dogum günüsü güzel ama telaşlı kalabalıkdı
benim için felaketti saçıma fön çektirirken elektrik getti moralim bozuldu
bide çok kalabalık telaş foto çekilmemişim fazla
teliminde sarzı bitti
falan felaketler bana oynadı
yaa utanıyorum böyle yapmayınsanki ortamda atan tipler vardır ya..onlar gibi hissettim kendimi...
Tamam sizi de görücem bu akşam profilden yazdığınız tüm mesajları okuyup reiki ile enerji yollucam sonra meditasyon seansından sonra rüyaya yatacam...
Yaa ne sandınız boş boş sallamıyoz senelerimi enerji çalışmalarına adadım ben..
yaa utanıyorum böyle yapmayınsanki ortamda atan tipler vardır ya..onlar gibi hissettim kendimi...
Tamam sizi de görücem bu akşam profilden yazdığınız tüm mesajları okuyup reiki ile enerji yollucam sonra meditasyon seansından sonra rüyaya yatacam...
Yaa ne sandınız boş boş sallamıyoz senelerimi enerji çalışmalarına adadım ben..
canım zaten taksiyle götürdük hastaneye. o panikle niye 9 eylüle götürdük bilmiyorum. keşke tekrar egepole gitseydik dedim.
behçet uz'u diyorsun değil mi?
sen mi demiştin çocuğu alıkoyuyorlar diye ondan korktum sanırım.
gece bişey olursa oraya gideriz bundan sonra.
ama özel bir doktor bulucam kesinlikle.
taksiciler bizi tanıyor o gece para almadılar size lazım olur sonra verin diye. allah razı olsun.
sağol canım sende sıkma canını.
rabbim hayırlısını versin.
kıyamamm kuzum nazarr nazar lennnn eee etegı buldunmuuuu pekı ıstedgnn gıbı
heee bende adıyorum su enerjıı olayına kendımı ama bişi gordugum yok heheheh
ordada şansızlık yaşadım biliyon tatlımm
vizon önü kelebekli beli yani
buldum güzeldi ama
d.günü nyarısında kot geydim
alışmamışım eteğe veee eteklede resim çekilmemişim pantolonla çekildim
Ben burda okudum reiki'yi bir bayan gönderiyodu ama gönderceği kişinin onayı olmalıymış.
Üst kattaki komşusunun bebeği uyumadıgında ağladığında gönderince bebği susuyormuş.
Eşini ve çocugunu öyle iyleştiriyormuş.
İlginç geldi.
banada biri el atsın yav şu reiki den versin.
TAŞLARI TOPRAĞA YATIRIP SUDA BEKLETMELER FİLAN DEĞİŞİK ..
ay Allahım bebişini onlara bağışlasın, çok mu yordu kendini bu taşınma telaşesinde acaba..Kızlarrrr brckin kanaması olmuş dün hastaneye gitmiş 1 gece kalmışşşş
dr 1 hafta istirahat vermiş
rabbim şifasını versin yavrusunu ona bağışlasın inş.
Ayhh onun işyeri zin konusunda sıkıntılı napcak yaaaa
inş bizimki çok uzamaz :18:Benimkide öyleydi canım surat 5 karış bir hafta öle dolandı bide ağlamış birsürü.ben eklemedim zaten eşim eklemiş çocugu
Ben die ayak yapmış çocuk samimi konuşsaydı yani kendimi aklayamazdım.
Nasılsın yazmış çocuk ben evde olmayınca benim faceme eşim bakmış.
Ben çemkirmedim konuştum bana bunu nasıl yakıştırırsın die ağladım bide
Zoruma gitti çemkirme bence suçlu insanlar genelde çemkirir suçlarını ört bas için.
Şahsen ben suçlu oldummmu çemkiriyorum
Konuş bence.
bizim olay uzun sürdü neler yaptım ben.
Ben inanıyorum bacım sana
Bazı insanların kalpleri çok temiz oldugundan rüyalarında görebiliyorlar bazı şeyleri.
Mesela ablam moralim bozuk oldumu arar rüyamda gördüm hastamısın sen die.
Bide düşünmüş ve üzülmüşsün brc' ke o nedenle rüyana girmiş.
Herkesi çok benimsemiş derdiyle dertlenmişsin Maşallah
Rabbim güzel gönlüne göre versin canım.(Amin)
evet bende cok arastrdım ınsıye olayım falan deıdm bıara hahah sonra fıkırlerım degıstı annem sıkıntılrı rahatsızlıkları ıcın gıdyr bır kadın ona reıkı yapıyor:) bılmem nekdr faydasını goruyorrr...
buarada taslara benmdee ılgım var ama
kehrıbar tası hastasıymmm ametıstte severım takıyorumda bunlrı ama suda bekletıyorum ben ııce ogrenmem lazm taslara gore degısyrms cunkuu
Kalbimin temizliği konusunda mütevazilik felan değil kesinlikle hiç temiz kalpli değilim ciddi diyorum bunu baya fesatlık kıskançlık var ama bazen hortluyor ayan beyan görüyorum..Ama insanların mutlu olmasını da istiyorum ya ....
aaa cnm ya cok uzldum gecmıs olsun ınss sorun olmazzz
heaa dogru solemıssss kucuk mu kalcak snaıyorsunnn
Cnmm yanı egepol falanda deıl cocuk hastanesı adı uzerınde yahuu yanı sert bır mızacım varrAma yapcak bişi yokk hala egepol dıyorsun cocukk uzmanı kısler orda cogunlukta omuru hıc alıkoymadılr hatta kanındaaa farklı seyler cıktı göbegı kanadı yıne alıkoymadılr eger alıkoyarlarsa bılkı cıddennn onemli bişi var ınsanlara kulak asma herzamn hersyı uzamnı olan yerde yaptırcan dahada demem ztn son soyleyısım ustune basa basa soledıkceee sınır oluyorsundur bana sen sımdı?
özel doktoru olsunnn guvendıgnz ama sen yınede bole acıl durmlarda cocuk hastanesınee gıt bazn sıra olynca sıkntı cekıyorsun ama cemkırcen ozmnda ztn atesı olan bebıkler oncelıklı acıle gıdyrsn ztn
bENİM BURÇ TAŞIM ZÜMRÜT NASIL SEVERİM BİLSEN
ALMAK İSTİYORUM ÇOK
Diğer taşları takınca çok ağırklık oluyo üstümde kullanamıyorum asla.
Beyaz damarlı taş ne idi ondan var ay taktım okadar kötü oldumki bidaha takmadım.
Seanslara katılmak filan gerekli ücretli bunnar .
Bende enerji yokki başkasına nası veriyim.
Bende enerji eksikliği mutsuzluk yollarım
Sevmedikleri kişilere insanların
Kalbimin temizliği konusunda mütevazilik felan değil kesinlikle hiç temiz kalpli değilim ciddi diyorum bunu baya fesatlık kıskançlık var ama bazen hortluyor ayan beyan görüyorum..Ama insanların mutlu olmasını da istiyorum ya ....
slmmmm okuldayım fırsat bulmuşken bakayım dedim...
esmacım teşekkürler cnm beğenmene sevindim bohçayı :)))
koketcim ben yapmadım cnm,annem ve kız kardeşlerim hazırlamışlar...
meloşşşş geçmiş olsun tatlım,oğluş hastalanmış aman Rabbim beterini yaşatmasın...
böcük çıkarsa hiç gelme derdi,yarında gelme demezdi herhalde...sakin ol,boşverrrrrrr
nekkkkk.amanın en korktuğum şey,bu sepetten hiç face twit hesabı açmıyorum,ne gerek var ağrımayan başımı ağrıtayım...
buraya kadar okudum geçmişi...bakayım şimdi tekrardan...
turkuazı sevıyorum bırdeeebakgideymde alaym kemer altındn yıne ama ıste cogu taslrda sahtymss yaa anlslması zor
sen izinlimisin melodi oğluşuna kim bakıyor, kreşdeki sudan falan baarsakları virüs kapmış olabilir mi?belki çeşme suyu içiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?