bukadar abartmazdım ben..haa aman bişi yokmuş harbi be neyse biraz sakinleşir bir kaç güne konuşur halledersiniz..empati yapmak gerekirse sen olsan ne yapardın bu durumda...
Ha bide laptopa bişi oldumu ...?
anlıyorum canın sıkıldı kafanda kurup duruyorsun ama su saatten sonra canını sıkmak sana ne fayda sapğlıcak kı belkıde yarın gıttığınde hıc bırseyın olmadıgını kendın kuruntu yaptıgını anlıycaksın bu sefer de gununu zehır ettiğine uzuleceksın n azından su anın atdını cıkar yarın ne olcak olcak cunku senın elınde değil ama su anı değerlendirmek elinde bence hıc kafaya takacak bişey yokkk hem ole olsa hıc gelme der tlfonu kapatırdı bende sen yarında gıtme
nazar değdı aslındaben mı böleedıommm bılmıomkı kuruntu edım aceppselam hanımlar
böcük senin patrona nazarmı değdi ya ne oldu bu adama takma kafana herkesin bir yerde nasibi vardır oradaki bitmişse başka yerdedir elbet çıkar karşına
burcuuu nerelerdesin yaa özlettin kendini
eeeeeeeee bunları dıyen adam peki niye 1 gun ıcın senı ısden cıkarsın kı
haklsın cnm unutamıycam ama yapcak bişi yok
kahvltı edıp gelım
nazar değdı aslındaben mı böleedıommm bılmıomkı kuruntu edım acepp
ya öledır ı ınsandır amaişte son zamanlarda ortaklasorun yaşadımyaane bılem yokumda
adamı doldurur falan
bıgunde benı haberıszce çıkardı daha önce sımdıkte öle olcek dıye korkuyommm
bukadar abartmazdım ben..
Toptopuma şükür bişi olmadı
Meloş çok geçmiş olsun canım :/
Yane olan olmuş bu saatden sonra boşuna düşünme gibi bi anlamı var yada ben öyle anlıyorum bilmiyorum..bu nasıl bir atasozuymusss o!
şimdi sırnaşsam daha bi triplenecek, sırnaşmasam içim içimi yiyo :18:o irkek gurur yapmıştır leeeeeeeeee tabıkıde bızın gıbı dusunemezler nekk dusne bılselrdı zaten sorunda olmadı
Yane olan olmuş bu saatden sonra boşuna düşünme gibi bi anlamı var yada ben öyle anlıyorum bilmiyorum..
Ama herkes büllük diyo ben döt diyincce miböyle baktın?
şimdi sırnaşsam daha bi triplenecek, sırnaşmasam içim içimi yiyo :18:
2 gün kendi haline bırakıyım en iyisi.. aman öff yaa, çocuk gibi şu erkekler
Günaydın kızlar Mandiş sanada günaydın
Melodi oğluna çoook geçmiş olsun üzüldüm
Böcük adam seni düşünmüştür belki hemen kuruntu yapma bence tavırlarında farklılık varmıydki :26:
şimdi sırnaşsam daha bi triplenecek, sırnaşmasam içim içimi yiyo :18:
2 gün kendi haline bırakıyım en iyisi.. aman öff yaa, çocuk gibi şu erkekler
gecelrın yargıcı hevukkkkkk yatmadın sanırım hala
hayır canımm atasozu dediğin için ole baktı
şakacık bir mesajdı ama smiler koymayınca biraz sert gibin durmuş benim mesaj...
He ya bu japonların ataları edepsiz...
meloş cok gecmıs olsunnn
hangı hasta ne o yaz baklm bas harflerını ama yanlıs dusunuyrsn oglun kasılmıss yıne de adamlr ıyılık yapıp tedbırı elden bırkmammslr onlrn gorevvı...
yanı allha korusun bısı olsa onlrda o testlerı yapmams olsalrdııı derdınkı ıhmal ettılerrr.. onlr sonradn baslrı agrımsın dıye garantıye almıslar. tebrık koydum doktrlara kac kez kasılms kendın soledın. ömurude ole kackeree delık desık ettıler hatta yenı dogdgnda kannda bişi gordulr megersm sonclr yanls cıkablyrms vs gunlerce hastanlrdeee pesnde kostuk hertarafı morduu bence okdr kızma derım esımde rontgen olaynda ole yapmıstı onada kızmıstım!
bence sukredelımkı yavrumuzda bişey cıkmamıss uamrm saglıgına kavusr bır an onceee
esma senn kuzun nasıl olduuu buarada annen vedee
alyaaa nerdesın sennn dogum gunu partısı nasıldıı?
Yane olan olmuş bu saatden sonra boşuna düşünme gibi bi anlamı var yada ben öyle anlıyorum bilmiyorum..
Ama herkes büllük diyo ben döt diyincce miböyle baktın?
hheeee onu bılıyoss hangı topicdesın laaaaaaaaaa
haklsın cnm unutamıycam ama yapcak bişi yok
kahvltı edıp gelım
nazar değdı aslındaben mı böleedıommm bılmıomkı kuruntu edım acepp
ya öledır ı ınsandır amaişte son zamanlarda ortaklasorun yaşadımyaane bılem yokumda
adamı doldurur falan
bıgunde benı haberıszce çıkardı daha önce sımdıkte öle olcek dıye korkuyommm
Günaydın kızlar Mandiş sanada günaydın
Melodi oğluna çoook geçmiş olsun üzüldüm
Böcük adam seni düşünmüştür belki hemen kuruntu yapma bence tavırlarında farklılık varmıydki :26:
herpisinden bal alıyorum burcu :))
içini ferah tut kafana takıp kendini üzme herşey olacağına varır böcük
hevukummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?