Kokoşş Hatunlar Kulübü

sapuk garu yaaa kocem oğluşu ve beni beslemeye çalışıyo kızzz:)
amacı paris olsa başka bişi verirdi

bak bak sen bilmion demek erkeklerin bi kadının muz yerken izlemek ne kdar tahrik ettiğini ahahahahah bide uyuyormuşsun anam koptummmmmmmmmmmmmmmm

dimmi :26: :26: :26:

ve takıldığım 2. kısım da "hakaret" kelimesi.. 50 defa yazıldı, ben hakaret görmedim ama neyse..
ay Allahım gerildik durduk yere

[sıze=1]esma yesho ve güneş valla sizi bir güzel pataklarım haaaaa

Güneş sen niye alındın yaaaa

Konuyu dağıtın uleyyyyyyyyn![/sıze]

bak bak sen bilmion demek erkeklerin bi kadının muz yerken izlemek ne kdar tahrik ettiğini ahahahahah bide uyuyormuşsun anam koptummmmmmmmmmmmmmmm

yok artık koket:) bır muz yemeyeeee ne anlam yuklemıssınn pessssssssssssssss

Son düzenleme:

İstediğin yöne çekebilirsin bunu... gerçek anlamda hayatımda olması ile yakınlıktan bahsetmek istemiştim. Uyardığın için teşekkür ederim. Tamamen yanlış ifade etmişim. Benim birine alınmam için o kişinin benim çok yakınımın olması lazım kocam gibi annem gibi oğlum gibi. Arkadaşlarımın söylediklerine alınmam zaman zaman öfkelenirim Esmaya karşı olduğu gibi zaman zaman üzülürüm ama alınmam kırılmam çünkü birine alınmam için o kişinin benim içimi dışımı bilmesini beklerim. Yazdıklarımız ne kadar sanal ortamda toplanıyorsa da hepinizin gerçek insanlar olduğunun bilincindeyim. Uyarın için teşekkür ederim

nerdesin laa nie gelmion hiççç tadınmı yok senin?

ne yemek yapcan bugün goncana
la kokiş, karnım ağrıyo.. tırtıl gibi kıvranıyom bugün - regl oldum
akşama yemek yok, salata yapcam bol ekşili, buzlukta köfte vardı geçen yoğurdumdu ondan kızartırım yeter :26:

dimmi :26: :26: :26:

ve takıldığım 2. kısım da "hakaret" kelimesi.. 50 defa yazıldı, ben hakaret görmedim ama neyse..
ay Allahım gerildik durduk yere

anlarsan banada anlat şekerim

hy allahım sana özet geçem dedim.. olanlara bak.

nessem... sağlık olsun

Son düzenleme:
koket muz yemeye de anlam buluyorsun ya pes.
Bundan sonra muzu dilimleyip çatalla yicem.

çok yoğunum ama okudummmm okuyabıldğım kadar
yaa yeshoo bı yere gtme bee böle tavırlarıda hıc sevmım heee
sen gergınsın sanırm bıraz
yaa tam anlamadımsa özur ama esma şaka yapmışş
ne verdığını bılmıon dedığınden başladı ıse konu
daha önce başladıysa okumadımda lutfen yaa böle gtcem etcemmm olmasınnn

inaşşah dediğin gibi olur yeşhoooo
bakalım dediğin gibi o bizi hizaya sokar artık ahh istesin şevkatin alası var bende hatta hiç paylaşımcı değilim ben sevgiden bıktırırım onuda kocamı nasıl sevyom bi görsen çocuk gibi mızmızlanır oda bana dio bbek gelince benlede ilgilencen dimi dedim ilgilenmem mi sen ilk bebğim o ikinciii

ilk aylar dediğin gibi kıymetli olur zmanla herkes sıvışır benim anne geç sever gezmeyii ama süperde çocuk bakar ben çalışmaya başlayınca kaynana bakcak ee doğal olarak bazı şeleri bebek ondan öğrencek bu çok canımı sıkıyor çünkü bazen basit konuşmalar yapabilyo böle komik konuşyor büyüttüğü torunları gördüm hiçte iyi yetiştirmemiş ben ilk 5 ay bakıcam sonrasın da kaynanan 3 te kreşe göndercem bakalım

akşama ne yemek var bakalım deyin hele.

Dünden kalan pilav+ snitzel var.
Yanına semizotu salatası yapayım.
Yeter de artar bile.
Buzlukta biberim var yarında dolma yapayım.

yemin ederim bu garu sapuk bu garuyu doğurtun bu garu parise falan gidemesin bi süre ceza verilsin
la ben burda yiyom sabahları çekiniyom ama yiyom alelacele
hay allahım yaa

hıımm, üzüldüm sizin için.. böyle bir yapıda olmayı istemezdim..
birinin beni üzeceğine ona alınmayı tercih ederdim ben şahsen.
ben de mesela çok samimi olmadığım iç arkadaşım dosyayı çarpar gibi masama atsa ona bile alınırım, ama sadece en yakınlarım üzer beni. Ailem, arkadaşlarım,(kk den de çok sevdiğim arkadaşlarım oldu bukadar yıl içerisnde) sevdiklerim.. :) herkese kolayca üzülürüm, ama kimsenin beni üzmesine kolay kolay izin vermem..

biri şu kokişe bi çimdik astın, sevgi pıtırcığı gibi geriden geriden süzülüyo sayfadan sayfaya

denetcıler geldı:18::18ff hasar geldı cnm sıkıldı bee ne bu yoğunluk akşam üstüü

Bi yere gittiğim yok böcüğüm çıkma saatim geliyor. Evime gidicem. Bir kaç günde evde giremicem nete o kadar bütün mesele. Ben özrümü diledim yanlış ifade kullanmışım onu da açıkladım. Esmanın şaka yaptığını anladım anlamadım her neyse ama kin tutucak ya da düşman kalacak değilim. Gerginmiyim değilmiyim bilmiyorum uzun zamandır sadece çok yorgunum o kadar meseleyi uzatmıyorum yani

hee hakaret konusuna da gelince hakaret sadece kötü söz içerince hakaret olmuyor. İma ifade bunlarla da hakaret edilebiliyor ya da benim görüşüm o yönde bunuda açıklamış olayım.

Yoksa hepiniz benim için sohbet etmeye ve yazdıklarını okumaya değersiniz. Aksi olsa burda işim ne zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…