Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar mısafr geldıı bugun gelemem herhalde
sızlerı cok sefıyomm
herşeyın hayırlısı olsunnapalım

şakacık bir mesajdı ama smiler koymayınca biraz sert gibin durmuş benim mesaj...
He ya bu japonların ataları edepsiz...

sen neden alındınnn ... birdem sordum vede bakısımı attım o an o geldı içmdn...

Alınmadım laa şakacık mesaj bak bir üstdeki mesajı senden önce yazdım...Smilersız ya ondan öyle gibi oldu...Bide atasözümün çok beğenileceğini felan düşünüyordum böyle biri yorum yapınca atladım üstüne hemen ..
Gene gülen surat yok koyamıyom yaaa....

anladım olan cocumaa olan olmus baya sıkntı cekmsss
ama ben sana hep soledımmm cocukla ılgılı birşey oluncaaa her ne olrsa olsnnn gerekrse taksı tutcan araba kıralıcan yanııı ne olursa olsunnn ızmrde en ıyı cocuk hastanesıııı ...
ege unıv. ben memnun kalmmstm cocugm cıglıklar ıcınde bagıryrduu aglıyorduuu asıstanmı ne vardıı uykudan kalktı 1 saat sekretr kayt yapıyor 1 saat asıstan steteskopunu aryr 1 saat buluyor bekleyn 1 saat tabı bu arada gece saat 3 cocuk cıglıklr ıcınde hanbı hıc rahtsz olup nedn bukdr aglıyr dıye bıle bakan yok bızde basıp cıkmıstıkk odur budr cocuk hastanesıne gıderız cankayada yerıde gayet merkezı aslında aklında bulunsun yıne soyluyorumm bak... hanı cocuk işi bu

meloş yawrunu noldu okuayamadımama cokgecmıs olsun cnm
moralımbozuk az
sonra okurummmm yarın yada dersınnn

öptümmmm sızlerı

heaa dur ben surat koyarm şimdi bişlerrr hım sen gecnde sankı alındnnn oyuzdn bendeee soraym dedımm alınan alınana yahuu

ya çemkırıcen ya alttan alacann bacımmm baska yolu yok
du akşam ben bi çemkireyim ozman
uff evet sizin olay daha kötüymüş.
ama görüceksin canım duvar gibi suratı.
feysbuktan eklesem boşar herhalde bu adam beni, hey allam yaa

Kızlarrrr brckin kanaması olmuş dün hastaneye gitmiş 1 gece kalmışşşş
dr 1 hafta istirahat vermiş

rabbim şifasını versin yavrusunu ona bağışlasın inş.
Ayhh onun işyeri zin konusunda sıkıntılı napcak yaaaa

heaa dur ben surat koyarm şimdi bişlerrr hım sen gecnde sankı alındnnn oyuzdn bendeee soraym dedımm alınan alınana yahuu

Ne zaman kız ay merak ettim..Ben değilimdir o..Ben gruba yeni yeni adapte oluyom ya herkeş bana karşı çook nazik..Gerçi böcü cumertesi bana dötün kocaman olacak dedi ona alındm ağla ağla yatağa yattım böööö diye diye ağladım

Ya sabahtır onu bekliyorum bende aşyağıya bakmaktan hal oldum rüyamda onu gördüm çok etkilendim gelsin anlatayım derken sen yazmışsın..Cumertesi gergindi ya biraz aklım ondaydı..

nE OLDU HERKESE KIZLAR YAAA
Rabbim esirgesin onları inşallah birşey olmaz
Çook geçmiş olsun brcke ..

canım zaten taksiyle götürdük hastaneye. o panikle niye 9 eylüle götürdük bilmiyorum. keşke tekrar egepole gitseydik dedim.
behçet uz'u diyorsun değil mi?
sen mi demiştin çocuğu alıkoyuyorlar diye ondan korktum sanırım.
gece bişey olursa oraya gideriz bundan sonra.
ama özel bir doktor bulucam kesinlikle.
taksiciler bizi tanıyor o gece para almadılar size lazım olur sonra verin diye. allah razı olsun.

meloş yawrunu noldu okuayamadımama cokgecmıs olsun cnm
moralımbozuk az
sonra okurummmm yarın yada dersınnn

öptümmmm sızlerı

sağol canım sende sıkma canını.
rabbim hayırlısını versin.

kız sen ermişmisin nesin töbeeeeeeeeee herkasi rüyanda görüyon

du akşam ben bi çemkireyim ozman

uff evet sizin olay daha kötüymüş.
ama görüceksin canım duvar gibi suratı.
feysbuktan eklesem boşar herhalde bu adam beni, hey allam yaa

Benimkide öyleydi canım surat 5 karış bir hafta öle dolandı bide ağlamış birsürü.ben eklemedim zaten eşim eklemiş çocugu
Ben die ayak yapmış çocuk samimi konuşsaydı yani kendimi aklayamazdım.
Nasılsın yazmış çocuk ben evde olmayınca benim faceme eşim bakmış.
Ben çemkirmedim konuştum bana bunu nasıl yakıştırırsın die ağladım bide
Zoruma gitti çemkirme bence suçlu insanlar genelde çemkirir suçlarını ört bas için.
Şahsen ben suçlu oldummmu çemkiriyorum
Konuş bence.
bizim olay uzun sürdü neler yaptım ben.

AAA CNM YA COK UZLDUM GECMIS OLSUN INSS SORUN olmazzz

heaa dogru solemıssss kucuk mu kalcak snaıyorsunnn

cnmm yanı egepol falanda deıl cocuk hastanesı adı uzerınde yahuu yanı sert bır mızacım varr ama yapcak bişi yokk hala egepol dıyorsun cocukk uzmanı kısler orda cogunlukta omuru hıc alıkoymadılr hatta kanındaaa farklı seyler cıktı göbegı kanadı yıne alıkoymadılr eger alıkoyarlarsa bılkı cıddennn onemli bişi var ınsanlara kulak asma herzamn hersyı uzamnı olan yerde yaptırcan dahada demem ztn son soyleyısım ustune basa basa soledıkceee sınır oluyorsundur bana sen sımdı?
özel doktoru olsunnn guvendıgnz ama sen yınede bole acıl durmlarda cocuk hastanesınee gıt bazn sıra olynca sıkntı cekıyorsun ama cemkırcen ozmnda ztn atesı olan bebıkler oncelıklı acıle gıdyrsn ztn

Hakket gördüm bencede tuaf hiç tanımadığım insanları rüyamda görmem ama o gün çok sıkıntılıydı cumertesi ev taşıma maddi problemler felan etkilendim bide hamiş ya rahim ağzım kısa falan diye takıyodu içime yer etmiş belliki...
Halbuki şizofrenmişim ben sizi gerçekten tanıdığımı düşünüyormuşum felan..

Son düzenleme:
Ya sabahtır onu bekliyorum bende aşyağıya bakmaktan hal oldum rüyamda onu gördüm çok etkilendim gelsin anlatayım derken sen yazmışsın..Cumertesi gergindi ya biraz aklım ondaydı..

Nasıl gördünki?
Kız benide görsene ya şöyle 2kiz hamişken 1 kız bi erkek rüya siparişim böyle..

benıde bir gör bakalımmm

alyaaa dogum gunuuuu nasıldı bebemm yaaaa sordum ama gormdnn galıbaa

benıde bir gör bakalımmm

Alyaaa dogum gunuuuu nasıldı bebemm yaaaa sordum ama gormdnn galıbaa

dogum günüsü güzel ama telaşlı kalabalıkdı
benim için felaketti saçıma fön çektirirken elektrik getti moralim bozuldu
bide çok kalabalık telaş foto çekilmemişim fazla
teliminde sarzı bitti
falan felaketler bana oynadı

Nasıl gördünki?
Kız benide görsene ya şöyle 2kiz hamişken 1 kız bi erkek rüya siparişim böyle..

benıde bir gör bakalımmm

alyaaa dogum gunuuuu nasıldı bebemm yaaaa sordum ama gormdnn galıbaa

yaa utanıyorum böyle yapmayın sanki ortamda atan tipler vardır ya..onlar gibi hissettim kendimi...
Tamam sizi de görücem bu akşam profilden yazdığınız tüm mesajları okuyup reiki ile enerji yollucam sonra meditasyon seansından sonra rüyaya yatacam...
Yaa ne sandınız boş boş sallamıyoz senelerimi enerji çalışmalarına adadım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…