Kokoşş Hatunlar Kulübü

hafta sonudamı çalışyo benimkide pazar cmtesi çok yoğun geceleri gelip öpüyor ben uyurken sarılıp yatıyoruz kanka gibi valla sende bebek et bari bu zmandaaa hiç olmasa günler boşa gitmesin seneye elinde olurrr kocişte yanında

kız kocan evdedir die akşamları ben sana yazmıom whatsapptan..

senide taciz ederim artıkın

ayy aman aman evlatlarımızı rabbımız korusun cnm
1 sayfa işleyıp buraya bakıorum..

sizi merakımdan bitmez bu işim

gt len çalış sen ben özet gecerımmm

Benimkide haftaya Cuma burda bende çok özlüyorum yaaa.....Ama gup gup geldiğinde 40 ı çıkıncaya kadar o da izin alacak beraber 40 ını çıkarırız bir ay sonra doyacaz birbirimize...

işi naptın sonuç ne oldu şimdi dedim

tatlım ben asla çantamı alıp çıkmam
sonuçta emeğim var hakkım hukukum var
çıkışımı istedim 3 kere vermedi
dün knştk bugün de geldi bişiler söledi ama vakit olmadığından isteklerimi tam anlamıyla sölemedim knşçm bugün işlerim varrrr
ama adam bozuldu nasıl iyi davranıyo bana kahve sölemeler laf atmalar falan bende hiç istif bozmym oh olsun

eşine bişiy alcakmış danışmalar

ahh kıyamazzzlarr sana kuzummmm Gel bakim şölee

nekim senin koca nerde hade kokişinki cafede seninki:26:
BENİMKİSİ DE Bİ FİRMANIN İSTANBUL BÖLGESİ KOORDİNATÖRÜ..MAĞAZA MÜDÜRÜ BULUNANA KADAR MAĞAZAYA BAKIYO, BİRİNİ BULUP YETİŞTİRİNCE BAŞKA MAĞAZAYA GEÇİYO AMA SONUÇ OLARAK MAĞAZADA İŞTE HEP :/ MAĞAZA KAPANIŞ SAATİ DE BİLİYOSUN 22:00 EVE GELİŞİ 23:00 Ü GEÇİYO CANIM :SSZ:

ETCEM BEBEK KOKİŞİM.. AĞUSTOSTA BAŞLIYORUM ÇALIŞMALARA KESİN, NET

kız kocan evdedir die akşamları ben sana yazmıom whatsapptan..

senide taciz ederim artıkın
ET KUZUM ET KENDİ BAŞIMA TAKILIYORUM ZATEN, İŞ ÇIKARTIYORUM KENDİME
Benimkide haftaya Cuma burda bende çok özlüyorum yaaa.....Ama gup gup geldiğinde 40 ı çıkıncaya kadar o da izin alacak beraber 40 ını çıkarırız bir ay sonra doyacaz birbirimize...
AA GİTTİ DİMMİ SENİN KOCA, ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM.. AZ KALMIŞŞ

kızlar bi kaç gündür yüzüme pişik remi sürüyorum.
Biraz düzeldi sanki cildim.
Akşamlarıda unutmadan sürsem daha çabuk düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…