Ada öyle patikli bir ağaç var ya içinde boncuklar felan bebiş çorabı onu hazır mı almışlar kendileri mi yapmışlar annenler bende pembişini istiyom onun yaa..
güneşimm saoll şekerim ama harbi bişiy vardı makyajım falan bile sil yap falan güel olmadı hevesim kaçtı yane
sonra eve geldim bi baş ağrısı falan anlayamadım niye böle olduuu
sadece ben diil azrada çok huysuzdu ağladı ağladı keyifsiz di tam takım doğru düzgün bi, foto çekemedim onada
ama çok yoruldm c.tesi işe gelmedim iptal oldu sabah erken yardıma gettim kızkardeşime
eeee 40 kişi falandı koy yap et yıka çok fenayim şimdi bile yorgunum
Bide şunu demeden edemiycem kimde yokki kıskançlık itiraf edemez sadece kimse.
Ben araramam ama hava atarlarsa bana sinir olurum bede fesatlık yaparım
Ama hiç kıskanç değilm eşimide kıskanmam
tütüsüyle foto çekmedin mi hiç azranın ya bide kuzenin..?
Aman ben merak ederim kız şeysi ya tütü bende alacam tütü...
kendileri yapmışlar cnm....
kendileri yapmışlar cnm....
yok canım egepole gideyim diye yazmadım. 9 eylüle götürmeseydim keşke oraya gitseydik. Zaten perşembe akşamı oraya muayne olmuştu.
O bakımdan yazdım.
Aşkolsun neden sinir olayım. Sen behçet uza gitmişsin tecrübelisin. Neyin ne olduğunu görmüşsün.
Bana tavsiye verdiğin için sağol canım.
Aklımda olsun gece allah korusun bir şey olursa oraya gideriz.
Kv. Dedi özel doktor için ben para yollarım diye.
Hımm ben yazdıktan sonra yazmışsın okudum canım..Çağana..Benimki de babaneye surat asıyor ikidir göstermiyo yüzünü...
Ben bahsettim arada kramp giriyor dedim normaldir dedi...Direkt Mg dayaması lazımdı halbuki...
Ayaklarım şişiyo dedim normaldir benim eşiminde şişiyodu benim akkabıları giyiodu dedi .....Direkt tuzu kes ayağını yüksek yere koy çalışırken demesi lazımdı..Çok kilo aldım ben diet verin dedim senin için ve bebiş için ne kadar gerekiyorsa vücudun o kadar depoluyor normal herkesin kilosu metabolizmasına göre değişir dedi...Çok kilo aldım diye azarlaması lazım halbuki..
Ben anlamadım bu doktoru benim dışında herkese bulantı ilacı da vermiş ben bulantım var dedim normal bebiğin sağlıklı olduğunu gösterir dedi..
Yani ne desem normal diyor, sahte daktır olduğundan şüpheleniyoz biz eşimle..
Ama ben krampları günde bir muz ve maden suyuyla çözdüm..Mg çok yüksek bunlarda....
Saçma sapan bi kıskançlık mevzusu çıkarttı başıam, ayy görsen konuşmuyo şimdi, git yanımdan dokunma modundaben de kendi haline bıraktım, siniri geçince konuşur inş .
ooo esma hanım parise maris hayırlı uçuşlar
keşkem biz de izinli olsak yarın
uff kokiş bilemedim şindi, ama bence sen puantajı felan boşver, 3 gün gel kendini iyi hissediyosan.. sonuçta doğumdan sonra 1 hafta evde olmak var, o şekilde düşünün :26:
Kız bana mide bulantısı verdi çok kullanma dedi,3 belki kullandım ...magnezyumuda 2 tane iç bırak dedi....yani sevmiyor adam ilacı ama muz ben çok yiyorum ona ragmen böyle oldu ben günde 2 muz yerdim :26::26::26:maden suyu da içim bari belki o karşılar....
diyet vermemesi doğal bence diet ürünlerinden uzak dur demişti ilk başta banada
bence sana çok sağlam gözüyle bakıyor bana çürük muamelesi
doğumu konuştuk yine normal gibi devam ediosun dedi bebek yine yana dönmüş son haftaya kadar daha çok döner dedii...
2 hafta sonra randevu verdi...
haaa bu gittiğim randeuda yine 62 ödedim dedim vezneye iki hafta önce geldik 28 ödedi nie böyle buseferde aynı olması gerekmiyomu dedim..yok dedi o kontrol 28 TL miş bnormal muayene 62 dedi peki dedim 2 hafta sonra yine gelicem ozman 28 kontrol dedi...soyguncularr beeee 15 günde yarısını ödememiz lazım aslında
alya laaa napıon bıraktınmı işi???
Meloşş geçmişe bakımmm oğluşunmu hastaydı?
Ne biliyim kimine balık yağı vermiş kimine bulantı ilacı bir başkasına bişiy koket ede mg...Ben iki gün önce gittim dedim kramp normal diyince...Ama gerçekten doktorumuz çok rahat bir adam relaks yani..Normaldir en çok kullandığı kelime bide çıkarken Allah nazarlardan saklasın diyo ya çok tatlu...
kızlar eşim aradı eeg sonucu temiz çıkmış çok şükür.
Kan tahlilimizde de bir sorun yoktu.
şimdi cuma günü kaka kültürüde çıkacak.
çok rahatladım şimdi.
Ama kasılma nedeni kafamda soru işareti.
günydnnn kızlar
cnmcoksıkkın
annembugun gıdıoobende patronu arayıp gelemıycem dedım
tabı hastayım dedım karnım ve ayağimdagercektenağrıyooneyse
bu sonra benı aradı
neyın var yarında gelmededı
ama hangı anlamda dedı bılmıommm
yerıme bırını mı alcaklar acepp öle cnmsıkıldı kı bıde sert söyledı
yarında tatıl deılız
kızzz eşimle çok konuşyo gayy mi bu adam yoksaa dicemde gerçi garusu varrr...benden çok eşimle samimi herşeyi ona anlatyo şunu yiceniz bunu içceniz şöle kullanmayın töbeee
balık yağı bana vermedi balık yee en güzeli dedi...
magnezyumu 2 iç bırak dedi kızzz ayakkabıyı giyemediğimi gördü bence bana acıdııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?