evet oda ıyı kuaforlerde var o geneldeee bırazda pahallıydı benım en son baktıgımda sen zengun karusun tabeeee alırsın alyam
evet oda ıyı kuaforlerde var o geneldeee bırazda pahallıydı benım en son baktıgımda sen zengun karusun tabeeee alırsın alyam
ablamınkide regminton kızlar..
Bu philpsin yenı çıkanı keratin içeriyor..
Daha piyasaya çıkalı çok olmadı..
Regmintonda çok iyi ama buda eltimde. Varr akıyor kızlar saçtn vee bir parlatıyorki sormayın...
Benmkide babyliss... Hahah bir poka yaramıor zmannın en iyisiydi
ahahaah kuşum ne zengünü laaaaaaa
ben senelerden beri remingtom kullanırım kuaförüm ve boynerdeki arkadaşlar önermişti en son bi kaç yıl önce yeniledim
son çıkanı değilde geçen sene kızkardeşimde en son modelini almıştı ama benimki daha iyi oda öle sölüyor
gel değişelim diyo oda pahalı almış cıks dedim memnunum ben
bez dedınızde dun oglumn hıc bezı kalmamms bak bak tedbıre bak ben pakette var sanıyrm ama yok neyse 1 tane kalmstı degstdm yatrkn degstrrm sabaha kdr durr o anam kaka yapmazmıı terslık bu ya kaldık bezsızz napsak napsak arabada bızde deıl yınee marktlerde kapalı saat olms gece 11 .. evde yenı dogan 2 esantıyon buldum kocem demezmııı bunu bırleştırelım yok artıkk ahaha rezıllıgımzee bakın yahu en son dedım ben komsunn zılını calıcam baya dusndum ama utana sıklaaa bastımmm.. anlattım durumu komsulrımz ıyıdr ama calstgm halde dıyalagumzz guzl dedıkı bend eolsam ılk sen gelrdın aklımaa ıyı yapmıssın komsulk bugnler için bez verdı bize hahaha herldee duysaa bzmkıler cok solenrlerdı benm esım cunku al derım unutr falan bazn ıhmalı vardr bole durmlardaa
6 kg buyuk mu len kucucukkkhee dağ esintisi ne okyanusu yaaaa
6 kg büyük olanlardan dimek ben taşıyamam die ondan almadım diğeride pahalı geldi nese 26 da çokmuşşş bekleyelim bakalım makro var eve yakın indirim gününde bakammm
zaten hep geç okuyosun mesajlarımıbişe yazıp kaçıyosun
ellerine sağlıkkkkeski halinden eser yok miroş yaaa, senden garu oluyo artık yemeklerin lezzetli olmuş maşallah
böcük sevindim konuşmanıza, içindekileri söylemişsin güzel olmuş..
inş sorun yaşamazsın artık işte :))
ben de diyememeşime söprays bile yapamam hemen söylerim, çatlarım yoksa.
10 kuruş bile saklayamıyorum yaa eşimdenhediye alsam doğum gününden önce hemen veririm
bocuk saç düzleştiricie alıcaksan..
phılıpsin yenı çıkmışya iyon teknolojisi ondan al
süper bişi bebemmmmmmm
nasıl olsa patron alıor
Philips HP8361 Keratinli Saç Düzleştirici - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
he laa..
Kız bende spirali ilk takdirdığım zmanlar halamm çoook yogn geliordu..
Metin erenin bezinden kullanmayı düşündüm
abowwwwwww bebek bezuuuuuuuuu mı takacaktınnn
bu arda bende de bı halsızlık varya kemıklerım agrıyor halaaa hanı atşli hastalık gecırısınde ıyleşmeye basladıgında vucudunda sızı kalır bogazın bı tuaf olur ya aynen oleyım su ann
ozaman zen gun oldugun bellu oldu bacummmm senelrden berı kullanıyorsun dımek ben bı kaç sene once sordugumda yanıss olmasın ama 300-400 arası bıseydı laaaaaa banda kuafor onermıstı ve genelde cogu bu marka kullanıyor orda görmustum
ozaman zen gun oldugun bellu oldu bacummmm senelrden berı kullanıyorsun dımek ben bı kaç sene once sordugumda yanıss olmasın ama 300-400 arası bıseydı laaaaaa banda kuafor onermıstı ve genelde cogu bu marka kullanıyor orda görmustum
Bucuuuuuuuuuuuuuu sen perfüm ne aldın söle pakem sordum geçen görmemissin
zaten hep geç okuyosun mesajlarımıbişe yazıp kaçıyosun
ellerine sağlıkkkkeski halinden eser yok miroş yaaa, senden garu oluyo artık yemeklerin lezzetli olmuş maşallah
böcük sevindim konuşmanıza, içindekileri söylemişsin güzel olmuş..
inş sorun yaşamazsın artık işte :))
ben de diyememeşime söprays bile yapamam hemen söylerim, çatlarım yoksa.
10 kuruş bile saklayamıyorum yaa eşimdenhediye alsam doğum gününden önce hemen veririm
haahha kız ivet pahalı ama ben bişeyi alırken kıyarım paraya en iyisini alırım
benim küçük ev aletlerim hep tefaldir millet kızıyodu bana ne gerek var diye
bende öle takıntı vardır bebem yaaaaaa almışken enüst model kullanışlı üzülmem o paraya haketsin
bocuk laaaa ne ılgınc patronun var okadar yerlerde calıştım hıc bole bırını görmedımm hatta erkeklerın karşılıksız ıylık yapacagına bıle ıtımatım kalmadı bunu yanlış anlama sakın da hala gercekten ben abiyim dyen adamlar kaldımı bu dunyada benım patron bırak laptop almayı toka alsa esım kıyametı kopartırrrr
benım eşim patronumu tanıyy ortakıda
arada gelır
sorun yaratmaz
gercekten cok ıyıdır valla tanısan seven laa
ama o ortakta bı okadar kötü
ben burda çamaşır suyu kullanır kotlarım mafolur hemen para verır al dıye
saol canım benimmmm
Ben hastanede yenidoğan bezini kullandım.
Hemşireler koydu çamaşırıma. Sargı bezine pamukta erdiler ama nafile.
Zırt pırt değiştirdim.
Hasta külodu almadığıma pişman oldum.
Eşime aldırdım en son primanın büyüğü şeklinde olanı kullandım.
Kocam dedi 2 bebeğimiz oldu.
geçmiş olsun bahar yorgunluğu olabilir mi? :26:
kısss cıddıymm ama ben soralı bayg oldu evlenmeden de onceydı belkı ucuzlamıştıryok la okadr değildi..
150 - 160 gibi bir rakama aldık... geçen sene...
kızlar pardon benmkı braunnn modelı memnunn ınc eolnlrdn ama burcunn dedıgııı phılıps xl okdr cok kullann varkı onu almadıgma pişmanm kalın oldugu ıcın daha kolay yapılıyr daha cok sac alıyorsn falannnnn hatta o modelın eskıdı baya ama alıcısı cok yınede
benım eşim patronumu tanıyy ortakıda
arada gelır
sorun yaratmaz
gercekten cok ıyıdır valla tanısan seven laa
ama o ortakta bı okadar kötü
ben burda çamaşır suyu kullanır kotlarım mafolur hemen para verır al dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?