miroş ben de aynı durumdayım kuzum, kocam her akşam 23:00 de geliyor, 23:30 da felan
e zaten 1 saat sonra uyuyoruz.. çok özledim kocamı, onunla dolu dolu bir gün geçirmek istiyorum
dün gece bunları söyledim, bu pazar değil haftaya pazar birlikte olucaz inş dedi.. bakalım artık
1 sayfa işleyıp buraya bakıorum..
sizi merakımdan bitmez bu işim
snaa bişi sordum cvp vermedin nedennnnnnnnnnnnnnnnnnn...!
miroş ben de aynı durumdayım kuzum, kocam her akşam 23:00 de geliyor, 23:30 da felan
e zaten 1 saat sonra uyuyoruz.. çok özledim kocamı, onunla dolu dolu bir gün geçirmek istiyorum
dün gece bunları söyledim, bu pazar değil haftaya pazar birlikte olucaz inş dedi.. bakalım artık
ayy onları bende izledim zaten izlememk çok zordu her kanalda vardı kaç ay haber manşeti oldu nekdar güzeldi kaderi güzel olmadı mekanı cennet olsun...
nasıl insanlara güvenilir bilinmiyor artık allah herkesi korusun bu katil ruhlu insanlardan
1 sayfa işleyıp buraya bakıorum..
sizi merakımdan bitmez bu işim
benimde işler yoğun bişiler yapıp bkym burya
işi naptın sonuç ne oldu şimdi dedim
E zaten 1 saat sonra uyuyoruz.. çok özledim kocamı, onunla dolu dolu bir gün geçirmek istiyorum
Dün gece bunları söyledim, bu pazar değil haftaya pazar birlikte olucaz inş dedi.. Bakalım artık
BENİMKİSİ DE Bİ FİRMANIN İSTANBUL BÖLGESİ KOORDİNATÖRÜ..MAĞAZA MÜDÜRÜ BULUNANA KADAR MAĞAZAYA BAKIYO, BİRİNİ BULUP YETİŞTİRİNCE BAŞKA MAĞAZAYA GEÇİYOnekim senin koca nerde hade kokişinki cafede seninki:26:
ETCEM BEBEK KOKİŞİM.. AĞUSTOSTA BAŞLIYORUM ÇALIŞMALARAhafta sonudamı çalışyo benimkide pazar cmtesi çok yoğun geceleri gelip öpüyor ben uyurken sarılıp yatıyoruz kanka gibi valla sende bebek et bari bu zmandaaa hiç olmasa günler boşa gitmesin seneye elinde olurrr kocişte yanında
ET KUZUM ETkız kocan evdedir die akşamları ben sana yazmıom whatsapptan..
senide taciz ederim artıkın
AA GİTTİ DİMMİ SENİN KOCA, ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM.. AZ KALMIŞŞBenimkide haftaya Cuma burda bende çok özlüyorum yaaa.....Ama gup gup geldiğinde 40 ı çıkıncaya kadar o da izin alacak beraber 40 ını çıkarırız bir ay sonra doyacaz birbirimize...
BENİMKİSİ DE Bİ FİRMANIN İSTANBUL BÖLGESİ KOORDİNATÖRÜ..MAĞAZA MÜDÜRÜ BULUNANA KADAR MAĞAZAYA BAKIYO, BİRİNİ BULUP YETİŞTİRİNCE BAŞKA MAĞAZAYA GEÇİYOAMA SONUÇ OLARAK MAĞAZADA İŞTE HEP :/ MAĞAZA KAPANIŞ SAATİ DE BİLİYOSUN 22:00 EVE GELİŞİ 23:00 Ü GEÇİYO CANIM :SSZ:
ETCEM BEBEK KOKİŞİM.. AĞUSTOSTA BAŞLIYORUM ÇALIŞMALARAKESİN, NET
İlk aylarda tutarsa ağustos eylül senin minik de bizimki gibi yaza gelir doğumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?