Kokoşş Hatunlar Kulübü

senin twiti niye karıştıryoki ne kdaaaa ayıppp burada suçluu....

kıskanması gayet doğal ama nekkk o erkek sen olsan aynı tepkiyi verirdin emin ol şimdi adamın hakkını yeme

tatlı tatlı anlat eşisin artık boşa kuruntu etmesin seni kıskanması çok normal kızma ona benimki olsa ümüğümü sıkardı laaa abovvvv düşünemiom bilyon yani...

yaws ranız iyi akşam ara konuş böyle kafana takıldıysa... bu düşünce yer seni yarın gitmezsen bide...

çok geçmiş olsun numaranda yoktu ki arayım içime doğdu yemin ederim bişi oldu herhalde dedim ....sen bana num. gönderde kayboılduğunda merak ediyorum yani...

sonuçlar inş. iyi çıkar kreşte mi oldu bu virüs nedn olmuş

o gün çıkarken yazdım ateşi yükselmiş diye. Yazarım nomu sana. Sonuçlar çıktı canım çok şükür sorun yok.
Virüs neden oldu bilmiyorum. Salgın var diyorlar.

meloş gözünaydın tatlımmmmm

sağol canım.

hadi gözün aydın melodi gelmiş geçmiş olsun..kasılmadada bir şey yoktur be sanki benim gözümün önüne baarsaktaki gaz sancısı gibi bir şey geliyor..

ben ilk defa yaşadım oğlumda bunu. Nasıl ağlıyor,titriyor gözümün önünden gitmiyor.
Kasılmasından çok korktum.
Dr. Ilçaları kullanmayın ağır gelmiş olabilşir dedi. Cumartesinden beri hiç vermedim geçti çok şükür.

hadı gozunz aydın cnm sukurrr...

kasılmaa sancıdandır cnm yaaa cok sancısı oluyordurr demekkı dusnsene kıyamamm ona bennn

bocuk harbıdendee yaa kafana bukdr takldıysa ara sor hanı bole dedınz ama ne dmk ıstednz suan gercktn sancım var ama yrn gelıcem ben deseydn bakalm nolck

nek buaradaaa sızede gecms olsun olur kuzum bole kavglr bnm esımde face adresmdekı tum erkeklere takıntılydı sukr suaralr yavs yavs astııı bunu ama yınede arada sorar ne işi var bunn burda vs vs dıyeee takmıyorum ben artık ama sızın olay baya buyumusss duzltırsnz aranızı ınss hemncecık ama alttan alma valla ozmn admlr daha cok ustumuzee gelıyorlar gerekırse cemkır benı ne olrkr goruyrsn napcmkı lıstede varsa de hehehe

Koket geçmişten buraya ulaşınca bu mesajı oku ve cevapla aramızda yaklaşık 2 hafta var ben 37. hafta iznine mayısın sonunda ayrılacağım sen nasıl bu hafta ayrılıyon? senin 17 mayısda ayrılman gerekmiyor mu?
Emzik aldın mı, marka araştındın mı?
Ben emzik vereceğimde marka araştırıyom ....Nuk yeni doğan slikon...

yaa alya numarası armı arayalım benim doktor yemin ederim iyi şler sölemedi telaş etmemek için yazmadım keşke kızla cmtesi konuşsaydım geldiğimde ama üzmek istemedim ne bilemm yaaa off bana numarasını bulsana merak ettim BRCK i sor demişti şu rahim olayını sordum..

hadıya bende piknikteydimmm

ya burcu valla piknıge gıttık bızde ama ınan hıc bana gore deel yahuuuu ben sevmıyorummm ben haftada 1 gunm var ondada keyf yapmk ıstyrmmm ne o ole sofra hazrla salata yap kahvaltısını hazrla mangalı admlr yaksn sen yıne sofra kur kaldr bulasıgı hıc saymıyorum cunku kullan at yaptık yarısını yarısınıa ole yıkamalı pof ya cocukmu bakcaz yemekmı hazrlıczzz gezczmı

yaa smoker nezman istersem ayrılabilyorum doktora sordum nemzna istersen veririz raporu 35. haftadan itibaren ayrılmak istiyom demiştim ama bu hafta çalışırsam 36 hafta olucak yani doğuma 4 hafta kala ayrılmış olucam sitediğinz zaman veririz raporu dedi çalışır vermişti raporu bozuyor çalışamaz veriyor öyle dedi...

neyse pazartesi direk doktordan raporu alcm ...buarada emzik bitane nuk aldım mavişşş

bitane daha alıcam ama bilmiyorum emzik hoşuma gitmiyor inşallah hiç gerek kalmaz

ztn stresten olmustur o cok kafayı takmıstı nettede okumstu olumsuz yorum daha kotu yaprdı herlde ınss ıyı olur bıran onceee:26:

yok cnm bende nosuu
diğertopikten arkadaş yazmış
bende sizle paylaştım

Face de 2012 haziran analarında bir emine var ya memeti olacak ondada aynı sıkıntı var 34. e kadar geldi sürekli yattı 4. ayda bir kanama geçirdi ama dinlenerek atlatdı çok şükür ya her zaman kötü şeyler olmuyo.Rahim ağzı kısaydı ama sonra durdu kısalma yada öyle bişi sanırım..

patron gitti giderkende az iş verdi gidene kadar yaparım neymiş bilmem ne korumaya gityomuş ufak atta civcv yesin diceksin hemen kaçış yaptı bugün kadında gelmişti oda öğlen kaçmış beyefendi bana iş verio gidiyo...

bızımkı keyıftı sırf bacım alış veriş yaptık kurulduk direk mangalı hazırlayıp verdıler ırkekler pişirdi yedık salatayı orda yaptırdık bıtek sofra kurduk tabaklarıda ordan aldık yedık koyduk bı köseye yorucu değildi yane ama canım cok sııkkın benım piknikten eve donduk annem aradı annemı yoğun bakıma kaldrmıslar cuma gunu dun odaya vıkmıs benım haberım yok evde fenalaşmıs bayılmıs ALLAHTAN evde arkadası varmıs ambulans felan çagırmıslar hastaneye yatırmıslar şimdi ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR İYİ sabah hemşiresiylede konustum amliyat sonrası vuccuta kalan narkozdan sonra bole fenalaşmıs allak bullakk oldum yaaaa

bucummmm tekrar geçmiş olsun annecine tatlımm yaaaaa
kimse yok mu yanında ablan kızkardeşin yok mu senin
sen niye gitmedin anacığına peküüüü

yok cnm bende nosuu
diğertopikten arkadaş yazmış
bende sizle paylaştım

:26::26::26::26::26::26:

doktorum çalışmasın bir süre dinlensin dedi rapor alsın dedi...kalkmıcak hiç dedi :26::26::26: hatta doğuma 2 ay kalada rapora çıksın rahim kanalı kısalığı ilerde kanama gibi durumlar yaratabilir dikkat edecek dedi hep dinlencek iş güç yok dedi rahim kanalı kısalığı erken doğuma sebebiyet verebilir bazı yerlerde dikiş atılıyor dedi çok dikkat edicek dedi ben sölemicektim aslında hem burda tepki toplarım gibi düşündüm üzülür ama bunu söyliyince ben bunları söyleyimde kendisi dinlensin yani yine doktoruna sorsun belki rapor verir biraz dinlenir düşüncesindeyim anlatmadan da olmazki... ben kendimi kötü hissettim şimdi belki deseydim kendini yormazdı taşıncaktı

Sanki ben yazmışım bunları ha..Hiç sevmiyom tozu pisi mangal yağı ilkel servisleri su yok şarıl şarıl gıdım gıdım su çeşme varsa göl olmuş millet kuyrukta ıyyyk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…