Kokoşş Hatunlar Kulübü

1 mayıs ıcın demıtır beee takma bukadar
bende gelmıcem yarınn bence çarşamba heç bişey olmamıs gıbı gıt bosver

valla burnumdan geldı şimdıden
ne uycam ne mutlu olcemm
koceme dedımsallaaman cıkarırlarsa bızde hementaşınırız dedı amapara yok pulyokoffmoralım cok bozuldu yaa
yarın gtcem işe gtmemezlık edemembakalım neden demış gercekten hasta olduğum içindir ınş

ya kırk yılın basında bısın ısın cıkmıssss bosver beeeee ne takıon bu kadar bısey derse dırek çemkırrrr uste cık

Hee dooru İstanbul da böcek biz taşradayık ne bilek 1 mayısı ....
Ay boşu boşuna böcüğü telaşlandırdım dimi şimdi?:18:

ya ben bıde karşıdaım taksım deılkı öleolay falan olsun

ay moralım alt üst oldu bu ızın konusunda başkaları gıbı olamıyorumm
ay ben de buraya takıldım :18:
yarın git sen istersen, daha iyi hissediyorum kendimi teşekkür ederim anlayışınız için moduna girip:26:

evt ben dedımkı
yok yarına düzelır gelırımdedım yok yok gelme dedıbende tmmdedım ama gtcemm

günaydın kızlar!
bugün gelebildim ancak, oğluşum çok fenaydı.
o gün çıktım burdan kreşten aldık doktora götürdük.
muayne etti virüs almış dedi. bağırsak düzenleyici ilaç verdi.
neyse aldık ilaçlarımızı eve geldik. yatmadan içirdim ateşi azdı.
gece ağlayarak uyandı yanımıza aldık. gece 1 gibi ateşi yükseldi ılık suya soktuk şurup verdik yattı. sürekli kontrol ediyoruz. saat 4 gibi baktık39,1 fitil attım.
sabaha kadar 38 altına düşüremedik. gece ani uaynıyor kasılıyor titriyor çığlık çığlığa ağlıyor. 1-2 dakika sonra geçince uyuyor. sabah baktık yine ateşli hemen hastaneye götürdük. orda iğne yapıldı ateşi düştü ve eve geldik. ilaçlara devam edin dedi. cuma günü evdeydik. ogün 3 defa ateşi yokken yine kasıldı.
o gecede yanımızda yatırdık saat 4 kadar ne ateşi çıktı ne kasıldı. sonra birden yine kasıldı ateşi yükseldi.
hemen hastaneye götürdük. kan aldılar. dr. damar yolu açık olsun kasılma olursa kan alalım dedi. çocuğumu delik deşik ettiler.
damar buluyorlar iğneyi batırıyorlar damar kayboldu diye başka yere batırıyorlar. yavrum çığlık çığlığa ağlıyor.
eşim dedi gerekli değilse yapmayın. en sonunda buldular ayağında.
yavrum perişan oldu
ogün hastanede kalın dedi dr. kasılma olursa bakacaklarmış.
sonra noroloji uzmanı geldi muayne etti. EEg çekilsin dedi.
biz allah korusun epilepsiden korktuk. dr. bu epilepsi değil içiniz rahat olsun dedi. tedbir amaçlı çekelim dedi.
neyse uyuyunca çektiler sonuçunu bugün alacağız.
cumartesi evdeydik çok şükür o günden beri kasılma olmadı.
ama bir daha asla o hasteneye oğlumu götürmeyeceğim.
gereksiz yere oğlumun kolları bacakları delindi mosmor kaldı.

çıkarısnlar tazmınat alırsın 6 auda ıssızlık maaşı alırsın nolcek bocukkk yaaaaa olmadı kotu nıyet davası acarsın catır catır para kazanırsın hastayıdm gıdemedım ısden cıkardılar dersınnn

ya kırk yılın basında bısın ısın cıkmıssss bosver beeeee ne takıon bu kadar bısey derse dırek çemkırrrr uste cık

ya eşim dahıl öledıyo ama cnm şuan bıraaz daha çalışmamlazım
eşimgtck paralazım taşınmak para lazımm
ayy ben kendımcıkmadığım sürecerahat olamıycamm
moralım cok bozuldu gercekten

çok geçmiş ossssunnnn meleoşşşşş

Bir japon atasözü der ki...Döte giren şemsiye açılmazmışş..
O yüzden aman be salla annenle günün keyfini çıkar ne yapacak canınımı alacak açlıktan ölecen mi çok ta tınnn...Bir şekilde çözülür ya hatta yarında gitme sen alttan aldıkça kuduruyo herif...

haklısın cnm yaa ama işte bozuldu bı keremoralım
ne güzel annembabam ve kocemle vakıt gecırcektm içine edıldı
annemtakma aman dıoo taşnırsınhazır dayında evı yaptırıyoo falan
ama işte moralım bozulduu
2yılemek ettı böle 1gün gıdemedım dıye hanı sanmamkı gercekten dınlenımdıye verdı cunku 1 gün daha gtmezsem işle nolcekk

ayy gtmezsem ölürüm
gıdemm yaa
bakem sorun nee:26:
sarsak bocuk kendın cıkarsan para mara alamzsın kıııı

ya verır sorun deıl
ıyı ınsandır
konuştum zaten cuma günübensenı cıkrmamama taşınırsan söle ona göreçözum bulalımhemben sana taşınsanda maddı olarak yardımcı olcmdedı

Melodi çok geçmiş olsun, bir an evvel iyileşir inşallah..Kasılmasının sebebi baarsakta ki sıkıntıdır epilepsi felan değildir.Bir an evvel iyileşsin paşan...

günaydın kızlarr...
nasılsınız?
bız youn bır haftasonu gecırdık dun pıknıge gıttıkkk yorulduk oglum kudrdu kudurdu evce gırmek ıstemedı aksamm kendınııkapıdn dısarlara attı yerlerdee surundu rezıllktı vallaaa

esma nerdesnnn fecede yoksnnn huhuuuu telfnm kapğalı msjda atamadmm sana
cumrtesı oglen gıttık parıse bız ahahahah):

meloş cok gecmıs olsunnn

hangı hasta ne o yaz baklm bas harflerını ama yanlıs dusunuyrsn oglun kasılmıss yıne de adamlr ıyılık yapıp tedbırı elden bırkmammslr onlrn gorevvı...

yanı allha korusun bısı olsa onlrda o testlerı yapmams olsalrdııı derdınkı ıhmal ettılerrr.. onlr sonradn baslrı agrımsın dıye garantıye almıslar. tebrık koydum doktrlara kac kez kasılms kendın soledın. ömurude ole kackeree delık desık ettıler hatta yenı dogdgnda kannda bişi gordulr megersm sonclr yanls cıkablyrms vs gunlerce hastanlrdeee pesnde kostuk hertarafı morduu bence okdr kızma derım esımde rontgen olaynda ole yapmıstı onada kızmıstım!

bence sukredelımkı yavrumuzda bişey cıkmamıss uamrm saglıgına kavusr bır an onceee

esma senn kuzun nasıl olduuu buarada annen vedee

alyaaa nerdesın sennn dogum gunu partısı nasıldıı?

anlıyorum canın sıkıldı kafanda kurup duruyorsun ama su saatten sonra canını sıkmak sana ne fayda sapğlıcak kı belkıde yarın gıttığınde hıc bırseyın olmadıgını kendın kuruntu yaptıgını anlıycaksın bu sefer de gununu zehır ettiğine uzuleceksın n azından su anın atdını cıkar yarın ne olcak olcak cunku senın elınde değil ama su anı değerlendirmek elinde bence hıc kafaya takacak bişey yokkk hem ole olsa hıc gelme der tlfonu kapatırdı bende sen yarında gıtme

selam hanımlar

böcük senin patrona nazarmı değdi ya ne oldu bu adama takma kafana herkesin bir yerde nasibi vardır oradaki bitmişse başka yerdedir elbet çıkar karşına

burcuuu nerelerdesin yaa özlettin kendini

eeeeeeeee bunları dıyen adam peki niye 1 gun ıcın senı ısden cıkarsın kı

bu nasıl bir atasozuymusss o!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…