Kokoşş Hatunlar Kulübü

Tütüsüyle foto çekmedin mi hiç azranın ya bide kuzenin..?
Aman ben merak ederim kız şeysi ya tütü bende alacam tütü...

Bide şunu demeden edemiycem kimde yokki kıskançlık itiraf edemez sadece kimse.
Ben araramam ama hava atarlarsa bana sinir olurum bede fesatlık yaparım
Ama hiç kıskanç değilm eşimide kıskanmam

Ne kadan çelişkili bi yazı yazmışım Ya üsteki kıskançlık fesatlık olcek ti aslında.

tütüsüyle foto çekmedin mi hiç azranın ya bide kuzenin..?
Aman ben merak ederim kız şeysi ya tütü bende alacam tütü...

azranın tripli tripli varda
bengisuyun bende yok o da huysuzdu çekemedim bide ben ancak iş yaptımmm
malum kızkardeşim çocuğuyla ilgilendi
telimde olanları yüklicem
bekleyin

BRCK e çok geçmiş olsun. allah yavrusunu ve onu korusun.

ALYAM tam anlamadım ama doğum günü varmış sanırım. nice mutlu yıllara.

herkese tekrar teşekkür ediyorum geçmiş olsun dilekleriniz için.
şimdi sonucu bekliyoruz eşim arayacak.
rabbim bir daha yaşatmasın insan evladının canının yanmasına birşey yapamayınca çok fena oluyor. kol ve bacaklarındaki morlukları gördükçe içimiz acıyor.
rabbim bir daha yaşatmasın
.

Neyse ben gidiyorum biraz yatim beynim kafa buluyo benle
Kendinize cici bakın iyii günler kızlar.

yaa soncta cocuk hastanesıı ve butun doktrla r cocuk doktoru o acıdn soledım bızım ılk cocuk doktorumz karatas hastanesndeydı memnun saylrdık ama soncta acıl durmlrda pek bir yardımcı olamıyorlrrr yanııı doktr olmuyor vss ege unıv gıttık rezl oldukkk.. en son cocuk hastanesndeee mutlaka bakılıyrr kactr oraya gıdyrzz ztn ozl doktrmzda acıl durmlrda orayı onerıyr

Kız bana mide bulantısı verdi çok kullanma dedi,3 belki kullandım ...magnezyumuda 2 tane iç bırak dedi....yani sevmiyor adam ilacı ama muz ben çok yiyorum ona ragmen böyle oldu ben günde 2 muz yerdim :26::26::26:maden suyu da içim bari belki o karşılar....

diyet vermemesi doğal bence diet ürünlerinden uzak dur demişti ilk başta banada

bence sana çok sağlam gözüyle bakıyor bana çürük muamelesi

doğumu konuştuk yine normal gibi devam ediosun dedi bebek yine yana dönmüş son haftaya kadar daha çok döner dedii...

2 hafta sonra randevu verdi...

haaa bu gittiğim randeuda yine 62 ödedim dedim vezneye iki hafta önce geldik 28 ödedi nie böyle buseferde aynı olması gerekmiyomu dedim..yok dedi o kontrol 28 TL miş b normal muayene 62 dedi peki dedim 2 hafta sonra yine gelicem ozman 28 kontrol dedi...soyguncularr beeee 15 günde yarısını ödememiz lazım aslında

kızlar eşim aradı eeg sonucu temiz çıkmış çok şükür.
Kan tahlilimizde de bir sorun yoktu.
şimdi cuma günü kaka kültürüde çıkacak.
çok rahatladım şimdi.
Ama kasılma nedeni kafamda soru işareti.

kendi kıskandı herhaldeee eee bugün konuşmadın yani akşama yemek yapmıcakmısın

ben çarşamba gelicem yaa bu haftanın puantajını verir öyle giderim artık cuma son çalışır giderim 350 küsür para işime yarar hemmm haftasonuda içine alcam bir haftalık para sonuçta...

bunlarda iş vermese bari 3 gün dişimi sıkcammm:26:

Anam batcaz len o ne 62+28 :90 lira aylık bişey de yapmıyo haa 10 dak nst 5 dak ultrason hadi yallah..Bendende son 28 aldı demek haftaya 62 alacak...Yan mı dönmüş .. yaramaza bak sen dönüyo kafasina göre demek..

kızzz eşimle çok konuşyo gayy mi bu adam yoksaa dicemde gerçi garusu varrr...benden çok eşimle samimi herşeyi ona anlatyo şunu yiceniz bunu içceniz şöle kullanmayın töbeee

balık yağı bana vermedi balık yee en güzeli dedi...

magnezyumu 2 iç bırak dedi kızzz ayakkabıyı giyemediğimi gördü bence bana acıdııı

Hadi gözün aydın Melodi gelmiş geçmiş olsun..Kasılmadada bir şey yoktur be sanki benim gözümün önüne baarsaktaki gaz sancısı gibi bir şey geliyor..

bence çok iş olmaz yarın ondan demiştir hiç gelme dicek olsa direk sölerdi...

Ha haha yazık ama gayse çok bahtsız tek gördüğü erkek hamişlerin kocaları .....
Tabi ben şikayetleri söylüyom adama ful makyaj saçlar fönlü sırıtarak yanaklardan kan damlıyo zati tombul tombul...Ne desin dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…