- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
1 mayıs ıcın demıtır beee takma bukadar
bende gelmıcem yarınn bence çarşamba heç bişey olmamıs gıbı gıt bosver
cnm patronum h sonu yada iş saatı dışında aranmaktan hayatta hoşlanmaz bıde annem gtcek dıye vermez ızın
dün cıktımyoldan döndum eşim annenı bıdaha seneye ancak görcek boşver gtme dedı
sımdık annemleyım amacnm sıkkın
valla bozuldu bıle hatta kaç gündürdaha öncesındenızın alam dedım alamadım
2 yıldır ılk defa gelmemezlık yaptım amakeşke gtsemıydımm
cok sert dedı bıde
ve üstelıkben ustayı arayıp yarın tatılmı dedım yok dedı
bıze tatıl olmaz cnmve onun içinde hayatta ızın vermez
Hee dooru İstanbul da böcek biz taşradayık ne bilek 1 mayısı ....
Ay boşu boşuna böcüğü telaşlandırdım dimi şimdi?:18:
ay ben de buraya takıldım :18:
yarın git sen istersen, daha iyi hissediyorum kendimi teşekkür ederim anlayışınız için moduna girip:26:
valla burnumdan geldı şimdıden
ne uycam ne mutlu olcemm
koceme dedımsallaaman cıkarırlarsa bızde hementaşınırız dedı amapara yok pulyokoffmoralım cok bozuldu yaa
yarın gtcem işe gtmemezlık edemembakalım neden demış gercekten hasta olduğum içindir ınş
ya kırk yılın basında bısın ısın cıkmıssss bosver beeeee ne takıon bu kadar bısey derse dırek çemkırrrr uste cık
günaydın kızlar!
bugün gelebildim ancak, oğluşum çok fenaydı.
o gün çıktım burdan kreşten aldık doktora götürdük.
muayne etti virüs almış dedi. bağırsak düzenleyici ilaç verdi.
neyse aldık ilaçlarımızı eve geldik. yatmadan içirdim ateşi azdı.
gece ağlayarak uyandı yanımıza aldık. gece 1 gibi ateşi yükseldi ılık suya soktuk şurup verdik yattı. sürekli kontrol ediyoruz. saat 4 gibi baktık39,1 fitil attım.
sabaha kadar 38 altına düşüremedik. gece ani uaynıyor kasılıyor titriyor çığlık çığlığa ağlıyor. 1-2 dakika sonra geçince uyuyor. sabah baktık yine ateşli hemen hastaneye götürdük. orda iğne yapıldı ateşi düştü ve eve geldik. ilaçlara devam edin dedi. cuma günü evdeydik. ogün 3 defa ateşi yokken yine kasıldı.
o gecede yanımızda yatırdık saat 4 kadar ne ateşi çıktı ne kasıldı. sonra birden yine kasıldı ateşi yükseldi.
hemen hastaneye götürdük. kan aldılar. dr. damar yolu açık olsun kasılma olursa kan alalım dedi. çocuğumu delik deşik ettiler.
damar buluyorlar iğneyi batırıyorlar damar kayboldu diye başka yere batırıyorlar. yavrum çığlık çığlığa ağlıyor.
eşim dedi gerekli değilse yapmayın. en sonunda buldular ayağında.
yavrum perişan oldu
ogün hastanede kalın dedi dr. kasılma olursa bakacaklarmış.
sonra noroloji uzmanı geldi muayne etti. EEg çekilsin dedi.
biz allah korusun epilepsiden korktuk. dr. bu epilepsi değil içiniz rahat olsun dedi. tedbir amaçlı çekelim dedi.
neyse uyuyunca çektiler sonuçunu bugün alacağız.
cumartesi evdeydik çok şükür o günden beri kasılma olmadı.
ama bir daha asla o hasteneye oğlumu götürmeyeceğim.
gereksiz yere oğlumun kolları bacakları delindi mosmor kaldı.
valla burnumdan geldı şimdıden
ne uycam ne mutlu olcemm
koceme dedımsallaaman cıkarırlarsa bızde hementaşınırız dedı amapara yok pulyokoffmoralım cok bozuldu yaa
yarın gtcem işe gtmemezlık edemembakalım neden demış gercekten hasta olduğum içindir ınş
ya eşim dahıl öledıyo ama cnm şuan bıraaz daha çalışmamlazım
eşimgtck paralazım taşınmak para lazımm
ayy ben kendımcıkmadığım sürecerahat olamıycamm
moralım cok bozuldu gercekten
çıkarısnlar tazmınat alırsın 6 auda ıssızlık maaşı alırsın nolcek bocukkk yaaaaa olmadı kotu nıyet davası acarsın catır catır para kazanırsın hastayıdm gıdemedım ısden cıkardılar dersınnn
ayy gtmezsem ölürümBir japon atasözü der ki...Döte giren şemsiye açılmazmışş..
O yüzden aman be salla annenle günün keyfini çıkar ne yapacak canınımı alacak açlıktan ölecen mi çok ta tınnn...Bir şekilde çözülür ya hatta yarında gitme sen alttan aldıkça kuduruyo herif...
sarsak bocuk kendın cıkarsan para mara alamzsın kıııı
günaydın kızlar!
bugün gelebildim ancak, oğluşum çok fenaydı.
o gün çıktım burdan kreşten aldık doktora götürdük.
muayne etti virüs almış dedi. bağırsak düzenleyici ilaç verdi.
neyse aldık ilaçlarımızı eve geldik. yatmadan içirdim ateşi azdı.
gece ağlayarak uyandı yanımıza aldık. gece 1 gibi ateşi yükseldi ılık suya soktuk şurup verdik yattı. sürekli kontrol ediyoruz. saat 4 gibi baktık39,1 fitil attım.
sabaha kadar 38 altına düşüremedik. gece ani uaynıyor kasılıyor titriyor çığlık çığlığa ağlıyor. 1-2 dakika sonra geçince uyuyor. sabah baktık yine ateşli hemen hastaneye götürdük. orda iğne yapıldı ateşi düştü ve eve geldik. ilaçlara devam edin dedi. cuma günü evdeydik. ogün 3 defa ateşi yokken yine kasıldı.
o gecede yanımızda yatırdık saat 4 kadar ne ateşi çıktı ne kasıldı. sonra birden yine kasıldı ateşi yükseldi.
hemen hastaneye götürdük. kan aldılar. dr. damar yolu açık olsun kasılma olursa kan alalım dedi. çocuğumu delik deşik ettiler.
damar buluyorlar iğneyi batırıyorlar damar kayboldu diye başka yere batırıyorlar. yavrum çığlık çığlığa ağlıyor.
eşim dedi gerekli değilse yapmayın. en sonunda buldular ayağında.
yavrum perişan oldu
ogün hastanede kalın dedi dr. kasılma olursa bakacaklarmış.
sonra noroloji uzmanı geldi muayne etti. EEg çekilsin dedi.
biz allah korusun epilepsiden korktuk. dr. bu epilepsi değil içiniz rahat olsun dedi. tedbir amaçlı çekelim dedi.
neyse uyuyunca çektiler sonuçunu bugün alacağız.
cumartesi evdeydik çok şükür o günden beri kasılma olmadı.
ama bir daha asla o hasteneye oğlumu götürmeyeceğim.
gereksiz yere oğlumun kolları bacakları delindi mosmor kaldı.
haklısın cnm yaa ama işte bozuldu bı keremoralım
ne güzel annembabam ve kocemle vakıt gecırcektm içine edıldı
annemtakma aman dıoo taşnırsınhazır dayında evı yaptırıyoo falan
ama işte moralım bozulduu
2yılemek ettı böle 1gün gıdemedım dıye hanı sanmamkı gercekten dınlenımdıye verdı cunku 1 gün daha gtmezsem işle nolcekk
ayy gtmezsem ölürüm
gıdemm yaa
bakem sorun nee:26:
ya verır sorun deıl
ıyı ınsandır
konuştum zaten cuma günübensenı cıkrmamama taşınırsan söle ona göreçözum bulalımhemben sana taşınsanda maddı olarak yardımcı olcmdedı
selam hanımlar
böcük senin patrona nazarmı değdi ya ne oldu bu adama takma kafana herkesin bir yerde nasibi vardır oradaki bitmişse başka yerdedir elbet çıkar karşına
burcuuu nerelerdesin yaa özlettin kendini
Bir japon atasözü der ki...Döte giren şemsiye açılmazmışş..
O yüzden aman be salla annenle günün keyfini çıkar ne yapacak canınımı alacak açlıktan ölecen mi çok ta tınnn...Bir şekilde çözülür ya hatta yarında gitme sen alttan aldıkça kuduruyo herif...
ben budayım canımmmm sen nedesınnn
bende burdayım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?