twitter mevzusu baksana nekadar saçma.. :26:
biz eşimle 18 yaşımda çıkmaya başaldık sonra nişanlandık nişan attık.. o ara 3 yıl görüşmedik ve 3 yıl sonra barışıp evlendik.
işte o 3 yıllık boşlukta bi çocuk vardı benden hoşlanan, ama daha çok arkadaşımdı o benim he.. o da barışınca öğrendi tabi bunu.. çocuk twitterımda "takip edilenler" kısmındaymış onu keşfetmiş dün akşam.. resmen çocuk gibi küsüyo.. laptopumu yere attı felan :26:
ben o siteye haftada bir anca bakıyorum çok takılmam da hanisanki konuşmuş, mesajlaşmışım tepkisi veriyor..
ya ben bıde karşıdaım taksım deılkı öleolay falan olsun
ay moralım alt üst oldu bu ızın konusunda başkaları gıbı olamıyorumm
evt ben dedımkı
yok yarına düzelır gelırımdedım yok yok gelme dedıbende tmmdedım ama gtcemm
günaydın kızlar!
bugün gelebildim ancak, oğluşum çok fenaydı.
o gün çıktım burdan kreşten aldık doktora götürdük.
muayne etti virüs almış dedi. bağırsak düzenleyici ilaç verdi.
neyse aldık ilaçlarımızı eve geldik. yatmadan içirdim ateşi azdı.
gece ağlayarak uyandı yanımıza aldık. gece 1 gibi ateşi yükseldi ılık suya soktuk şurup verdik yattı. sürekli kontrol ediyoruz. saat 4 gibi baktık39,1 fitil attım.
sabaha kadar 38 altına düşüremedik. gece ani uaynıyor kasılıyor titriyor çığlık çığlığa ağlıyor. 1-2 dakika sonra geçince uyuyor. sabah baktık yine ateşli hemen hastaneye götürdük. orda iğne yapıldı ateşi düştü ve eve geldik. ilaçlara devam edin dedi. cuma günü evdeydik. ogün 3 defa ateşi yokken yine kasıldı.
o gecede yanımızda yatırdık saat 4 kadar ne ateşi çıktı ne kasıldı. sonra birden yine kasıldı ateşi yükseldi.
hemen hastaneye götürdük. kan aldılar. dr. damar yolu açık olsun kasılma olursa kan alalım dedi. çocuğumu delik deşik ettiler.
damar buluyorlar iğneyi batırıyorlar damar kayboldu diye başka yere batırıyorlar. yavrum çığlık çığlığa ağlıyor.
eşim dedi gerekli değilse yapmayın. en sonunda buldular ayağında.
yavrum perişan oldu
ogün hastanede kalın dedi dr. kasılma olursa bakacaklarmış.
sonra noroloji uzmanı geldi muayne etti. EEg çekilsin dedi.
biz allah korusun epilepsiden korktuk. dr. bu epilepsi değil içiniz rahat olsun dedi. tedbir amaçlı çekelim dedi.
neyse uyuyunca çektiler sonuçunu bugün alacağız.
cumartesi evdeydik çok şükür o günden beri kasılma olmadı.
ama bir daha asla o hasteneye oğlumu götürmeyeceğim.
gereksiz yere oğlumun kolları bacakları delindi mosmor kaldı.
çok geçmiş olsun numaranda yoktu ki arayım içime doğdu yemin ederim bişi oldu herhalde dedim ....sen bana num. Gönderde kayboılduğunda merak ediyorum yani...
Sonuçlar inş. Iyi çıkar kreşte mi oldu bu virüs nedn olmuş
meloş gözünaydın tatlımmmmm
hadi gözün aydın melodi gelmiş geçmiş olsun..kasılmadada bir şey yoktur be sanki benim gözümün önüne baarsaktaki gaz sancısı gibi bir şey geliyor..
kızlar eşim aradı eeg sonucu temiz çıkmış çok şükür.
Kan tahlilimizde de bir sorun yoktu.
şimdi cuma günü kaka kültürüde çıkacak.
çok rahatladım şimdi.
Ama kasılma nedeni kafamda soru işareti.
gızz burcu haftasonu ıkızınıı gordumm heyooo b.... naber dıcektım ahah sustum:) tabısı
Kızlarrrr brckin kanaması olmuş dün hastaneye gitmiş 1 gece kalmışşşş
dr 1 hafta istirahat vermiş
rabbim şifasını versin yavrusunu ona bağışlasın inş.
Ayhh onun işyeri zin konusunda sıkıntılı napcak yaaaa
hadıya bende piknikteydimmm
Koket geçmişten buraya ulaşınca bu mesajı oku ve cevapla aramızda yaklaşık 2 hafta var ben 37. hafta iznine mayısın sonunda ayrılacağım sen nasıl bu hafta ayrılıyon? senin 17 mayısda ayrılman gerekmiyor mu?
Emzik aldın mı, marka araştındın mı?
Ben emzik vereceğimde marka araştırıyom ....Nuk yeni doğan slikon...
yaa alya numarası armı arayalım benim doktor yemin ederim iyi şler sölemedi telaş etmemek için yazmadım keşke kızla cmtesi konuşsaydım geldiğimde ama üzmek istemedim ne bilemm yaaa off bana numarasını bulsana merak ettim BRCK i sor demişti şu rahim olayını sordum..
yaa alya numarası armı arayalım benim doktor yemin ederim iyi şler sölemedi telaş etmemek için yazmadım keşke kızla cmtesi konuşsaydım geldiğimde ama üzmek istemedim ne bilemm yaaa off bana numarasını bulsana merak ettim BRCK i sor demişti şu rahim olayını sordum..
ya burcu valla piknıge gıttık bızde ama ınan hıc bana gore deel yahuuuu ben sevmıyorummmben haftada 1 gunm var ondada keyf yapmk ıstyrmmm ne o ole sofra hazrla salata yap kahvaltısını hazrla mangalı admlr yaksn sen yıne sofra kur kaldr bulasıgı hıc saymıyorum cunku kullan at yaptık yarısını yarısınıa ole yıkamalı pof ya cocukmu bakcaz yemekmı hazrlıczzz gezczmı
bızımkı keyıftı sırf bacım alış veriş yaptık kurulduk direk mangalı hazırlayıp verdıler ırkekler pişirdi yedık salatayı orda yaptırdık bıtek sofra kurduk tabaklarıda ordan aldık yedık koyduk bı köseye yorucu değildi yane ama canım cok sııkkın benım piknikten eve donduk annem aradı annemı yoğun bakıma kaldrmıslar cuma gunu dun odaya vıkmıs benım haberım yok evde fenalaşmıs bayılmıs ALLAHTAN evde arkadası varmıs ambulans felan çagırmıslar hastaneye yatırmıslar şimdi ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR İYİ sabah hemşiresiylede konustum amliyat sonrası vuccuta kalan narkozdan sonra bole fenalaşmıs allak bullakk oldum yaaaa
yok cnm bende nosuu
diğertopikten arkadaş yazmış
bende sizle paylaştım
ya burcu valla piknıge gıttık bızde ama ınan hıc bana gore deel yahuuuu ben sevmıyorummmben haftada 1 gunm var ondada keyf yapmk ıstyrmmm ne o ole sofra hazrla salata yap kahvaltısını hazrla mangalı admlr yaksn sen yıne sofra kur kaldr bulasıgı hıc saymıyorum cunku kullan at yaptık yarısını yarısınıa ole yıkamalı pof ya cocukmu bakcaz yemekmı hazrlıczzz gezczmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?