Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıyamamm kuzum nazarr nazar lennnn eee etegı buldunmuuuu pekı ıstedgnn gıbı

heee bende adıyorum su enerjıı olayına kendımı ama bişi gordugum yok heheheh

Ben inanıyorum bacım sana
Bazı insanların kalpleri çok temiz oldugundan rüyalarında görebiliyorlar bazı şeyleri.
Mesela ablam moralim bozuk oldumu arar rüyamda gördüm hastamısın sen die.
Bide düşünmüş ve üzülmüşsün brc' ke o nedenle rüyana girmiş.
Herkesi çok benimsemiş derdiyle dertlenmişsin Maşallah
Rabbim güzel gönlüne göre versin canım.(Amin)

Sen izinlimisin Melodi oğluşuna kim bakıyor, kreşdeki sudan falan baarsakları virüs kapmış olabilir mi?Belki çeşme suyu içiyorlar...

kıyamamm kuzum nazarr nazar lennnn eee etegı buldunmuuuu pekı ıstedgnn gıbı

heee bende adıyorum su enerjıı olayına kendımı ama bişi gordugum yok heheheh

ordada şansızlık yaşadım biliyon tatlımm
vizon önü kelebekli beli yani
buldum güzeldi ama
d.günü nyarısında kot geydim
alışmamışım eteğe veee eteklede resim çekilmemişim pantolonla çekildim

Ben burda okudum reiki'yi bir bayan gönderiyodu ama gönderceği kişinin onayı olmalıymış.
Üst kattaki komşusunun bebeği uyumadıgında ağladığında gönderince bebği susuyormuş.
Eşini ve çocugunu öyle iyleştiriyormuş.
İlginç geldi.
banada biri el atsın yav şu reiki den versin.
TAŞLARI TOPRAĞA YATIRIP SUDA BEKLETMELER FİLAN DEĞİŞİK ..

olsun bebemm sen her sekılde guzlsınn zatennnn

evet bende cok arastrdım ınsıye olayım falan deıdm bıara hahah sonra fıkırlerım degıstı annem sıkıntılrı rahatsızlıkları ıcın gıdyr bır kadın ona reıkı yapıyor:) bılmem nekdr faydasını goruyorrr...
buarada taslara benmdee ılgım var ama
kehrıbar tası hastasıymmm ametıstte severım takıyorumda bunlrı ama suda bekletıyorum ben ııce ogrenmem lazm taslara gore degısyrms cunkuu

Son düzenleme:
ay Allahım bebişini onlara bağışlasın, çok mu yordu kendini bu taşınma telaşesinde acaba..

inş bizimki çok uzamaz :18:
konuşmayı denim akşam ben, saol canım

Kalbimin temizliği konusunda mütevazilik felan değil kesinlikle hiç temiz kalpli değilim ciddi diyorum bunu baya fesatlık kıskançlık var ama bazen hortluyor ayan beyan görüyorum..Ama insanların mutlu olmasını da istiyorum ya ....

bENİM BURÇ TAŞIM ZÜMRÜT NASIL SEVERİM BİLSEN
ALMAK İSTİYORUM ÇOK
Diğer taşları takınca çok ağırklık oluyo üstümde kullanamıyorum asla.
Beyaz damarlı taş ne idi ondan var ay taktım okadar kötü oldumki bidaha takmadım.
Seanslara katılmak filan gerekli ücretli bunnar .
Bende enerji yokki başkasına nası veriyim.
Bende enerji eksikliği mutsuzluk yollarım
Sevmedikleri kişilere insanların

slmmmm okuldayım fırsat bulmuşken bakayım dedim...
esmacım teşekkürler cnm beğenmene sevindim bohçayı :)))

koketcim ben yapmadım cnm,annem ve kız kardeşlerim hazırlamışlar...

meloşşşş geçmiş olsun tatlım,oğluş hastalanmış aman Rabbim beterini yaşatmasın...

böcük çıkarsa hiç gelme derdi,yarında gelme demezdi herhalde...sakin ol,boşverrrrrrr

nekkkkk.amanın en korktuğum şey,bu sepetten hiç face twit hesabı açmıyorum,ne gerek var ağrımayan başımı ağrıtayım...

buraya kadar okudum geçmişi...bakayım şimdi tekrardan...

Çatlak bende yardım etmeyi okadar severimki.
Ama bi 2 yüzlülüğünü umursamazlığını hissediyim fena olur.
İntikam almadan bırakmam 10 sene geçsede canını mutlaka yakarım.
Ama sevgi dolu beni geçekten seven insanlar öl dese ölücek raddedeyim
Herşeyin önüne kendimi atarım korurum.
Uyuz biriyse onu atarım

yok canım egepole gideyim diye yazmadım. 9 eylüle götürmeseydim keşke oraya gitseydik. Zaten perşembe akşamı oraya muayne olmuştu.
O bakımdan yazdım.
Aşkolsun neden sinir olayım. Sen behçet uza gitmişsin tecrübelisin. Neyin ne olduğunu görmüşsün.
Bana tavsiye verdiğin için sağol canım.
Aklımda olsun gece allah korusun bir şey olursa oraya gideriz.
Kv. Dedi özel doktor için ben para yollarım diye.

turkuazı sevıyorum bırdeee bakgideymde alaym kemer altındn yıne ama ıste cogu taslrda sahtymss yaa anlslması zor

güneşimm saoll şekerim ama harbi bişiy vardı makyajım falan bile sil yap falan güel olmadı hevesim kaçtı yane
sonra eve geldim bi baş ağrısı falan anlayamadım niye böle olduuu
sadece ben diil azrada çok huysuzdu ağladı ağladı keyifsiz di tam takım doğru düzgün bi, foto çekemedim onada

ama çok yoruldm c.tesi işe gelmedim iptal oldu sabah erken yardıma gettim kızkardeşime
eeee 40 kişi falandı koy yap et yıka çok fenayim şimdi bile yorgunum

Bide şunu demeden edemiycem kimde yokki kıskançlık itiraf edemez sadece kimse.
Ben araramam ama hava atarlarsa bana sinir olurum bede fesatlık yaparım
Ama hiç kıskanç değilm eşimide kıskanmam

casperımdan haber var...o gün normalin üzerinde sancı çıkınca nst de şimdi evde dinlenmede...ama geceleri paşası pek rahat vermiyormuş,perşembe günü kontrolü varmış,o zamana kadar tabi sancım gelmezse diyor :)))
yalnız dün akşam da sanki hafiften nişanı gelmiş gibi olmuş...beklemedeyim diyor,anlayacağınız her an hayırlı haberi alabiliriz...

rabbim bir avazda kurtarsın onu ve tabi bizleride...

brck...cnm,geçmiş olsun,bol bol dinlen tatlım...umarım bir sıkıntı olmaz...

Ada öyle patikli bir ağaç var ya içinde boncuklar felan bebiş çorabı onu hazır mı almışlar kendileri mi yapmışlar annenler bende pembişini istiyom onun yaa..

sen izinlimisin melodi oğluşuna kim bakıyor, kreşdeki sudan falan baarsakları virüs kapmış olabilir mi?belki çeşme suyu içiyorlar...

yok izin almadım bugün iyiydi canım. Kreşte şuan.çeşme suyu içtiğini sanmıyorum. öğretmeni sağolsun çok ilgili. Hasta olduğu günden beri haberleşiyoruz.
Suyunu da alıp göndereyim dicem ama çok pimpirikli olucam bu sefer:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…