Face de 2012 haziran analarında bir emine var ya memeti olacak ondada aynı sıkıntı var 34. e kadar geldi sürekli yattı 4. ayda bir kanama geçirdi ama dinlenerek atlatdı çok şükür ya her zaman kötü şeyler olmuyo.Rahim ağzı kısaydı ama sonra durdu kısalma yada öyle bişi sanırım..
bızımkı keyıftı sırf bacım alış veriş yaptık kurulduk direk mangalı hazırlayıp verdıler ırkekler pişirdi yedık salatayı orda yaptırdık bıtek sofra kurduk tabaklarıda ordan aldık yedık koyduk bı köseye yorucu değildi yane ama canım cok sııkkın benım piknikten eve donduk annem aradı annemı yoğun bakıma kaldrmıslar cuma gunu dun odaya vıkmıs benım haberım yok evde fenalaşmıs bayılmıs ALLAHTAN evde arkadası varmıs ambulans felan çagırmıslar hastaneye yatırmıslar şimdi ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR İYİ sabah hemşiresiylede konustum amliyat sonrası vuccuta kalan narkozdan sonra bole fenalaşmıs allak bullakk oldum yaaaa
:26::26::26::26::26::26:
doktorum çalışmasın bir süre dinlensin dedi rapor alsın dedi...kalkmıcak hiç dedi :26::26::26: hatta doğuma 2 ay kalada rapora çıksın rahim kanalı kısalığı ilerde kanama gibi durumlar yaratabilir dikkat edecek dedi hep dinlencek iş güç yok dedi rahim kanalı kısalığı erken doğuma sebebiyet verebilir bazı yerlerde dikiş atılıyor dedi çok dikkat edicek dedi ben sölemicektim aslında hem burda tepki toplarım gibi düşündüm üzülür ama bunu söyliyince ben bunları söyleyimde kendisi dinlensin yani yine doktoruna sorsun belki rapor verir biraz dinlenir düşüncesindeyim anlatmadan da olmazki... ben kendimi kötü hissettim şimdi belki deseydim kendini yormazdı taşıncaktı
Sanki ben yazmışım bunları ha..Hiç sevmiyom tozu pisi mangal yağı ilkel servisleri su yok şarıl şarıl gıdım gıdım su çeşme varsa göl olmuş millet kuyrukta ıyyyk...
Sanki ben yazmışım bunları ha..Hiç sevmiyom tozu pisi mangal yağı ilkel servisleri su yok şarıl şarıl gıdım gıdım su çeşme varsa göl olmuş millet kuyrukta ıyyyk...
cnm rahim kanalı kıslaığı geçici değil diye sanıyorum yanlışmıyım bilemem ama dikkat etsin dedi adam valla ayak üstü gitmeden hemen sordum cevapladı rapor alsın dinlensin bol bol dedi doğumada erken ayrılsın beklemesin son zmana diede ekledi...
saol canmmm benım dun akşam haberım oldu bugun ıcın gıdecektımm annem hayır dedı sabahta hemşireile konustum hıc gerek yok zaten 1-2 içinde cıkacagız dedı aslında yınede gıtmek istiyorum bana klaırsabucummmm tekrar geçmiş olsun annecine tatlımm yaaaaa
kimse yok mu yanında ablan kızkardeşin yok mu senin
sen niye gitmedin anacığına peküüüü
valla bzdede guya erkeklerr yaptı ama yınedeee bıslr yapıyoruz cıkss bana gore deıll ızmrdeee pıknık zevklı deel halbukıı gecn hafta ne guzll gezdk tozduk hazr yemkler gelmstı onumuzee go kartlar yapılmstı yarsmada 1. gelmstım falan ahh ahhhneyse saglık olsun yavruma yaradı kudrdu kudurduu suya ayaklarını soktu cıkrdı dere boyu gıdecktı nerdeyseee
cnm buarada cok gecmıs olsun neoluyor yahuu topicımeze nazarmı degdı analrmz cocuklrımz hep hastalk haberıııı
butun hastalara sıfaa dılıyorum cnmm
Ha haha yazık ama gayse çok bahtsız tek gördüğü erkek hamişlerin kocaları .....
Tabi ben şikayetleri söylüyom adama ful makyaj saçlar fönlü sırıtarak yanaklardan kan damlıyo zati tombul tombul...Ne desin dimi?
o gün çıkarken yazdım ateşi yükselmiş diye. Yazarım nomu sana. Sonuçlar çıktı canım çok şükür sorun yok.
Virüs neden oldu bilmiyorum. Salgın var diyorlar.
sağol canım.
ben ilk defa yaşadım oğlumda bunu. Nasıl ağlıyor,titriyor gözümün önünden gitmiyor.
Kasılmasından çok korktum.
Dr. Ilçaları kullanmayın ağır gelmiş olabilşir dedi. Cumartesinden beri hiç vermedim geçti çok şükür.
valla sen dipçik gibimsin adam sana daha ne desin...
çok kibar yaa kocişim hemen gaymi laaa bu demeye başladı.. hahahahha
ya burcu valla piknıge gıttık bızde ama ınan hıc bana gore deel yahuuuu ben sevmıyorummmben haftada 1 gunm var ondada keyf yapmk ıstyrmmm ne o ole sofra hazrla salata yap kahvaltısını hazrla mangalı admlr yaksn sen yıne sofra kur kaldr bulasıgı hıc saymıyorum cunku kullan at yaptık yarısını yarısınıa ole yıkamalı pof ya cocukmu bakcaz yemekmı hazrlıczzz gezczmı
bızımkı keyıftı sırf bacım alış veriş yaptık kurulduk direk mangalı hazırlayıp verdıler ırkekler pişirdi yedık salatayı orda yaptırdık bıtek sofra kurduk tabaklarıda ordan aldık yedık koyduk bı köseye yorucu değildi yane ama canım cok sııkkın benım piknikten eve donduk annem aradı annemı yoğun bakıma kaldrmıslar cuma gunu dun odaya vıkmıs benım haberım yok evde fenalaşmıs bayılmıs ALLAHTAN evde arkadası varmıs ambulans felan çagırmıslar hastaneye yatırmıslar şimdi ALLAHIMA ÇOK ŞÜKÜR İYİ sabah hemşiresiylede konustum amliyat sonrası vuccuta kalan narkozdan sonra bole fenalaşmıs allak bullakk oldum yaaaa
valla sen dipçik gibimsin adam sana daha ne desin...
çok kibar yaa kocişim hemen gaymi laaa bu demeye başladı.. hahahahha
ztn stresten olmustur o cok kafayı takmıstı nettede okumstu olumsuz yorum daha kotu yaprdı herlde ınss ıyı olur bıran onceee:26:
Anam paragrafın sonuna gelemeden kalbim sıkıştı Allah tan önemli bişi değilmiş Allah korusun..Çok geçmiş olsun..
bu arada esma nerde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?