- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Selam Kızlar....
Koket kız, Doktordan geldim 32. hafta çalışır raporumu aldım 5 hafta daha çalışacağım, ilk defa nst ye bağlandım, civcivim 2150 olmuş
Yavv bu doktorun alet doğru ölçüyor mu yavvv..Bacak boyu iki hafta önde diyor ama bizim iki taraftada uzun yok biz karı koca uzunda değiliz annamadım...
Babanesi ve dedesine önce yüzünü göstermedi sıpa sonra açtı yüzünü gözüde açıktı bir ara...
Smilerlara ne oldu be çok tatsız bir paragraf oldu..
Siz neler yaptınız..?
bak gosel makkaj yapmmayı becerırım haaaaaaa tabısı istersemmmmm
gittiler ıdamı kaldırdılarr
mok var sankı
bu o..cocuğunu şeyınden ascaksın ıbretı aleme
görsuler bıdaha yapan olur mu
cnm evden eveye verirdim ama benim bu ay 950 tl kredi ödemem başladı
500 kira
eşim ehliyetini yükseltiyo 650 falan ona lazım.
halılarım yıkamaya verilecek.
bide babasının kart borçlarını ödemeye çalışıyo evden eveye nasıl vereyim?eşim kurucak zaten yatak odasını falan eskiden mobilyacı olduğu için.
akrabalarda gelir yardıma napiyim..
tv ünitesini büyük istemiyorum alta konsol gibi kısa bi şey..duvarada raflar istiyorum cnm küçük bişi yani...
portmanto dediğim ölçülü dolap yaptırıcam..
off yemekte güzel deılmış yaa
tavık fırında ve pılav
3 gündür evde yıyom akşam bıttı şükür
anneme dıycem bıdaha yemek yapmasınnyımırtlamak üzereydımm
züppe kız ha amanın seni öyle hayal ettim ayyyyyyyyyyy!:18:
Ben ünv. öğrenciyken Konya da Ebru isimli bir ilkokul öğrencisi kaybolmuştu yıllarca aradılar duraklarda tramwayda her yerde resimleri vardı sanki bizde tanıyo gibi olmuştuk Ebru' yu...bir kaç sene sonra çok dahice bir planla kızı kaçıranı buldular tabi önce mezarını buldular kızın soruşturmayı yöneten emniyet amiri hüngür hüngür ağlamıştı kızım gibiydi o benim diye Ebru için....Tecavüzcü katili hapishanede kendini astı ayakkkabı bağcığıyla girdiği gece nasıl oldu ise!!!!!!!!!
İdam belki yok ama kamu vicdanı toplumsal acı haddini bildiriyor en iyi ihtimalle hapisde bin pişman ediyorlar...
saclarım uzunla zatı bayagggg bıde koyultmuyorum zatı ben esım bole sevıyıı bıkere kzıl yapmıstımmm cok yakısmıstııı ammaaaa benımkı kıyametı kopardı
canım düzleştirciyi ben pek kullanmıyom zaten kuaföre gıdıyomm bennnn
kızlar bişiy sorcam 1 mayısta tatilmiydi resmi olarak ve sizlere ben unuttumda
yok doğrudur son sistem makine kullanıyorlar dikkat etttiysen ben andevaya gittiğimde doktorun baktığı ultrason daha eskiydi ....
ayrıca benim oğluşun kiloda boyda hızla ilerledi bir akdaşım var onun bebek daha az geride gidiyooo hatta ona aminosentez yapıcaktı demiş risk var felan ban sormuştu dedim benim doktor iyi bişeler yolunda gitmiosa önermiştir onu çünkümmm dedim bana ilaç bile vermiyor bilyosun şunu kullnma bunu kullanma ....
kız erhanı bıraktı sırf risk görmüş aminosentez istemiş die aptl doktorlar sayfasında adam 3 e girmiş herkes memnun dedimn anlamadı vitaliye gitcekmiş bende yorum yapmadım aynısını ordada isterlerler bence naparsa yapsın yaa kimseye erhanı önermicem bişide demicem artık zaten adamın başı kalabalıklaştı benim yüzümden paso herkesi ora yönlendirdim şimdi zor zman bulyo hep yoğun hep ....kimseye demicem artık doktor şöle böle bebeği düşünüp söledim ama iyi yapmamışım kendi bildiğini okusun
Buz gibiydi pide..Ahh ahh bir konyalı olarak mevlana bıçak arası etli ekmek olmalıydı ki...
off yemekte güzel deılmış yaa
tavık fırında ve pılav
3 gündür evde yıyom akşam bıttı şükür
anneme dıycem bıdaha yemek yapmasınnyımırtlamak üzereydımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?