Kokoşş Hatunlar Kulübü

cnm rahim kanalı kıslaığı geçici değil diye sanıyorum yanlışmıyım bilemem ama dikkat etsin dedi adam valla ayak üstü gitmeden hemen sordum cevapladı rapor alsın dinlensin bol bol dedi doğumada erken ayrılsın beklemesin son zmana diede ekledi...

valla bzdede guya erkeklerr yaptı ama yınedeee bıslr yapıyoruz cıkss bana gore deıll ızmrdeee pıknık zevklı deel halbukıı gecn hafta ne guzll gezdk tozduk hazr yemkler gelmstı onumuzee go kartlar yapılmstı yarsmada 1. gelmstım falan ahh ahhh neyse saglık olsun yavruma yaradı kudrdu kudurduu suya ayaklarını soktu cıkrdı dere boyu gıdecktı nerdeyseee

cnm buarada cok gecmıs olsun neoluyor yahuu topicımeze nazarmı degdı analrmz cocuklrımz hep hastalk haberıııı

butun hastalara sıfaa dılıyorum cnmm

tatlım öle düşünme işte desen bşi trlü demesen bi türlüüü

ama brck çalışmak zorunda vee iş yeri izin konusunda gıcık bi yer
napcak yaa bende üzldm allah yardımcısı olsun inş.

Sanki ben yazmışım bunları ha..Hiç sevmiyom tozu pisi mangal yağı ilkel servisleri su yok şarıl şarıl gıdım gıdım su çeşme varsa göl olmuş millet kuyrukta ıyyyk...

aaaa ben mi enterasanım
bende bayılırım böle şelere
aahhh işte burç azizliiği yengeç burcu anaç yaaaaaaaaa illa her yerde analık yapcam yedirip içirip doyurcam

He kız aynı şeyi diyoruz yatarak geçirdi 6 ayı ama hala doğurmadı maşallah son 28 günü var ..:18:

bucummmm tekrar geçmiş olsun annecine tatlımm yaaaaa
kimse yok mu yanında ablan kızkardeşin yok mu senin
sen niye gitmedin anacığına peküüüü
saol canmmm benım dun akşam haberım oldu bugun ıcın gıdecektımm annem hayır dedı sabahta hemşireile konustum hıc gerek yok zaten 1-2 içinde cıkacagız dedı aslında yınede gıtmek istiyorum bana klaırsa

saol canım benım

ya bız gıttıgımız yer ole normak piknik alanı değil laaa bı tarafı açık restoran bı tarafı pinik alanı gıbı ama butun ihtiyaçlarını karsılıyor sen sadece keyıf yapıyorsun

valla sen dipçik gibimsin adam sana daha ne desin...

çok kibar yaa kocişim hemen gaymi laaa bu demeye başladı.. hahahahha

yani bencede hep ishal oldu çok yorgun düşmüşttür neden oldu yani kreşte yediği bişimi dokundu?

valla sen dipçik gibimsin adam sana daha ne desin...

çok kibar yaa kocişim hemen gaymi laaa bu demeye başladı.. hahahahha

bizimde kızımın dru çok kibar yaşı olan ton ton amcadırdoğduğu andan beri o ilgilenir neyse
benimde kocem de çene çok adamda konuşuyo anlatıyo seninde o hoşuna gidiyo der

ama senin kocada bi tuhaf harbi aklı hep başka yerlerde anam gay miş töbeeeeeeeeeee

yaws ben pikniği sevmiyorum valla herşeyi hazırla herkes kurulsun ne bilem arkdaşlarımla olsaydı severdim belki.. ama akraba pikniği sevmiom cıkssss bana göre deill

Anam paragrafın sonuna gelemeden kalbim sıkıştı Allah tan önemli bişi değilmiş Allah korusun..Çok geçmiş olsun..

ztn stresten olmustur o cok kafayı takmıstı nettede okumstu olumsuz yorum daha kotu yaprdı herlde ınss ıyı olur bıran onceee:26:

bencede bu kaynanası sinir etmiiştir öle dedi diye üzülmüş herşey üst üste geldi yaa keşke nosu olsaydı arardık iyi olurdu moral verirdik hiç. olmazsa gitmesin 1 hafta rapor almış olsa bari...:26:

geçmiş olsun çokmu narkoz vermişler sorsaydın keşke izin alıp gitseydin yanına vermezler mi yaaa

Sanki ben yazmışım bunları ha..Hiç sevmiyom tozu pisi mangal yağı ilkel servisleri su yok şarıl şarıl gıdım gıdım su çeşme varsa göl olmuş millet kuyrukta ıyyyk...

gankaaa bendensinnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok seyom laaa ben seniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…