Kokoşş Hatunlar Kulübü

evet oda ıyı kuaforlerde var o geneldeee bırazda pahallıydı benım en son baktıgımda sen zengun karusun tabeeee alırsın alyam

ahahaah kuşum ne zengünü laaaaaaa
ben senelerden beri remingtom kullanırım kuaförüm ve boynerdeki arkadaşlar önermişti en son bi kaç yıl önce yeniledim

evet oda ıyı kuaforlerde var o geneldeee bırazda pahallıydı benım en son baktıgımda sen zengun karusun tabeeee alırsın alyam

ablamınkide regminton kızlar..

bu philpsin yenı çıkanı keratin içeriyor..

daha piyasaya çıkalı çok olmadı..

regmintonda çok iyi ama buda eltimde. varr akıyor kızlar saçtn vee bir parlatıyorki sormayın...

benmkide babyliss... hahah bir poka yaramıor zmannın en iyisiydi

son çıkanı değilde geçen sene kızkardeşimde en son modelini almıştı ama benimki daha iyi oda öle sölüyor
gel değişelim diyo oda pahalı almış cıks dedim memnunum ben

Bucuuuuuuuuuuuuuu sen perfüm ne aldın söle pakem sordum geçen görmemissin

ahahaah kuşum ne zengünü laaaaaaa
ben senelerden beri remingtom kullanırım kuaförüm ve boynerdeki arkadaşlar önermişti en son bi kaç yıl önce yeniledim

ozaman zen gun oldugun bellu oldu bacummmm senelrden berı kullanıyorsun dımek ben bı kaç sene once sordugumda yanıss olmasın ama 300-400 arası bıseydı laaaaaa banda kuafor onermıstı ve genelde cogu bu marka kullanıyor orda görmustum

son çıkanı değilde geçen sene kızkardeşimde en son modelini almıştı ama benimki daha iyi oda öle sölüyor
gel değişelim diyo oda pahalı almış cıks dedim memnunum ben

kardeşindee atlıcak hemen...

bnde regmintonu kkda okudum.. ablama onu aldırttım...

şimdiki gözdem keratinli olan valla.. ama ben beceremıom o ayrı..

ahh ahh..

alyaaa,, bucu... saçınızda kat varmı laaaaa

hee dağ esintisi ne okyanusu yaaaa

6 kg büyük olanlardan dimek ben taşıyamam die ondan almadım diğeride pahalı geldi nese 26 da çokmuşşş bekleyelim bakalım makro var eve yakın indirim gününde bakammm
6 kg buyuk mu len kucucukkk
be rınso alıom renklılee 10 kg

ınş cnm ama cıkcemmm

he kız ondan alcemm zaten
almışken ıyısı olsun demı

he laa..

Kız bende spirali ilk takdirdığım zmanlar halamm çoook yogn geliordu..

Metin erenin bezinden kullanmayı düşündüm

Ben hastanede yenidoğan bezini kullandım.
Hemşireler koydu çamaşırıma. Sargı bezine pamukta erdiler ama nafile.
Zırt pırt değiştirdim.
Hasta külodu almadığıma pişman oldum.
Eşime aldırdım en son primanın büyüğü şeklinde olanı kullandım.
Kocam dedi 2 bebeğimiz oldu.

geçmiş olsun bahar yorgunluğu olabilir mi? :26:

yok la okadr değildi..

150 - 160 gibi bir rakama aldık... geçen sene...

kızlar pardon benmkı braunnn modelı memnunn ınc eolnlrdn ama burcunn dedıgııı phılıps xl okdr cok kullann varkı onu almadıgma pişmanm kalın oldugu ıcın daha kolay yapılıyr daha cok sac alıyorsn falannnnn hatta o modelın eskıdı baya ama alıcısı cok yınede

haahha kız ivet pahalı ama ben bişeyi alırken kıyarım paraya en iyisini alırım
benim küçük ev aletlerim hep tefaldir millet kızıyodu bana ne gerek var diye
bende öle takıntı vardır bebem yaaaaaa almışken enüst model kullanışlı üzülmem o paraya haketsin

Bucuuuuuuuuuuuuuu sen perfüm ne aldın söle pakem sordum geçen görmemissin

heeee sana onerdıgım vardıya sen begenmemedın onu aldım canımmm lolıtaya baktım ama pek benım tarzum değell yanık kurabıye kokusuyduu bole kızda zaten esmerlere yakısır dedi bacımmm

cnm ücretli yaa internet bende kampanlı hat kullanyorum ama 1GB hakkım var ayda onuda nekdar kalıo nasıl olyo bilmiyorum az açıyorum oyüzden
valla hiçbişi bilmiodum pattis makarna yumurtadan başka ....

şimdi çoğu çorba ve yemekleri öğrendim ...Biara senden güzel bi kuru fasulye tarifi alcam kocam çok sevyor bide onu öğreneyimmm ...

pilavım çok lezetli oluyor hele dolma yapmıştım biberli o süper olmuştu biarada pırasa yapmıştım sitede birinemi yazmıştın öle bişi bende denemiştim çok lezzetli olmamıştı kazık gibi almıştım pırasayı

börek zaten ediom inşallah bebeğime daha güzel şeler yapcam onu fastfood tan uzak tutabildiğim kadar tutcam ben fasfoodla büyümedim esma bilir bizim orda hamburger pizza yerine insanlar döner kebap yer çarşıda onlarla büyüdüm sağlıklı büyük ama işte öğrenci olunca fastfood la tanıştık kanka olduk hatta ama hiçte iyi değil beklemiş aylık kullanılan yağlarda hamburger yemek buzluklarda bekleyen pizzaları yemek sossin salamın iyi olup olmadını bilmediğimiz yerlerden bişiler yemek ...yengen bilmem neeee kumru felan çok meşhur buralarda çok sağlıksız ....:26:

lan hangi modeli seninkii..

biz 150 mi 160 mı o fiyata aldık bebem...

ucurum var arada.. şamşırdım...

benım eşim patronumu tanıyy ortakıda
arada gelır
sorun yaratmaz
gercekten cok ıyıdır valla tanısan seven laa
ama o ortakta bı okadar kötü
ben burda çamaşır suyu kullanır kotlarım mafolur hemen para verır al dıye

burda düzleştirici konusuna bişey demezsem çatlarım.
Kocam bu işi yapıyor ama bende fön ne gezer. Baharda yaparım diyordum alerjiden saçlarımı açamıyorum. Yazın zaten hayatta açık bırakamam.
Ne bahtsızım ben yaaaaaaw.

Bazen şu üretim çılgınlığına kızıyorum ama.
Saç düzleştirici boya bilmem ne herşeyi çıkartıyorlar.
Ve kuaförlük mesleği ölme noktasına geldi.
Tabi ben burası için konuşuyorum.

Sakın yalnış anlayıp bana kırılmayın olur mu?

aferim laa patrona bakkk :13::13::13::13::13::13::13:

saol canım benimmmm
yok la okadr değildi..

150 - 160 gibi bir rakama aldık... geçen sene...
kısss cıddıymm ama ben soralı bayg oldu evlenmeden de onceydı belkı ucuzlamıştır

evet canım cok cabuk yapıyor hemde dum duzzzz

yanı bole ınsanlar kalmıs demekkk cunkuuu artık dunyanın cıvısı cıkmıs durumdaaa yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…