wc ye de gitmiyo adam yaa, yumurtladı galiba
ağlamim dimmi
sanal ortamdakiler pek umrumda değil anlamına gelmiyor mu bu?
e şimdi tartıştınız, özür dilese de dilemese de Esma çok farketmiyo olması lazım sizin için..
ay özür dilerim beni ilgilendiren bir durum yok, ama yazmadan duramadım...
la kokiş, karnım ağrıyo.. tırtıl gibi kıvranıyom bugün - regl oldumnerdesin laa nie gelmion hiççç tadınmı yok senin?
ne yemek yapcan bugün goncana
dimmi :26: :26: :26:
ve takıldığım 2. kısım da "hakaret" kelimesi.. 50 defa yazıldı, ben hakaret görmedim ama neyse..
ay Allahım gerildik durduk yere
kalp kırmadan halledersin hepsini tatlım merak etme ilk bir kaç zaman hepsi tepende olur aslında bu bir yandan senin içinde iyi olur. yardıma ihtiyacın olacak çünkü şu loğusalık süresi boyunca şimdiden bunları kendine dert etme o gün geldiğinde bir kaç kez kırmadan yine kendi istediklerini yapacağını onlara hissettirir belli edersene zamanla çekilirler kendi kabuklarına sakin kalarak çözersin neticede sen o aileyi tanıyorsun ve canını tak ettiği sırada bir şekilde müdahale edersin. Oğlunla hep konuş kuşum ona onu ne kadar sevdiğini söylemekten asla sıkılma belki seninki de benimki gibi erkenden sana hitap etmeye başlar ben annenin bu baban bu halan amca dayı hep anlat herşeyi göster ona. Eminim iyi bir anne olursun beklediği tek şey şefkat olacak bebeğinin. Annene de üzülme en azından ele gelene kadar demiş ben sezeryanla doğum yaptım eve çıktığım gün annem bende kaldı ertesi gün biz ahmetle kaldık öylece elimizde 2 günlük bebekle. ama çok şey öğrendik öyle olunca. Hiiççç bişeyi şimdiden kendine dert etme oğlu gelince belki eşinin fikirleri de değişir son zamanlarının tadını çıkar bol bol dinlen bol bol uyu o geldiğinde herkesi hizaya sokar sen merak etme
bak bak sen bilmion demek erkeklerin bi kadının muz yerken izlemek ne kdar tahrik ettiğini ahahahahah bide uyuyormuşsun anam koptummmmmmmmmmmmmmmm
hıımm, üzüldüm sizin için.. böyle bir yapıda olmayı istemezdim..İstediğin yöne çekebilirsin bunu... gerçek anlamda hayatımda olması ile yakınlıktan bahsetmek istemiştim. Uyardığın için teşekkür ederim. Tamamen yanlış ifade etmişim. Benim birine alınmam için o kişinin benim çok yakınımın olması lazım kocam gibi annem gibi oğlum gibi. Arkadaşlarımın söylediklerine alınmam zaman zaman öfkelenirim Esmaya karşı olduğu gibi zaman zaman üzülürüm ama alınmam kırılmam çünkü birine alınmam için o kişinin benim içimi dışımı bilmesini beklerim. Yazdıklarımız ne kadar sanal ortamda toplanıyorsa da hepinizin gerçek insanlar olduğunun bilincindeyim. Uyarın için teşekkür ederim
çok yoğunum ama okudummmm okuyabıldğım kadar
yaa yeshoo bı yere gtme bee böle tavırlarıda hıc sevmım heee
sen gergınsın sanırm bıraz
yaa tam anlamadımsa özur ama esma şaka yapmışş
ne verdığını bılmıon dedığınden başladı ıse konu
daha önce başladıysa okumadımda lutfen yaa böle gtcem etcemmm olmasınnn
sapıkk koketttttttttttttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?