Kokoşş Hatunlar Kulübü

şu münevveri öldüreni öldürselerdi keşke valla çok sitedim linç etsinler koppeği koruyolar tek hücrede barındıryolar keşke birgün kendiliğinden komaya girsede geberse bişeler olsa Allahım verse cezasını...

böcük demiyelimmm sana bık bık teyze diyelimmmm

deme deme
bıde kırmızı et yemıomm ben aslında cokseverımde valla sıkıldımm
anam hep bol eder
kalabalık alışmışş

ayy benım babam hıc doymaz onlar gtcekler köye haftaya babam kocem gıbı kesınlıkle doymuoo yaa
annem yemek yapmaktan yoruluyoo
tarlada falan yorulmuoo

ayy onu hıc deme
ben bıle o kadar üzüldümkı cok rüyalarıma gırdı
yolda yürürken sankı bırı boğazımdan kescek dıye dıye tırstım aylarca
kabuslar o bu
aılesıne sabır versın Rabbım cunku cok zor
kımılere reklamn dedı ama hangı ana baba bunu eder bee

bıde polıs kamera cekımlerını göstermıştı
kırık takma tırnakları vardı yerlerde karşı savunma yapmış kuzum
kanlı elbıseler
Rabbım koruusun bızlrı nasıl bı ınsanı bu hale sokarlar yaaaa

sende komple boyama azcık ince ışıltı er maksat denişiklikkk(nenemin lafı)

benim koca hemen doyuyor allahım görmüşte yakıştırmış bana kolay ohhh ....kardeşimde hemen doyarrrr .....

bende hemen doyarımmm az yemek ederim ben minnak tencerelere ....

ama görümce ve eletlerine offf ayrıca çok yemek yapmak lazım çeşitli hemde görümcede çok yer boğzlarına düşkünler ...

kaynana az yer ama tatlı çok sever evimde incir gördü dio sana tatlı yapim dedim ben sevmem yok yapim oturdu kendi yedi hiç sevemdim sütle bi yiyişi ar sanki önünden alacaklar kaseyi dedim anne dolaptakinide yee ben sevmem öle incir felan tamam ozaman dio

benm saclr felaket boyatmakda ıstemıyorum sarıya devamda etmek ıstyrm beyazlrım artıyor artmadn kendı rengınde taklmak ıstrym vs vs ama cok kararsızm yahuu napcam bensımdı kendı rengıne yaknda boyatma ıstemıyorumm bole uzasa gıtsede bakımsız durcak

koca gbüşş yime laaa ben yarısını zor yedim maksat doymak

sen konyalıydın dimiii yürü konyalımmmm yürüüüüüü

kızın doğsada ısırsam şöleeee minnak kukulu kızzz

Kendim için yemiyom ki gup gup için bak iki hafta önde gidiyor sata göre...Manyak besleniyorum süt ceviz muz her gün atlamadan bol meyve sebze gene az bile aldım kız kilo bu yemeye rağmen..

ayy onları bende izledim zaten izlememk çok zordu her kanalda vardı kaç ay haber manşeti oldu nekdar güzeldi kaderi güzel olmadı mekanı cennet olsun...

nasıl insanlara güvenilir bilinmiyor artık allah herkesi korusun bu katil ruhlu insanlardan

yaz geliyor sende kapatma saçı sarıya devam et bence yaz bitsin bakım yaptırır koyuya dönersin koyu yaparsan açamazsın ona göre karar ver...

Kendim için yemiyom ki gup gup için bak iki hafta önde gidiyor sata göre...Manyak besleniyorum süt ceviz muz her gün atlamadan bol meyve sebze gene az bile aldım kız kilo bu yemeye rağmen..

dün erik aldım yedim off pek güzeldi muz yemiyom artık kabızım zatiii...süte devam tabii...ceizi unuttum ben yaaaa baya oldu yemedim alayım bugün...

kociş hindistan cevizi kırdı içirdi zeki olurmuş bebk seninde aklında bulunsun kır iç suyunu biraz ağır ama olsun sonrada içini yersin

yaz geliyor sende kapatma saçı sarıya devam et bence yaz bitsin bakım yaptırır koyuya dönersin koyu yaparsan açamazsın ona göre karar ver...

EVET İŞTE O KARARI VERMEK COK ZOR YAHUUU KARASIZ KALDIM DIP ICNDE IYI PARA ISTEYNCE KUAFOR DEDIMM kalsın keske acık renk tek renk yakssada kendım boyayabılsem ama nerdeee

cevızı ıhmal etme hamıslıkde cok onemli bencee kocemmm hıc eksık etmezdı cevızımı hihihih:):)
buarada muz yeme ztn sen len her yedgndeeee dusunsene huhhaaa

suan ben de erık yıyorumm

cevızı ıhmal etme hamıslıkde cok onemli bencee kocemmm hıc eksık etmezdı cevızımı hihihih:):)

erik süper yaaa eve gidince yine yicemmm

kocişi evde görmüyom ki yesem nolcak sümbülün umrunda değilim zatiii

laa paris yok koca yok eskiden olsa bi şekilde gelirdi beni özlerdi bunalıma gircem haaa

sen hindistan cevizine devam et bari muz yeme koket...

Son düzenleme:
miroş ben de aynı durumdayım kuzum, kocam her akşam 23:00 de geliyor, 23:30 da felan
e zaten 1 saat sonra uyuyoruz.. çok özledim kocamı, onunla dolu dolu bir gün geçirmek istiyorum
dün gece bunları söyledim, bu pazar değil haftaya pazar birlikte olucaz inş dedi.. bakalım artık

nekim senin koca nerde hade kokişinki cafede seninki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…